KUCHARZ Stare Sady oferta pracy HOTEL ROBERT'S PORT ŻEGLUGA PASAŻERSKA MIKOŁAJKI ROBERT ŚLIWIŃSKI
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 4 500 PLN
Zakres obowiązków: samodzielne wykonywanie potraw zgodnie z recepturami i menu kuchni w jednej z restauracji hotelowej, wykonywanie wszelkich prac w zakresie działalności kuchni; udział w tworzeniu receptur na potrawy; współpraca z innymi działami restauracji.
Data publikacji: 2020-08-20
Lokalizacja: Stare Sady (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: HOTEL ROBERT'S PORT ŻEGLUGA PASAŻERSKA MIKOŁAJKI ROBERT ŚLIWIŃSKI
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:11-730 Stare Sady 4, powiat: mrągowski, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
samodzielne wykonywanie potraw zgodnie z recepturami i menu kuchni w jednej z restauracji hotelowej, wykonywanie wszelkich prac w zakresie działalności kuchni; udział w tworzeniu receptur na potrawy; współpraca z innymi działami restauracji.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 4 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Stare Sady
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 28
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: mrągowski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2810
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Mikołajki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 4 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 21.08.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Dobra organizacja pracy, znajomość tradycyjnych dań kuchni polskiej, umiejętność pracy zespołowej
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Gotowość do pracy zmianowej.
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: doświadczenie zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_1: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_2: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
[Umiejętność 2] : wykonywanie wszelkich prac w zakresie działalności kuchni; udział w tworzeniu receptur na potrawy; współpraca z innymi działami restauracji.[Umiejętność 1] : samodzielne wykonywanie potraw zgodnie z recepturami i menu kuchni w jednej z restauracji hotelowej,
Nazwa pracodawcy:
HOTEL ROBERT'S PORT ŻEGLUGA PASAŻERSKA MIKOŁAJKI ROBERT ŚLIWIŃSKI
danePracodawcy_nip: 8450010445
danePracodawcy_regon: 790007059
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Mrągowie
Adres pracodawcy:
11-730 Stare Sady 4, powiat: mrągowski, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 28
Powiat pracodawcy: mrągowski
danePracodawcy_kodPowiatu: 2810
Gmina pracodawcy: Mikołajki
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Stare Sady
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0762253
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Mrągowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 20.08.2020
Oferta pracy ważna do: 30.09.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 20.08.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 20.08.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?a673858bb2228f88cdb37a8d74f41db0
Podobne oferty pracy
Bezpośrednia obsługa klientówPrzygotowywanie kebabów
ARDA KEBAB DENIZ TURHAN - 2019-03-26 - Włoszczowa (świętokrzyskie)
- przygotowywanie potraw zgodnie z standardami firmy;- przygotowywanie składników i produktów niezbędnych do pracy;- dbanie o czystość i porządek na stanowisku pracy.Praca w systemie 2-zmianowym w godz. od 10:00 do 22:00.
Restauracja "Dzika Kaczka" Dariusz Kubiak - 2020-09-25 - Skrzyszów (śląskie)
Pomoc w kuchni przy produkcji garmażu.
kontakt przez PUP - 2017-10-05 - Łódź (łódzkie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2018-12-14 - Krotoszyn (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw (zupy, ryby, sałatki, makarony, pizza).Zarządzanie zespołem w kuchni. Dbanie o czystość kuchni.
