KUCHARZ Staroźreby oferta pracy F.H.U. GALA Grażyna Żelechowska
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Pieczenie pizzy, pomoc w przyrządzaniu posiłków. Praca w Staroźrebach w godzinach 9-16, 14-21
Data publikacji: 2020-02-10
Lokalizacja: Staroźreby (mazowieckie)
Pracodawca: F.H.U. GALA Grażyna Żelechowska
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Płocka 28 B, 09-440 Staroźreby, powiat: płocki, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Pieczenie pizzy, pomoc w przyrządzaniu posiłków. Praca w Staroźrebach w godzinach 9-16, 14-21
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Staroźreby
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: płocki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Staroźreby
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.02.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
mile widziane wykształcenie gastronomiczne lub staż pracy w gastronomii
Nazwa pracodawcy: F.H.U. GALA Grażyna Żelechowska
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Płocku
Adres pracodawcy:
Płocka 28 B, 09-440 Staroźreby, powiat: płocki, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: płocki
Gmina pracodawcy: Staroźreby
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Staroźreby
Ulica pracodawcy: Płocka
Numer budynku pracodawcy: 28 B
Profil działalności pracodawcy: usługi gastronomiczne
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Płocku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 10.02.2020
Data dodania oferty pracy: 10.02.2020
Oferta pracy ważna do: 09.03.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 10.02.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 10.02.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?d67e9ca702b5b1b6c6f890c76f028a5d
Podobne oferty pracy
praca w kuchni (przygotowywanie posiłków dla szpitali)
Przedsiębiorstwo Prodykcyjno-Handlowo-Usługowe "Postęp" Sp. z o.o. - 2018-03-28 - Czeladź (śląskie)
Pomoc przy obsłudze maszyn CNC.
kontakt przez PUP - 2017-11-16 - Gdynia (pomorskie)
przygotowywanie posiłków od surowca do produktu kulinarnego, utrzymanie stanowiska pracy w czystości, obsługa urządzeń kuchennych, wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-12-12 - Drzonowo (zachodniopomorskie)
instruktaż wstępny, stanowiskowy, zapoznanie się z regulaminem organizacyjnym, innymi przepisami wewnętrznymi, regulaminem BHP i p. poż., przygotowywanie posiłków dla pacjentów, dbanie o najwyższą jakość sporządzanych potraw, zgodnie z cyklem produkcji i przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych otrzymanych od kierownika, porcjowanie i wydawanie posiłków na oddziały według norm wagowych, dbałość o inwentarz kuchenny, zgłaszanie kierownikowi bieżących usterek i awarii, wykonywanie poleceń przełożonych, przestrzeganie zasad higieny osobistej higieny pracy, przestrzeganie tajemnicy zawodowej.
kontakt przez PUP - 2017-06-29 - Tarnów (małopolskie)
przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań
Kawiarnia "PARKOWA" Dariusz Moczulski - 2018-06-29 - Milicz (dolnośląskie)
samodzielne przygotowanie posiłków
S.C. VIDI Dorota Stadnicka, Piotr Stadnicki - 2016-12-07 - Iława (warmińsko-mazurskie)
- wykonywanie zadań w siedzibach naszych klientów i zdalnie w zakresie obsługi i serwisu systemów ComArch ERP Optima i ComArch ERP XL- udział w realizacji projektów wdrożeniowych systemów ComArch ERP Optima, ERP XL- analiza potrzeb i procesów biznesowych Klienta- konfigurowanie systemów ComArch ERP wg wymagań i specyfiki Klienta- szkolenia użytkowników w zakresie obsługi systemów ComArch ERP- doradztwo użytkownikom w zakresie optymalnego wykorzystania systemów ComArch ERP
MIKROSERWIS Spółka Cywilna Robert Bodendorf, Sebastian Możejko, Jakub Talewski - 2019-09-26 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Kucharz uczestniczy w planowaniu jadłospisów i przygotowywaniu według niego posiłków.Kucharz sporządza posiłki dla dzieci zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia, porcjuje posiłki, dba o najwyższą jakość, smak i estetykę wydawanych posiłków
Zespół Szkolno-Przedszkolny nr 4 w Krapkowicach - 2018-10-18 - Krapkowice (opolskie)
Przygotowanie posiłków, wyrabianie ciasta na pizze, obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej
PIOTR CZYŻOWSKI TRANSFACH - 2017-09-14 - Wieliczka (małopolskie)
praca w nowo otwartej restauracji na osrodku wczasowym w Dąbiu; obsługa gości
TEMAR S.C. KATARZYNA TRUSZKIEWICZ TERESA TRUSZKIEWICZ - 2016-07-21 - Dąbie (lubuskie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw.Praca w godzinach popołudniowych.istnieje możliwość przyuczenia do zawodu
kontakt przez PUP - 2016-01-04 - Zamość (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni arabskiej i egipskiej, obsługa klientów restauracji.
