KUCHARZ Sanok oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽100 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w
Data publikacji: 2018-10-17
Lokalizacja: Sanok (podkarpackie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Sanok, powiat: sanocki, woj: podkarpackieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 w zast臋pstwie
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽100 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Sanok
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: podkarpackie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: sanocki
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽100 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 02.11.2018
Data zako艅czenia pracy: 01.06.2020
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, inne
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Sanoku
Adres pracodawcy:
Rymanowska 20A, 38-500 Sanok, powiat: sanocki, woj: podkarpackie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: sanocki
Gmina pracodawcy: Sanok
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Sanok
Ulica pracodawcy: Rymanowska
Numer budynku pracodawcy: 20A
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: bar mleczny
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Sanoku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 17.10.2018
Oferta pracy wa偶na do: 16.11.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 17.10.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 17.10.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie da艅 ala carte i przygotowywanie posi艂k贸w na przyj臋cia okoliczno艣ciowe .MIEJSCE PRACY: Rezydencja Alabaster, Rzesz贸w ul. Stafieja 8.cv z zaznaczeniem stanowiska pracy prosimy kierowa膰 na adres e-mail : praca (at) alabaster.rzeszow.pl .lub tel.604 817 308zastrzegamy sobie prawo kontaktu wy艂膮cznie z wybranymi kandydatami .
PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO US艁UGOWO ROZRYWKOWE FANCOM JANUSZ KRUPA - 2017-09-07 - Rzesz贸w (podkarpackie)
sprzeda偶 towar贸w, przygotowywanie um贸w handlowych, budowanie sieci sprzeda偶y, wsp贸艂praca z wietnamskimi kontrahentami
kontakt przez PUP - 2016-11-24 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
wg umowy
FHU Grzegorz Wi艣niewski - 2016-04-25 - Czernikowo (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w orientalnych
KEBAB "ALI BABA" s.c. Benaouda Chaib, Mohamed Abadi - 2017-08-17 - August贸w (podlaskie)
Wykonywanie instalacji elektrycznych i teletechnicznych
kontakt przez PUP - 2015-12-02 - G艂usk (mazowieckie)
TEST RYNKU PRACYprzygotowanie potraw sushi, kontrola stan贸 magazynowych, przygotowywanie p贸艂produkt贸w do produkcji sushi.
MB GROUP M. Mokrzycki - 2016-10-25 - 艢widnica (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w, praca dwuzmianowa, w godz. 12-20, 15-23. Zatrudnienie na okres 24 miesi臋cy
Gastrotop - Dariusz Borowik - 2018-02-28 - Opole (opolskie)
kompleksowa obs艂uga klienta, realizacja plan贸w sprzeda偶y, fachowe doradztwo, dbanie o ekspozycj臋 w salonie, sta艂e podnoszenie poziomu wiedzy w zakresie meblarstwa, wykonywanie us艂ug oko艂o sprzeda偶owych wymaganych w procesie sprzeda偶y
"OTAR" Przedsi臋biorstwo Handlowe, Us艂ugowe i Produkcyjne - 2016-10-14 - Zielona G贸ra (lubuskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym jad艂ospisem.
SP ZOZ SANATORIUM MSWiA W SOPOCIE - 2017-08-24 - Sopot (pomorskie)
wg zakresu czynno艣ci
kontakt przez PUP - 2016-07-15 - Trzemeszno (wielkopolskie)
kucharzpraca od godz 12.00 do 20.00dwie soboty w miesi膮cu pracuj膮ce, za soboty pracuj膮ce przys艂uguj膮 dni wolne
ZPUH WILK-POL Wilk Henryk - 2018-08-31 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie posi艂k贸w, mile widziane do艣wiadczenie; godz.pracy: I zmiana od 11:00 do 17:00; II zmiana od 17:00 do 23:00
P.P.H.U."BELLA-ITALIA"PIZZERIA S.C. - 2016-07-25 - Strzelce Opolskie (opolskie)
Wymagany tytu艂 zawodowy kucharza, ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna, teoretyczna i praktyczna umiej臋tno艣膰 sporz膮dzania posi艂k贸w, umiej臋tno艣膰 pracy w zespole. Mile widziane do艣wiadczenie na podobnym stanowisku. Charakterystyka pracy: przygotowanie zleconych asortyment贸w diet, rozdzia艂 偶ywno艣ci na oddzia艂y szpitalne, dbanie o porz膮dek i 艂ad w miejscu pracy. Aplikacje zawieraj膮ce CV, list motywacyjny, dokumenty stwierdzaj膮ce kwalifikacje zawodowe oraz zgod臋 na przetwarzanie danych osobowych dla potrzeb niezb臋dnych do procesu rekrutacji mo偶na kierowa膰 poczt膮 elektorniczn膮 na dres: praca (at) psychiatria.com. Prosimy o zawarcie w aplikacji poni偶szej klauzuli: "Wyra偶am zgod臋 na przetwarzanie moich danych aplikacyjnych przez SP ZOZ Pa艅stwowy Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Rybniku z siedzib膮 w Rybniku przy ulicy Gliwickiej 33 dla potrzeb niezb臋dnych do procesu obecnej i przysz艂ych rekrutacji zgodnie z ustaw膮 z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobiwych (tj. Dz.U. z 2014 r. poz. 1182,1662 ze zm.)".
