KUCHARZ Rydu艂towy oferta pracy Jacek Pawlas
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽600 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: - Przygotowanie da艅 wg receptur i zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami;- Racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat;- Dbanie o odpowiedni膮 estetyk臋 potraw;- Utrzymywanie porz膮dku i higieny w miejscu pracy.
Data publikacji: 2020-11-09
Lokalizacja: Rydu艂towy (艣l膮skie)
Pracodawca: Jacek Pawlas
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Ofiar Terroru 45, 44-280 Rydu艂towy, powiat: wodzis艂awski, woj: 艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
- Przygotowanie da艅 wg receptur i zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami;- Racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat;- Dbanie o odpowiedni膮 estetyk臋 potraw;- Utrzymywanie porz膮dku i higieny w miejscu pracy.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|11
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽600 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Rydu艂towy
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣l膮skie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 24
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: wodzis艂awski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2415
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Rydu艂towy
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽600 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.12.2020
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze bran偶owe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
''KUCHARZ MA艁EJ GASTRONOMII Z ELEMENTAMI CATERINGU''
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: artystyczne zdolno艣ci manualne
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_1: Array
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
mile widzina ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno - epided.
Nazwa pracodawcy: Jacek Pawlas
danePracodawcy_nip: 6422827423
danePracodawcy_regon: 242726459
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Wodzis艂awiu 艢l膮skim
Adres pracodawcy:
Ofiar Terroru 45, 44-280 Rydu艂towy, powiat: wodzis艂awski, woj: 艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣l膮skie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 24
Powiat pracodawcy: wodzis艂awski
danePracodawcy_kodPowiatu: 2415
Gmina pracodawcy: Rydu艂towy
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Rydu艂towy
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0943121
Ulica pracodawcy: Ofiar Terroru
Numer budynku pracodawcy: 45
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: Dzia艂ano艣膰 gastronomiczna
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Wodzis艂awiu 艢l膮skim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 09.11.2020
Data dodania oferty pracy: 09.11.2020
Oferta pracy wa偶na do: 21.12.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 09.11.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 09.11.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?d0f33b2a5f67542ea7e46642f10340ab
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw. Praca sta艂a w Ko艂obrzegu w godz. 9-21, r贸wnie偶 w soboty i niedziele.
SOLNY INVESTMENT Sp. z o.o. - 2019-06-19 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
prace porz膮dkowe
kontakt przez PUP - 2019-03-08 - Starcza (艣l膮skie)
-
"GAMA" PRZEDSI臉BIORSTWO US艁UGOWO-HANDLOWE SP.J. - 2016-02-23 - 艢liwin (zachodniopomorskie)
- Przygotowanie potraw zgodnie z obowi膮zuj膮cym jad艂ospisem i wed艂ug podstawowych zasad technologii 偶ywienia, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak przygotowywanych posi艂k贸w, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w, sporz膮dzanie listy zakup贸w spo偶ywczych, nadzorowanie porz膮dku w kuchni. - Wynagrodzenie: 1050 z艂 brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na czas nieokre艣lony. Praca w niepe艂nym wymiarze czasu pracy (50%). - Praca: 6:00-10:00, 13:00-17:00. Wykszta艂cenie 艣rednie zawodowe. Wymagane umiej臋tno艣ci kucharskie. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe - 6 miesi臋cy w ci膮gu ostatniego roku.
kontakt przez PUP - 2018-12-18 - Katowice (艣l膮skie)
wykonywanie zabieg贸w fizjoterapeutycznych, rejestracja pacjent贸w, obs艂uga program贸w medycznych
kontakt przez PUP - 2019-06-11 - Stryk贸w (艂贸dzkie)
Szycie.
kontakt przez PUP - 2017-05-30 - Szczuczyn (podlaskie)
Obs艂uga klienta, przygotowywanie posi艂k贸w typu fast- food, przyjmowanie zam贸wie艅, przygotowywanie da艅 na wynos
"GRINGO BAR" Andrzej Markowski - 2018-01-23 - Bie偶u艅 (mazowieckie)
Przygotowywanie da艅 obiadowych, sa艂atek, przek膮sek itp., oraz wypiek pizzy.
