KUCHARZ Rzeszów oferta pracy PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWO ROZRYWKOWE FANCOM JANUSZ KRUPA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 500 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie dań ala carte i przygotowywanie posiłków na przyjęcia okolicznościowe .MIEJSCE PRACY: Rezydencja Alabaster, Rzeszów ul. Stafieja 8.cv z zaznaczeniem stanowiska pracy prosimy kierować na adres e-mail : praca (at) alabaster.rzeszow.pl .lub tel.604 817 308zastrzegamy sobie prawo kontaktu wyłącznie z wybranymi kandydatami .
Data publikacji: 2017-09-07
Lokalizacja: Rzeszów (podkarpackie)
Pracodawca: PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWO ROZRYWKOWE FANCOM JANUSZ KRUPA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:35-030 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie dań ala carte i przygotowywanie posiłków na przyjęcia okolicznościowe .MIEJSCE PRACY: Rezydencja Alabaster, Rzeszów ul. Stafieja 8.cv z zaznaczeniem stanowiska pracy prosimy kierować na adres e-mail : praca (at) alabaster.rzeszow.pl .lub tel.604 817 308zastrzegamy sobie prawo kontaktu wyłącznie z wybranymi kandydatami .
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: ok. 14 zł netto / godz.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Rzeszów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Rzeszów
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rzeszów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 500 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 11.09.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
AKTUALNA KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wymagane wykształcenie min. zawodowe kierunkowe , oraz przynajmniej 1 rok doświadczenia jako kucharz , znajomość kuchni polskiej i międzynarodowej , znajomość systemu HACCP , rzetelność , uczciwość, zaangażowanie
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWO ROZRYWKOWE FANCOM JANUSZ KRUPA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Adres pracodawcy:
GEN. WŁADYSŁAWA SIKORSKIEGO 118, 35-304 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: m. Rzeszów
Gmina pracodawcy: Rzeszów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Rzeszów
Ulica pracodawcy: GEN. WŁADYSŁAWA SIKORSKIEGO
Numer budynku pracodawcy: 118
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 07.09.2017
Oferta pracy ważna do: 21.09.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 07.09.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 07.09.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Piaskowanie konstrukcji stalowych.
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Konradowa (opolskie)
w/g potrzeb
ODYSSEY CLUB HOTEL Piotr Syska - 2016-06-29 - Masłów Pierwszy (świętokrzyskie)
Przygotowywanie dań, obsługa gości, dbanie o czystość i porządek w lokalu.
GOOD FOOD Piotr Wtulich - 2017-08-23 - Baboszewo (mazowieckie)
utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych,- przygotowywaniu posiłków, przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych wydanychdo kuchni,- porcjowanie i wydawanie posiłków
We Can Do HR Sp.zo.o. (KRAZ 11686) - 2017-06-29 - Chłapowo (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie zawodowe kierunkowe, doświadczenie min. rok na w/w stanowisku, umiejętność- specjalność: znajomość potraw kuchni arabskiej. Ogólny zakres obowiązków: sporządzanie/wykonywanie potraw kuchni arabskiej; utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy, przestrzegania przepisów BHP i ppoż obowiązujących w zakładach żywienia zbiorowego.
kontakt przez PUP - 2016-10-04 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków. Żywienie zbiorowe.
USŁUGI TURYSTYCZNE "MIESZKO" S.C. - 2015-11-13 - Duszniki-Zdrój (dolnośląskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW I DAŃ ZGODNIE Z PRZYJĘTYMI STANDARDAMI; ZAPEWNIENIE WYSOKIEJJAKOŚCI USŁUG; WŁAŚCIWE I OPTYMALNE GOSPODAROWANIE TOWARAMI I INNYMI MATERIAŁAMIWYKORZYSTYWANYMI W RESTAURACJI; ZACHOWANIE STANDARDÓW W ZAKRESIE HACCP; ORGANIZOWANIEPRACY I NADZÓR NAD ZESPOŁEM; DBAŁOŚĆ O CZYSTOŚĆ I HIGIENĘ PRACY.Umowa zlecenie 140 godz. w miesiącu, średnio 35 godz. w tygodniu, w późniejszym okresie istnieje możliwość umowy o pracę, dyspozycyjnośc w godz. 11:30-23:00.
kontakt przez PUP - 2016-10-19 - Wrocław (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
kontakt przez PUP - 2017-07-28 - Ziębice (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-02-06 - Tumidaj (łódzkie)
Przygotowywanie potraw i napojów dla gości obecnych w hotelu,catering i na przyjęcia okolicznościowe,wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie posiłków,utrzymywanie w czystości stanowiska pracy.
HOTEL STACJA KUTNO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-18 - Kutno (łódzkie)
Opis stanowiska: Bieżąca obsługa klienta, realizacja zamówień; Kontakt telefoniczny z klientem indywidualnym; Odpowiedzi na zapytania klientów; Promowanie i sprzedaż produktów; Dbanie o relację z klientami; Kształtowanie dobrego wizerunku firmy; Pełnienie funkcji doradczej w kwestii dopasowania produktów do indywidualnych potrzeb; Administracja i praca z wewnętrznym systemem.
