KUCHARZ R32/0897-306/19 Włocławek oferta pracy IMPREZY OKOLICZNOŚCIOWE ZŁOTA PODKOWA S.C. KRZYSZTOF DAWID JASIŃSCY I STANISŁAW MICHAŁ KOSTRZEWSCY
Stanowisko: KUCHARZ R32/0897-306/19
Wynagrodzenie: od 3 200 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywawnie posiłków
Data publikacji: 2019-03-11
Lokalizacja: Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: IMPREZY OKOLICZNOŚCIOWE ZŁOTA PODKOWA S.C. KRZYSZTOF DAWID JASIŃSCY I STANISŁAW MICHAŁ KOSTRZEWSCY
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:CHOPINA 6C, 87-800 Włocławek, powiat: m. Włocławek, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywawnie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 200 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
- wynagrodzenie uzależnione od posiadanych kwalifikacji
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ R32/0897-306/19
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Włocławek
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Włocławek
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Włocławek
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 12.03.2019
Data zakończenia pracy: 11.06.2019
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie kierunkowe lub doświadczenie zawodowe, II zmiany 08.00-16.00, 14.00-22.00
Nazwa pracodawcy:
IMPREZY OKOLICZNOŚCIOWE ZŁOTA PODKOWA S.C. KRZYSZTOF DAWID JASIŃSCY I STANISŁAW MICHAŁ KOSTRZEWSCY
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Włocławku
Adres pracodawcy:
CHOPINA 6C, 87-800 Włocławek, powiat: m. Włocławek, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Włocławek
Gmina pracodawcy: Włocławek
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Włocławek
Ulica pracodawcy: CHOPINA
Numer budynku pracodawcy: 6C
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Włocławku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 11.03.2019
Oferta pracy ważna do: 11.04.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 11.03.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 11.03.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
gotowanie,przygotowywanie posiłków,dbanie o czystość
Punkt Gastronomiczny "POLSKIE SMAKI" Lucyna Leśniak - 2018-04-24 - Mogilany (małopolskie)
przygotowanie potraw, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie i przestrzeganie przepisów BHP i kuchni, rozdzielanie prac pomocników pracującycm w kuchni, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw
Biuro turystyczne DARTUR Dariusz Bińczak - 2017-12-13 - Brenna (śląskie)
.
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE DANIEL ANDRZEJ ROZBICKI - 2016-04-12 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw, krojenie warzyw, obróbka cieplna, sprzedaż przygotowanych potraw. Obsługa kasy fiskalnej.Dbanie o czystość i porządek w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2019-02-19 - Świętochłowice (śląskie)
Przygotowanie potraw, przygotowanie płyt ciepłych i zimnych, obsługa imprez okolicznościowych, utrzymanie stanowiska w czystości. Doświadczenie zawodowe minimum 4 lata.
kontakt przez PUP - 2018-01-19 - Duszniki-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-04-25 - Stalowa Wola (podkarpackie)
Organizowanie produkcji gastronomicznej, wykonywanie różnymi technikami i metodami asortymentu, potraw, napojów, i półproduktów kulinarnych. Obsługa narzędzi i sprzętu stosowanego w gastronomii, ocena jakościowa surowców, półproduktów i gotowych potraw, opracowywanie nowych ofert kulinarnych i przestrzeganie zasad bezpieczeństwa i higieny pracy.czas pracy09.00-16.0012.00-20.00
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Mielec (podkarpackie)
Kucharz*praca w Galerii Nawigator "ERBIL DONER KEBAB"
APS-Paweł Słomiany - 2017-10-13 - Mielec (podkarpackie)
Zakres obowiązków kucharza hotelowego, przygotowywanie posiłków i imprez okolicznościowych.
