KUCHARZ SAMODZIELNY Krępsko oferta pracy BAR"KRĘPSKO" WŁODZIMIERZ STANKOWSKI
Stanowisko: KUCHARZ SAMODZIELNY
Wynagrodzenie: od 3 500 PLN
Zakres obowiązków: Zakres obowiązków zgodny z zajmowanym stanowiskiem - praca samodzielna. Miejsce wykonywania pracy Bar "Krępsko". Gwarantowane dojazdy z Piły, możliwe zakwaterowanie.Okres próbny 1 miesiąc. Praca od środy do niedzieli.
Data publikacji: 2020-03-13
Lokalizacja: Krępsko (wielkopolskie)
Pracodawca: BAR"KRĘPSKO" WŁODZIMIERZ STANKOWSKI
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:64-930 Krępsko, powiat: pilski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Zakres obowiązków zgodny z zajmowanym stanowiskiem - praca samodzielna. Miejsce wykonywania pracy Bar "Krępsko". Gwarantowane dojazdy z Piły, możliwe zakwaterowanie.Okres próbny 1 miesiąc. Praca od środy do niedzieli.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: + premia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ SAMODZIELNY
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Krępsko
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: pilski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Szydłowo
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 12.04.2020
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: ksiażeczka sanepidowska
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Brak wymagań względem wykształcenia, książeczka sanepidowska, wymagane doświadczenie zawodowe na stanowisku.
Nazwa pracodawcy: BAR"KRĘPSKO" WŁODZIMIERZ STANKOWSKI
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Pile
Adres pracodawcy:
64-930 Krępsko, powiat: pilski, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Termin: Kontakt telefoniczny celem umówienia spotkania
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: pilski
Gmina pracodawcy: Szydłowo
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Krępsko
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Pile
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 13.03.2020
Oferta pracy ważna do: 12.04.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 13.03.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 13.03.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?88d8117d419911d30c960edc4cd70147
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw, napojów i deserów, opracowywanie nowych receptur i przepisów, dbanie o racjonalne wykorzystywanie produktów.Pożądane umiejętności kulinarne, umiejętność przygotowania dużych imprez okolicznościowych (wesela, chrzciny, komunie).Praca na dwie zmiany; 7:00-15:00 i 14:00-22:00e-mail:biuro (at) staropolska.org
"TANKPOL" Spółka Jawna w Szczucinie, Restauracja "Staropolska" - 2016-05-20 - Szczucin (małopolskie)
produkcji wszelkiego rodzaju ciast, ciastek, tortów, deserów,
INTRASERVIS JOB Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2020-02-21 - Sopot (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków w placówce przedszkolnej, dbanie o czystość na stanowisko pracy
kontakt przez PUP - 2019-03-13 - Radzymin (mazowieckie)
przygotowywanie dań kuchni azjatyckiej; komponowanie menu;
kontakt przez PUP - 2018-10-17 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie posiłków, obsługa programu gastronomicznego, obsługa urządzeń
1. CHRONO-GLOBE, HOTEL "CARGO" Dariusz Sztachelski 2. DOUANE Dariusz Sztachelski - 2017-10-19 - Słubice (lubuskie)
Pomoc w organizowaniu pracy opiekuńczo- wychowawczej, uczestniczenie w spacerach i wycieczkach dzieci, pomoc dzieciom w czynnościachsamoobsługowych, pomoc w wydawaniu posiłków dla dzieci, utrzymywanie w ładzie i porządku powierzonego oddziału, dbałość o bezpieczeństwo i higienę pracy
kontakt przez PUP - 2016-03-21 - Golanka (małopolskie)
Wydawanie posiłków w stołówce szkolnej. Praca w godz.: 9-13. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 667 208 654.
Firma ,,Kasia'' Sławomir Grabowski - 2018-08-23 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
PIEROGARNIA JOLANTA SZATANIK - 2017-03-07 - Drezdenko (lubuskie)
Obróbka wstępna surowców i półproduktów, zabezpieczanie ich przed zepsuciem, sporządzanie dań kuchni polskiej i ukraińskiej, przygotowywanie potraw i napojów na przyjęcia okolicznościowe, ułożenie menu w języku ukraińskim, posługiwanie się narzędziami i maszynami gastronomicznymi, konserwacja urządzeń, utrzymywanie w czystości stanowiska pracy i pomieszczeń produkcyjnych.
