KUCHARZ/POMOC KUCHENNA Raków oferta pracy "Promyk" Bożena Słonecka - Raków
Stanowisko: KUCHARZ/POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków, dbanie o jakość i smak potraw. Dbanie o należytą czystość naczyń, sprzątanie pomieszczeń kuchennych.
Data publikacji: 2018-10-03
Lokalizacja: Raków (opolskie)
Pracodawca: "Promyk" Bożena Słonecka - Raków
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:48-120 Raków 75, powiat: głubczycki, woj: opolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków, dbanie o jakość i smak potraw. Dbanie o należytą czystość naczyń, sprzątanie pomieszczeń kuchennych.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.75
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 0.3
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 120
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Praca na 3/4 etatu.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Raków
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: głubczycki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Baborów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 03.10.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: PRAWO JAZDY KAT. B*
Nazwa pracodawcy: "Promyk" Bożena Słonecka - Raków
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Głubczycach
Adres pracodawcy:
48-120 Raków 75, powiat: głubczycki, woj: opolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: głubczycki
Gmina pracodawcy: Baborów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Raków
Numer budynku pracodawcy: 75
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Głubczycach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 04.10.2018
Oferta pracy ważna do: 03.11.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 04.10.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 03.10.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie menu, ofert, obsługa imprez okolicznościowych, dbałość o powierzone mienie, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, aktywna współpraca z innymi działami, dbanie o dobry wizerunek Zamku.
Zamek Kliczków Sp. z o.o. - 2016-02-24 - Kliczków (dolnośląskie)
Przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Bukowina Tatrzańska (małopolskie)
sporządzanie dań kuchni tajskiej właściwy dobór produktówznajomość przepisów surowców stosowanych wyłącznie w Tajlandii
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Łódź (łódzkie)
planowanie jadłospisu, przygotowywanie potraw na garmaż: pierogi, krokiety, bigos, leczo, gołąbki, szaszłyki, sałatki itp., utrzymywanie czystości na stanowisku pracy
MADALENA Sp. z o.o. - 2016-06-08 - Dębno (zachodniopomorskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-03-15 - Banie (zachodniopomorskie)
Przygotowanie oraz estetyczne ich podawanie,zabezpieczanie produktów żywnościowych,
kontakt przez PUP - 2017-04-04 - Turów (śląskie)
Gotowanie potraw (kuchnia polska), smażenie, serwowanie potraw.
PPHU PABLO & ARNI S.C. P. Pożarlik, A. Gamoń - 2018-03-27 - Koszalin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie dań kuchni indyjskiej, dbanie o czystość, opracowywanie menu restauracji, przygotowywanie listy zakupów
X PUB Michał Pul - 2017-08-03 - Białystok (podlaskie)
Kucharz
INTER GROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-01-19 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
gotowanie potraw, przygotowywanie deserów orientalnych, zamawianie produktów
kontakt przez PUP - 2016-08-09 - Mszczonów (mazowieckie)
przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą. menu, wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Pątnów (łódzkie)
wg zakresu czynności
kontakt przez PUP - 2016-05-10 - Lewin Brzeski (opolskie)
przygotowywanie dań kuchni polskiej
RESTAURACJA I HOTEL "ZAMKOWA" S.C. H. ZIEMBA, W. ZIEMBA W ŁAŃCUCIE - 2017-02-09 - Łańcut (podkarpackie)
sporządzanie 10 dniowych jadłospisów zamawianie towarów zgodnie z harmonogramem , przygotowywanie posiłków , dbanie o czystość na bloku kuchennym
Przedszkole Niepubliczne SMERFY Elżbieta Krupa - 2016-06-13 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków, przestrzeganie higieny pracy.Wysokość wynagrodzenia zależna od doświadczenia. Praca w weekendy.
Tomasz Niedziółka 1. Catering Blue 2. ATN - 2017-06-29 - Mokobody (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków-obiadów.
Gimnazjum Nr 2 im. Ireny Sendlerowej w Otwocku - 2016-11-17 - Otwock (mazowieckie)
kuchnia polska
kontakt przez PUP - 2016-07-08 - Katowice (śląskie)
-Praca w Hotelu BARTNIK, Pszczółki, ul. Pomorska 1-Kontakt osobisty lub telefoniczny: 601-563-795.
KATARINA-MG MARIAN DARIUSZ GIDZIŃSKI - 2018-04-06 - Pszczółki (pomorskie)
gotowanie, przygotowanie posiłków dla placówek opiekuńczych, pakowanie do transportu
kontakt przez PUP - 2016-09-22 - Chorzów (śląskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2017-03-23 - Browina (kujawsko-pomorskie)
wymagane wykształcenie zawodowe-kucharz, doświadczenie w pracy minimum 4 lata, umiejętności kulinarne kuchnia wschodnioeuropejska, znajomość j.rosyskiego, angielskiego,niemieckiego na poziomie dobrym, prawo jazdy kat.B
Eko Agro Turystyka Młyn A.Drulis - 2016-05-24 - Witowice (dolnośląskie)
kucharz
Robert Rakoczy PPHU "FENIX" - 2017-05-19 - Sieciechów (mazowieckie)
Obsługa spychacza D51 lub D41 + GPS system.
"OLIVIA"Sokołowska Oliwia - 2018-06-14 - Gdynia (pomorskie)
praca w Restauracji Esperanto Cafe
CASABLANCA CATERING Sp. z o.o. - 2017-01-23 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-02-23 - Gliczarów Dolny (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków dla klientów restauracji.
Barbara Lehmann - 2017-04-18 - Gdańsk (pomorskie)
Praca w zawodzie
FitLab Catering S.C. EWA TYRKIEL, KLAUDIA BADURA - 2016-04-27 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków; umowa na okres próbny 1 miesiąc; godziny pracy: 10.00- 18.00
"MAJA" Ewa Szadzik - 2017-07-03 - Słupsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków - kuchnia polska w restauracji "Lemon Star" prowadzonej w ZDZ.
Zakład Doskonalenia Zawodowego w Kielcach, Biuro Projektu" Nowy Zawód- nowe możliwości" - 2017-02-07 - Starachowice (świętokrzyskie)
WŁAŚCIWE KIEROWANIE PERSONELEM KUCHENNYM, DBANIE I PRZESTRZEGANIE ZASAD BHP ORAZ WŁAŚCIWE WYKORZYSTANIE SPRZĘTU KUCHENNEGO, SPORZĄDZANIE POSŁKÓW Z WYMOGAMI RACJONALNEGO ŻYWIENIA, POBIERANIE PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH Z MAGAZYNU ŻYWNOŚCIOWEGO W ILOŚCIACH PRZEWIDZIANYCH RECEPTURĄ, STOSOWANIE NORM I ZASAD ZAWARTYCH W SZKOLNYCH KSIĘGACH HACCP WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE ZAWODOWE, LUB ZASADNICZE ZAWODOWE, UMIEJĘTNOŚĆ KIEROWANIA ZESPOŁEM, MINIMUM 1 ROK DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE
SZKOŁA PODSTAWOWA NR 10 - 2017-11-21 - Szczecin (zachodniopomorskie)