Hotel Gniecki Gdańsk Kazimierz Gniecki - 2017-09-29 - Przejazdowo (pomorskie)
Praca w "Restauracji Pod Orłem",Praca w godzinach 10-22 /jeden dzień pracy, jeden dzień wolny/Pracodawca poszukuje osoby z co najmniej 3-letnim doświadczeniem w pracy na stanowisku kucharza [nie wliczają się w to praktyki!!!]Kontakt osobisty lub telefoniczny: 58 531-52-69
Restauracja POD ORŁEM s.c. Krzysztof i Maciej Rosinek - 2017-08-23 - Tczew (pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, arabskiej i bengalskiej.
kontakt przez PUP - 2018-12-19 - Mrozy (mazowieckie)
w/g programu stażu
Zajazd Leśny - Firma Cateringowa - 2017-08-09 - Prace Małe (mazowieckie)
przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującym menu i zamówieniami gości, opracowywanie menu restauracji oraz imporez specjalnych, dbałość o czystość pomieszczeń kuchni, sprzętów, naczyń kuchennych, stosowanie norm i zasad zawartych w księdze HACCP, zamówienia i odbiór towarow żywnościowych oraz napoi
BAJDARKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-02-15 - Suraż (podlaskie)
przygotowywanie potraw, zamawianie towaru
P.H. "IWONA" Usługi Cateringowe Iwona Szelągiewicz - 2016-05-16 - Sosnowiec (śląskie)
przygotowanie posiłków,obsługa imprez,dbanie o porządek w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-07-27 - Trzebinia (małopolskie)
- przygotowanie i sporządzanie dań kuchni wietnamskiej wg oryginalnych receptur
kontakt przez PUP - 2018-08-03 - Łódź (łódzkie)
praca przy wykonywaniu pierogów
PIEROŻKARNIA Angelika Sztachowska - 2017-03-29 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
Obróbka artykułów spożywczych, przygotowywanie potraw i deserów, wydawanie potraw i deserów
kontakt przez PUP - 2016-08-16 - Nawojowa (małopolskie)
Przygotowanie posiłków dla gosci hotelowych, pomoc w pracach kuchennych. Praca od poniedziałku do niedzieli w równoważnym systemie czasu pracy w Szczyrku - Hotel "ELBRUS" (grafik do ustalenia).
"ABIS" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-07-06 - Szczyrk (śląskie)
- Gotowanie potraw kuchni polskiej.- Wynagrodzenie: 1750 zł/brutto na okresie próbnym. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00, 9:00-17:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wykształcenie BEZ znaczenia. Wymagane doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna). Kontakt wstępnie telefoniczny (8:00-14:00) (Tel. 601-418-805, 601-418-804) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Dehnelów 36, 41-250 Czeladź).
AKADEMIA SZTUKI KULINARNEJ "ANMARK" PIERZAK MAREK, PIERZAK MAGDALENA, BUCHACZ ANDRZEJ, PIERZAK GABRIEL SPÓŁKA JAWNA - 2015-11-24 - Czeladź (śląskie)
praca w domu przyjęć i restauracji, obsługa przyjęć
kontakt przez PUP - 2016-12-01 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
przygotowanie posiłków, gotowanie, pieczenie
kontakt przez PUP - 2015-12-21 - Strzegowo (mazowieckie)
Praca na kuchni
Firma Gastronomiczna "MIESZKO" Maria Mokrzycka-Hanefeld - 2017-06-16 - Koło (wielkopolskie)
w/g stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-08-02 - Kielce (świętokrzyskie)
na podstawie programu do umowy
kontakt przez PUP - 2016-08-12 - Lubasz (wielkopolskie)
brak
kontakt przez PUP - 2017-02-06 - Szeligi (warmińsko-mazurskie)
praca w kuchni
Ośrodek Kolonijny "Magnat" - 2018-02-27 - Łeba (pomorskie)
-zgodnie z zawodem
JOLBEX - JR Joanna Jedlińska - 2015-12-21 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
- Obsługa wałca. Praca na terenie Woj. Śląskiego. - Wynagrodzenie: 15 zł/brutto/godzina + nagroda. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 6:00-14:00. Wykształcenie BEZ znaczenia. Wymagane doświadczenie min. 1 rok w pracy na masie asfalto-betonowej. Kontakt osobisty (11:00-12:00) (ul. Siemianowicka 52 D, 40-301 Katowice) lub e-mail: malgorzata.lasek (at) drogopol.pl
PRZEDSIĘBIORSTWO BUDOWY DRÓG "DROGOPOL-ZW" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-06-14 - Katowice (śląskie)
Przyjmowanie zamówień, obsługa klienta, przygotowywanie i wydawanie posiłków.
Kebab Joanna Bałdyga - 2018-09-26 - Ruciane-Nida (warmińsko-mazurskie)