KUCHARZ, PRACOWNIK KUCHNI Gdańsk oferta pracy KLUB ŻEGLARSKI "KLIPPER" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ, PRACOWNIK KUCHNI
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: Praca w kuchni przy przygotowywaniu posiłków według ustalonych receptur, dbałość o ład i porządek w pomieszczeniach kuchennych.
Data publikacji: 2016-07-11
Lokalizacja: Gdańsk (pomorskie)
Pracodawca: KLUB ŻEGLARSKI "KLIPPER" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Jantarowa 7A, 80-341 Gdańsk, powiat: m. Gdańsk, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Praca w kuchni przy przygotowywaniu posiłków według ustalonych receptur, dbałość o ład i porządek w pomieszczeniach kuchennych.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 3000,00 zł brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ, PRACOWNIK KUCHNI
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gdańsk
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Gdańsk
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gdańsk
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 11.07.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Doświadczenie zawodowe - min.1 rok.
Nazwa pracodawcy:
KLUB ŻEGLARSKI "KLIPPER" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gdyni
Adres pracodawcy:
Jantarowa 7A, 80-341 Gdańsk, powiat: m. Gdańsk, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: książeczka sanepidowska
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Gdańsk
Gmina pracodawcy: Gdańsk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gdańsk
Ulica pracodawcy: Jantarowa
Numer budynku pracodawcy: 7A
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gdyni
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 11.07.2016
Oferta pracy ważna do: 11.08.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 11.07.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 11.07.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
wykonywanie poleceń zgodnie z zawodem
SH Operation Sp. z o.o. - 2016-06-06 - Stare Sady (warmińsko-mazurskie)
Organizowanie i planowanie pracy na swoim stanowisku. Przygotowywanie potraw zgodnie z reecepturami. Dbanie o estetykę i walory smakowe przygotowywancyh potraw. Dbanie o maksymalne i ekonomiczne wykorzystanie powierzonych produktów. Dbanie o porządek i higienę na stanowiskach pracy. Przekazywanie informacji o zmianach w funkcjach bankietowych. kontrolowanie jakości używanych produktów, ich świeżości oraz dat przydatności do spożycia.
Hotel Narvil Sp. z o.o. - 2016-03-25 - Serock (mazowieckie)
Sprzedawca- staz FP
kontakt przez PUP - 2016-04-13 - Września (wielkopolskie)
wg stanowiska pracy
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA STEFAN MADYDA - 2016-09-09 - Mników (małopolskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-03-06 - Radom (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni hinduskiej
SMAK-E-HIND TASTE OF INDIA ALEKSANDRA TROSZCZYŃSKA-THAPAR - 2016-02-25 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Praca w zawodzie kucharz
MACIEJ WŁODARCZAK FIRMA HANDLOWO USŁUGOWA WIATRAK - 2018-04-14 - Rudawa (małopolskie)
SAMODZIELNE PRZYGOTOWANIE I EKSPONOWANIE POTRAW
STEAKHOUSE RESTAURACJA ELŻBIETA BASSARA - 2018-08-08 - Dębica (podkarpackie)
Przytogowywanie tradycyjnych dań kuchni marokańskiej (sałat, dań głównych, deserów)
HAMZA EL AYOUBI MARRAKECH SHISHA - 2016-03-09 - Gdańsk (pomorskie)
Praca przy produkcji pierogów, przygotowywanie produktów garmażeryjnych
Domowe Specjały Iwona Markowska - 2017-07-11 - Marianów Rogowski (łódzkie)
Sporządzanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-04-05 - Konikowo (warmińsko-mazurskie)
wg. stanowiska, praca od 8.00 lub 12.00 do 18.00, wynagrodzenie uzależnione od kwaliifkacji (Cv należy składać w siedzibie firmy od 8.00 do 18.00)
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej FORMED - 2015-12-18 - Wadowice (małopolskie)
KUCHARZ W RESTAURACJI
Zespół Pałacowo-Parkowy imieniem Jana Witkowskiego Magdalena Witkowska - 2017-05-29 - Bądzów (dolnośląskie)
Malowanie; tapetowanie; wykonywanie aranżacji wnętrz wg projektów ; tynkowanie; elewacje budynków; zabudowa styropianowa/kasetony; prace murarskie. Praca lokalna
MSX INTERNATIONAL-NOX GROUP SPÓŁKA Z - 2016-11-30 - Opole (opolskie)
sprzątanie, sprzedaż, gotowanie potraw kuchni arabskiej, tureckiej, indyjskiej oraz bengalskiej
BEPARI FOOD Mashudur Rahaman - 2016-07-15 - Łowicz (łódzkie)
Wykształcenie zawodowe kierunkowe; min. 3 lata doświadczenia w zawodzie; aktualna książeczka sanepidu; znajomość procedur HACCP; znajomość zasad obsługi urządzeń i sprzętu kuchennego; znajomość zasad wstępnej obróbki warzyw i owoców; znajomość zasad pobierania i przechowywania próbek posiłków; umiejętność utrzymania stanu sanitarno-higienicznego pomieszczeń kuchennych, sprzętów i urządzeń technicznych; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
4 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2017-04-21 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków od surowca i wydawanie gotowego dania konsumentowi.
Hotel i Restauracja Francusko- Polska"SEKWANA"P.W.Agnieszka Popanda - 2016-06-08 - Częstochowa (śląskie)
Kucharz
P.P.H.U. "BRD" Romana Damrath - 2017-08-21 - Wąsosz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie dań, potraw i dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków, porcjowanie i wydawanie potraw. Utrzymywanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych. Kucharz zobowiązany jest w swojej pracy przestrzegać ściśle wewnętrznych przepisów dotyczących prowadzenia kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Jaczów (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw regionalnej kuchni ukraińskiej, obliczanie wartości odżywczej potraw, wynagane 2 lata doświadczenia w zawodzie,
Owczarek Tomasz - 2017-02-07 - Wolsztyn (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw wg receptury hinduskiej, arabskiej, orientalnej, katering, imprezy okolicznościowe, praca na 1/2 etatu 7 dni w tygodniu w godz. 10-22
kontakt przez PUP - 2016-04-29 - Michałowice (małopolskie)
gotowanie codziennych posiłków dietetycznych-catering, składanie zamówień dobra organizacja pracy, wszelkioe prace wykonywane w kuchni
RAJ Jedlak Jolanta - 2016-01-28 - Dziechciniec (mazowieckie)
*
"BAR MAX" Joanna Kossakowska - 2018-01-25 - Czarna Białostocka (podlaskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-06-09 - Gniezno (wielkopolskie)
wz
kontakt przez PUP - 2018-07-06 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich i azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-06-10 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Restauracja buferowa. Przygotowywanie posiłków tematycznych.
kontakt przez PUP - 2017-12-07 - Łódź (łódzkie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-01-20 - Ciechanów (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków (śniadań i obiadokolacji) tradycyjnej kuchni polskiej
Bar Neptun Michał Dawidek - 2017-03-29 - Gdańsk (pomorskie)
praca w pizzerii i restauracji PIRI PIRI
JACIOW DAWID Pizzeria & Restauracja Długa 2 - 2017-07-07 - Godów (śląskie)