KUCHARZ Poznań oferta pracy SZKOŁA ASPIRANTÓW PAŃSTWOWEJ STRAŻY POŻARNEJ W POZNANIU
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 700 PLN
Zakres obowiązków: nadzór nad przygotowywaniem i wydawaniem posiłków na podstawie ustalonego jadłospisu, dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków oraz o wydawanie ich o wyznaczonych godzinach, przestrzeganie zasad technologii i estetyki, przepisów higieniczno-sanitarnyh
Data publikacji: 2019-06-03
Lokalizacja: Poznań (wielkopolskie)
Pracodawca: SZKOŁA ASPIRANTÓW PAŃSTWOWEJ STRAŻY POŻARNEJ W POZNANIU
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:CZECHOSŁOWACKA 27, 61-459 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
nadzór nad przygotowywaniem i wydawaniem posiłków na podstawie ustalonego jadłospisu, dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków oraz o wydawanie ich o wyznaczonych godzinach, przestrzeganie zasad technologii i estetyki, przepisów higieniczno-sanitarnyh
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 700 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Poznań
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Poznań
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Poznań
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 700 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.07.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaDodatkowe_uprawnienia_0: umiejętność pracy w zespole
wymagania_wymaganiaDodatkowe_uprawnienia_1: odpowiedzialność
wymagania_wymaganiaDodatkowe_uprawnienia_2: KOMUNIKATYWNOŚĆ
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
brak skazania prawomocnym wyrokiem przeciwko mieniu, przeciwko obrotowi gospodarczemu, przeciwko działalności instytucji państwowych oraz jednostek samorządu terytorialnego, przeciwko wiarygodności dokumentów lub za przestępstwo skarbowe
Nazwa pracodawcy:
SZKOŁA ASPIRANTÓW PAŃSTWOWEJ STRAŻY POŻARNEJ W POZNANIU
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Adres pracodawcy:
CZECHOSŁOWACKA 27, 61-459 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV, LM, dokumenty potwierdzające wykształcenie, uprawnienia i staż, podpisane oświadczenie o wyrażeniu zgoody na przetwarzanie danych osobowych, oświadczenie o korzystaniu z pełni praw publicznych, oświadczenie o niekaralności
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Termin: zgłoszenia osobiste, telefoniczne, e-mail , Godziny : 8.00-15.30
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: m. Poznań
Gmina pracodawcy: Poznań
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Poznań
Ulica pracodawcy: CZECHOSŁOWACKA
Numer budynku pracodawcy: 27
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 03.06.2019
Oferta pracy ważna do: 25.06.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 03.06.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 03.06.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?12bf94f1bd5ca90552350b732e470373
Podobne oferty pracy
wybór surowców, przygotowywanie i sporządzanie dań wietnamskich
kontakt przez PUP - 2017-07-10 - Jabłonowo (mazowieckie)
- zapoznanie ze stanowiskiem pracy, programem stażu oraz regulaminem pracy,- zapoznanie z przepisami BHP i ppoż.,- przygotowywanie stanowiska pracy,- nauka i przygotowywanie posiłków,- sprzątanie stanowiska pracy,- gotowanie posiłków,- przestrzeganie zasad higieny.
kontakt przez PUP - 2018-04-13 - Zgierz (łódzkie)
- PRACE ZWIĄZANE Z PRZYGOTOWANIEM PODŁOŻA POD IZOLACJE,- WYKONYWANIE IZOLACJI W TECHNOLOGII NATRYSKU PIANY POLIURETANOWEJ,- DBANIE O MIEJSCE PRACY ORAZ POWIERZONE NARZĘDZIA,- PRACE UZUPEŁNIAJĄCE (WYKONYWANIE ZABUDOWY G-K)
SEMPRI Sławomir Miłto - 2017-09-21 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków, pomoc w kuchniOsoby zainteresowane ofertą pracy proszone są o kontakt telefoniczny 508 730 769 w godz.10.00-15.00
Splendor Dariusz Serwach - 2016-03-14 - Ilinko (mazowieckie)
Przgotowanie sushi (maki, nigri), filetowanie, smażeenie, grilowanie ryb inne pracy w kuchni w zależności od potzreb, udział w imprezach okolicznościowych śluby, eventy, targi, catering.
kontakt przez PUP - 2014-11-07 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków, dbanie o higienę zakładu
F.H.U. " SZCZEŚNIAK" Restauracja LA VENTA - 2016-07-26 - Niepołomice (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków w kuchni zakładu pracy. Wymagane wykształcenie gastronomiczne oraz aktualna książeczka sanepid. Miejsce pracy Rzgów. Zgłoszenia kandydatów - telefoniczne.
