KUCHARZ R107/3446-778/19 Stary Brześć oferta pracy ZESPÓŁ SZKÓŁ CENTRUM KSZTAŁCENIA ROLNICZEGO IM. JADWIGI DZIUBIŃSKIEJ
Stanowisko: KUCHARZ R107/3446-778/19
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: praca w internacie szkolnym
Data publikacji: 2019-10-30
Lokalizacja: Stary Brześć (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: ZESPÓŁ SZKÓŁ CENTRUM KSZTAŁCENIA ROLNICZEGO IM. JADWIGI DZIUBIŃSKIEJ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:87-880 Stary Brześć 14, powiat: włocławski, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: praca w internacie szkolnym
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ R107/3446-778/19
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Stary Brześć
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: włocławski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Brześć Kujawski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 30.10.2019
Data zakończenia pracy: 01.12.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie kierunkowe, mile widziane doświadczenie, II zmiany w godz. 7:00-15:00, 12:00-20:00, miejsce pracy Stary Brześć 14
Nazwa pracodawcy:
ZESPÓŁ SZKÓŁ CENTRUM KSZTAŁCENIA ROLNICZEGO IM. JADWIGI DZIUBIŃSKIEJ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Włocławku
Adres pracodawcy:
87-880 Stary Brześć 14, powiat: włocławski, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Termin: W dni robocze, Godziny : 8:00-15:00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: włocławski
Gmina pracodawcy: Brześć Kujawski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Stary Brześć
Numer budynku pracodawcy: 14
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Włocławku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 30.10.2019
Oferta pracy ważna do: 30.11.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 30.10.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 30.10.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?76587380acfe0f057dbe7a0e4bb3f2e7
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw kuchni wschodniej (ukraińskiej, rosyjskiej).
kontakt przez PUP - 2017-06-02 - Łódź (łódzkie)
Prace gastronomiczne w restauracji.
AMAZONKA - 2016-06-20 - Gdańsk (pomorskie)
-prace ogólnobudowlane-prace ciesielskie-tynkowanie-murowanie
kontakt przez PUP - 2018-04-17 - Kościerzyna (pomorskie)
Wymagane aktualna książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Mile widziane wykształcenie gastronomiczne. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
ASPEN RES SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-08-11 - Rybnik (śląskie)
-Praca w Restauracji w Tczewie, -Wynagrodzenie do ustalenia,-Kontakt telefoniczny 601-66-39-00. E-mail: arni_tczew (at) poczta.onet.pl
S.W.M. PUSTKOWSCY- "ARNI" SPÓŁKA JAWNA - 2016-03-07 - Tczew (pomorskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą, dbanie o odpowiednią jakość wykorzystanych produktów; komponowanie menu.
BLACK DIAMOND Mohamed Raafat Makhlouf Mahfouz Makhlouf - 2018-09-26 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Syrynia (śląskie)
przygotowanie posiłków techniką sous-vide, gotowanie z elementami kuchni molekularnej, znajomość kuchni ukraińskiej, nowoczesnej, cukiernictwo nowoczesne z wykorzystaniem tekstur
Eskada Sp. z o.o. Hotel Kolorowa - 2017-04-21 - Karpacz (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
GASTROMAX Przemysław Grochocki - 2016-01-05 - Lubawa (warmińsko-mazurskie)
Wybór surowców do przygotowania i sporządzania dań wietnamskich.
kontakt przez PUP - 2017-08-08 - Warszawa (mazowieckie)
- Przygotowanie posiłków, wprowadzenie nowych receptur, dbanie o zachowanie zasad BHP, inne prace zlecone przez pracodawcę. - Wynagrodzenie: 2100-3000 zł brutto (w zależności od posiadanego doświadczenia). Praca na umowę o pracę na czas określony 1 rok. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Dla osób zainteresowanych możliwość pracy w niepełnym wymiarze czasu pracy na 1/2 lub 3/4 etatu.- Praca w godz.: 11:30-19:30. Wymagania: wykształcenie min. podstawowe. Wymagane min. 3 miesiące doświadczenia w gastronomii, w pracy na kuchni. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia ---> Książeczka sanepidu będzie wymagana podczas podjęcia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi pracodawca). Wymagana umiejętność gotowania zup, kompozycji sałatek, wypieku burgerów wegańskich, innych potraw wegańskich. Wymagana umiejętność zachowania czystości i dbałość o czystość. Kontakt telefoniczny (8:30-19:30) (Tel. 796-875-361) lub e-mail: kontakt (at) reburger.pl
REBURGER SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-01-11 - Katowice (śląskie)
Uczestniczenie w planowaniu jadłospisów według nich posiłków, punktualne przygotowywanie zdrowych i higienicznych posiłków zgodnie z normami żywieniowymi,, dbanie o najwyższa jakość i smak wydawanych posiłków. Pobieranie produktów spożywczych z magazynu w ilościach przewidzianych recepturą, kwitowanie ich odbioru w raportach żywieniowych, zabezpieczenie pobranych z magazynu produktów przed zepsuciem i dbanie o ich racjonalne zużycie. Porcjowanie posiłków dla dzieci i personelu zgodnie z normami żywieniowymi. Przestrzeganie właściwego podziału pracy w kuchni i nadzór nad jej wykonaniem.Przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepisów bhp, ppoż., higieniczno- sanitarnych. Mycie naczyń i sprzętu kuchennego z obowiązującą instrukcją. Utrzymanie w stanie używalności powierzonego sprzętu kuchennego i ubrań ochronnych, natychmiastowe zgłaszanie nieprawidłowości kierownikowi gospodarczemu. Dbanie o czystość pomieszczeń kuchennych. Pilnowanie, aby w kuchni nie przebywały osoby nieupoważnione.
