KUCHARZ/ POMOCNIK KUCHARZA St臋偶yca oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ/ POMOCNIK KUCHARZA
Wynagrodzenie: od 2聽850 do 3聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Gotowane
Data publikacji: 2021-03-25
Lokalizacja: St臋偶yca (pomorskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: St臋偶yca, powiat: kartuski, woj: pomorskieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: Gotowane
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽850 do 3聽500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Akordowy
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|7
Czy pracodawca zapewnia wy偶ywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/ POMOCNIK KUCHARZA
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: St臋偶yca
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: pomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 22
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: kartuski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2205
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽850 do 3聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.04.2021
Data zako艅czenia pracy: 01.07.2021
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: 艣rednie zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 2
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 5892013663
danePracodawcy_regon: 22209120300000
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Kartuzach
Adres pracodawcy:
M艣ciwoja II 4, 83-300 Kartuzy, powiat: kartuski, woj: pomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: pomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 22
Powiat pracodawcy: kartuski
danePracodawcy_kodPowiatu: 2205
Gmina pracodawcy: Kartuzy
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Kartuzy
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0934547
Ulica pracodawcy: M艣ciwoja II
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Kartuzach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 26.03.2021
Oferta pracy wa偶na do: 24.04.2021
Data udost臋pnienia oferty pracy: 26.03.2021
Data przyj臋cia oferty pracy: 25.03.2021
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
https://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?d3a437ffce50dd6dbb1e7e3cd53a0bde
Podobne oferty pracy
GOTOWANIE ( NA POCZ膭TKU POD KIEROWNICTWEM OSOBY DO艢WIADCZONEJ), WYDAWANIE POSI艁K脫W, KIEROWANIE ZESPO艁EM ( PO PRZYUCZENIU PRZEZ OSOB臉 DO艢WIADCZON膭).
HANNA GOLUBIEWSKA I JAROS艁AW GOLUBIEWSKI S.C. - 2020-05-25 - Ostr贸da (warmi艅sko-mazurskie)
pomoc w przygotowaniu posi艂k贸w
F. H. U. DUKA Szymon Karbownik - 2019-10-07 - Ko艅skie (艣wi臋tokrzyskie)
gotowanie, sporz膮dzanie potraw dla go艣ci hotelowych
kontakt przez PUP - 2019-06-04 - Jaros艂awiec (zachodniopomorskie)
Praca w systemie weekendowym
Lokal "Stodo艂a" Alicja Zieli艅ska - 2016-02-22 - Adamowice (艣l膮skie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-11-14 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni 艣r贸dziemnomorskiej i kompletowanie menu
kontakt przez PUP - 2019-07-16 - Lublin (lubelskie)
opieka nad dzie膰mi w wieku 2,5-5 lat
NIEPUBLICZNE PRZEDSZKOLE AKADEMIA PRZEDSZKOLAKA - 2017-01-17 - Wrz膮sowice (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w i da艅, miejsce wykonywania pracy- Sanatorium Albatros- Krynica Morska
Przedsi臋biorstwo Handlowo Turystyczne LEMAX - TOUR Sp. z o.o. - 2020-10-07 - Krynica Morska (pomorskie)
przygotowywanie, gotowanie posi艂k贸w, porcjowanie zam贸wie艅
SPO艁EM POWSZECHNA SP脫艁DZIELNIA SPO呕YWC脫W W SKAWINIE - 2018-12-21 - Skawina (ma艂opolskie)
Przygotowywanie i wydawanie da艅.
