KUCHARZ Sochaczew oferta pracy Zesp贸艂 Opieki Zdrowotnej "Szpitala Powiatowego" w Sochaczewie
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽250 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: 1.sporzadzanie r贸偶nego rodzaju potraw i napoj贸w2.zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w,p贸艂produkt贸w i wyrob贸w kulinarnych3.utrzymywanie na bie偶膮c膮 czysto艣ci na stanowisku pracy4.pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowaniu potraw
Data publikacji: 2019-10-17
Lokalizacja: Sochaczew (mazowieckie)
Pracodawca: Zesp贸艂 Opieki Zdrowotnej "Szpitala Powiatowego" w Sochaczewie
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Batalion贸w Ch艂opskich 3/7, 96-500 Sochaczew, powiat: sochaczewski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
1.sporzadzanie r贸偶nego rodzaju potraw i napoj贸w2.zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w,p贸艂produkt贸w i wyrob贸w kulinarnych3.utrzymywanie na bie偶膮c膮 czysto艣ci na stanowisku pracy4.pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowaniu potraw
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽250 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Sochaczew
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: sochaczewski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Sochaczew
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽250 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 17.10.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
Ksi膮偶eczka zdrowia do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
Nazwa pracodawcy:
Zesp贸艂 Opieki Zdrowotnej "Szpitala Powiatowego" w Sochaczewie
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Sochaczewie
Adres pracodawcy:
Batalion贸w Ch艂opskich 3/7, 96-500 Sochaczew, powiat: sochaczewski, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: sochaczewski
Gmina pracodawcy: Sochaczew
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Sochaczew
Ulica pracodawcy: Batalion贸w Ch艂opskich
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Sochaczewie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 17.10.2019
Oferta pracy wa偶na do: 31.12.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 17.10.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 17.10.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?17b1b4c1b40cb9bd795f6a1e60f9186f
Podobne oferty pracy
Przygotowanie i wydawanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-04-27 - Tomasz贸w Lubelski (lubelskie)
Wykszta艂cenie 艣rednie kierunkowe; wymagane 2 lata do艣wiadczenia w zawodzie; komunikatywna znajomo艣膰 j. angielskiego; dok艂adno艣膰; pasja do gotowania; ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna; umiej臋tno艣膰 pracy w zespole; zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami restauracji; zapewnienie najwy偶szej jako艣ci wydawanych potraw oraz dba艂o艣膰 o ich estetyk臋; utrzymywanie porz膮dku w miejscu pracy; wykonywanie zam贸wie艅 na surowce u wyznaczonych dostawc贸w; koordynowanie realizacji plan贸w finansowych kuchni poprzez analizowanie sprzeda偶y i kontrol臋 koszt贸w surowca; nadz贸r nad sporz膮dzaniem inwentaryzacji surowc贸w oraz produkt贸w znajduj膮cych si臋 na kuchni; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice; umowa zlecenie
HOTELE DIAMENT SP脫艁KA AKCYJNA - 2016-05-09 - Gliwice (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z kart膮 da艅.
CMT Ma艂gorzata Talarek, Marcin Cyc sp贸艂ka cywilna - 2018-02-06 - Zamo艣膰 (lubelskie)
wg programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2017-06-05 - Stawnica (wielkopolskie)
utrzymanie nale偶ytej czysto艣ci i porz膮dku naczy艅, sprz臋tu i pomieszcze艅 kuchennych,- przygotowywaniu posi艂k贸w, przy u偶yciu wszystkich artyku艂贸w spo偶ywczych wydanychdo kuchni,- porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w
We Can Do HR Sp.zo.o. (KRAZ 11686) - 2017-06-29 - Ch艂apowo (pomorskie)
Sprzeda偶, obs艂uga klienta, przygotowywanie sos贸w
kontakt przez OHP - 2016-04-25 - Opat贸w (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w (sto艂贸wka na 200 os贸b). Praca na umow臋 o prac臋 w Ko艂obrzegu (w Muszelce) w godz. 6-14, 12-20
FOOD INVESTMENT S.A. - 2018-01-11 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
kucharz - refundowane
kontakt przez PUP - 2018-10-15 - Grodzisk Wielkopolski (wielkopolskie)
Brak danych
Chopin Airport Development sp. z o.o. - 2017-03-29 - Jurata (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w w przedszkolu
PRZEDSZKOLE PUBLICZNE KRYSTYNA MADEJ - 2019-08-30 - Liszki (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w dwudaniowych (obiady)
Szko艂a Podstawowa nr 5 w Zgierzu - 2018-01-17 - Zgierz (艂贸dzkie)
Zapewnienie w艂a艣ciwego przygotowania potraw zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami.
