KUCHARZ Ropica Polska oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 1 057,6 PLN
Zakres obowiązków: obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw,pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych,obróbka wstępna surowców,wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych , drobiu , ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich , wyrobów garmażeryjnych
Data publikacji: 2020-08-24
Lokalizacja: Ropica Polska (małopolskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Ropica Polska, powiat: gorlicki, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Opis zadań
Zakres obowiązków:
obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw,pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych,obróbka wstępna surowców,wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych , drobiu , ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich , wyrobów garmażeryjnych
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|19
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 1 057,6 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ropica Polska
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 12
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: gorlicki
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1205
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Inny
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 1 057,6 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 6
Data rozpoczęcia pracy: 01.09.2020
Data zakończenia pracy: 28.02.2021
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 7381893782
danePracodawcy_regon: 492828380
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gorlicach
Adres pracodawcy:
Michalusa 18, 38-300 Gorlice, powiat: gorlicki, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie + CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 12
Powiat pracodawcy: gorlicki
danePracodawcy_kodPowiatu: 1205
Gmina pracodawcy: Gorlice
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Gorlice
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0959903
Ulica pracodawcy: Michalusa
Numer budynku pracodawcy: 18
Profil działalności pracodawcy: Edukacja
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gorlicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|429
Data dodania oferty pracy: 24.08.2020
Oferta pracy ważna do: 31.08.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 24.08.2020
Typ oferowanej pracy: Staż z urzędu pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?dd76c773353358d206f73d088a1e4f72
Podobne oferty pracy
Prace przy produkcji posiłków, sprzątanie stanowiska pracy, klejenie pierogów.
kontakt przez PUP - 2017-09-18 - Nowy Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Praca w lokalu gastronomicznym, samodzielne przygotowywanie posiłków (kuchnia polska). Praca pomiędzy 7-19.00 od pn do nd.
"FALA" SPÓŁKA CYWILNA KOCZUR MAŁGORZATA & KOCZUR KRZYSZTOF - 2016-06-01 - Bielsko-Biała (śląskie)
Praca w branży instalacji sanitarnych, praca przy zewnętrznych instalacjach sanitarnych, praca na niwelatorze (praca na terenie kraju)
FIRMA INSTALACJI SANITARNYCH "INSTALEX" MIROSŁAW MAKSYMCZUK - 2017-05-09 - Lubin (dolnośląskie)
Przyrządzanie posiłków typu fast-food (frytki, kebab, zapiekanka)Praca w godz. 11-22, Gorzyce
HOTEL GLEE Paulina Kałdon, Damian Budziło spółka cywilna - 2020-03-16 - Wrzawy (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Warszawa (mazowieckie)
Kuchnia bangalska i arabska. Pracodawca posługuje się tylko językiem bangalskim i angielskim i wszystkie receptury są w tych językach. Pracodawca zapewnia zakwaterowanie. Umowa o pracę na czas określony 1 rok.
kontakt przez PUP - 2016-11-04 - Piła (wielkopolskie)
obsługa wózka widłowego,prowadzenie dokumentacji,sprawdzanie stanów magazynowych
"ADECCO POLAND" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-03-22 - Chrzanów (małopolskie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
kontakt przez PUP - 2017-06-13 - Gdańsk (pomorskie)
Przestrzeganie przepisów HACCP i sanitarnych, gotowanie. Praca na umowę o pracę w godz. 6-18, 8-18, 8-20 w Kołobrzegu, praca również w weekendy.
Centrum Zdrowia i Wypoczynku "IKAR" Sp. z o.o. - 2018-01-17 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Wynikające z zawodu kucharza
"PORT 2000" Marcinkiewicz Sp. jawna - 2019-07-26 - Jeziorki (pomorskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-06-07 - Mielec (podkarpackie)
- Obsługa grilla, przygotowywanie kanapek, zapiekanek, sprzedaż produktów garmażeryjnych. Dbanie o czystość w miejscu pracy.- Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00, 10:00-18:00 + soboty. Wymagane wykształcenie gastronomiczne lub doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharza min. 1 rok. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna). Mile widziane Prawo jazdy kat. B. Kontakt WYŁĄCZNIE telefoniczny (Tel. 502-384-898) w godzinach: 8:00-16:00. Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (8:00-16:00) (Tel. 502-384-898) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. STRZELCóW BYTOMSKICH 33 m. 18, 41-902 Bytom) lub e-mail: ewa (at) garmazer.pl
PIOTR POWAŁA PARADISE CATERING - 2016-10-13 - Katowice (śląskie)
Zgodnie z umową.
