KUCHARZ Poznań oferta pracy "Społem" Gastronomiczna Spółdzielnia Spożywców
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 900 PLN
Zakres obowiązków: praca w kuchni przy produkcji potraw wg receptur
Data publikacji: 2020-10-08
Lokalizacja: Poznań (wielkopolskie)
Pracodawca: "Społem" Gastronomiczna Spółdzielnia Spożywców
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:61-623 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: praca w kuchni przy produkcji potraw wg receptur
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 900 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Poznań
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 30
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Poznań
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 3064
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Poznań
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 900 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 08.10.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: umiejętność pracy w zespole
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: Doświadczenie mile widziane
wymagania_wymaganiaPozadane_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaDodatkowe_uprawnienia_0: KSIĄŻECZKA SANEPID
wymagania_wymaganiaDodatkowe_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: praca na II zmiany, praca na terenie Poznania
Nazwa pracodawcy:
"Społem" Gastronomiczna Spółdzielnia Spożywców
danePracodawcy_nip: 7770000494
danePracodawcy_regon: 000785277
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Adres pracodawcy:
WILCZAK 3, 61-623 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, Termin: zgłoszenia osobiste, telefoniczne, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 30
Powiat pracodawcy: m. Poznań
danePracodawcy_kodPowiatu: 3064
Gmina pracodawcy: Poznań
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Poznań
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0969400
Ulica pracodawcy: WILCZAK
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|111
Data dodania oferty pracy: 08.10.2020
Oferta pracy ważna do: 08.11.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 08.10.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 08.10.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?a2e9d714552ceefef4a19d27839f40c6
Podobne oferty pracy
Sporządza różnego rodzaju potrawy, ciasta, napoje i desery z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakładach gastronomicznych i przedsiębiorstwach zajmujących się przygotowywaniem i produkcją wyrobów i półproduktów kulinarnych.
Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowe Paweł Romaszko Mircze - 2019-12-19 - Mircze (lubelskie)
- przygotowywanie posiłków- racjonalne wykorzystywanie produktów- obsługa podstawowych urządzeń i narzędzi kuchennych
TEMAR S.C. KATARZYNA TRUSZKIEWICZ TERESA TRUSZKIEWICZ - 2020-08-17 - Dąbie (lubuskie)
Przygotowywanie potraw i dań w stołówce produkcyjnej dostosowanych do potrzeb klienta.
PHU "LUBINPEX" Sp. z o.o. - 2017-01-17 - Legnica (dolnośląskie)
kucharz
"GOŚCINIEC SUCHOLESKI S.C." - 2015-12-10 - Suchy Las (wielkopolskie)
przygotowywanie i wydawanie dań w restauracji "Szyszka Chmielu"
kontakt przez PUP - 2016-08-26 - Lubin (dolnośląskie)
Przyrządzanie posiłków wg karty dań.
kontakt przez PUP - 2016-06-06 - Zamość (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni japońskiej, przygotowywanie sushi.Umowa zlecenie, ilość godzin w miesiącu około 180zatrudnienien na czas nieokreślony
SUSHITU SP. Z O.O. - 2020-07-01 - Wrocław (dolnośląskie)
uczestnictwo w planowaniu jadłospisów i przygotowywaniu według niego posiłków, sporządzanie posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia, pobieranie produktów spożywczych z magazynu w ilościach przewidzianych recepturą, utrzymywanie porządku i przestrzeganie higieny, troska o czystość pomieszczeń kuchennych, utrzymywanie w stanie używalności sprzętów, zgłaszanie powstałych usterek oraz wszelkich nieprawidłowości, pobieranie prób żywieniowych i właściwe jej przechowywanie, stosowanie norm i zasad zawartych w księgach HACCP.
kontakt przez PUP - 2018-02-07 - Zabrze (śląskie)
Przygotowanie dań kuchni tajskiej. Praca na dwie zmiany w godz.: 7-15, 13-21. Równoważny system czasu pracy. Miejsce pracy: lokale należące do firmy Amalfi s.c. (Wrocław). sala G
AMALFI s.c. - 2017-03-24 - Wrocław (dolnośląskie)
ASYSTA PRZY SPRZEDAŻY OBUWIA I GALANTERII SKÓRZANEJ
GTH INVEST SP.ZO.O. - 2020-01-08 - Legnica (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Gałki (mazowieckie)
Dbanie o stanowisko pracy, przygotowywanie posiłków w lokalu i na wynos ( pizza )
J&M STAWSCY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2020-07-15 - Jarocin (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków tradycyjnej kuchni indyjskiej i arabskiej według tradycyjnych receptur. Dbanie o przepisy BHP i higienę w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Płock (mazowieckie)
Zamiłowanie do gotowania, wyczucie smaku, punktualność i rzetelność w wykonywaniu swoich obowiązków, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, wymagana praktyka, staż lub praca w gastronomii, wynagrodzenie do uzgodnienia. Praca w godz. 9-22. Kontakt osobisty i tel. z pracodawcą w godz. 11-17.
