KUCHARZ Siemiany oferta pracy PPHU POLMO POLAND DARIUSZ KASZCZUK
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 20 PLN
Zakres obowiązków: samodzielne przygotowywanie posiłków (kuchnia polska, pizza, gofry)
Data publikacji: 2020-07-06
Lokalizacja: Siemiany (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: PPHU POLMO POLAND DARIUSZ KASZCZUK
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:14-216 Siemiany, powiat: iławski, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
samodzielne przygotowywanie posiłków (kuchnia polska, pizza, gofry)
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|20
Zmianowość pracy: nie dotyczy
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|6
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 20 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: jw.
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Siemiany
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 28
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: iławski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2807
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Iława
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 20 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 07.07.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0:
Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania: Doświadczenia na samodzielnym stanowisku kucharz - koniecznie. Praca w systemie zmianowym między godz. 10:00-24:00 - wg zleceń. Kontakt telefoniczny. Bar&Przystań KURKA WODNA w Siemianach.
Nazwa pracodawcy: PPHU POLMO POLAND DARIUSZ KASZCZUK
danePracodawcy_nip: 5222133715
danePracodawcy_regon: 012653550
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Iławie
Adres pracodawcy:
14-216 Siemiany, powiat: iławski, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 28
Powiat pracodawcy: iławski
danePracodawcy_kodPowiatu: 2807
Gmina pracodawcy: Iława
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Siemiany
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0475499
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Iławie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 06.07.2020
Oferta pracy ważna do: 30.09.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 06.07.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 06.07.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?f34ef9c5ab654053e9de98595a649880
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej
kontakt przez PUP - 2015-12-02 - Łódź (łódzkie)
- dobór surowców i półproduktów (które wykorzystuje się do przygotowywania potraw)- obróbka ręczna, mechaniczna i termiczna surowców- obsługa urządzeń wykorzystywanych w kuchni- koordynowanie pracy w kuchni- pobieranie próbek przed wydaniem posiłków
Szkoła Podstawowa z Oddziałami Integracyjnymi Nr 154 im. P.E. Strzeleckiego - 2020-01-29 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej
COMFORTBUS Roman Jędruszczak - 2019-12-02 - Zamość (lubelskie)
Produkcja wyrobów garmażeryjnych;zapoznanie sie z organizacją pracy w kuchni; zapoznanie z menu i recepturami potraw; dobieranie narzędzi do pracy; dobieranie surowcówdo sporządzania zakąsek zimnych i gorących z uwzględnieniem zasady oszczędnego nimi gospodarowanie; przeprowadzanie obróbki wstępnej; sporządzanie potraw z różnych surowców; dekorowanie i porcjowanie posiłków; dobieranie dodatków do dań; czynności porządkowe po przeprowadzonym procesie produkcyjnym; zabezpieczeniesurowców przed zepsuciem; sprzątanie stanowiska pracy z uzgględnieniem odzysku i recyklingu odpadów opakowaniowych; sprawdzanie stanu magazynu na następny dzień; obsługa urządzeń zmywalni naczyń kuchennych i stołowych z uwzględnieniem zasad ochrony środowiska;
kontakt przez PUP - 2019-07-12 - Pakosław (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań kuchni indyjskiej, obsługa pieca Tandoor, dbanie o czystość miejsca pracy, przygotowywanie list zaopatrzeniowych, opracowywanie karty menu
kontakt przez PUP - 2017-12-14 - Konstancin-Jeziorna (mazowieckie)
przygotowanie posiłków
FINAZI Krzysztof Gura - 2018-11-14 - Biłgoraj (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków.
Restauracja Słoneczna Sp. z o. o. - 2018-02-18 - Syrynia (śląskie)
Przygotowywanie posiłków w zakresie zbiorowego żywienia zgodnie ze standardami.
