KUCHARZ Rzeszów oferta pracy Gastro Serwis Piotr Płoński
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 19 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy,wypiekanie pizzy
Data publikacji: 2020-05-19
Lokalizacja: Rzeszów (podkarpackie)
Pracodawca: Gastro Serwis Piotr Płoński
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rynek 19, 35-064 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy,wypiekanie pizzy
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 19 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|2
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Rzeszów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 18
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Rzeszów
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1863
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rzeszów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: szef kuchni (kuchmistrz)
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 19 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 31.05.2020
Data zakończenia pracy: 30.04.2022
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: Gastro Serwis Piotr Płoński
danePracodawcy_nip: 5861043522
danePracodawcy_regon: 190897920
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Adres pracodawcy:
Partyzantów 1A, 35-242 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Cv przesyłać na adres mail z dopiskiem zgody. Nie będą rozpatrywane cv bez umieszczonej klauzuli zgodyKlauzula zgody Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych przez Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie w celu niezbędnym do realizacji procesu rekrutacji na stanowisko stpr/20/1384 zgodnie z art. 6 ust.1 pkt. a) Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) dalej RODO.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 18
Powiat pracodawcy: m. Rzeszów
danePracodawcy_kodPowiatu: 1863
Gmina pracodawcy: Rzeszów
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Rzeszów
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0974133
Ulica pracodawcy: Partyzantów
Numer budynku pracodawcy: 1A
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|343402
Zawód wykonywany przez pracownika: szef kuchni (kuchmistrz)
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 21.05.2020
Oferta pracy ważna do: 28.05.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 21.05.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 19.05.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?5f8fe1763ac8487a5fa6f44c7346246d
Podobne oferty pracy
jw.
kontakt przez PUP - 2016-10-28 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni bengalskiej.
kontakt przez PUP - 2019-10-30 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni polskiej, praca w godzinach 10-22 w systemie 2 dni pracy na 2 dni wolnego. wynagrodzenie podstawowe + premia
CZARDA-GRILL RENATA GABRYŚ - 2016-11-23 - Czechowice-Dziedzice (śląskie)
Przygotowanie posiłków. Posługiwanie się narzędziami, dekorowanie potraw, utrzymywanie na bierząco cvzystości na stanowisku pracy.WYMAGANIA:wykształcenie średnie ,umiejętność obsługi sprzętu gastronomicznego doświadczenie zawodowe 1 rok.KONTAKT Z PRACODAWCĄ; 515 152 351
WYCZAWSKI WŁADYSŁAW - FIRMA HANDLOWO - USŁUGOWA "HETMAN" - 2018-03-07 - Jarosław (podkarpackie)
przygotowywanie posłków, obróbka termiczna surowców, przygotowywanie sałatek, obsługa maszyn gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2019-07-04 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków, utrzymywanie porządku w kuchni. Praca w wymiarze 3/4 etatu (6 godzin dziennie) od godziny 10:00 do 16:00. Proponowane wynagrodzenie 15,00 zł na godzinę brutto.
PHU Ania Sp. z o.o. Sp. k. - 2018-08-20 - Tomisław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków, ustalanie menu utrzymywanie w czystości miejsca pracy. Praca w restauracji. Zgłoszenia telefoniczne do pracodawcy.
