KUCHARZ - PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW W DOMU SENIORA Rumia oferta pracy "SENIOR" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ - PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW W DOMU SENIORA
Wynagrodzenie: od 2 750 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków w Domu Seniora, prowadzenie dokumentacj zgodnie z HACCP, planowanie jadłospisu, zamawianie towaru.Praca w godz. 7-18. Praca w systemie: 2/2.
Data publikacji: 2019-01-08
Lokalizacja: Rumia (pomorskie)
Pracodawca: "SENIOR" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Biała 6, 84-230 Rumia, powiat: wejherowski, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków w Domu Seniora, prowadzenie dokumentacj zgodnie z HACCP, planowanie jadłospisu, zamawianie towaru.Praca w godz. 7-18. Praca w systemie: 2/2.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 750 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska:
KUCHARZ - PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW W DOMU SENIORA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Rumia
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wejherowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rumia
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 750 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 08.01.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
mile widziane doświadczenie, umiejętność: przygotowania posiłków domowych, prowadzenia dokumentacji zgodnie z HACCP
Nazwa pracodawcy:
"SENIOR" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wejherowie
Adres pracodawcy:
Biała 6, 84-230 Rumia, powiat: wejherowski, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : 7.30-15.30
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: wejherowski
Gmina pracodawcy: Rumia
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Rumia
Ulica pracodawcy: Biała
Numer budynku pracodawcy: 6
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wejherowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 08.01.2019
Oferta pracy ważna do: 07.02.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 08.01.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 08.01.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
PRZYGOTOWYWANIE PRODUKTÓW DP DAŃ RAW, PROCES TWORZENIA I ŁĄCZENIA SKŁADNIKÓW W ZESTAWY OBIADOWE;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, UMIEJETNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA POSIŁKÓW WEDŁUG KUCHNI RAW, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE
kontakt przez PUP - 2017-10-30 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw serwowanych w restauracji. Dbanie o czystość w miejscu pracy, wykonywanie poleceń szefa kuchni. Umowa o pracę na okres próbny 1 m-c. Zmiany wg grafiku w zakresie 11.00 - 22.00/23.00. Miejsce pracy: ul. Gliniana 1 lub 14-go Lutego 8 w Pile.
STAJNIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-10-05 - Piła (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-09-03 - Warszawa (mazowieckie)
Wymagane doświadczenie zawodowe, książeczka sanitarno-epidemiologiczna.Praca w restauracji pod Raciborzem. Kuchnia polska.
IN PERSON - POLSKA Sp. z o. o. - 2015-11-19 - Racibórz (śląskie)
Praca w Pizzerii La Buffa.Samodzielne przygotowywanie dań z karty.Mile widziane 6-miesięczne doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku.Dobra organizacja czasu pracy i umiejętność pracy w zespole. Dbałość o czystość i higienę na stanowisku pracy. Dbałość o produkty i sprzęt na miejscu pracy. Mile widziana książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych (gotowość do jej wyrobienia).W wypadku posiadania udokumentowanego doświadczenia i umiejętności na stanowisku możliwa umowa o pracę.
MYŚLENICE SPORT ARENA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-08-21 - Myślenice (małopolskie)
przygotowywanie posiłków typu fast-food
Kuchnia Domowa D.Jaroszewska - 2017-06-04 - Franciszkowo (warmińsko-mazurskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-05-11 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
Przygotowywanie i wydawanie dań zgodnie z receptuami, obróbka surowca, dbałość o czystość stanowiska pracy
"MIDA" Usługi-Handel Andrzej Frysztacki - 2017-02-06 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
Wymagane wykształcenie zawodowe, doświadczenie zawodowe. Zainteresowane osoby z profilem II powinny zgłosić się do swojego doradcy klienta po skierowanie do pracodawcy. Oferta pracy w ramach refundacji kosztów wyposażenia lub doposażenia stanowiska pracy. Kontakt z pracodawcą osobisty.
GET - GRZEGORZ MENCEL - 2016-07-20 - Rybnik (śląskie)
Przygotowywanie i sporządzanie posiłków na bufet a także live cooking
DOM INWEST T i E Japtok Sp. Jawna - 2018-10-12 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
jw.