FITCATERING ANNA BOBOWSKA - 2017-12-28 - Ropczyce (podkarpackie)
Kucharz*
GLIWICKA AGENCJA TURYSTYCZNASPÓŁKA AKCYJNA - 2019-11-28 - Lesko (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw wg ustalonego planu produkcji i zgodnie z wdrożoną technologią, obróbka wstępna warzyw i owoców, porcjowanie pakowanie, wydawanie posiłków.
Zakład Aktywności Zawodowej - Czarne - 2019-05-23 - Czarne (pomorskie)
Samodzielne gotowanie dań kuchni ukraińskiej. Praca na umowę zlecenie, 200 godzin pracy w miesiącu; dyspozycyjność do pracy cały tydzień, w godzinanch: 10:00-22:00. Proponowany okres wykonywania pracy: 3 lata. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-08-21 - Wrocław (dolnośląskie)
praca w godz.7.00-19.00, możliwość zapewnienia wyżywienia i zakwaterowania
OŚRODEK REHABILITACYJNO-WCZASOWY "SŁOWINIEC" - 2017-09-26 - Poddąbie (pomorskie)
POMOC SPAWACZA, KONSERWATORA MASZYN, OBSŁUGA MASZYN MANITOU, ŁADOWARKI TELESKOPOWEJ ORAZ CIĄGNIKA
kontakt przez PUP - 2018-08-01 - Skierniewice (łódzkie)
oferta pracy subsydiowana
kontakt przez PUP - 2019-03-06 - Władysławowo (pomorskie)
przygotowywanie pizzy
Pizzeria Paula s.c. - 2019-06-24 - Bytom (śląskie)
- branża gastronomiczna- przygotowanie dań kuchni indyjskiej- praca stojaca, wysoka temperatura
kontakt przez PUP - 2019-01-28 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków, obsługa gości
USŁUGI ELEKTRYCZNO-GASTRONOMICZNO-NOCLEGOWE Krzysztof Jamrozy - 2018-03-19 - Grajewo (podlaskie)
produkcja elementów betonowych i żelbetowych, produkcja betonu
"BUMAT" SPÓŁKA CYWILNA JOANNA OGIBA, TOMASZ GALEWSKI - 2018-10-15 - Osielsko (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie pizzy
PIZZERIA DESPERADO - 2015-12-18 - Puławy (lubelskie)
przygotowanie pieca, przygotwanie swieżych składników do pizzy, zarabianie ciasta, przygotowanie świeżych sosów, składanie kartanów do pizzy, wydawanie gotowej pizzy z pieca, utrzymanie porządku na stanowisku pracy
"LEŚNY DWÓR" AGNIESZKA I DAMIAN STACHURA SPÓŁKA CYWILNA - 2016-10-25 - Karpacz (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
ZAJAZD POD BOREM” TOMASZ BITNER - 2019-10-17 - Pokój (opolskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-02-26 - Złotoryja (dolnośląskie)
WYKONYWANIE POLECEŃ SZEFAWYKSZTAŁCENIE: ŚREDNIEWYMAGANIA: ZNAJOMOŚĆ KUCHNI DIETETYCZNEJ, POLSKIEJ, WŁOSKIEJ, MINIMUM 6 MIESIĘCY DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE, SAMODZIELNA PRACA W KUCHNIWYNAGRODZENIE: 14,70ZŁ BRUTTO/GODZINĘ180GODZIN PRACY W MIESIĄCU, PRACA NA DWIE ZMIANY W GODZINACH 7-20
kontakt przez PUP - 2019-05-07 - Szczecin (zachodniopomorskie)
hPrezentacja potraw w formie bufetowej zgodna ze standardami firmy; przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami; racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat; dbanie o odpowiednią estetykę potraw; utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy; danie o właściwy stan techniczny urządzeń kuchennych; prawidłowe i terminowe wykonywanie zadań wynikających ze specyfiki zajmowanego stanowiska; informowanie przełożonego o wykrytych zagrożeniach; zgłaszanie bezpośredniemu przełożonemu wszelkich informacji na temat przygotowywanych posiłków, w szczególności zaś o stanie ich świeżości, brakach magazynowych, potrzebie zamówień produktów oraz innych problemów jakie mogą utrudnić czy uniemożliwić prawidłowe wykonanie obowiązków służbowychlokal czynny w godz. 11.00-22.00
kontakt przez PUP - 2020-02-07 - Warszawa (mazowieckie)
znajomość kuchni polskiej i włoskiej
Bistro-Kawiarnia Pizzeria "Pepino" Beata Szczygieł - 2016-02-15 - Grodzisk Wielkopolski (wielkopolskie)