KUCHARZ R119/3458-790/19 Włocławek oferta pracy BAZA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ R119/3458-790/19
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: przyrządzanie dań, potraw w restauracji
Data publikacji: 2019-10-30
Lokalizacja: Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: BAZA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Jerzego Bojańczyka 7, 87-800 Włocławek, powiat: m. Włocławek, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przyrządzanie dań, potraw w restauracji
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ R119/3458-790/19
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Włocławek
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Włocławek
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Włocławek
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 30.10.2019
Data zakończenia pracy: 29.01.2020
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie ZSZ kierunkowe lub doświadczenie zawodowe
Nazwa pracodawcy: BAZA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Włocławku
Adres pracodawcy:
Jerzego Bojańczyka 7, 87-800 Włocławek, powiat: m. Włocławek, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : 7:30-15:30
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Włocławek
Gmina pracodawcy: Włocławek
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Włocławek
Ulica pracodawcy: Jerzego Bojańczyka
Numer budynku pracodawcy: 7
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Włocławku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 30.10.2019
Oferta pracy ważna do: 30.11.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 30.10.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 30.10.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?244f965c6dbecd7e4afdc5ecc882dfe9
Podobne oferty pracy
przygotowywanie i wydawanie potraw kuchni bengalskiej
kontakt przez PUP - 2019-06-27 - Warszawa (mazowieckie)
- Przygotowanie posiłków, wprowadzenie nowych receptur, dbanie o zachowanie zasad BHP, inne prace zlecone przez pracodawcę. - Wynagrodzenie: 13,15 do 16 zł/brutto/godzina. Praca na umowę o pracę na czas określony 1 rok. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Dla osób zainteresowanych możliwość pracy w niepełnym wymiarze czasu pracy na 1/2 lub 3/4 etatu.- Praca w godzinach: 11:30-19:30, w piątek, sobotę w godzinach: 11:30-21:30. Wymagane wykształcenie min. podstawowe. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 3 miesiące w gastronomii. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia ---> Książeczka sanepidu będzie wymagana podczas podjęcia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi osoba podejmująca pracę 50% oraz pracodawca 50%). Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (12:00-18:00) (Tel. 501-180-725) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Pocztowa 10, 40-002 Katowice).
REBURGER SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-02-09 - Katowice (śląskie)
1. Obsługa klienta.2. Obsługa kasy fiskalnej.3. Przyjmowanie, układanie towaru.4. Dbanie o prawidłową ekspozycję towaru.5. Metkowanie przyjętego towaru.6. Utrzymanie czystości na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2019-02-04 - Tuchów (małopolskie)
pomoc w projektowaniu instalacji sanitarnych
kontakt przez PUP - 2016-09-28 - Niepołomice (małopolskie)
przygotowywanie posiłków i imprez okolicznościowych, komponowanie menu,
Hotel "FADO" Sp. z o.o. - 2016-09-13 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
wg zakresu czynności
kontakt przez PUP - 2016-12-07 - Brzeg (opolskie)
Przygotowywanie potraw pochodzących z różnych stron świata, w tym zwłaszcza Indii. Dbanie o asortyment, sporządzanie listy zapotrzebowania, tworzenie nowych kompozycji i potraw
kontakt przez PUP - 2018-02-12 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
obsługa maszynwykształcenie zawodowemoże być osoba do przyuczeniapraca dla MAHLE zatrudnienie na okres 6 m-cy przez ADECCO
MAHLE Behr (dawn. nazwa DELPHI POLAND THERMAL) SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-04-26 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków,organizacja pracy kuchni,zlecanie zaopatrzenia.
