KUCHARZ - SPRZEDAWCA Kędzierzyn-Koźle oferta pracy BJM MARTA GREGORCZUK-MIGDAŁEK
Stanowisko: KUCHARZ - SPRZEDAWCA
Wynagrodzenie: do 950 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków, sprzedaż.
Data publikacji: 2016-10-18
Lokalizacja: Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Pracodawca: BJM MARTA GREGORCZUK-MIGDAŁEK
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:AL. ARMII KRAJOWEJ 38, 47-220 Kędzierzyn-Koźle, powiat: kędzierzyńsko-kozielski, woj: opolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków, sprzedaż.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 950 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ - SPRZEDAWCA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kędzierzyn-Koźle
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kędzierzyńsko-kozielski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kędzierzyn-Koźle
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 950 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 18.10.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wyk. zawodowe, doświadczenie w zawodzie, książeczka sanepidowska, chęć do pracy, sumienność uczciwość. Praca ma jedną zmianę w godzinach 10:00-21:00. Zmianowość oraz godziny pracy ustalane wg grafiku z pracownikami. Praca na 1/2 etatu.
Nazwa pracodawcy: BJM MARTA GREGORCZUK-MIGDAŁEK
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kędzierzynie-Koźlu
Adres pracodawcy:
AL. ARMII KRAJOWEJ 38, 47-220 Kędzierzyn-Koźle, powiat: kędzierzyńsko-kozielski, woj: opolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv+list motywacyjny
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: kędzierzyńsko-kozielski
Gmina pracodawcy: Kędzierzyn-Koźle
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kędzierzyn-Koźle
Ulica pracodawcy: AL. ARMII KRAJOWEJ
Numer budynku pracodawcy: 38
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kędzierzynie-Koźlu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 18.10.2016
Oferta pracy ważna do: 15.11.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 18.10.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 18.10.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie min. zasadnicze zawodowe,umiejętności: wykonywanie potraw kuchni tajwańskiej w/g oryginalnych receptur, znajomość ziół oraz innych produktów stosowanych w kuchni tajwańskiej, uprawnienia: książeczka sanitarno-epidemiologiczna, doświadczenie zawodowe: min.5 lat w kuchni orientalnej. Ogólny zakres obowiązków: wykonywanie potraw kuchni tajwańskiej w/g oryginalnych receptur, prezentowanie potraw klientom restauracji, że szczególnym opisem składników dań, projektowanie menu, dobór nowych dań.
kontakt przez PUP - 2016-10-13 - Lublin (lubelskie)
sporządzanie potraw kuchni tureckiej, napojów tureckich, opracowywanie tureckiego menu
kontakt przez PUP - 2017-03-28 - Kościerzyna (pomorskie)
Brak danych
TRANS EXPERT - spółka cywilna - 2017-06-27 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Warszawa (mazowieckie)
Poszukujemy kucharza z doświadczeniem do naszej restauracji Taverna
Profi Catering s.r.o. - 2017-04-21 - Słowacja (Słowacja)
praca w restauracji,
P.H.U. "GEMAR-ART- CAFE" Mariusz Cieśniarski - 2018-03-21 - Czeladź (śląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-09-13 - Koło (wielkopolskie)
Praca przy produkcji koszy metalowych dla rolnictwa
Zakład Ślusarsko-Kotlarski Kazimierz Wojniak Bytów - 2016-06-28 - Bytów (pomorskie)
kucharz w restauracji
kontakt przez PUP - 2016-02-29 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
praca na hali produkcyjnej, krojenie mięsa, mielenie mięsa
Wiek-Pol 2 Mateusz Abramczuk - 2016-08-24 - Wiekowo (zachodniopomorskie)
Pracownik produkcji kamienia dekoracyjnego, praca na akord, praca w przedziale czasowym 5-21.
