KUCHARZ ŚNIADANIOWY Rzeszów oferta pracy GRAND HOTEL RZESZÓW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ ŚNIADANIOWY
Wynagrodzenie: 9,34 - 10,99 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie śniadań,- pomoc w przygotowywaniu potraw, dbanie o najwyższą jakość podawanych klientom posiłków.
Data publikacji: 2015-11-20
Lokalizacja: Rzeszów (podkarpackie)
Pracodawca: GRAND HOTEL RZESZÓW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:KOŚCIUSZKI 9, 35-959 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie śniadań,- pomoc w przygotowywaniu potraw, dbanie o najwyższą jakość podawanych klientom posiłków.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 9,34 - 10,99 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 8 zł. netto za godz.
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ ŚNIADANIOWY
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Rzeszów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Rzeszów
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rzeszów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 9,34 - 10,99 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 23.11.2015
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Oczekiwania pracodawcy wobec kandydatów do pracy: 1) wykształcenie: min. zawodowe, mile widziane wykształcenie kierunkowe lub kurs kucharza 2) umiejętności:- umiejętność przygotowywania śniadań w formie bufetu,- mile widziana umiejętność przygotowywania ciast i deserów,- wysoka motywacja do pracy, - odpowiedzialność, zaangażowanie w powierzone zadania,- umiejętność budowania dobrych relacji w zespole,- dyspozycyjność w godzinach porannych. 3) uprawnienia: posiadanie książeczki do celów sanitarno epidemiologicznych, 4) doświadczenie zawodowe : min. 1 rok na podobnym stanowisku
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
GRAND HOTEL RZESZÓW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Adres pracodawcy:
KOŚCIUSZKI 9, 35-959 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: m. Rzeszów
Gmina pracodawcy: Rzeszów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Rzeszów
Ulica pracodawcy: KOŚCIUSZKI
Numer budynku pracodawcy: 9
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 20.11.2015
Oferta pracy ważna do: 18.12.2015
Data udostępnienia oferty pracy: 20.11.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 20.11.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie trzech posiłków
OŚRODEK WYPOCZYNKOWY SKIERKA-KLIF SPÓŁKA JAWNA - 2017-05-15 - Jastrzębia Góra (pomorskie)
przygotowywanie posiłków, rozwożenie posiłków na oddziały szpitalne
DGP Catering Partner Sp. z o. o. - 2017-05-11 - Starachowice (świętokrzyskie)
obsługa klienta wg standardów CUK - sprzedaż ubezpieczeńzapenione przeszkolenie przez pracodawcę
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Golub-Dobrzyń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw w restauracji, sprzątanie stanowiska pracy, koordynacja pracy w kuchni i kelnerów.
KUMIDA DARIUSZ ŁUKASZEWICZ - 2017-11-22 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Obróbka wstępna warzyw, owoców; gotowanie potraw; pieczenie ciast; dekoracja dań; produkcja suwówek, słatek.
kontakt przez PUP - 2018-05-04 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Zakres obowiazków kucharza
Grupo Moga Laguna Garden's - 2016-04-08 - Hiszpania (Hiszpania)
prowadzenie stołówki szkolnej
kontakt przez PUP - 2018-09-01 - Dobrzyki (warmińsko-mazurskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-09-07 - Brzeg (opolskie)
Przygotowywanie posiłków, ustalanie karty dań, porcjowanie i wydawanie posiłków, utrzymywanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych
P.U.H. "ARTEX" Piotrowski Artur - 2017-05-15 - Łężyny (podkarpackie)
-
Restauracja Pizzeria POD BRZOZAMI Adam Schutz - 2016-04-26 - Lipusz (pomorskie)
Obróbka wstępna warzyw i mięsa, przygotowywanie posiłków, wydawanie zamówień
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków, utrzymywanie porządku w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-10-24 - Tuszyn (łódzkie)
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POSIŁKÓW W STOŁÓWCE DLA BEZDOMNYCH, DBANIE O ZMÓWIENIA, PLANOWANIE JADŁOSPISU;
kontakt przez PUP - 2016-04-19 - Szczecin (zachodniopomorskie)
obróbka, przygotowanie i produkcja wyrobów garmażeryjnych
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw, pilnowanie asortymentu, dbałość o czystość na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-10-04 - Ozorków (łódzkie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-09-14 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-20 - Warszawa (mazowieckie)
kontakt telefoniczny z kontrahentami; rozwiązywanie problemów w realizacji zleceń; monitorowanie obsługiwanych zleceń; śledzenie i kontrolowanie floty pojazdów
KIM JOHANSEN TRANSPORT POLAND SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-02-29 - Zielona Góra (lubuskie)
zakres obowiązków związany z wykonywaniem pracy kucharza,
ZAJAZD "POD WIERZBĄ" BOGUSŁAW MAKAREWICZ - 2018-01-18 - Świdnica (dolnośląskie)
przygotowywanie sushi, potraw kuchni japońskiej i fusion
"AniMiko" Adam Cieślewicz - 2017-12-27 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
optymalizowanie produkcji pod kątem wydajności, jakości i kontroli kosztów,przetwórstwa szkła oraz produkcja pojazdów mechanicznych,-prowadzenie pelnej dokumentacji produkcyjnej.
AGRO - TECHMA Dorota Piszczór - 2016-09-29 - Koźmin Wielkopolski (wielkopolskie)
Kucharz
LOVE LIFE JOLANTA YASEEN - 2017-11-17 - Uherce Mineralne (podkarpackie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-06-10 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
Wykonywanie robót montażowych instalacji hydraulicznych.
ATM JANEX Teresa Adamicka - 2017-05-09 - Gdańsk (pomorskie)
Zapoznanie się z regułami i zasadami firmy i przepisami BHP; przygotowanie i przechowywanie produktów żywnościowych; utrzymanie czystości na stanowisku pracy; obróbka wstępna i termiczna surowców; przygotowanie potraw w oparciu o receptury; wydawanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Myślibórz (zachodniopomorskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
Samodzielne przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą, dbanie o wybór składników najlepszej jakości, właściwe przechowywanie produktów.
IZABELA KOZŁOWSKA-DECHNIK MANDRAGORA - 2017-05-18 - Lublin (lubelskie)
oprawianie ryb, patroszenie, odgławianie, filetowanie, smażenie, wędzenie ryb, robienie marynat, przetworów rybnych, sprzątanie zakładu pracy, etykietowanie towarów.Oferta stażu przeznaczona dla osób zarejestrowanych w PUP Oświęcim, z ustalonym II profilem pomocy
kontakt przez PUP - 2017-10-09 - Zator (małopolskie)
Gotowanie, utrzymywanie czystości i porządku w organizacji miejsca pracy, obsługa klientów.
FUSION SUSHI Jakub Maderski - 2017-09-25 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej. Współpraca z pomocą kuchenną, będącą obywatelem Ukrainy.
kontakt przez PUP - 2015-12-29 - Płock (mazowieckie)