ASPEN RES Sp. z o.o. - 2017-01-24 - Kraków (małopolskie)
Kucharz
HOTEL *BIAŁY DOMEK* Elżbieta Kijak WAŁCZ - 2015-12-18 - Wałcz (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw z menu , dbanie o czystość na kuchni
AMICIS SPÓŁKA CYWILNA DARIUSZ BAJOREK, MAŁGORZATA BAJOREK - 2021-05-20 - Tychy (śląskie)
PRZYGOTOWYNANIE KEBABU, PRZYGOTOWYWANIE SOSÓW I DODATKÓW NA PODSTAWIE TURECKICH PRZEPISÓW
LARA ATES MESUT - 2016-06-01 - Dębica (podkarpackie)
-
kontakt przez PUP - 2021-04-30 - Myszyniec (mazowieckie)
nadzorowanie robót budowlanych; sprawdzanie jakości wykonanych robót; odbiory robót; wyjazdy w terenGodziny pracy: od 7.00 do 15.00
Rejonowy Zarząd Infrastruktury w Olsztynie - 2018-02-20 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
OBSŁUGA KLIENTA, GOTOWANIE ZBIOROWEWYMAGANIA: ZNAJOMOŚĆ KUCHNI POLSKIEJ, WYKSZTAŁCENIE GASTRONOMICZNE,KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYM, DOŚWIADCZENIE W ZAWODZIE MIN. 3 LATA
CORNER HOUSE OLGIERD MOSKALEWICZ - 2016-08-31 - Szczecin (zachodniopomorskie)
pracodawca poszukuje pracownika na stanowisko kucharz lub pomoc kuchenna do pracy przy przygotowywaniu posiłków. Praca w godz. 6-14, 14-22
Dom Pomocy Społecznej Zakonu Bonifratrów w Zebrzydowicach - 2019-04-12 - Zebrzydowice (małopolskie)
Gotowanie, obieranie i szatkowanie warzyw. Mile widziane osoby z orzeczeniem o niepełnosprawności, mile widziane prawo jazdy kat B. Wynagrodzenie do uzgodnienia.
"TWOJA KUCHNIA" BISTRO MIROSŁAW JERMAK - 2018-03-12 - Wejherowo (pomorskie)
Gotowanie, pieczenie, przygotowywanie potraw.
MANHATTAN Dariusz Ziobro - 2020-06-26 - Strzyżów (podkarpackie)
Robotnik gospodarczy
kontakt przez PUP - 2017-02-01 - Andrespol (łódzkie)
szycie toreb, plecaków, wykonywanie całych sztuk, prraca przy maszynie z potrójnym transportem, praca w miłej atmosferze wtrzyosobowym zespole, chęć nawiązania dłuższej współpracypraca w godzinach:7.00 lub 8.00 do 15.00 lub 16.00
MANUFAKTURA MMS Marta Mazur-Sokołowska - 2019-04-12 - Świebodzice (dolnośląskie)
- przygotowywanie posiłków zgodnie z przepisami kuchni polsko - ukraińskiej,- tłumaczenie przepisów z języka ukraińskiego,- utrzymywanie porządku w miejscu pracy,- dyspozycyjność
kontakt przez PUP - 2021-05-13 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw, obsługa imprez
Adrian Jatczak Restauracja Herbowa - 2016-08-17 - Uniejów (łódzkie)
PRZYGOTOWYWANIE WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ, CZYTANIE RECEPTUR, UKŁADANIE MENU, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZAGRANICĘ. DBANIE O PORZĄDEK I HIGIENĘ W MIEJSCU PRACY.
kontakt przez PUP - 2018-04-23 - Białobrzegi (mazowieckie)
przygotowanie potraw dla gości hotelu
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE DARIUSZ WESOŁOWSKI - 2016-09-27 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
-Przygotowywanie dań wg ustalonego menu,-Praca w nowoczesnych obiektach z nowym zapleczem kuchennym i socjalnym-Doświadczona załogę i przyjazną atmosferę -Praca pod przewodnictwem Szefa Kuchni Adriana Feliksa -Możliwość rozwoju zawodowego -Umowę o pracę na pełny etat -Możliwość zakwaterowania -Atrakcyjne benefity dla załogi Rado Resort
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe RADO Zdzisław Rado - 2019-11-18 - Wola Chorzelowska (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Syrynia (śląskie)
Zakres obowiązków zgodny z Programem Stażu dołączonym do wnioksu
kontakt przez PUP - 2016-03-14 - Żywiec (śląskie)
Ogólne prace leśne.
Zakład Usług Leśnych Jerzy Trzaskacz Wilanów - 2016-06-08 - Wilanów (świętokrzyskie)
wykonywanie bieżących zadań produkcyjnych, przygotowywanie zamówień, organizacja pracy na kuchni
Dwie Ręce M. Kołacka i M. Klepczyńska spółka cywilna - 2019-09-26 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków gastronomicznych wg zamówień.
kontakt przez PUP - 2016-03-01 - Siedlce (mazowieckie)
gotowanie, smażenie, pieczenie, obsługa urządzeń do obróbki termicznej potraw oraz urzadzeń wytwarzających produkty żywnościowe do konsumpcji typu pierogi, kopytka itp. samodzielne przygotowywanie potraw, imprez masowych.
KASYNO SARA - 2017-02-08 - Sulechów (lubuskie)