KUCHARZ/POMOC KUCHENNA Zabrze oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ/POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 2聽250 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: wykonywanie czynno艣ci zwi膮zanych z przygotowaniem i wst臋pn膮 obr贸bk膮 art. spo偶ywczych, kt贸re s膮 u偶ywane do spo偶ywania posi艂k贸w, obs艂uga pieca konwekcyjnego, wyrabianie niekt贸rych typ贸w ciast. Utrzymanie czysto艣ci naczy艅 i narz臋dzi. R贸wnowa偶ny system czasu pracy, 2 zmiany (6.00-14.00, 11.00-19.00).
Data publikacji: 2019-02-27
Lokalizacja: Zabrze (艣l膮skie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Zabrze, powiat: m. Zabrze, woj: 艣l膮skieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
wykonywanie czynno艣ci zwi膮zanych z przygotowaniem i wst臋pn膮 obr贸bk膮 art. spo偶ywczych, kt贸re s膮 u偶ywane do spo偶ywania posi艂k贸w, obs艂uga pieca konwekcyjnego, wyrabianie niekt贸rych typ贸w ciast. Utrzymanie czysto艣ci naczy艅 i narz臋dzi. R贸wnowa偶ny system czasu pracy, 2 zmiany (6.00-14.00, 11.00-19.00).
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽250 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/POMOC KUCHENNA
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Zabrze
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Zabrze
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽250 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.03.2019
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 5)
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
wykszta艂cenie zawodowe, umiej臋tno艣膰 pracy w zespole, obowi膮zkowo艣膰, uprawnienia kucharza, 5 lat do艣wiadczenia w zawodzie.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 5
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Zabrzu
Adres pracodawcy:
Pl. Krakowski 9, 41-800 Zabrze, powiat: m. Zabrze, woj: 艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV, 艣wiadectwo szkolne, 艣wiadectwa pracy.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣l膮skie
Powiat pracodawcy: m. Zabrze
Gmina pracodawcy: Zabrze
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Zabrze
Ulica pracodawcy: Pl. Krakowski
Numer budynku pracodawcy: 9
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Zabrzu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 28.02.2019
Oferta pracy wa偶na do: 28.03.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 28.02.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 27.02.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
obliczanie warto艣ci od偶ywczej i energetycznej potraw,pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych,zabezpieczanie przez zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych,ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Ropa (ma艂opolskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni w艂oskiej (przystawki, desery, sa艂atki itp.) Praca w godzinach: 11:00-22:00 (dok艂adne godziny pracy do uzgodnienia).
La Piazza Cristoforo Profilio, Barbara Bzdu艂a s.c. - 2018-12-04 - Wadowice (ma艂opolskie)
-Przygotowywanie da艅 w艂oskich i pizzy, praca w kuchni,-Kontakt telefoniczny 58-532-02-95,-Praca na p贸艂 etatu lub pe艂en etat,-Praca zmianowa od 10 do 18 oraz od 13 do 21
PARASOLKA LODY, CIASTKA, KAWA, PIZZA - ANNA CHORZELSKA - 2016-06-22 - Tczew (pomorskie)
przygotowanie posi艂k贸w, gotowanie, sma偶enie, pieczenie
Instytut Zdrowia "SOFRA" SP脫艁KA Z O. O. - 2017-06-23 - Karpacz (dolno艣l膮skie)
sprzeda偶 towar贸w (wyroby 艣rubowe, narz臋dzia etc.), tworzenie ofert handlowych, wystawianie dokument贸w sprzeda偶y itp.
P.P.H.U. "Euro-met" - 2018-09-06 - Chorz贸w (艣l膮skie)
zgodnie ze stanowiskiem; praca w godz.6.14 do 12.20
ABM Touristic sp. z o.o. - 2018-05-17 - Ustka (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-06-22 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
x
Edyta Pawlus TV BISTRO - 2019-01-28 - Bia艂ystok (podlaskie)
- przygotowywanie posi艂k贸w- przyjmowanie i nale偶yte przechowywanie produkt贸w spo偶ywczych- utrzymanie higieny i czysto艣ciKontakt: telefon 603209-070, 605-120-050, e-mail: przystan.tczew (at) gmail.com
PRZYSTA艃 LATOCHA I WSP脫LNICY SP脫艁KA JAWNA - 2019-02-14 - Tczew (pomorskie)
-przygotowywanie da艅 a la carte-towrzenie listy zakup贸w-komponowanie menu-organizacja pracy kuchni-dbanie o prawid艂owe przechowywanie produkt贸w
Spree Balance OHG - 2016-03-30 - Niemcy (Niemcy)