Randstad Polska Sp. z o.o. (Agencja zatrudnienia nr 47) - 2017-06-28 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie z zakresem obowiązków
kontakt przez PUP - 2015-12-11 - Polanowice (opolskie)
praca przy wydawaniu dań, gotowaniu dań, przygotowywaniu menu;
IZABELA KOZŁOWSKA-DECHNIK MANDRAGORA - 2018-10-15 - Lublin (lubelskie)
Przygotowanie potraw, praca wg standardów restauracji, dbałość o czystość i porządek miejsca pracy. Wymagania: wykształcenie min. średnie - gastronomiczne, min. 1 rok doświadczenia na podobnym stanowisku, aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych.
IZABELA FIGURSKA - 2016-09-23 - Rumia (pomorskie)
Praca w dziale żywienia.Wysokość wynagrodzenia do uzgodnienia. Oferta pracy skierowana również do osób posiadających orzeczenie o niepełnosprawności.
GRUPA ZDROWIE ARKADIUSZ CHMIELIŃSKI - 2018-02-18 - Kraszewo-Czubaki (mazowieckie)
samodzielne przygotowanie posiłków, obsługa imprez
Restauracja POD IRYSAMI S.C. - 2016-08-05 - Skawina (małopolskie)
Przewóz artykułów spożywczych samochodem powyżej 3,5 tony na terenie woj. śląskiego i małopolskiego (do ok. 80 km od BB). Rozładunek, załadunek towaru do klientów, dostawa towaru, mycie samochodu. Praca w godz. nocnych 1-9.00 od poniedziałku do piątku. Proponowane wynagrodzenie: 3800,00 zł brutto /m-c na okresie próbnym. Po okresie próbnym wynagrodzenie - 4900 zł brutto.
WĘDLINKA SPÓŁKA Z OGRANICZONA ODPOWIEDZIALNOSCIA SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-02-05 - Bielsko-Biała (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiem, pizza robiona na kamieniu; praca w godz. 13-22, w piątki i soboty do godz. 2.00; wstępnie kontakt telefoniczny z pracodawcą w godz. 13-22
M&D International Trading Sp. z o.o. - 2016-03-16 - Słupsk (pomorskie)
wyksz. zawodowe kierunkowe, doświadczenie w gastronomii-warunek konieczny
Dom Restauracyjny A.Z. Walczaków Restauracja Hotel-Komeda s.c. - 2015-11-12 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
Przygotowanie dań kuchni japońskiej. Kontakt tel. 693-513-343, email: restauracjakielce (at) gmail.com
JJ TRADE Jarosław Jas - 2016-06-07 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków domowych
Prywatny Zakład Pielęgnacyjno- Opiekuńczy - 2017-05-17 - Pilchowo (zachodniopomorskie)
przygotowywanie dań kuchni arabskiej
kontakt przez PUP - 2016-06-03 - Trzebnica (dolnośląskie)
przygotowanie dań na przyjęciach okolicznościowych, praca tez w godz. nocnych
kontakt przez PUP - 2016-09-07 - Szeligi (mazowieckie)
Kucharz
Lewicka Danuta Firma Handlowo - Usługowa Wędrzyn - 2016-11-03 - Wędrzyn (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków, praca w godz. 6-14
Andrzej Marciniak Produkcja Garmażerki, Rzeczoznawstwo Marketing Network - 2016-08-09 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie potraw w zakresie od obróbki wstępnej do obróbki termicznej, obsługa urządzeń gastronomicznych. Wymagane: wykształcenie zasadnicze zawodowe (kucharz), książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, doświadczenie zawodowe związane ze zbiorowym żywieniem. Tel.: 261 676 251 Jolanta Kałużna.
45 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Wędrzynie - 2016-04-20 - Wędrzyn (lubuskie)
praca w kuchni
FIRMA TURYSTYCZNA JAROSŁAW WYROWINSKI - 2017-01-13 - Rytel (pomorskie)
Przygotowanie posiłków od produktu do gotowej potrawy, pieczenie ciast.
DOM OPIEKI POD KLONAMI DRZAZGA MAŁGORZATA - 2018-01-19 - Transbór (mazowieckie)
przygotowywanie sushi
"SAKURA" ANDRII NOZHENKO - 2016-04-21 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
Przygotowywanie składników, przygotowywanie dań i kanapek.
kontakt przez PUP - 2018-06-14 - Rawa Mazowiecka (łódzkie)