KUCHARZ Raba Wyżna oferta pracy Zakład Opiekuńczo-Leczniczy
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2019-06-21
Lokalizacja: Raba Wyżna (małopolskie)
Pracodawca: Zakład Opiekuńczo-Leczniczy
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Św.Siostry Faustyny Kowalskiej 435/A, 34-721 Raba Wyżna, powiat: nowotarski, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Raba Wyżna
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: nowotarski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Raba Wyżna
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 21.06.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Nazwa pracodawcy: Zakład Opiekuńczo-Leczniczy
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Nowym Targu
Adres pracodawcy:
Św.Siostry Faustyny Kowalskiej 435/A, 34-721 Raba Wyżna, powiat: nowotarski, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: nowotarski
Gmina pracodawcy: Raba Wyżna
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Raba Wyżna
Ulica pracodawcy: Św.Siostry Faustyny Kowalskiej
Numer budynku pracodawcy: 435
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Nowym Targu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 21.06.2019
Oferta pracy ważna do: 30.08.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 21.06.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 21.06.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?595a6c32fb9d0cd274370625317dbb20
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków w Przedszkolu. Uczestniczenie w układaniu jadłospisów. Pobieranie i przechowywanie próbek z pożywienia. Wypełnia dokumentację oraz stosuje normy zawarte w przedszkolnych księgach HACCP. Dba o czystość i porządek w pomieszczeniach kuchennych. Przyjmowanie towarów
kontakt przez PUP - 2017-10-13 - Głogów (dolnośląskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków z karty www.bardobresmaki.pl
Bar Dobre Smaki - 2016-05-13 - Bełchatów (łódzkie)
Wymagane wykształcenie min. zawodowe, dyspozycyjność do pracy w systemie 3-zmianowym. Mile widziane doświadczenie zawodowe. Dodarkowym atutem będzie: posiadanie świadectwa kwalifikacyjnego E grupy 2, umiejętność spawania elektrycznego/gazowego. Charakterystyka pracy: realizacja zadań w zakresie obsługi, remontu oraz modernizacji maszyn i urządzeń kotłowych, możliwość wykonywania prac spawalniczych. Firma prosi o przesłanie CV wraz z listem motywacyjnym na adres e-mail: megawat (at) pemegawat.pl w temacie wiadomości wpisując "Maszynista kotłów - Elektrociepłownia Knurów".
PRZEDSIĘBIORSTWO ENERGETYCZNE MEGAWAT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-07-06 - Knurów (śląskie)
przygotowywanie obiadów dla uczniów
SZKOŁA PODSTAWOWA NR 5 IM. SYBIRAKÓW W OLSZTYNIE - 2017-09-13 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie i wydawanie dań, obsługa imprez okolicznościowych, utrzymanie stanowiska pracy w czystości
kontakt przez PUP - 2019-03-26 - Kamienna Góra (dolnośląskie)
samodzielne przygotowanie posiłków
ZHP Chorągiew Łódzka Ośrodek Wypoczynkowy Horyzont - 2018-03-15 - Dąbki (zachodniopomorskie)
Obsluga kasy fiskalnej, obsługa klientów.
IMPAR Sp. z o.o. (Intermarche) - 2016-02-16 - Zamość (lubelskie)
do uzgodnienia
JK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-06-13 - Trzebownisko (podkarpackie)
Szczegóły oferty : http://pomorskawkohp.bip.gov.pl/ogloszenia-o-prace/1809_kucharz.htmlTermin i miejsce składania dokumentów aplikacyjnych:Dokumenty należy przesyłać do dnia 23.09. 2016 r. pocztą elektroniczną na adres: rekrutacja2.pwk (at) ohp.pl lub przesyłać pocztę tradycyjną na adres: Pomorskiej Wojewódzkiej Komendy Ochotniczych Hufców Pracy ul. Uphagena 27, 80-237 Gdańsk z dopiskiem "Rekrutacja na stanowisko kucharz".
POMORSKA WOJEWÓDZKA KOMENDA OCHOTNICZYCH HUFCÓW PRACY W GDAŃSKU - 2016-09-16 - Tczew (pomorskie)
Praca przy produkcji pierogów i dań garmażeryjnych na potrzeby cateringu i sprzedaży detalicznej wyrobów
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Pisz (warmińsko-mazurskie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków.
kontakt przez PUP - 2018-02-01 - Pacanów (świętokrzyskie)
Zarządzanie zespołema księgowości projektów, przygotowywanie sprawozdań finansowych, monitorowanie stanu finansowego dużych projektów, sprawdzanie paoprawności zawieranych umów.
kontakt przez PUP - 2018-10-09 - Kraków (małopolskie)
- Obsługa Klienta lombardu,- Godziny pracy: 9:00-17:00Osoby zainteresowane proszone sa o wysyłanie CV na adres:: krzysztof.paszek85 (at) gmail.com
ERGOS Krzysztof Paszek - 2018-08-23 - Tczew (pomorskie)
praca na kuchni, znajomość kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2018-11-08 - Tychy (śląskie)
Przygotowywanie surowców i składników do produkcji dań oferowanych przez kuchnię. Przygotowywanie dań zgodnie z menu restauracji.