Wymagania: wykszta艂cenie co najmniej 艣rednie techniczne, do艣wiadczenie w pracy na podobnym stanowisku w zak艂adzie produkcyjnym, umiej臋tno艣膰 czytania rysunku technicznego, umniej臋tno艣膰 pos艂ugiwania si臋 podstawowymi przyrz膮dami pomiarowymi, umiej臋tno艣膰 samodzielnej organizacji pracy, umiej臋tno艣膰 pracy w zespole, umiej臋tno艣膰 obs艂ugi komputera MS Office. Charakterystyka pracy: kontrola jako艣ci produkcji oraz prowadzenie dokumentacji jako艣ciowej zwi膮zanej z produkcj膮. Wynagrodzenie + premia. Kontakt z pracodawc膮 telefoniczny lub e-mail: rekrutacja (at) classen.com.pl
CLASSEN-POL SP脫艁KA AKCYJNA - 2018-02-20 - Zwonowice (艣l膮skie)
wyksz. zawodowe- gastronomiczne, min. 1 rok do艣wiadczenia na ww stanowisku, mo偶e by膰 osoba do przyuczenia;miejsce pracy: Gut贸w
kontakt przez PUP - 2016-07-12 - Gut贸w (wielkopolskie)
w/g potrzeb
SBPS S.C. Szymon Biela, Piotr Sitnik - 2016-10-31 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
Tworzenie menu, gotowanie, nadz贸r nad prac膮 kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Krzyszkowice (ma艂opolskie)
kucharzsta偶 w godz. 8-16, 14-22 r贸wnie偶 w niedziele i 艣wi臋ta
kontakt przez PUP - 2018-07-27 - Piaseczno (艣wi臋tokrzyskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-15 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw kuchni japo艅skiej
KOKESHI SUSHI Karol Cichowski - 2019-02-22 - Z膮bki (mazowieckie)
Praca w o艣rodku wypoczynkowym, przygotowywanie posi艂k贸w
ANPA firma Produkcyjno-Handlowa - 2017-05-11 - Grotniki (艂贸dzkie)
przygotowywanie potraw wed艂ug receptur kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-08-17 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, burger贸w
BISTRO U PRZYJACI脫艁 SP脫艁KA CYWILNA - 2018-06-21 - Sucha Beskidzka (ma艂opolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-12-09 - Warszawa (mazowieckie)
wg. programu
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Wa艂cz (zachodniopomorskie)
Prowadzenie kuchni
PRZEDSI臉BIORSTWO WIELOBRAN呕OWE ANITA 艢MIGIELSKA - 2016-01-11 - Obrzycko (wielkopolskie)
sprzedawca
kontakt przez PUP - 2017-02-01 - 艢roda Wielkopolska (wielkopolskie)
-
GAZ SERWIS JANUSZ IMIO艁CZYK - 2016-05-05 - Niechorze (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie pizzy i innych potraw z karty menu.
Pizza Tomato Anna 呕uraw - 2016-11-14 - Tomasz贸w Boles艂awiecki (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie potraw kuchni w臋gierskiej
kontakt przez PUP - 2016-01-12 - Piaseczno (mazowieckie)
Odpowiada za kompleksow膮 obs艂ug臋 procesu sprzeda偶y przez Internet; zajmuje si臋 przyjmowaniem zg艂osze艅 klient贸w sk艂adanych przez stron臋 internetow膮, w tym tak偶e prowadzeniem dokumentacji zwi膮zanej z procesem zakupu i sprzeda偶y us艂ug / produkt贸w przez Internet. obs艂uga sklepu internetowego, strony internetowej oraz sprzeda偶y poprzez serwisy aukcyjne, tj.: administrowanie sklepem internetowym lub kontem w portalu aukcyjnym; opracowywanie i wdra偶anie strategii dzia艂u e-commerce w ramach pracy z produktami znajduj膮cymi si臋 w portfolio firmy; wprowadzanie artyku艂贸w lub us艂ug do sprzeda偶y internetowej; nadzorowanie sprzeda偶y w sklepie internetowym; opracowywanie opis贸w produkt贸w / us艂ug do sprzeda偶y internetowej; wstawianie opisanego produktu / us艂ugi do oferty sklepu i wdra偶anie rozwi膮za艅 zwi臋kszaj膮cych efektywno艣膰 sprzeda偶y online; utrzymywanie dobrych relacji z klientami oraz dba艂o艣膰 o pozytywny wizerunek sklepu internetowego; doradzanie klientom w procesie zakupu przez Internet; pozyskiwanie nowych klient贸w internetowych poprzez prowadzone dzia艂ania marketingowe; realizowanie zam贸wie艅 i przygotowywanie produkt贸w do wysy艂ki oraz monitorowanie przesy艂ek; obs艂uga klient贸w w procesie sprzeda偶y w formule: telefonicznej i e-mailowej, obejmuj膮ca m.in.: udzielanie klientom informacji o wszelkich sprawach zwi膮zanych z realizacj膮 zam贸wie艅, prowadzenie negocjacji i rozm贸w handlowych, zapewnianie wysokiej jako艣ci obs艂ugi; dokonywanie analiz sprzeda偶owych; zamawianie towar贸w od dostawc贸w i dba艂o艣膰 o bie偶膮ce zaopatrzenie sklepu internetowego.
EVOLUTION BRAND Rafa艂 Liszka - 2016-04-04 - Zabrze (艣l膮skie)
Przygotowyawnie posi艂k贸w, racjonalna gospodarka produktami, praca zgodna z zasadmi HACCP
SOUL FOOD BISTRO Jakub Wolski - 2018-01-04 - Piotrk贸w Trybunalski (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, obr贸bka artyku艂贸w spo偶ywczych, dekorowanie potraw, obs艂uga maszyn i urz膮dze艅 gastronomicznych.
kontakt przez PUP - 2016-05-31 - Kazimierz Dolny (lubelskie)