Pizzeria CAPRI Mariusz Szcz臋szek - 2016-07-18 - Stalowa Wola (podkarpackie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Praca na umow臋 o prac臋 w godz. 8-20, 6-14, 13-22, 18-6 w Ko艂obrzegu. Pracodawca zapewnia wy偶ywienie.
"ARKA-MEGA" S. A. - 2017-06-22 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
Restauracja-Bar ,,SMAKOSZ" And偶elika Rompca - 2018-01-10 - Sztum (pomorskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie da艅 obiadowych
PPHU K-2 Kaczor- Kaczmarek Sp. jawna - 2015-11-27 - Podd臋bice (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w kuchni szkolnej, praca przy wydawaniu da艅, gotowaniu da艅, przygotowywaniu menu.
1. INVESTO KAMIL STOPIKOWSKI 2. IGUANA Catering s.c. Kamil Stopikowski - 2018-11-15 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie posi艂k贸w; godziny pracy 8-16
kontakt przez PUP - 2018-10-10 - Mi臋dzyrzec Podlaski (lubelskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Na pocz膮tek umowa zlecenie, potem umowa o prac臋.
"LIDER HOTEL" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-06-07 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Przetwarzanie 偶ywno艣ci, przygotowyawnie potraw, wykonywanie czynno艣ci typowych dla pracy w kuchni na stanowiku kucharza. Praca na umowe zlecenie, nie mniej ni偶 80 godzin miesi臋cznie, dyzpozycyjno艣膰 od poniedzia艂y do soboty w godz. 12:00-21:00. Proponowany okres wykonywania pracy: 3 lata. Oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2019-03-08 - Bielany Wroc艂awskie (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w wed艂ug receptur i zalece艅 szefa kuchni, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak przygotowywanych posi艂k贸w, nadzorowanie 艣wie偶o艣ci u偶ywanych sk艂adnik贸w spo偶ywczych, dbanie o w艂a艣ciwe przechowywanie produkt贸w, utrzymanie nale偶ytej czysto艣ci i porz膮dku naczy艅, sprz臋tu i pomieszcze艅 kuchennych
SBB SP. z O.O. - 2019-05-29 - Konstancin-Jeziorna (mazowieckie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2017-06-21 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie da艅 kuchni ukrai艅skiej. Zamawianie i odbi贸r produkt贸w, chemii. Czyszczenie kuchni i innych pomieszcze艅.
SVD SERVICE Sp.z.o.o. - 2017-03-27 - Sopot (pomorskie)
GOTOWANIE, KROJENIE, PRZYGOTOWYWANIE P脫LPRODUKT脫W DO SPORZ膭DZANIA DA艃, OBS艁UGA KLIENTA
kontakt przez PUP - 2019-08-29 - Kajkowo (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
Zak艂ady Mi臋sne Nowak - 2016-07-19 - Gda艅sk (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Narol (podkarpackie)
Przygotowywanie da艅 kuchni orientalnej od surowca do gotowej potrawy
Hoa-Hong Sinh Nguyen Truong - 2020-10-21 - Tuszyn (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w m.in. burger贸w i sa艂atek.
BISTRO STANKI Agnieszka Stankowska - 2019-08-13 - Zambr贸w (podlaskie)
Przygotowanie ciasta, formowanie plack贸w do wypieku pizzy, zdobienie i wypiek pizzy w piecu opalanym drewnem.Przygotowywanie da艅 kuchni w艂oskiej.
kontakt przez PUP - 2019-12-04 - Gostynin (mazowieckie)
Praca w kuchni hotelu przy przyrz膮dzaniu potraw
kontakt przez PUP - 2016-02-03 - 呕aga艅 (lubuskie)
Przygotowanie potraw wed艂ug przepis贸w w j臋zyku wietnamskim.