LABDAR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-06-12 - Miszewko (pomorskie)
Przemienne wykonywanie pracy na różnych stanowiskach w kuchni.Współodpowiedzialność za miejsce pracy - przestrzeganie standardów zgodnie z regulacjami HACCP.Sprawdzanie kompletności potraw.Przygotowywanie i serwowanie dań gorących i zimnych do bufetu, z menu oraz dania z karty.Współprojektowanie nowych potraw.Współodpowiedzialność za jakość dań wychodzących z kuchni.Bardzo dobra znajomość potraw/dań.
kontakt przez OHP - 2017-05-04 - Niemcy (Niemcy)
Odpowiedzialność za dostarczenie zaawansowanych usług Cisco w zakresie Głosu, Wideo oraz Współpracy. Projektowanie, montaż, pousługowy serwis proaktywny, w ramach umowy o świadczenie usług z dużymi przedsiębiorstwami. Tworzenie dokumentacji elementu dostawy dla klienta oraz Projektów Wysokiego Poziomu, Projektów Niskiego Poziomu i planów badań dla całego portfela Współpracy.
kontakt przez PUP - 2016-10-24 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie prostych posiłków
kontakt przez OHP - 2019-06-11 - Kisielnica (podlaskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW DLA KLIENTÓW INDYWIDUALNYCH, BANKIETY, WESELAWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE ZAWODOWE, MIN. 3 LATA DOŚWIADCZENIAGODZINY: 12:00-22:00
CENTRUM USŁUG IMPREZOWO BANKIETOWYCH ZBIGNIEW TADEUSZ MAŃKOWSKI - 2019-05-14 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw
Zakłady Mięsne Berger Irena i Bonifacy Berger Sp. J - 2016-06-07 - Rydułtowy (śląskie)
przygotowywanie posiłków ciepłych i zimnych, nadzór i dbałość o przestrzeganie przepisów BHP, sanitarnych
Mieleńsky Sp. Zo.o. - 2018-04-04 - Mielno (zachodniopomorskie)
obróbka wstępna warzyw, przygotowanie i klejenie pierogów, sporządzanie różnych surówek, przygotowanie i gotowanie zup, dań jarskich i barowych, przygotowanie i skażanie różnego rodzaju mięs, wydawanie posiłków konsumentom, utrzymywanie porządku na stanowisku pracy, mycie naczyń.
kontakt przez PUP - 2017-08-01 - Tarnów (małopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej, przygotowywanie półproduktów
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
samodzielny kucharz - przygotowanie posiłków kuchni polskiej na imprezy masowe
kontakt przez PUP - 2017-05-22 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie posiłków; okres zatrudnienia 3 lata; godz. pracy 8-22
SKLEP SPOŻYWCZY "PIOTRUŚ" MICHAŁ GRZEGORZ PELC - 2019-02-18 - Ustka (pomorskie)
organizacja wlasnej pracy, przyjmowanie zamówień, przygotowanie posiłków, utrzymanie czystości w miejscu rzcy, reaslizowanie sprzedaży
kontakt przez PUP - 2016-07-12 - Golub-Dobrzyń (kujawsko-pomorskie)
Księgowanie operacji gospodarczych na kontach księgowych.
Biuro Podatkowo-Rachunkowe Biernat Arkadiusz - 2019-06-03 - Krasnystaw (lubelskie)
Przygotowanie potraw i ustalanie karty dań. Nadzór nad jakością zamówionej żywności. Ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw. Obsługa gastronomiczna konferencji/bankietów/imprez na ponad 250 osób. Przestrzeganie przepisów BHP.
kontakt przez OHP - 2017-12-15 - Niemcy (Niemcy)
Praca w nowoczesnej kuchni w ramach przygotowywania dań bieżących- obsługa restauracji oraz praca przy obsłudze imprez. Kucharz uczestniczy ponadto w opracowywaniu nowego menu oraz przy opracowywaniu receptur.
Zamek SIMP w Rydzynie - 2019-05-08 - Rydzyna (wielkopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-10-28 - Warszawa (mazowieckie)