PUG UNI BAR ALBATROS S.C. - 2016-05-25 - Ustka (pomorskie)
pomoc w przygotowywaniu dań
kontakt przez PUP - 2016-07-05 - Poniatowa (lubelskie)
pozyskiwanie klientów krajowych i zagranicznych, przygotowywanie ofert sprzedaży dla klientów, utrzymanie stosunków handlowych z nowymi i dotychczasowymi klientami, kontakt telefoniczny oraz mailowy z klientami, negocjacje warunków handlowych, budowanie relacji handlowych z klientem
ZAKŁAD USŁUGOWY "RECYKLON" PIOTR RADOSZ SPÓŁKA JAWNA - 2018-09-26 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2019-08-12 - Suwałki (podlaskie)
- Przygotowanie dań na bazie półproduktów.- Praca w "BURGER KING" w GALERII KATOWICKIEJ lub w "BURGER KING" w SILESIA CITY CENTER. Pracodawca zapewnia posiłek pracowniczy.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto + ekwiwalent 0,70 zł/netto do każdej przepracowanej godziny + miesięczne premie motywacyjne. Na początek praca na umowę o pracę na okres próbny 1 miesiąc. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Istnieje możliwość pracy w niepełnym wymiarze czasu pracy.- Praca zmianowa w godzinach: 8:30-22:30 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymaganie wykształcenie min. podstawowe. Doświadczenie zawodowe NIE jest wymagane -> pracodawca zapewnia przyuczenie. Mile widziane wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna).
"AMREST" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - KFC, STARBAGS, PIZZA HUT, BURGER KING - 2017-04-20 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie dań z karty menu, wydawanie gotowych dań kelnerom, dbanie o porządek w miejscu pracy.
Rycka Adam Gościniec Nad Strumykiem - 2015-11-24 - Zabełków (śląskie)
Wymagane wykształcenie zawodowe - kucharz, książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Godziny pracy i wynagrodzenie do uzgodnienia. Kontakt z pracodawcą telefoniczny lub e-mailowy gosia (at) bizonpub.pl
MAŁGORZATA OSIŃSKA-WRONA - 2020-07-06 - Rybnik (śląskie)
Przygotowywanie i gotowanie potraw kuchni chińskiej, opracowywanie nowych dań i jadłospisów według receptur i przepisów kuchni chińskiej.
DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNA STEFAN STASIOŁEK - 2016-06-28 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowanie potraw kuchni tureckiej, Doner kebeb, Adana kebab, tureckie kotlety mielone, szaszłyki.
NAZAR FAST FOOD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-04-24 - Sopot (pomorskie)
Przygotowanie posiłków, wydawanie posiłków, dbałość o czystość miejsca pracy;
BC Beata Czerwińska - 2017-05-24 - Warka (mazowieckie)
Przygotowywanie dań obiadowych
Zespół Rekreacyjno-Restauracyjny "Berpol" - 2016-03-15 - Brynica (opolskie)
godziny pracy 12/24
"MAXTA" VELEV I MACIEJ SP. J. - HOTEL CLASSIC - 2019-07-05 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie dań kuchni tradycyjnej
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe Rojber Tomasz Rojek Spółka Jawna - 2017-05-23 - Bytom (śląskie)
Prace pod nadzorem szefa kuchni; przygotowanie posiłków (porcjowanie, gotowanie zup, wywarów, surówek, pieczenie ciast); samodzielna organizacja pracy na stanowisku, znajomość urządzeń, maszyn, sprzętu i narzędzi pracy, przepisów sanitarno-epidemiologicznych i bhp; dostosowanie pracy do księgi HACCAP; przestrzeganie przepisów prawa dotyczących wykonywanych zadań zawodowych.
kontakt przez PUP - 2017-02-20 - Gorlice (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
PHU MERICO-LEWANDOWSCY - SPÓŁKA JAWNA - 2018-02-06 - Chynów (mazowieckie)
praca w kuchni
Kayman s.r.o - 2019-02-13 - Słowacja (Słowacja)
praca na kuchni
DK - TOM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-08-22 - Rzeszów (podkarpackie)