AKADEMIA KAMIENIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWO-AKCYJNA - 2016-12-14 - Łódź (łódzkie)
naprawa samochodów ciężarowych
TRANSPORT KRAJOWY I MIĘDZYNARODOWY "ASTRANS" ADAM STĘPIEŃ - 2018-03-20 - Puławy (lubelskie)
DBAŁOŚĆ O PORZĄDEK W MIEJSCU PRACY, PUNKTUALNOŚĆ,PILNOWANIE DOSTAW I ŚWIEŻOŚCI PRODUKTÓW,PRZYGOTOWANIE POTRAW KUCHNI INDYJSKIEJ I ARABSKIEJ
JABIA INTERNATIONAL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-06-12 - Parczew (lubelskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-04-18 - Włoszczowa (świętokrzyskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej. Informacja starosty
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Limanowa (małopolskie)
jw.
ELEKTROTRAX SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-27 - Warszawa (mazowieckie)
wydawanie potraw, obieranie, krojenie, szatkowanie warzyw, utrzymywanie porzadku i czystości w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2017-03-31 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy
kontakt przez PUP - 2016-11-28 - Cedynia (zachodniopomorskie)
Kucharz - gotowanie posiłków + espedient - wydawanie i obsługa kasy fiskalnej
F.H.U."NATALI" LUCYNA WASZAK UL.GLIWICKA 3 43-190 MIKOŁÓW - 2017-03-16 - Mikołów (śląskie)
Lepienie pierogów, sprzedaż w sklepie mięsno - wędliniarskim. W pierwszym mcu pracy wynagrodzenie 2000zł, w kolejnych większe +premia zależna od obrotu firmy (od 200 zł) Praca w godz. 6-14.
kontakt przez PUP - 2017-04-24 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
według zakresu czynności
kontakt przez PUP - 2017-06-21 - Nowy Kiełbów (mazowieckie)
Praca w Restauracji KFC na Górze Św. Anny
AMREST Sp. z o.o. - 2016-02-23 - Góra Świętej Anny (opolskie)
Praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Bytów (pomorskie)
realizacja zamówień w restauracji oraz zamówień cateringowych, praca zgodnie z wyznaczonymi standardowymi, dbanie o czystość w miejscu pracy, pokazy sushi dla gości restauracji oraz poza lokalem
kontakt przez PUP - 2017-11-27 - Ożarów Mazowiecki (mazowieckie)
gotowanie potraw kuchni tradycyjnej, regionalnej, obsługa imprez okolicznościowych
kontakt przez PUP - 2017-04-19 - Chorzów (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wyształcenie średnie zawodowe kierunkowe(gastronomiczne), doświadczenie zawodowe: min. 2 lata na w/w stanowisku, umiejętności: regionalne potrawy ukraińskie,kuchnia myśliwska. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków, dbałość o stanowisko pracy, znajomość ziół, warzyw i innych produktów stosowanych w kuchni, obsługa zaawansowanego technologicznie sprzętu kuchennego, wykonywanie potraw kuchni ukraińskiej.
kontakt przez PUP - 2016-01-19 - Lublin (lubelskie)
- Sporządzenie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakładzie gastronomicznym. Wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczyń oraz sprzętu kuchennego), a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy.- Wynagrodzenie: 18,75 zł/brutto/godzina (1500 zł/brutto/miesięcznie). Praca na umowę zlecenia na 3 lata. 20 godzin pracy w tygodniu.- Zlecenie wykonywane w godzinach: 8:00-12:00, 12:00-16:00, 16:00-20:00, 20:00-24:00 + soboty, niedziele. Wymagane wykształcenie min. zawodowe. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 2 lata jako kucharz. Wymagana aktualna Książeczka zdrowia Sanepid. Wymagana znajomość kuchni Polskiej i Wschodniej. Wymagana umiejętność przygotowywania potraw bez półproduktów, samodzielne ręczne wykonywania potraw.
kontakt przez PUP - 2017-05-17 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie potraw. Wybór sprzętów do przygotowania dań. Nadzór nad jakością zamówionej żywności. Dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami. Dopilnowanie przedstrzegania przepisów BHP w kuchni. Rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni. Ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw.
Zajazd u Beaty i Violetty S.C. Iwanowski i Spółka - 2016-02-15 - Prochowice (dolnośląskie)
zgodnie ze specyfikacją
PIZZERIA & RESTAURACJA RICCO Kamila Kościelniak - 2017-10-13 - Bełchatów (łódzkie)
-
TITTY TWISTER GRZEGORZ OSTROWSKI - 2016-03-07 - Mrzeżyno (zachodniopomorskie)