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Istebna (śląskie)
- Organizowanie i planowanie procesów technologicznych zgodnie z wymaganiami sanitarno-higienicznymi i zasadami bhp; przechowywanie, magazynowanie i zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów oraz wyrobów kulinarnych; samodzielne sporządzanie, różnymi technikami i metodami, potraw, napojów i wyrobów kulinarnych z różnych grup surowców z zachowaniem wartości odżywczej, zgodnych z recepturami oraz obowiązującymi standardami jakości; porcjowanie, dekorowanie i ekspozycja wyrobów kulinarnych; nadzorowanie świeżości oraz dat ważności używanych składników spożywczych; tworzenie listy zakupów produktów i półproduktów do przygotowania potraw; racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat; udzielanie informacji gościom na temat składników używanych w potrawach.- Praca w godzinach: 6:00-23:00 + soboty, niedziele, święta. Sporadycznie w trakcie obsługi imprez godziny pracy mogę ulec zmianie (wykonywanie pracy nawet do 3:00 rano).
kontakt przez PUP - 2019-09-23 - Katowice (śląskie)
wg zawodu
A & SZ Sp. z o.o. Sp. komandytowa - 2016-10-14 - Zielona Góra (lubuskie)
przygotowywanie potraw polskich i włoskich; praca w godzinach 14.00-22.00, również co drugi weekend;
MAJCHRZAK ALINA "ELPASSO" - 2017-12-07 - Pieńsk (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw
Artmar Pizzeria-Restauracja Artur Garncarek, Mariusz Garncarek S.C. - 2017-05-15 - Chorzów (śląskie)
przygotowywanie posiłków, obsługa klienta, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, obsługa kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2019-04-17 - Libiąż (małopolskie)
praca w Bursie Szkolnej w Inowrocławiu
Niepubliczna Bursa w Inowrocławiu - 2016-03-15 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Wykształcenie średnie; staż pracy: 1 rok; praca w kuchni; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice;
Karczma WRAZIDLOK Jacek Wojdyło - 2018-03-08 - Nieborowice (śląskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
Fundusz Wczasów Pracowniczych sp. z o.o. Odział-Zespół Domów Wczasowych Krynica Zdrój - 2017-11-20 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
przygotowywanie i sprzedaż posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-18 - Przasnysz (mazowieckie)
samodzielne przygotowywanie posiłków i potraw,
LAZUROWY DWÓR Spółka z o.o. - 2017-03-17 - Sztutowo (pomorskie)
Przygotowywanie potraw
Pogotowie Cateringowe S.C. - 2018-04-12 - Elizówka (lubelskie)
Samodzielne przygotowywanie potraw kuchni tajskiej. Miejsce pracy: Wrocław ul. Kotlarska Kontakt kandydatów z pracodawcą osobiście lub telefonicznieOferta w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-10-27 - Wrocław (dolnośląskie)
prace porządkowe
DAWID GOSSA P.P.H.U. INFERNO DAWID GOSSA - 2016-11-04 - Pawlice (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-10-29 - Warszawa (mazowieckie)
-
Restauracja Myśliwska Łukasz Nowotczyński - 2016-03-31 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków, sprzątanie stanowiska pracy.
Hotelik i Restauracja Sudety Aleksander Rajczyk - 2018-05-09 - Głuchołazy (opolskie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: montaż, demontaż rozjazdów, wymiana podkładów, zapinka torów, WYMAGANIA: wykształcenie podstawowe, zawodowe
F.H.U. MEGA-TOR HENRYK BIELA - 2016-08-26 - Mochała (śląskie)
Przygotowywanie dań zgodnie z powierzonym przepisem, dbanie o porządek w miejscu pracy .Miejsce pracy: Wita Stwosza 41 , 50-380 Wrocław Kontakt kandydatów z pracodawcą: elektroniczny Forma zawarcia umowy: zlecenie ok 160 godzin miesięcznie, dyspozycyjność w godzinach od 10-22.Oferta w sali: G
kontakt przez PUP - 2019-03-21 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie orientalnych potraw kuchni hinduskiej
kontakt przez PUP - 2019-02-15 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
sporządzanie potraw na kuchni ciepłej i zimnej, głównie potraw kuchni ukraińskiej i rosyjskiej
Dom Inwest T. i E. Japtok Spółka Jawna - 2016-01-08 - Świnoujście (zachodniopomorskie)