kontakt przez PUP - 2019-08-06 - Żnin (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie wyrobów garmażeryjnych oraz ich pakowanie i metkowanie
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - Gorlice (małopolskie)
Przygotowanie dań kuchni polskiej dla gości hotelowych i restauracyjnych. Przygotowywanie imprez okolicznościowych.
Firma Wielobranżowa Bernarda Budzyńska - 2015-11-30 - Zgierz (łódzkie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, ORGANIZACJA PRACY
TORINO ŁUKASZ BIDAS - 2018-09-12 - Dynów (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-05-06 - Żary (lubuskie)
Lakiernik samochodowy
kontakt przez PUP - 2017-07-18 - Konieczno (świętokrzyskie)
-przygotowywanie dań głównych, zup, przystawek, przekąsek, deserów, sałatek, ciast wg. receptur kuchni śródziemnomorskiej, arabskiej i tureckiej.
Group Impulse Missaoui Moez - 2019-06-24 - Suchedniów (świętokrzyskie)
przyjmowanie zamówień od klientów, przygotowywanie posiłów (bar szybkiej obsługi), bieżące utrzymanie czystości na stanowisku
Usługi Finansowe-Ubezpieczenia i Fundusze Emerytalne Mariola Lewandowska - 2017-06-06 - Łazy (śląskie)
Przygotowywanie posiłków, trzymanie czystości w kuchni, obróbka warzyw i mięsa, przygotowywanie posiłków z półproduktów. Umowa na okres próbny 3 miesięcy. Jedna zmiana: od 12:00 do 20:00.
kontakt przez PUP - 2017-08-08 - Piła (wielkopolskie)
gotowanie i przygotowywanie posiłków
Usługi Gastronomiczne Anna Bielecka KARCZMA "MAKOWE POLE" - 2016-10-19 - Włostów (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków, obsługa imprez okolicznościowych
Biuro Polowań Dewizowych "ART-HUBERT" Spółka z o.o. - 2017-11-28 - Biedaczów (podkarpackie)
kierowca samochodu osobowego
kontakt przez PUP - 2016-08-04 - Dzierzgoń (pomorskie)
przygotowanie posiłków
MARCELI JAGUSIAK Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowo Usługowe "MARCELI" - 2018-07-25 - Miasteczko Śląskie (śląskie)
Przygotowanie potraw bengalskich
kontakt przez PUP - 2016-12-29 - Łódź (łódzkie)
Uczestniczenie w planowaniu jadłospisów, przygotowanie posiłków zgodnie z jadłospisem i zachowaniem obowiązujących norm, pobieranie z magazynu produktów żywnościowcych w ilości przewidzianych recepturą i odpowiednie zabezpieczenie ich przed użyciem, dbanie o najwyższą jakość i snak posiłków oraz terminowość wydawania, obróbka wstępna warzyw i owoców oraz innych produktów z zachowaniem HACCP, wymogów technologii i instrukcji obsługi, porcjowanie posiłków i ich wydawanie wg norm, gospodarowanie produktami przy sprządzaniu posiłków, pobieranie i zabezpieczanie próbek żywności do kontroli SANEPIDu, prawidłowe postępowanie z resztkami pokonsumpcyjnymi. Przestrzeganie ustalonych godzin wydawania posiłków.
BURSA SZKOLNA NR 5 - 2019-11-29 - Lublin (lubelskie)
- przygotowywanie posiłków wg jadłospisu,- porcjowanie produktów spożywczych- właściwa organizacja pracy pracowników na zmianie
33 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY W NOWEJ DĘBIE - 2019-03-29 - Nowa Dęba (podkarpackie)
przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami
Rojek Polska Sp. z o.o. - 2017-03-16 - Świdnica (dolnośląskie)
pomoc w przygotowywaniu różnych rodzajów kebabów, dbanie o czystość na stanowisku pracy
URFA RESIT ARSLAN - 2016-11-28 - Nowy Sącz (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
"Domino" A&M Ciszek Sp.Jawna- Głubczyce - 2018-08-09 - Głubczyce (opolskie)