KUCHARZ Poznań oferta pracy Wielospecjalistyczny Szpital Miejski im.Józefa Strusia z Zakładem Opiekuńczo-Leczniczym SP ZOZ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 700 PLN
Zakres obowiązków: produkcja gastronomiczna dla osób hospitalizowanych, zgodna z planem na dany dzień (jadłospisem)
Data publikacji: 2019-07-18
Lokalizacja: Poznań (wielkopolskie)
Pracodawca: Wielospecjalistyczny Szpital Miejski im.Józefa Strusia z Zakładem Opiekuńczo-Leczniczym SP ZOZ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Szwajcarska 3, 61-285 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
produkcja gastronomiczna dla osób hospitalizowanych, zgodna z planem na dany dzień (jadłospisem)
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 700 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Poznań
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Poznań
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Poznań
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 700 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 18.07.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: doświadczenie zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
praktyka w zawodzie kucharz, umiejętność organizacji pracy własnej i współpracy w zespole, znajomość podstawowych procesów technologicznych, przestrzeganie zasad dobrej praktyki produkcyjnej i higienicznej, odpowiedzialność, dyspozycyjność, rzetelność,
Nazwa pracodawcy:
Wielospecjalistyczny Szpital Miejski im.Józefa Strusia z Zakładem Opiekuńczo-Leczniczym SP ZOZ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Adres pracodawcy:
Szwajcarska 3, 61-285 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV, świadectwo pracy, świadectwo szkolne
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Termin: kontakt osobisty, telefoniczny
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: m. Poznań
Gmina pracodawcy: Poznań
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Poznań
Ulica pracodawcy: Szwajcarska
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 18.07.2019
Oferta pracy ważna do: 18.08.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 18.07.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 18.07.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?d04cf10375632da0476b8b55fc5f34a5
Podobne oferty pracy
układanie kabli sterowniczych w kanałach kablowych; praca na terenie Pabianic, na podstawie umowy o dzieło.
EL-ENER Maciej Sondej - 2015-11-26 - Pabianice (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków, prowadzenie kuchni. Praca na samodzielnym stanowisku.
kontakt przez PUP - 2016-08-18 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
Organizuje, nadzoruje i bezpośrednio prowadzi hodowlę lub chówtowarowy oraz zbyt (sprzedaż) takich zwierząt, jak: psy, koty, świnkimorskie, chomiki, myszy, szczury, ptaki, gady, płazy, ryby i owady.- Ocenianie warunków prowadzenia hodowli lub chowu poszczególnychzwierząt, oraz możliwości ich spełnienia zgodnie z potrzebamigatunkowymi.- Planowanie i organizowanie zaopatrzenia w pasze, dodatki paszowe,odżywki mineralne i hormonalne;- Prowadzenie racjonalnego żywienia, zgodnie z potrzebamigatunkowymi, klimatycznymi oraz wiekowymi;- Zadawanie pasz i pojenie zwierząt;- usuwanie odchodów, ich utylizacja;- kojarzenie zwierząt, zapewnianie warunków wylęgowych;- zapewnianie właściwych warunków wychowu, wzrostu i rozwojuzwierząt zgodnie z wymaganiami gatunkowymi;
CALAYO - 2017-04-14 - Brzostno (zachodniopomorskie)
wyszukiwanie dostawców i odbiorców towarów w Chinach i w Polsce, nawiązywanie kontaktów handlowych, monitorowanie rynków zbytu, nadzór nad magazynem, sprzedaż hurtowa i detaliczna, tworzenie raportów
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
-przygotowywanie dań a la carte-serwowanie dań z kuchni lokalnej (również deserów)
Waldhotel Eiche GmbH - 2016-03-31 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie posiłków,, ustalanie jadłospisu, przygotowywanie nowego menu, kierowanie zespołem
kontakt przez PUP - 2017-08-28 - Żywiec (śląskie)
KUCHARZ
LESZEK SMOLIŃSKI ZRB i UTH PRZYBIERNÓWKO - 2016-09-07 - Trzęsacz (zachodniopomorskie)
przygotowanie dań kuchni chińskiej
Szkoła Języka Chińskiego "ZHONG HUA" MEIYU XING - 2016-04-25 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków, obróbka warzyw, utrzymanie czystosci w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2019-02-22 - Chorzów (śląskie)
pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, ocena organoleptyczna, zabezpieczenie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, obróbka wstępna surowców
kontakt przez PUP - 2018-03-24 - Gorlice (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków dla grup i gości indywidualnych, przygotowywanie potraw na spechjalne okazje - imprezy (urodziny, komunie, chrzciny, itp.).