PHAM HUU THANH - 2017-11-30 - Otwock (mazowieckie)
CEL: Rol膮 i odpowiedzialno艣ci膮 osoby na stanowisku Specjalisty ds. Zapewnienia Jako艣ci jest zapewnienie klientom bezpiecze艅stwa produktu, jego wysokiej jako艣ci, a tak偶e ci膮g艂e doskonalenie procesu zapewnienia jako艣ci produktu.ZAKRES OBOWI膭ZK脫W:1. Zarz膮dzanie Zintegrowanym Systemem Zarz膮dzania, a w tym m.in. - odpowiedzialno艣膰 za plan i realizacj臋 audyt贸w wewn臋trznych, w tym higienicznych i jako艣ciowych- przygotowywanie zak艂adu do audyt贸w korporacyjnych - odpowiedzialno艣膰 za proces reklamacyjny (w tym za dzia艂ania koryguj膮ce i zapobiegawcze)- zarz膮dzanie procesem nadzoru nad sprz臋tem kontrolno-pomiarowym- nadz贸r nad dokumentacj膮 systemow膮, - nadz贸r nad dzia艂aniem procedur / instrukcji z zakresu bezpiecze艅stwa produktu i jako艣ci.- znajomo艣膰 system贸w zarz膮dzania ISO 9001, OHSAS 18001, ISO 22716, GMP, HACCP- organizacja i prowadzanie szkole艅 w zakresie system贸w GMP, HACCP, ISO, OHSAS- przygotowanie / koordynowanie przebiegu audyt贸w zewn臋trznych,- koordynowanie procesu zarz膮dzania GMP, HACCP, ISO, OHSAS2. Nadz贸r nad zapewnieniem jako艣ci produktu- prowadzenie procesu reklamacyjnego- udzia艂 procesie post臋powania z produktem niezgodnym- nadz贸r nad specyfikacjami- walidacja procesu - wsp贸艂udzia艂 w kwalifikacji i walidacji proces贸w- zarz膮dzanie baz膮 danych wska藕nik贸w jako艣ciowych KPI3. Wdra偶anie nowych produkt贸w- udzia艂 w opracowaniu receptur,- koordynacja pr贸b produkcyjnych,- przygotowywanie i wysy艂anie pr贸bek produktowych do klienta- koordynowanie projekt贸w 4. Monitorowanie bran偶owych przepis贸w prawa w zakresie jako艣ci, produkt贸w kosmetycznych, REACH oraz zapewnienie zgodno艣ci proces贸w w fabryce z w/w przepisami, w tym organizowanie w razie konieczno艣ci szkole艅 wewn臋trznych w w/w zakresie.WYMAGANIA:1. Wykszta艂cenie wy偶sze chemiczne2. Bardzo dobra znajomo艣膰 j. angielskiego warunek konieczny 3. Znajomo艣膰 system贸w zarz膮dzania jako艣ci膮, 艣rodowiskiem oraz BHP, GMP, 4. Uprawnienia audytora wewn臋trznego wg w/w standard贸w, 5. Do艣wiadczenie zawodowe min. 2 lata w 艣rodowisku laboratoryjno-produkcyjnym6. Bieg艂a obs艂uga komputera (w szczeg贸lno艣ci programu Word, Excel, Power Point)7. Znajomo艣膰 program贸w SAP / Microsoft Dynamic b臋dzie dodatkowych atutem8. Samodzielno艣膰, dok艂adno艣膰, odpowiedzialno艣膰 oraz umiej臋tno艣膰 pracy w zespoleFIRMA OFERUJE: Stabilne zatrudnienie w firmie o mi臋dzynarodowym zakresie. Atrakcyjne wynagrodzenie. Szkolenia wewn臋trzne i zewn臋trzne. Mo偶liwo艣膰 wdra偶ania w艂asnych pomys艂贸w w celu doskonalenia us艂ug i produkt贸w. Przyjazna atmosfer臋 w pracy
VVF Sp. z o. o. - 2015-11-30 - Racib贸rz (艣l膮skie)
praca na kuchni
P.P.U.H.REST S.J. O艣rodek Wypoczynkowy KARINA - 2019-07-17 - Pszczew (lubuskie)
Wymagane do艣wiadczenie w zawodzie, ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna.Wysoko艣膰 proponowanego wynagrodzenia do uzgodnienia z pracodawc膮.
d/b GASTRO Restauracje-Catering Dorota Bernadzik - 2016-08-23 - Racib贸rz (艣l膮skie)