Kompleks Hotelowo Gastronomiczny LABIRYNT Sp. z o.o. - 2017-08-16 - 艁om偶a (podlaskie)
przygotowanaie potraw
kontakt przez PUP - 2019-11-07 - Lidzbark Warmi艅ski (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie smacznych posi艂k贸w domowych w plac贸wce opieku艅czej;艣niadania , obiady, kolacje
"ARKADIA" DOMY EMERYTA I RENCISTY SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2020-02-10 - Zag贸rze 艢l膮skie (dolno艣l膮skie)
zgodnie z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2020-07-06 - Podwilk (ma艂opolskie)
Przygotowanie da艅 gor膮cych, makaron贸w, sa艂atek, zestaw贸w obiadowych, pomoc w przygotowaniu pizzy, dba艂o艣膰 o rotacj臋 zapas贸w, kontrola zapas贸w produkt贸w i p贸艂produkt贸w
kontakt przez PUP - 2017-12-01 - Bochnia (ma艂opolskie)
do艣wiadczenie na ww stanowisku,ksi膮偶eczka sanepidowska,miejsce pracy: Koz艂y 5A
CRYSTAL RESTAURANT J.WNUK, K.ADAMSKI SP脫艁KA CYWILNA - 2018-04-05 - Koz艂y (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-07-11 - Warszawa (mazowieckie)
pomoc w prowadzeniu diagnostyki psychologicznej
kontakt przez PUP - 2016-06-29 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej, praca w godzinach od 9:00 do 18:00 od poniedzia艂ku do niedzieli - wed艂ug grafiku. Mile widziane posiadanie ksi膮偶eczki do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych. Oferta skierowana zar贸wno do os贸b bezrobotnych jak i posiadaj膮cych uprawnienia emerytalne.
Bar Kolorowa Antoni Zarzecki - 2019-08-06 - Micha艂owice (mazowieckie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-06-26 - Pyszka (zachodniopomorskie)
Kucharz ma艂ej gastronomii
kontakt przez PUP - 2016-02-12 - Le偶ajsk (podkarpackie)
wg programu stazu
kontakt przez PUP - 2016-05-24 - Sadykierz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie produkt贸w, krojenie warzyw, mi臋sa,przygotowywanie da艅, kanapek.
AGJATO s.c. Jaros艂aw Sta艅czak , Jacek Szyma艅ski - 2019-05-28 - Rawa Mazowiecka (艂贸dzkie)
produkcja fotelido kolejnictwa,wykonywanie zlece艅 powierzonych przez brygadzist臋,prace porzadkowe na stanowisku pracy,przestrzeganie zasad BHP
kontakt przez PUP - 2016-12-27 - Zdr贸j (wielkopolskie)
Przygotowanie posi艂k贸w kuchni polskiej. Praca 5 dni w tygodniu (pon.-niedz.) miedzy 10:00 a 23:00. Wynagrodzenie od 2100 z艂 brutto do uzgodnienia.
1.FIRMA "STYL" 2."CAFE STYL" S.C.LEONA MICHA艁EK,STANIS艁AWA OLCHAWA - 2018-07-18 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Wykonywanie prac zwi膮zanych z przygotowaniem posi艂k贸w zgodnie z receptur膮 ustalonymi dietami, przygotowanie produkt贸w 偶ywno艣ciowych do obr贸bki termicznej, przygotowanie potraw zgodnie z jad艂ospisem. Praca w godz. 6-14, 11-19 w Ko艂obrzegu, r贸wnie偶 w soboty, niedziele i 艣wi臋ta (wg grafiku).
Samodzielny Publiczny Zak艂ad Opieki Zdrowotnej Sanatorium Uzdrowiskowe Ministerstwa Spraw Wew. i Adm. w Ko艂obrzeg - 2020-08-26 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowanie i wydanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-06-27 - Pi艂a (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw wed艂ug okre艣lonych receptur. Gospodarowanie produktami potrzebnymi do wykonania da艅. Odpowiedzialno艣膰 za przechowywanie produkt贸w w odpowiednich warunkach. Utrzymanie estetyki i higieny w miejscu pracy. Dba艂o艣膰 o dobry stan techniczny zaplecza gastronomicznego.Praca w godz. 12-22 (pon.-niedz.)
kontakt przez PUP - 2020-02-07 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie potraw w lokalu gastronomicznym, przygotowanie i produkcja wyrob贸w i p贸艂produkt贸w kulinarnych; przygotowanie i wypiek pizzy.
CITY FOOD Sebastian Synowiec - 2016-03-11 - Ole艣nica (dolno艣l膮skie)
prowadzenie gastronomii sezonowej - okres wiosna/jesie艅 w Parku 艢l膮skim;gastronomia typu fast-food
BAR "OAZA" SP脫艁KA CYWILNA DOROTA ZIELI艃SKA, RENATA 膯WIERTNIA - 2019-04-01 - Chorz贸w (艣l膮skie)
Przygotowanie potraw z menu, pomoc przy ich przygotowaniu
MEGA-POL-TRANS PIOTR CZARNOTA - 2019-07-10 - Z艂ot贸w (wielkopolskie)