KUCHARZ Radlin oferta pracy PIEKARNIA ŚMIETANA SPÓŁKA JAWNA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywnie posiłków obiadów, śniadań (...),Praca na zmiany , 4 dni w tygodniu3/4 etatu od 7.00-13.00 oraz od13.00 do 19.00
Data publikacji: 2020-08-10
Lokalizacja: Radlin (śląskie)
Pracodawca: PIEKARNIA ŚMIETANA SPÓŁKA JAWNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Korfntego 3, 44-310 Radlin, powiat: wodzisławski, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywnie posiłków obiadów, śniadań (...),Praca na zmiany , 4 dni w tygodniu3/4 etatu od 7.00-13.00 oraz od13.00 do 19.00
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 0.75
Zmianowość pracy: inna
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|5
Liczba godzin pracy w tygodniu: 30
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Radlin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 24
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wodzisławski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2415
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Radlin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 10.08.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0:
książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: mile widziane umiejętności w zawodzie kucharz
Nazwa pracodawcy: PIEKARNIA ŚMIETANA SPÓŁKA JAWNA
danePracodawcy_nip: 6472460338
danePracodawcy_regon: 24084629000000
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wodzisławiu Śląskim
Adres pracodawcy:
Mariacka 32, 44-310 Radlin, powiat: wodzisławski, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 24
Powiat pracodawcy: wodzisławski
danePracodawcy_kodPowiatu: 2415
Gmina pracodawcy: Radlin
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Radlin
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0945108
Ulica pracodawcy: Mariacka
Numer budynku pracodawcy: 32
Profil działalności pracodawcy: Produkcja pieczywa, wyrobów ciastkarskich.
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wodzisławiu Śląskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 10.08.2020
Data dodania oferty pracy: 10.08.2020
Oferta pracy ważna do: 30.08.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 10.08.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 10.08.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?b1a0b9c862ce2ae6deacfcdf18dd2b2d
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie miejsca pracy przed rozpoczęciem wydawania posiłkówobieranie, krojenie, szatkowanie warzyw, utrzymywanie czystości w obrębie kuchni, doraźna pomoc szefowi kuchni oraz pozostałym kucharzom
ZBIGNIEW OLENKOWICZ FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "KUBA" - 2017-03-03 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej, koreańskiej, azjatyckiej, catering.
kontakt przez PUP - 2019-03-25 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
WSPÓŁPRACA Z KLIENTEM, UTRZYMANIE KONTAKTÓW. WYJAZDY DO KLIENTA (KOTLINA KŁODZKA)
FIRMA FLESZAR S.C. MAGDALENA SOBIESZEK ANDRZEJ FLESZAR - 2017-07-14 - Kamieniec Ząbkowicki (dolnośląskie)
strzyżenie, czesanie, farbowanie, upięcia
kontakt przez PUP - 2016-03-31 - Siedlce (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw w restauracji w Iwkowej.
ZYGMUNT GRYZ F.P.H. "CZARDASZ" - 2016-01-11 - Iwkowa (małopolskie)
przygotowywanie dań, posiłków
kontakt przez PUP - 2019-08-09 - Zgierz (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków od surowca i wydawanie gotowego dania konsumentowi.
Hotel i Restauracja Francusko- Polska"SEKWANA"P.W.Agnieszka Popanda - 2018-02-08 - Częstochowa (śląskie)
Przyżądzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów, deserów z zastosowaniem maszyn i urządzeń gastronomicznych. Sporządzanie potraw, napojów i deserów na przyjęcia okolicznościowe. Sporządzanie potraw kuchni regionalnej, kuchni polskiej i innych narodów. Obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw. Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych. Stosowanie zasad działań marketingowych w działalności gastronomicznej. Praca w systemie róznoważnym od 10 do 22 lub od 12 do 24. Praca równiez w dni wolne od pracy.
