KUCHARZ Słupia pod Kępnem oferta pracy SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA "JAŚMIN"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań. Mile widziane orzeczenie o stopniu niepełnosprawności.
Data publikacji: 2015-11-16
Lokalizacja: Słupia pod Kępnem (wielkopolskie)
Pracodawca: SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA "JAŚMIN"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Katowicka 10, 63-604 Słupia pod Kępnem, powiat: kępiński, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie dań. Mile widziane orzeczenie o stopniu niepełnosprawności.
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Słupia pod Kępnem
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kępiński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Baranów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Inny
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 17.11.2015
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA "JAŚMIN"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kępnie
Adres pracodawcy:
Katowicka 10, 63-604 Słupia pod Kępnem, powiat: kępiński, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Mile widziane orzeczenie o stopniu niepełnosprawności.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: kępiński
Gmina pracodawcy: Baranów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Słupia pod Kępnem
Ulica pracodawcy: Katowicka
Numer budynku pracodawcy: 10
Profil działalności pracodawcy: Ruchome placówki gastronomiczne
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kępnie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 16.11.2015
Data dodania oferty pracy: 16.11.2015
Oferta pracy ważna do: 15.12.2015
Data udostępnienia oferty pracy: 16.11.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 16.11.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
-
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Białystok (podlaskie)
zgodnie z umową
CENTRUM CATERING RESTEURACJA - PODBIELNIAK K. - 2015-12-08 - Słupca (wielkopolskie)
Prowadzenie kuchni w restauracji, przygotowywanie posiłków zgodnie z menu, praca w ramach umowy zlecenia.
Apartamenty SMĘTEK Ryszard Wiecheć - 2017-12-22 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
Naprawa elektryki w samochodach ciężarowych i osobowych
Firma Handlowa "Moto Tech" Krzysztof Ćwiek - 2016-09-01 - Biłgoraj (lubelskie)
Przygotowanie/ gotowanie wszystkich dań imprezowych oraz produkcja dań na co dzień. Praca trzy raz w tygodniu (również w weekendy)
PHU "STELLA" s.c. MAŁGORZATA BRZEZINA - 2018-03-09 - Dobrodzień (opolskie)
prowadzenie kuchni, przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-10-14 - Stare Miasto (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków, lokal czynny w godz. od 12;00 do 23:00
Łukasz Płygawko HANDEL OBWOŹNY PIZZERIA AMICONE - 2016-05-04 - Kościan (wielkopolskie)
imprezy okolicznościowe, ruch dzienny
RESTAURACJA "ARACHID" HENRYK MUSIALIK - 2018-01-09 - Orzech (śląskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-09-16 - Ostrołęka (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, tradycyjnych wyrobów, ciast.
SAASS Spoółka z Ograniczoną Odpowiedzialnością w Zamościu - 2016-12-21 - Zamość (lubelskie)
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POTRAW
RESTAURACJA "PRZYCUP W DOLINIE" - 2018-02-22 - Radomierz (dolnośląskie)
Sporządzanie listy zapotrzebowania, ocenianie potraw, pobieranie próbek, udoskonalanie menu, nadzorowanie procesu produkcji, przygotowywanie dań dostosowanych do indywidualnych wymagań klientów.
kontakt przez PUP - 2016-08-19 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
Praca w barze na stacji paliw; praca w godz. 8-16; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 8-10
P.H.U.P ROLMASZ Sp.z o.o. - 2016-06-13 - Słupsk (pomorskie)
przygotowanie pizzy, posiłków
EWARS EWA TUROWICZ - 2016-06-21 - Piekary Śląskie (śląskie)
Zgodne ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-08-26 - Dębnica Kaszubska (pomorskie)
Przygotowanie i serwowanie kebabówMile widziane doświadczenie zawodowe- 6 miesięcy
Zenon Niemczycki Zajazd „Polonez” - 2018-07-06 - Jarosław (podkarpackie)
-przygotowanie dań kuchni indyjskiej oraz obsługa pieca tandoor-przygotowanie potraf z pieca, wypiekanie chlebów na ściankach węglowego pieca tandoor
kontakt przez PUP - 2017-11-14 - Sulechów (lubuskie)
Obsługa kuchni, przygotowywanie posiłków
Apiherba dr Edward Kałużny - 2016-04-11 - Witosław (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej
Firma Doradcza "PRC Comunications" Sebastian Chachołek - 2016-10-19 - Czeladź (śląskie)
Obsługa pieca Hoffmana , obsługa młynków palnikowych i rozdzielaczy węgla , obsługa zasobników , transport paliwa - węgla
Fabryka Ceramiki Budowlanej Sp. z o.o. - 2016-06-29 - Chwalimierz (dolnośląskie)
Prace w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-11-18 - Mieszkowice (zachodniopomorskie)
wydawanie i przygotowywanie posiłków , obsługa kasy fiskalnej
"BEMAR" BEATA CHABIBUDIN WAŁCZ - 2016-02-23 - Wałcz (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw, gotowanie i sprzątanie miejsca pracy, krojenie mięsa, robienie kebabów, przyjmowanie dostaw
"TURPOL" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-09-22 - Strzelce Krajeńskie (lubuskie)
Przygotowywanie potraw, ustalenie karty dań, nadzór nad jakościa zamówionej żywności, zarządzanie budżetem na wydatki spożywcze. Znajomość zasad dotyczących żywienia i bhp. Znajomośc menu kuchni tureckiej. 2 lata doświadczenia w zawodzie. Wykształcenie gastronomiczne. Biegła znajomość języka rosyjskiego, języka angielskiego oraz mile widziana znajomość języka chińskiego.
kontakt przez PUP - 2017-04-06 - Promna-Kolonia (mazowieckie)
Przygotowywanie dań typu: pizza, rollo itp. Mile widziane doświadczenie zawodowe, książeczka sanitarno-epidemiologiczna.
Edyta Migdał - 2016-09-21 - Racibórz (śląskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - Kukle (podlaskie)
wyrób i wypieka pizzerii w centrum Kielc, firma przyuczy do fachu
INTEGER PL-22 Grzegorz Nowalski - 2016-05-12 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej z mięsa, drobiu, ryb, owoców morza, warzyw i innych.Miejsce pracy: WrocławKontakt kandydatów z pracodawcą telefoniczny.Oferta znajduje się w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-03-31 - Wrocław (dolnośląskie)
Kucharz lub pomoc kuchenna
Maciej Jewuła "MISTERIUM" - 2018-04-27 - Żabno (małopolskie)
Zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie zasadnicze zawodowe lub średnie gastronomiczne, min. 2 lata doświadczenia na podobnym stanowisku. Ogólny zakres obowiązków: żywienie zbiorowe w Domu Pomocy Społecznej.
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ DLA OSÓB NIEPEŁNOSPRAWNYCH FIZYCZNIE - 2015-12-03 - Lublin (lubelskie)