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAK艁AD OPIEKI ZDROWOTNEJ PA艃STWOWY SZPITAL DLA NERWOWO I PSYCHCZNIE CHORYCH W RYBNIKU - 2017-03-24 - Rybnik (艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw z menu pod opiek膮 szefa kuchni. Dbanie o powierzony sprz臋t i miejsce pracy.
Biothal Lebdowicz S.J. - 2017-03-28 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
- przygotowywanie potraw- ustalanie karty da艅- utrzymanie w czysto艣ci pomieszcze艅 kuchennych i sprz臋tu
kontakt przez PUP - 2016-12-05 - Jele艣nia (艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-01-07 - Warszawa (mazowieckie)
Zgodnie ze stanowiskiem
Przedsi臋biorstwo MORZE - 2016-10-10 - Ustka (pomorskie)
- Przygotowywanie da艅, potraw kuchnii polskiej. Wydawanie posi艂k贸w. - Wynagrodzenie: 2100 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny 1 miesi膮c. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 8:00-16:00, 12:00-20:00 + czasami soboty. Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe na podobnym stanowisku min. 2 lata. Umiej臋tno艣膰 przygotowywanie potraw kuchnii polskiej. Umiej臋tno艣膰 lepienia pierog贸w. Kontakt telefoniczny (8:00-11:00, 17:00-20:00) (Tel. 535-392-202) lub e-mail: hansbach (at) poczta.onet.pl
BAR SIELANKA S.C. F. KOSTECKI, A. HANSBACH-KOSTECKA - 2018-04-26 - Katowice (艣l膮skie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-02 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w zimnych i gor膮cych, kreatywno艣膰 na stanowisku pracy, znajomo艣膰 kuchni ukrai艅skiej
Centrum Us艂ug Gastronomicznych "MARIO" s.c. M. Firek, A. Firek - 2018-09-19 - Brzeg (opolskie)
Praca wg standard贸w sieci, przygotowanie potraw wg standard贸w, samodzielna praca na stanowisku, dbanie o porz膮dek stanowiska pracy, przestrzeganie zasad HACCP. Wymiar etatu do uzgodnienia. Praca jednozmianowa.
IZABELA FIGURSKA - 2018-05-10 - Rumia (pomorskie)
Prace zwi膮zane z odbiorem nieczysto艣ci sta艂ych, kierowanie pojazdem pow. 3,5 t
MIEJSKI ZAK艁AD OCZYSZCZANIA W WO艁OMINIE SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-05-17 - Wo艂omin (mazowieckie)
Samodzielne robienie pizzy i wypiek pizzy, lepienie pierog贸wi pomoc w kuchni, w p贸藕niejsyzm okresie mo偶liwo艣膰 zatrudnienia na podstawie umowy o prac臋.Oko艂o 160 h pracy w miesi膮cu, dyspozycyjno艣c 19:00-2:00Proponowany okres zatrudnienia 3 latasala G
kontakt przez PUP - 2018-05-09 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie kanapek, panierowanie kawa艂k贸w kurczaka, przygotowywanie sa艂atek, obs艂uga kasy fiskalnej, przyrz膮dzanie hamburger贸w, panino, tortilli.
kontakt przez PUP - 2018-05-18 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
wyk艂adanie towaru na p贸艂ki
FULL JOB POLSKA Sp. z o.o. Sp.Kom - 2017-10-18 - Pozna艅 (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw wed艂ug oryginalnych receptur, dbanie o dob贸r sk艂adnik贸w najlepszej jako艣ci, w艂a艣ciwe przechowywanie produkt贸w, uk艂adanie menu oraz zarz膮dzanie wydatkami na produkty spo偶ywcze, znajomo艣膰 kuchni ukrai艅skiej.
kontakt przez PUP - 2018-09-24 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie posi艂k贸w typu burger, frytek, kebab, deser贸w lodowych, lod贸w, kawa, ciasto
Fast Food Dominika Ma艂a - 2017-04-27 - G艂og贸w (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅 z karty menu, samodzielna praca na pe艂nej gamie owoc贸w morza, rybach i mi臋sach (filetowanie). Prowadzenie dokumentacji HACCP, kontrola zam贸wie艅 i stan贸w magazynowych, dbanie o czysto艣膰 stanowiska pracy i pomieszcze艅 kuchennych.
RESTAURACJA RITZ - Barbara Ritz - 2016-05-12 - Gda艅sk (pomorskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2017-06-29 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie posi艂k贸w, obr贸bka produkt贸w
"PER艁A" sp贸艂ka cywilna Katarzyna Korkus, Anita Kulejewska - 2018-02-27 - Posmykowizna (艂贸dzkie)