Restauracja Plusk Michał Szewczyk - 2020-06-30 - Sarbinowo (zachodniopomorskie)
zapewnienie właściwego przygotownia potraw zgodnie z obowiązującymi standardami dbanie o czystość i estetykę w miejscu pracy wg ustalonych procedur dbanie o najwyższa jakość świadczonych usług utrzymywanie dobrych relacji pracy z zespołem
NWP Frank Enozel - 2017-01-18 - Pieszyce (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą dań,a
ART-DECOR Małgorzata Rokita - 2017-06-07 - Opole (opolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-02-06 - Tumidaj (łódzkie)
SPORZĄDZANIE POSIŁKÓW
HANDLOWO USŁUGOWA SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA "FAMACO" Z SIEDZIBĄ W AUGUSTOWIE - 2018-12-13 - Augustów (podlaskie)
-
kontakt przez PUP - 2019-10-09 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
przygotowywanie dań kuchni polskiej
kontakt przez PUP - 2016-11-23 - Sosnowiec (śląskie)
PRZEWÓZ TOWARUKIEROWCA BUSA KAT B W RUCHU MIĘDZYNARODOWYM TEREN EUROPY
FIRMA HANDLOWO USŁUGOWA POLKAR LESZEK TOMASIK - 2017-02-13 - Latoszyn (podkarpackie)
do uzgodnienia
BRODMIR S.C. - 2017-10-12 - Hermanowa (podkarpackie)
Obsługa przemysłowych zmywarek kapturowych. Przygotowywanie półproduktów. Rozładowywanie dostaw. Sprzatanie. Umowa zlecenie na 3 m-ce, następnie umowa o pracę, około 40h tygodniowo (około 160 h w m-cu). Praca także w weekendy.Proponowany okres zatrudnienia: 3 lataMiejsce pracy: Wrocław wg potrzeb na ul. Muchoborska, Strzegomska, legnicka, Kazimierza Wielkiego
kontakt przez PUP - 2018-04-26 - Wrocław (dolnośląskie)
mycie samochodów
kontakt przez PUP - 2017-11-14 - Częstochowa (śląskie)
praca w barze Kebab
Salon Fryzjersko-Kosmetyczny Orchidea Day-Spa& Hair Design Teresa Matusik - 2017-05-23 - Bytom (śląskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2018-03-16 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
praca w kuchni
Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe "ELRO" Elżbieta Pufal - 2016-04-25 - Malbork (pomorskie)
ze skierowaniem- po stażu; wymagania pracoodawcy: wykształcenie średnie zawodowe; charakterystyka pracy: praca w kuchni; praca w godzinach 12.00-20.00, miejsce pracy Gradówek
kontakt przez PUP - 2019-11-22 - Gradówek (dolnośląskie)
.
kontakt przez PUP - 2016-01-29 - Łaskarzew (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-03-31 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z wytycznymi kucharki, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, przygotowywanie i obróbka produktów żywnościowych.Oferta stażu przeznaczona dla osób do 30 roku życia, zarejestrowanych w PUP Oświęcim, z ustalonym II profilem pomocy
kontakt przez PUP - 2018-07-30 - Oświęcim (małopolskie)
obsługa frezarek konwencjonalnych i sterowanych numerycznie; dbanie o stan techniczny narzędzi; konserwacja maszyn, narzędzi i przyrządów pomiarowych;
LUMEL ALUCAST SP ZOO - 2018-07-06 - Zielona Góra (lubuskie)
Sporządzanie potraw według przepisów, układanie menu, nadzór nad jakością zamówień, dekorowanie potraw, utrzymywanie w czystości stanowiska pracy.
WORK EKSPERT SP. Z O.O. / NR 13977 - 2017-08-08 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowanie półproduktów, obsługa klientów, wydawanie zamówień, obsługa kasy, przygotowywanie posiłków, sprzątanie baru. Praca na pełny etat, od poniedziałku do piątku w godzianch 10-18.
Maksym Belchyk - 2016-12-06 - Pruszków (mazowieckie)
kontakt z biurami podróży na Ukraiinie -uzgadnianie menu, robienie kalkulacji i przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-04-18 - Olsztynek (warmińsko-mazurskie)
Samodzielna praca przy realizacji zamówień a'la carte oraz imprezowych. Około 168 godzin pracy miesięcznie, dyspozycyjność w godz.: 13-22. Przewidywany okres wykonywania pracy: 3 lata.
PPUH BACERO JOLANTA WALCZAK - 2019-09-23 - Wrocław (dolnośląskie)
obsługa klienta, sprzedaż art. spozywczych
kontakt przez PUP - 2018-07-25 - Krze (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
kontakt przez PUP - 2020-07-13 - Radziejowice-Parcel (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków dla meszkańców ZDPS
Zespół Domów Pomocy Społecznej prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Franciszkanek Rodziny Maryi Wieleń - 2017-05-22 - Wieleń (wielkopolskie)