FINANCE & PROPERTY MANAGEMENT KRZYSZTOF RZEPCZYK - 2019-07-16 - Skoroch贸w (opolskie)
kuchnia polska
SANTANA SK艁ODOWSCY Sp贸艂ka Jawna - 2017-12-19 - Bia艂ystok (podlaskie)
Zgodny z oferowanym stanowiskiem. Wymagane wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne, min. 3 lata do艣wiadczenia zawodowego, ksi膮偶eczka sanepid.
Przedszkole Nr 13 - 2018-07-30 - Mys艂owice (艣l膮skie)
Wymagane wykszta艂cenie gastronomiczne, ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna. Kontakt z pracodawc膮 osobisty w siedzibie firmy w dniu 23.11.2016 r. w godz. od 10.30-12.00.
STO艁脫WKA NA CH艁ODNI 艢PIEWOK ANITA - 2016-11-18 - Czerwionka-Leszczyny (艣l膮skie)
obs艂uga go艣ci hotelowych, przyjmowanie, meldowanie go艣ci, rozliczanie za pobyt, 艂膮czenie rozm贸w telefonicznych
HOTEL SENATOR s.c. Prokop i s-ka - 2017-01-04 - Starachowice (艣wi臋tokrzyskie)
- obr贸bka, dekorowanie i porcjowanie r贸偶nymi technikami i metodami warzyw i owoc贸w- przygotowywanie da艅 gor膮cych i zimnych- utrzymanie czysto艣ci na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-12-15 - Gorlice (ma艂opolskie)
przygotowanie pizzy , zapiekanek, sporz膮dzanie asortymentu zaopatrzenia.
kontakt przez PUP - 2018-06-20 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
- przygotowywanie posi艂k贸w i ich wydawanie ( pizza )- praca w przedziale godz. 10:00 - 18:00 / 16:00 - 24:00
kontakt przez PUP - 2019-07-03 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
*obr贸bka surowc贸w*przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-09-02 - Gryfino (zachodniopomorskie)
gotowanie, pieczenie
PRZEDSI臉BIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWE SC PIEKARNIA K-K - 2016-07-11 - Strzelce Kraje艅skie (lubuskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Praca na 3/4 etatu w godzinach 7.00-13.00.
kontakt przez PUP - 2019-09-27 - Siemianowice 艢l膮skie (艣l膮skie)
Ro偶no, pitta, kebeb, itp. Praca w godzinach 13.00-21.00 ndz. 14.00-22.00, mo偶liwo艣膰 dojazdu do miejsca pracy i z powrotem ze 艢remu. Okres pr贸bny trwa 1 miesi膮c
Pizzeria AMORE Pazo艂a Jan - 2016-04-12 - Zaniemy艣l (wielkopolskie)
Zapoznanie z przepisami i regulaminami,sporz膮dzenie potraw zgodnie z jad艂ospisem, dba艂o艣膰 o racjonalne wykorzystanie produkt贸w 偶ywno艣ciowych w czasie obr贸bki wst臋pnej i termicznej, przygotowanie potraw na wyznaczony czas oraz przestrzeganie w艂a艣ciwej wagi porcji, znajomo艣膰 zasad GMP i GHP ( Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna)
O艣rodek Szkole艅 Specjalistycznych Stra偶y Granicznej Luba艅 - 2019-05-31 - Luba艅 (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w z menu lokalu,dbanie o czysto艣膰 miejsca pracy,obs艂uga klienta
kontakt przez PUP - 2017-02-20 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
W ZAWODZIE
HOTEL KONIUSZY LECH G脫RSKI - 2016-01-12 - Srebrna G贸ra (dolno艣l膮skie)
Obs艂uga maszyn produkcyjnych, pakowanie sa艂at do tacek, nawa偶anie produkt贸w, etykietowanie kartonik贸w.
kontakt przez PUP - 2018-02-15 - Niepiek艂a (mazowieckie)
obs艂uga maszyn rolniczych
US艁UGI W LE艢NICTWIE I ROLNICTWIE Jan Rosiak - 2016-05-25 - Kie艂czew Smu偶ny Pierwszy (wielkopolskie)
jw
kontakt przez PUP - 2018-09-13 - Warszawa (mazowieckie)
- Sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, ciast, napoj贸w, deser贸w,- obliczanie warto艣ci od偶ywczej i energetycznej potraw,- obr贸bka wst臋pna surowc贸w do potraw,- pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w- inne zadania wynikaj膮ce ze specyfikacji stanowiska pracy.Umowa na czas okre艣lony, przewidywany okres zatrudnienia: 01.04.2019 - 31.03.2022Praca jednozmianowa.
kontakt przez PUP - 2019-03-13 - Bielany Wroc艂awskie (dolno艣l膮skie)