AGENCJA ARTYSTYCZNA AKORD - 2017-02-10 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Zełwągi (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków. Kontakt tel. 604 414 095
Zakład Produkcyjno-Handlowy "TREBOR" Stanisław Lesiak - 2017-02-01 - Chęciny (świętokrzyskie)
Wykształcenie zawodowe; doświadczenie: ok 5 lat; umiejętność czytania rysunku technicznego; zdolności manualne; zakres obowiązków: szycie materacy termoizolacyjnych na maszynach przemysłowych, praca z tkaninami ciężkimi; umowa zlecenie; miejsce pracy: Gliwice
KADET IZOLACJE OGNIOTRWAŁE ANDRZEJ KLETA - 2019-02-04 - Gliwice (śląskie)
przygotowywanie potraw wg. zamówień klientów
kontakt przez PUP - 2019-05-08 - Chabsko (kujawsko-pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-02-13 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, praca w Sushi Bar Kaiseki (Kuchnia Japońska), praca w systemie dwuzmianowym w godz. 11-22 wg grafiku
M 3 s.c. M. Jakubowski M. Pączek M. Klimaszewski - 2018-02-13 - Opole (opolskie)
obszar produkcji: praca przy grillu, frytkownicach, tosterach. Obszar sprzedaży: przygotowywanie deserów, napojów zimnych i gorących, obsługa kasy, prace magazynowe i porządkowe
kontakt przez OHP - 2019-04-16 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
Zwijanie i brakowanie wyrobów pasmanteryjnych
POLEXIM GMBH PPHU sp. z o.o. - 2017-05-24 - Łódź (łódzkie)
do uzgodnienia
"JAGIELLOŃSKI" Hotel i Restauracja Anna Jachimowska - 2016-03-04 - Sanok (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków kuchni polskiej; praca od czwartku do niedzieli, godz. 10.00-18.00
"2 BROTHERS SOBCZAK I SOBCZAK" SPÓŁKA JAWNA - 2017-04-10 - Zgorzelec (dolnośląskie)
przygotowywanie dań restauracyjnych, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, przygotowywanie i obróbka surowców do produkcji dań, przygotowanie stanowiska pracy, zmywanie i dezynfekcja naczyń i sprzętu
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE JIK IWONA KRZYŻAN-FORLINI - 2020-05-20 - Kalisz (wielkopolskie)
staż - przygotowywanie potraw, nadzór nad jakoscią zamówionych towarów, dbanie o ład i porządek na stanowisku pracy, przechowywanie żywności, zamawianie towarów, dbałość o estetykę potraw. Na stanowisku wymagane jest badanie do celów sanitarno-epidemiologicznych.
kontakt przez PUP - 2018-03-01 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
Opracowywanie automatycznych programów testowych dla urządzeń typu SoC przy użyciu programu V93000 Smar-Test.Określanie metodologii testów oraz przeprowadzanie testów przypadków w bliskiej współpracy z projektantami i inżynierami testowymi procesorów dla Niemieckich i Europejskich klientów.Rzowiązywanie problemów technicznych oraz produkcyjnych klientów.
Nash Technologies Stuttgart GmbH - 2017-03-28 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowanie potraw; dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni; nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych; dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualną wymianę przyrządów
G7 Kazimierz i Bożena Hanna Godzina - spółka cywilna - 2016-11-18 - Ostrołęka (mazowieckie)
uczestnictwo i planowanie jadłospisów, samodzielne przygotowywanie posiłków zgodnie z wymaganiami racjonalnego żywienia, utrzymywanie czystości i porządku naczyń, sprzętów i pomieszczeń kuchennych, obróbka warzyw, owoców i innych surowców do przygotowywania posiłków
kontakt przez PUP - 2017-03-06 - Krzyżanowice Dolne (świętokrzyskie)
przygotowywanie dan kuchni arabskiej, przydotowywanie listy zakupów, dbanie o czystośc miejsca pracy, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2019-06-04 - Białystok (podlaskie)
wg programu
kontakt przez PUP - 2016-01-11 - Warszawa (mazowieckie)
praca na stanowisku nauczyciela współorganizującego kształcenie
Szkoła Podstawowa nr 2 - 2020-09-11 - Słubice (lubuskie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: przygotowanie i serwowanie dań, dbanie o czystość na stanowisku pracy; WYMAGANIA: wykształcenie zawodowe, chęć do pracy
P.P.H.U. AD-BUD" - Adam Pyka - 2017-02-16 - Lisów (śląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-06-25 - Żywiec (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-07-18 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków ciepłych i zimnych
PRO-EST s.j. - 2018-02-22 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem. Okres próbny 1 m-c docelowo umowa na czas nieokreślony. Godz. pracy 9-17. Kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 7-17.
PIEROGARNIA U MAŁGOSI Małgorzata Tokarczyk - 2019-08-21 - Słupsk (pomorskie)