kontakt przez PUP - 2017-09-18 - Tomaszów Lubelski (lubelskie)
jw
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie i sprzątanie stanowiska pracy, obsługa urządzeń gastronomicznych, przygotowywanie potraw wg receptury, sztuka dekorowania potraw, wydawanie potraw, zapoznanie się z organizacją przyjęć okolicznościowych
kontakt przez PUP - 2017-07-04 - Wygiełzów (małopolskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw orientalnych z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakładzie gastronomicznym
kontakt przez PUP - 2019-02-08 - Żyrardów (mazowieckie)
Zaangażowanie w świadczenie usług kulinarnych dla gości; przygotowanie dań zgodnie z recepturami oraz ze standardami w celu osiągnięcia najwyższego stopnia zadowolenia gości oraz współpraca przy opracowywaniu nowych receptur; posiadanie pełnej wiedzy na temat obowiązującego menu; utrzymanie i przestrzeganie norm sanitarnych , higieny i bezpieczeństwa; realizacja zadań zleconych przez przełożonego; przestrzeganie procedur, zasad oraz standardów działu; koordynacja zamówień i dostaw towarów.
"SOLPARK KLESZCZÓW" Sp. z o.o. - 2019-07-18 - Kleszczów (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków według przepisów kuchni Polskiej i Ukraińskiej w restauracji.
Daan sp. z o.o. - 2019-02-27 - Uniejów (łódzkie)
produkcja pizzy i innych dań od podstaw
kontakt przez PUP - 2016-03-08 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
wykształcenie gastronomiczne, pasja do gotowania lub predyspozycje do wykonywania tego zawoduwymagane doświadczenie i dobre umiejętności chęci do pracy2 zmiany: 8-16, 14-22wynagrodzenie: 2500 zł brutto + premia (uzależniona od umiejętności)
RESTAURACJA PENSJONAT "LIDO" DANUTA KOWALSKA - 2017-11-10 - Antonin (wielkopolskie)
Praca w kuchni przy przygotowywaniu posiłków
Restauracja Alba's Barbara Skowrońska - 2018-12-19 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Montaż G.K., układanie glazury, ścianki działowe, malowanie, gładzie gipsowe, terakota. Praca minimum 100 godz./miesięcznie, według zleceń, praca na terenie całego kraju.
kontakt przez PUP - 2016-11-10 - Nowa Wieś (mazowieckie)
Przygotowanie, gotowanie potraw kuchni orientalnej, przygotowywanie nowego menu i zastosowane
kontakt przez PUP - 2016-08-24 - Wrocław (dolnośląskie)
Wykonywanie prac związanych z usługami remontowo- budowlanymi (murowanie, wykonywanie tynków itp). Proponowane wynagrodzenie: 13 zł za godzinę, miejsce wykonywania pracy: Lublin, Przysucha i Radom.
ERTUR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-11-01 - Lublin (lubelskie)
sprawowanie opieki nad dziećmi i młodzieżą przewozonymi autobusami w drodze do szkoły i powrotu do domu, zapewnienie bezpieczeństwa dzieciom w czasie wsiadania do autobusu, w czasie jazdy oraz wysiadania z autobusu
kontakt przez PUP - 2016-08-23 - Białopole (lubelskie)
Wymagane doświadczenie zawodowe. Charakterytsyka pracy: piaskarz i piaskowanie konstrukcji stalowych i betonowych - mosty, wiadukty. Praca Rybnik + delegacje. Kontakt z pracodawcą telefoniczny lub e-mailowy adlukas00 (at) gmail.com.
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO-REMONTOWE ALDAB ADAM LUKAS - 2018-06-26 - Rydułtowy (śląskie)
Przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2017-03-17 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Zarządzanie pracą "kuchni", gotowanie, tworzenie menu.
Villa Regent - 2019-08-05 - Tykocin (podlaskie)
według programu stażu
kontakt przez PUP - 2019-03-13 - Komańcza (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-28 - Rzeszów (podkarpackie)
praca zgodna z zawodem
Gdański Klub Sportowy "STOCZNIOWIEC" w Gdańsku - 2016-10-11 - Gdańsk (pomorskie)
zgodnie z zawodem i specjalnością
BAR M.A.J. Joanna Pęczek - 2017-09-14 - Białe Błota (kujawsko-pomorskie)
Praca przy naprawie i konserwacji fundamentów słupów lini energetycznych. Praca na październik i listopad (2 miesiące)
ZAKŁAD OGÓLNOBUDOWLANY GRZEGORZ JANKOWSKI BRODNICA - 2016-10-03 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie bufetu śniadaniowego zimnego i ciepłego.
"ITAL-MAX" Sp. z o.o. - 2016-11-22 - Zakręt (mazowieckie)