JOBHOUSE Sp. z o.o. (Agencja pracy tymczasowej nr 7097) - 2017-01-20 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw według receptur, kontrola jakości surowców, półproduktów i produktów, kontrola stanów magazynowych.
Andoria Beata Kopras - 2016-06-28 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowanie dań, gotowanie, wydawanie posiłków, produkcja lodów i deserów
kontakt przez PUP - 2018-06-22 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
Planowanie jadłospisu, przygotowanie listy produktów zamówień, gotowanie potraw, planowanie potraw bemarowych. Umowa na czas określony, dwie zmiany, równowążny system pracy, praca także w weekendy.
kontakt przez PUP - 2017-06-14 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań kuchni arabskiej- znajomość oryginalnych przepisów tej kuchni, znajomość przypraw tej kuchni, zamawianie towaru od dostawców przypraw kuchni arabskiej.Umowa na czas określony - 3 lata.
kontakt przez PUP - 2018-03-16 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków według przekazanych receptur.
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Krosno (podkarpackie)
- reprocesowanie wyrobów medycznych i aparatury medycznej, tj. obsługa myjni-dezynfektorów, komór dezynfekcyjnych i sterylizatorów - prowadzenie dokumentacji obowiązującej na poszczególnych stanowiskach pracy, - dezynfekcja pomieszczeń, - przygotowywanie roztworów roboczych środków dezynfekcyjnych
SZPITAL UNIWERSYTECKI NR 2 IM. DR JANA BIZIELA W BYDGOSZCZY - 2017-07-03 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków, wyadawanie posiłków, dbanie o czystość pomieszczeń
Przedsiębiorstwo Rolne NARATÓW Oberża Złoty Młyn - 2017-09-14 - Majków Duży (łódzkie)
Kucharz - marynowanie, panierowanie i smażenie produktów zgodnie z obowiązującymi standardami (nauka standardów przez ok 2 tygodnie z instruktorem który będzie wszystko tłumaczył i pokazywał), dbanie o czystość własnego stanowiska. Wymiar czasu pracy od 0,25 - 1,0 etatu (w zależności od dyspozycyjności pracownika). Praca na trzy zmiany.
kontakt przez OHP - 2017-10-06 - Tarnów (małopolskie)
przygotowywanie dań typu Fast - food w punkcie gastronomicznym przy plaży w Nieliszu
SK-MEDICO Sebastian Ilczuk - 2016-06-17 - Nielisz (lubelskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-05-09 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem, głównie smażenie potraw; wynagrodzenie - 13 zł/godz. brutto z możliwością wyższej stawki;
Restauracja "OSKAR" s.c. Krystyna Łyszczarz, Krzysztof Łyszczarz - 2017-05-04 - Ustka (pomorskie)
Wymagany rok doświadczenia mna podobnym stanowisku, książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Kontakt z pracodawcą osobisty lub telefoniczny.
FHU DANTE DANUTA WOWRA - 2018-08-13 - Czerwionka-Leszczyny (śląskie)
- przygotowanie potraw (pizza)
"PIZZERIA PRESTO" Tomasz Zygmunt - 2016-02-10 - Jedlicze (podkarpackie)
do uzgodnienia .Praca w systemie dwu zmianowym.kontakt e-mail. restauracjahetmanrz (at) gmail.com
"CENTOVINI POLSKA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-01-12 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni indyjskiej - samosy, kulfi, biryani, przygotowywanie sosów napojów
kontakt przez PUP - 2016-11-14 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
"MAGNOLIA " KRZYSZTOF DOBRZYŃSKI - 2016-04-13 - Krobica (dolnośląskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-02-09 - Kwidzyn (pomorskie)
Sprzątaczka w Merkury Market. Oferta dla osoby posiadającej orzeczenie o stopniu niepełnosprawności.Zainteresowani ofertą pracy mogą aplikować na adres e-mail: praca (at) merkurymarket.pllub kontaktować się telefonicznie z działem rekrutacji pod numerem 667-663-236
MERKURY MARKET spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. - 2016-08-18 - Nowy Sącz (małopolskie)
- Wyrabianie ciasta na pizzę, wyrób pizzy, wypiek pizzy. Gotowanie według karty menu. Przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej.- Wynagrodzenie: 1050 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na 3 lata. Docelowo praca na stałe. Praca w niepełnym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w godzinach: 18:00-22:00 + soboty, niedziele. Doświadczenie NIE jest wymagane. Wymagana aktualna Książeczka sanepidu. Wymagana umiejętność wyrabiania ciasta na pizzę oraz wyrobu pizzy w piecu na drewno. Wymagana znajomość potraw kuchni ukraińskiej oraz umiejętność przygotowywania dań kuchni ukraińskiej.
kontakt przez PUP - 2018-08-28 - Katowice (śląskie)