MARIOLA KOWALSKA PRO-BONO - 2016-03-17 - Julianów (mazowieckie)
Szycie na maszynach szwalniczych
Polska Grupa Słoń Torbalski sp. z o.o. - 2016-09-16 - Kraków (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, WYDAWANIE POSIŁKÓW
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni pakistańskiej
kontakt przez PUP - 2015-12-10 - Łosice (mazowieckie)
prace gastronomiczne
FIRMA TURYSTYCZNO-HANDLOWA "ORKA" RADOSŁAW JAKUB KMITA - 2018-03-01 - Trzęsacz (zachodniopomorskie)
- wykształcenie zawodowe w kierunku gastronomicznym;- przygotowanie produktów do wytworzenia pizzy w tym: szatkowanie warzyw, wyrabianie ciasta;- formowanie i pieczenie produktu
kontakt przez PUP - 2018-07-06 - Odolanów (wielkopolskie)
PRZYGOTOWANIE POSILKÓW;WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, MILE WIDZIANE ŚREDNIE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ LEKARSKICH, MINIMUM 0,5 ROKU ROKU DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE
kontakt przez PUP - 2018-04-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturą i standardami
PPUH COLD s.j. Bogdan i Włodzimierz Chwastek - 2016-12-02 - Bochnia (małopolskie)
przygotowywanie dań kuchni tureckiej, kebabów, obsluga klienta, praca nocna
Mannan Abdul KEBAB SUPER QUEEN 24 H - 2018-05-10 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie bieżącej produkcji posiłków z produktów świeżych. Wydawanie dań zamówionych z karty menu
Michał Cieślak, Robert Szczepankowski S.C. w Białowieży - 2017-10-31 - Białowieża (podlaskie)
prace murarskie na budowie
AVETISYAN KAREN ER-BRUK HANDEL I USŁUGI BUDOWLANE - 2017-04-25 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
kucharz w restauracji
kontakt przez PUP - 2016-02-29 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie dań zgodnie z menu, dania kuchni rosyjsko- ukraińskiej, dania z grilla, dania kuchni europejskiej
kontakt przez PUP - 2016-05-23 - Krynica Morska (pomorskie)
Wybór surowców, przygotowywanie i sporzadzanie dań wietnamskich,wprowadzanie nowych dań.
KIM OANH CAO - 2018-01-04 - Sochaczew (mazowieckie)
- Przygotowanie posiłków kuchni polskiej (śniadań, obiadów) w bufecie studenckim. - Wynagrodzenie: 2100-2500 zł brutto + premia uznaniowa, do uzgodnienia na rozmowie kwalifikacyjnej. Praca na umowę o pracę na początek okres próbny do trzech miesięcy. Następna umowa na czas określony do 30.06.2019 r. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. - Praca: 8:00-16:00. Wymagania: wykształcenie zawodowe kierunek dowolny. Wymagane min. 2 lata doświadczenia na stanowisku kucharza. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia ---> Książeczka sanepidu będzie wymagana podczas podjęcia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi osoba podejmująca pracę). Kontakt telefoniczny (tel.: 604-580-635) w godz.: 8:00-20:00.
P.H.U.T CHLUBA LEON - 2018-10-19 - Katowice (śląskie)
Samodzielne przygotowanie posiłków, dbanie o porządek i higiene pracy.
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Wadowice (małopolskie)
Przygotowanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej z mięsa, drobiu, ryb, owoców morza, warzyw i innych. Umowa o pracę na czas określony. Praca na dwie zmiany. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-04-06 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań z karty menu.
P.W. i T. Sławomir Weremczuk - Kręgielnia Balaboom Bowling & More - 2017-01-13 - Zamość (lubelskie)
przyrządzanie dań w restauracji
"CHATA KARCZOWISKA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-04-18 - Karczowiska (dolnośląskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-04-14 - Złotów (wielkopolskie)