KUCHARZ Poznań oferta pracy SPOŁEM Gastronomiczna Spółdzielnia Spożywców
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 700 PLN
Zakres obowiązków: praca w kuchni przy produkcji potraw wg receptur
Data publikacji: 2019-03-08
Lokalizacja: Poznań (wielkopolskie)
Pracodawca: SPOŁEM Gastronomiczna Spółdzielnia Spożywców
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Teren Poznania, 61-001 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: praca w kuchni przy produkcji potraw wg receptur
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 700 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Poznań
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Poznań
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Poznań
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 700 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 08.03.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: umiejętność pracy w zespole
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: doświadczenie zawodowe
wymagania_wymaganiaDodatkowe_uprawnienia_0: KSIĄŻECZKA SANEPID
Nazwa pracodawcy:
SPOŁEM Gastronomiczna Spółdzielnia Spożywców
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Adres pracodawcy:
WILCZAK 3, 61-623 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Termin: kontakt osobisty, telefoniczny lub mailowy, Godziny : 8-15
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: m. Poznań
Gmina pracodawcy: Poznań
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Poznań
Ulica pracodawcy: WILCZAK
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 08.03.2019
Oferta pracy ważna do: 08.04.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 08.03.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 08.03.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
praca w gastronomi
Sklep Spożywczo-Przemysłowy BAR "POD BOCIANEM" Czarnowski Edwin - 2017-04-03 - Charzykowy (pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej, ustalanie karty dań, dbanie o jakośc i estetykę przygotowywanych posiłków
kontakt przez PUP - 2018-11-26 - Syców (dolnośląskie)
Praca na budowie
Zakład Produkcyjno-Usługowy Stanisław Koźlak - 2016-12-14 - Sułkowice (małopolskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń gastronomicznych. Sporządzanie potraw kuchni krajów Europy Wschodniej, dbanie o czystość stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2017-09-21 - Zakopane (małopolskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw azjatyckich i wietnamskich
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Gotowanie dań kuchni ukraińskiej.Praca na umowę zlecenie. 160 godzin pracy w miesiącu. Dyspozycyjność w godzinanch: 12:00-22:00, praca wg grafiku również w weekendy. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-04-25 - Wrocław (dolnośląskie)
Prowadzenie restauracji
PIZZERIA "CARUSO" S.C. - 2017-11-14 - Międzyrzecz (lubuskie)
gastronomia otwarta
F.H.U. Tomasz Dziubiński - 2017-09-26 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
przygotowywanie posiłków, praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Gubin (lubuskie)
Przygotowywanie potraw kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2018-12-14 - Puławy (lubelskie)
przygotowywanie potraw
PHUG "MARIO" - 2015-11-23 - Jaworzno (śląskie)
Pomoc w redagowaniu menu. Przygotowywanie potraw z kuchni ukraińskiej.
kontakt przez PUP - 2019-03-13 - Białystok (podlaskie)
jw.
Przedszkole nr 344 - 2017-07-27 - Warszawa (mazowieckie)
Samodzielny kucharz.
PPHU Hotel Dworek s.c. Kutno - 2018-04-01 - Kutno (łódzkie)
- Przygotowywanie posiłków dla osób starszych i niepełnosprawnych.- Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do jednego miesięca. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 8:00-16:00. Wymagane wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne w zawodzie kucharza. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok na podobnym stanowisku. Wymagana aktualna książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych lub badań. Mile widziane osoby z terenu Katowic. Kontakt wstępnie telefoniczny (8:00-15:00) (Tel. 32-202-13-15) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Świdnika 35a, 40-711 Katowice) lub e-mail: opoka.ddps5 (at) gmail.com
KATOWICKIE STOWARZYSZENIE NA RZECZ OSÓB STARSZYCH, NIEPEŁNOSPRAWNYCH I OCZEKUJĄCYCH WSPARCIA "OPOKA" - 2016-04-20 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie posiłków dla uczestników OSiW OHP w Rowie - Trzcińsku Zdroju oraz w trakcie organizacji imprez komercyjnych
Zachodniopomorska Wojewódzka Komenda Ochotniczych Hufców Pracy w Szczecinie Ośrodek Szkolenia i Wychowania w Rowie T-Z - 2016-11-30 - Rów (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-24 - Warszawa (mazowieckie)
- Przygotowywanie potraw. Zastępca szefa kuchni.- Miejsce wykonywania pracy: Restauracja Mediterraneo.- Wynagrodzenie: 3500 do 4500 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Godziny pracy do uzgodnienia (elastyczne godziny pracy). Praca również w Weekendy (Soboty, niedziele). Wymagane wykształcenie min. zawodowe. Wymagane doświadczenie w zawodzie kucharza minimum 1 rok. Wymagane umiejętności związane z zawodem kucharza. Wymagana znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym w mowie. Kontakt WYŁĄCZNIE e-mail: a.perzynska (at) swr.pl
FUNDACJA JASZKA - 2017-03-17 - Katowice (śląskie)
Przygotowanie potraw, ustalanie karty dań
WOJCIECH KORZENIOWSKI PUH KORZON WOJCIECH KORZENIOWSKI - 2016-09-28 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków zamawianie towaru.
kontakt przez PUP - 2017-04-27 - Piekary Śląskie (śląskie)
Obsługa kasy fiskalnej, klientów, dbanie o wizerunek sklepu, zachowanie ciągłości sprzedaży, właściwej ekspozycji towaru, sprawdzanie terminów ważności produktów
Arhelan spółka z ograniczona odpowiedzialnością sp.k. - 2018-04-11 - Białystok (podlaskie)
Przygotowanie potraw: kurczak curry, chilly chicken, chicken tikka, buffallo wings.
NAMASTE SYJO CHELEKKADAN VARGHESE - 2018-05-04 - Pińczów (świętokrzyskie)
- przygotowywanie potraw ukraińskich,- dbanie o miejsce pracy,- obsługa kasy fiskalnej,- obsługa klienta.
kontakt przez PUP - 2016-11-09 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Obsługa hotelu
kontakt przez OHP - 2016-09-13 - Sędziszów (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków, samodzielne stanowisko. Praca w godzinach 11.00 - 23.00
Firma Handlowo Usługowa "KRIS" Krzysztof Kołodziejczyk - 2016-04-12 - Nowy Wiśnicz (małopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem; praca od zaraz; dwie zmiany (6-22); kontakt z pracodawca osobisty w godzinach (15-18) oraz e-mailowy.
ROYAL-BALTIC M.W. BURZYŃSCY S.J. - 2016-03-16 - Ustka (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji hotelowej oraz kreowanie karty menu.
kontakt przez PUP - 2017-10-02 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków
"BURY- TURYSTYKA" s.c. Jan Bury, Łukasz Bury - 2016-08-10 - Zawoja (małopolskie)
obsługa klientów PCPR
kontakt przez PUP - 2016-02-17 - Cieszyn (śląskie)
przygotowywanie posiłków kuchni wietnamskiej, znajomość receptur, przypraw i innych dodatków
Paulina Ufnal - 2018-05-15 - Kobyłka (mazowieckie)