ASPEN RES SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-11-10 - Rzgów (łódzkie)
przgotowywanie potraw, dań, przekąsek, przygotowywanie dań
CATERING ARTS EWELINA CZAJKA - 2017-09-01 - Chorzów (śląskie)
Przygotowywanie, gotowanie i wydawanie posiłków.Praca w godz.7.00-19.00
Dom Pomocy Społecznej "Leśna Oaza" - 2017-11-24 - Słupsk (pomorskie)
przytowanie posiłków na stacji paliw
F.P.H. MICHAŁ GRZYBOWSKI - 2015-11-16 - Połupin (lubuskie)
przygotowywanie potraw, wydawanie potraw, przestrzeganie BHP w miejscu pracy
RESTAURACJA-Odejewska Aleksandra - 2017-01-09 - Nieżychowice (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
Ewa Majorczyk EUFORIA - 2016-07-21 - Racot (wielkopolskie)
OBSŁUGA MASZYN PRODUKCYKJNYCH, KONTROLA JAKOŚCI, CZYNNOŚCI POMOCNICZE NA MAGAZYNIE.ZATRUDNIENIE PRZEZ AGENCJĘ PRACY TYMCZASOWEJ.
RANDSTAD POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-01-04 - Dębica (podkarpackie)
zgodnie ze stanowiskiem
FOX-MEBLE S.C. Robert Piestrzeniewicz, Maciej Sęk - 2017-06-27 - Zgierz (łódzkie)
Przygotowywanie dań zgodnie z zamówieniem.Wydawanie posiłków itp.
Przedsiębiorstwo Usług Antykorozyjnych "CENTRO-KOR" Jarosław Wiśniewski - 2017-04-20 - Nowy Duninów (mazowieckie)
osoba do pracy w kuchni będzie odpowiedzialna za posiłki, itp. (gotowanie, serwowanie)
IMPEL CATERING "COMPANY" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-04-07 - Świdnik (lubelskie)
wg stanowiska
Zbigniew Cioś"Antałek" Biuro Turystyki - 2016-04-12 - Kryspinów (małopolskie)
WPROWADZANIE DANYCH DO PROGRAMU KOMPUTEROWEGO, PROTOKOŁOWANIA POSIEDZENIACH, GENEROWANIE I WYSYŁANIE KORESPONDENCJI SĄDOWEJ, SPORZĄDZANIE PISM I WEZWAŃ SĄDOWYCH
kontakt przez PUP - 2019-02-18 - Dębica (podkarpackie)
Staż dla osoby bezrobotnej zarejestrowanej w tut. Urzędzie posiadającej II profil pomocy spełniającej kryteria w ramach Działania 7.2 RPOpraca w godz. 7.00 - 15.00 15.00 - 23.00- zapoznanie się ze sprzętem oraz narzędziami obsługiwanymi na stanowisku,- nauka metod utrwalania żywności : chłodzenie, zamrażanie, pasteryzacja, suszenie,- sprawdzanie terminów przydatności do spożycia poszczególnych produktów,- zabezpieczenie surowców i wyrobów gotowych przed zepsuciem,- obróbka wstępna artykułów spożywczych: sortowanie, czyszczenie obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie,- obróbka termiczna surowców i półproduktów: gotowanie, smażenie, duszenie itp.,- sporządzanie potraw w oparciu o receptury,- przestrzeganie procesów technologicznych,- sporządzanie potraw zgodnie z menu obowiązującym u Organizatora tj. zupy, dania główne, desery, surówki,- porcjowanie, dekorowanie i ekspozycja potraw
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Nowa Dęba (podkarpackie)
Samodzielne sporządzanie posiłków według zasad kuchni nepalskiej i hinduskiej.
kontakt przez PUP - 2018-09-26 - Legionowo (mazowieckie)
pomoc przy sporządzaniu dań, dbałość o urządzenia techniczne, serwowanie dań na sali
kontakt przez PUP - 2018-03-21 - Wisła (śląskie)
przygotowywanie posiłków,
Restauracja 45 Sp. z o.o. - 2017-06-19 - Oborniki (wielkopolskie)
Roboty przy stawianiu budowli w stanie surowym, remonty budynkówMiejsce pracy: wedlug zleceń
CD Grzegorz Grendysz - 2017-12-22 - Stanowice (dolnośląskie)
Kuchnia polska
kontakt przez PUP - 2018-09-28 - Łapy (podlaskie)
w programie stażu
kontakt przez PUP - 2016-03-31 - Milicz (dolnośląskie)
Kucharzwykształcenie zawodow-mile widziane średnie zawodowe gastronomiczne, doświadczenie min.3 lata, kierowanie praca kuchni przygotowanie posiłków
Samorządowe Przedszkole nr 3 w Szubinie - 2017-01-10 - Szubin (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości. Praca w godz. 5-23 w Marine Hotel w równowaznym systemie czasu pracy. Praca również w weekendy.
Zdrojowa Hotels Sp. z o.o. - 2016-01-11 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
"Or.PW" Sp. z o.o. - 2016-05-19 - Kłodawa (lubuskie)
przygotowywanie posiłków typu Fast Food w Planet Club
GASTROMAX Przemysław Grochocki - 2016-05-16 - Lubawa (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw kuchni chińskiej.
LITTLE CHINESSE - Piotr Leciejewski - 2015-12-21 - Gdańsk (pomorskie)