kontakt przez PUP - 2019-10-11 - Czeladź (śląskie)
załadunek i rozładunek
kontakt przez OHP - 2018-03-01 - Warszawa (mazowieckie)
zapoznanie się z obsługą sprzętu kuchennego, obróbka artykułów spożywczych, przygotowywanie posiłków, czynności porządkowe
kontakt przez PUP - 2016-06-30 - Czarna Woda (pomorskie)
- zapoznanie ze stanowiskiem pracy, programem stażu oraz regulaminem pracy,- zapoznanie z przepisami BHP i ppoż.,- przygotowywanie stanowiska pracy,- nauka i przygotowywanie posiłków,- sprzątanie stanowiska pracy,- gotowanie posiłków,- przestrzeganie zasad higieny.
kontakt przez PUP - 2018-04-13 - Zgierz (łódzkie)
PRZYGOTOWYWANIE PÓŁPRODUKTÓW LUB PRODUKTÓW DO POTRAW ORAZ PRZYGOTOWYWANIE POTRAW PRZYGOTOWYWANIE NAPOJÓW.Umowa zlecenie: 3 LATA OD DNIA ZAWARCIA UMOWYIlość godzin w miesiącu około 288dyspozycyjność 9-22
kontakt przez PUP - 2019-10-07 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków.
RESTAURACJA "NAD KALWĄ" MAGDALENA MOZOL - 2017-04-05 - Pasym (warmińsko-mazurskie)
Obsługa recepcji, obsługa kasy, rozliczanie miesięczne.
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Warlubie (kujawsko-pomorskie)
Wykształcenie kierunkowe; mile widziane doświadczenie zawodowe; książeczka sanepidowska, prawo jazdy oraz własny samochód; komunikatywna znajomość jęz. obcego; zakres obowiązków: obróbka wstępna produktów, dbanie o czystość na stanowisku pracy, przygotowanie potraw i estetyczne ich wydawanie, przestrzeganie przepisów bhp i ppoż; dwie zmiany; miejsce pracy: Sośnicowice;
PIZZA CAFE BAR CHRIS KRZYSZTOF WILK - 2019-07-22 - Sośnicowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
IZABELLA SP. ZO.O. - 2017-01-06 - Puławy (lubelskie)
wg.stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-05-23 - Olkusz (małopolskie)
.
Dom Pomocy Społecznej w Zimnowodzie - 2019-04-24 - Zimnowoda (wielkopolskie)
Pełnienie obowiązków szefa kuchni w szkole.
Szkoła Podstawowa Nr 34 z Oddziałami Integracyjnymi - 2018-01-04 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowanie posiłków i napojów z gotowych półproduktów.
kontakt przez PUP - 2016-04-29 - Miłki (warmińsko-mazurskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2019-09-06 - Radom (mazowieckie)
wg stanowiska
Agnieszka Kumar RAHUL COMPANY - 2016-11-03 - Grodków (opolskie)
jw
kontakt przez PUP - 2018-06-07 - Warszawa (mazowieckie)
wykonywanie manicure aktualnymi technikami. pielęgnacja dłoni, obsługa klientek/klientów zagranicznych ( wietnamskojęzycznych)
kontakt przez PUP - 2018-05-09 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z zamówieniem: pieczenie pizzy, przygotowywanie dań obiadowych oraz dań typu fast - food.
Walczyk Sara BONANZA - 2016-06-29 - Wodzisław Śląski (śląskie)
-Prace spawalnicze metodą 136/137 i gazową wg rysunku technicznego,-Wynagrodzenie do uzgodnienia,-Kontakt telefoniczny: 55 271-21-06 lub 602-703-875-Kontakt e-mail: meto (at) meto.com.pl
TADEUSZ BĄK - ZAKŁAD PRODUKCJI I USŁUG TECHNICZNYCH METO - 2017-05-17 - Lisewo Malborskie (pomorskie)
KUCHARZ KUCHNI POLSKIEJ
MINI GASTRO EWELINA POZIEMSKA - 2016-05-17 - Gryfice (zachodniopomorskie)
przygotowanie surowców,przygotowanie produktów do produkcji,porcjowanie posiłków,wydawanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-05-25 - Zambrów (podlaskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-12 - Warszawa (mazowieckie)
-
"HORT - CAFE" Teresa i Stanisław Komar Spółka Jawna - 2018-04-27 - Białystok (podlaskie)