kontakt przez PUP - 2018-03-28 - Złotoryja (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków, praca w Restauracji Saline w Hotelu Focus w Inowrocławiu
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE TER KOL KOWALSKI PAWEŁ - 2018-03-06 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
STAŻ - PRZYGOTOWANIE PIZZY ORAZ INNYCH ZAMAWIANYCH POTRAW, DBANIE O PRAWIDŁOWE MAGAZYNOWANIE ŻYWNOŚCI, WYKAŃCZANIE, PORCJOWANIE, WYDAWANIE WYROBÓW KULINARNYCH, UTRZYMANIE W CZYSTOŚCI MIEJSCA PRACY, UMIEJETNOŚĆ PRACY W GRUPIE, ORGANIZACJA PRACY WŁASNEJ, ZACHOWANIE ZASAD bhp.Na stanowisku wymagane badanie do celów sanitarno-epidemiologicznych.
kontakt przez PUP - 2019-08-29 - Odolanów (wielkopolskie)
Praca przy robieniu burgerów, frytek, sałatek, sosów. Przygotowanie posiłków i sprzątanie.
Projekt 17 Beata Różycka - 2018-04-17 - Płock (mazowieckie)
Przygotowywanie dań z karty menu, obróbka wstępna surowców, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-02-03 - Piekary Śląskie (śląskie)
wg programu stazu
kontakt przez PUP - 2017-06-26 - Gniezno (wielkopolskie)
Opiekunka dzieci w drodze do szkoły
kontakt przez PUP - 2018-01-24 - Wielgie (kujawsko-pomorskie)
prowadzenie dziennika korespondencji i podawczego, wysyłanie korespondencji za pośrednictwem Poczty Polskiej i poczty specjalnej, obsługa "okienka podawczego", prowadzenie rejestrów Zespołu Prezydialnego, pomoc w obsłudze skretariatu Komendanta, pomoc w prowadzeniu składnicy akt
kontakt przez PUP - 2018-08-20 - Pszczyna (śląskie)
Kucharz -przygotowanie posiłków.Praca w godzinach 12-22:00, w piątki-soboty-niedziele przy obsłudze imprez do 24:00.
kontakt przez PUP - 2019-11-07 - Nowa Sól (lubuskie)
Nauka przygotowywania i sporządzanie potrwa z różnego rodzaju surówców. Nauka fachowej obsługi sprzętu używanego w gastronomii. Dekorowanie potraw oraz porcjowanie.
kontakt przez PUP - 2017-03-10 - Płock (mazowieckie)
konserwacja sprzętu, prace porządkowe, gospodarcze
Przedszkole Miejskie Nr 1 - 2018-05-10 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Wypiek pizzy.
Tomasz Popielec Bartnicza 6 m 3, Euro Culinary Express Tomasz Popielec - 2016-05-18 - Płock (mazowieckie)
Brak danych
Hotel Ariston - 2018-03-13 - Karpacz (dolnośląskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-01-08 - Chorzów (śląskie)
- przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-09 - Chorzów (śląskie)
rPrzygotowywanie dań kuchni ukraińskiej oraz ich składników. Umowa o pracę na czas nieokreślony. Praca na umowę zlecenie, ok. 150 godzin miesięcznie; dysopozycyjność do pracy w godzinanch otwarcia lokalu: 10:00-22:00. Proponowany okres wykonywania pracy: 3 lata. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2019-05-27 - Wrocław (dolnośląskie)
Kuchnia japońska, sushi i inne dania.
GASTRO - FRED Iwona Federak - 2019-03-05 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
- Ręczne szlifowanie stali nierdzewnej,-CV należy wysyłać na adrees kadry (at) metrixmetal.pl
METRIX-METAL SP. Z O.O. - 2017-01-17 - Tczew (pomorskie)
przygotowanie potraw i nadzór nad ich jakością.
MIĘDZYWOJEWÓDZKA USŁUGOWA SPÓŁKA INWALIDÓW Sp. z o.o. w Kielcach, ul. Paderewskiego 14 Kielce - 2017-03-08 - Górno (świętokrzyskie)