KUCHARZ/ POMOC KUCHENNA Pi艂a oferta pracy Fabio & Denis Patryk Aptacy
Stanowisko: KUCHARZ/ POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 1聽350 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie da艅 z karty lokalu,
Data publikacji: 2020-02-24
Lokalizacja: Pi艂a (wielkopolskie)
Pracodawca: Fabio & Denis Patryk Aptacy
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Wodna/ Niepodleg艂o艣ci- Bulwar 0, 64-920 Pi艂a, powiat: pilski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie da艅 z karty lokalu,
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽350 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/ POMOC KUCHENNA
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Pi艂a
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: wielkopolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: pilski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Pi艂a
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽350 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 30.04.2020
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
ksi膮偶eczka zdrowia do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
Nazwa pracodawcy: Fabio & Denis Patryk Aptacy
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Pile
Adres pracodawcy:
Czecha 9, 89-340 Bia艂o艣liwie, powiat: pilski, woj: wielkopolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: pilski
Gmina pracodawcy: Bia艂o艣liwie
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Bia艂o艣liwie
Ulica pracodawcy: Czecha
Numer budynku pracodawcy: 9
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Pile
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 24.02.2020
Oferta pracy wa偶na do: 30.04.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 24.02.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 24.02.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?d24f25bb47ee34e4224b64c1aaa27a5d
Podobne oferty pracy
Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: sporz膮dzanie potraw kuchni tureckiej i arabskiej. Poziom wykszta艂cenia 艣rednie zawodowe kierunkowe gastronomiczne; umiej臋tno艣ci gastronomiczne znajomo艣膰 kuchni arabskiej i tureckiej; uprawnienia: ksi膮偶eczka zdrowia do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych; do艣wiadczenie zawodowe na ww. stanowisku 2 lata.
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Lublin (lubelskie)
Wykonywanie prac w dziale 偶ywienia, przygotowywanie posi艂k贸w wed艂ug ustalonego jad艂ospisu, wydawanie posi艂k贸w, sprz膮tanie stanowiska pracy.
SP ZOZ UZDROWISKO SOPOT - 2019-11-13 - Sopot (pomorskie)
planowanie i przyrz膮dzanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-10-17 - Kamionki Ma艂e (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie da艅 typu kebab, dbanie o higien臋 na stanowisku
FHU "GO" Szybowska Ma艂gorzata - 2018-05-18 - I艂awa (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie/dostarczanie 偶ywno艣ci dla odbiorc贸w zewn臋trznych ( katering), przygotowanie da艅 zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami, racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat, dbanie o odpowiedni膮 estetyk臋 potraw, utrzymywanie porz膮dku i higieny w miejscu pracy, danie o w艂a艣ciwy stan techniczny urz膮dze艅 kuchennych, prawid艂owe i terminowe wykonywanie zada艅 wynikaj膮cych ze specyfiki zajmowanego stanowiska
kontakt przez PUP - 2019-07-01 - J贸zefos艂aw (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, wydawanie da艅, przygotowanie p贸艂produkt贸w i obr贸bka artyku艂贸w spo偶ywczych, nadz贸r nad jako艣ci膮 偶ywno艣ci, obs艂uga maszyn i urz膮dze艅 gastronomicznych, przestrzeganie przepis贸w BHP, dba艂o艣膰 o porz膮dek i przestrzeganie higieny pracy w kuchni. Praca od wtorku do soboty w godzinach 13.00 - 21.00, 14.00 - 22.00Oferta sta偶u dla os贸b bezrobotnych do 30 roku 偶ycia - program PO WER.
kontakt przez PUP - 2020-02-11 - Brzesko (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez OHP - 2018-08-13 - Nowe Pole (warmi艅sko-mazurskie)
zgodnie z charakterystyk膮 pracy
RESTAURACJA PODMIEJSKA KAROL WALENDOWSKI - 2016-06-01 - Piekarzew (wielkopolskie)
Gotowanie i wydawanie da艅 obiadowych. Praca w godzinach: 08-16/12-20.
FHU Karo-Zadorski Roman - 2016-03-09 - Opole (opolskie)
kuchnia ekologiczna,warsztay dla rodzin,catering itp.
SP脫艁KA ROLNICZO-OWOCOWA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2020-03-06 - Juchowo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2016-02-26 - Busko-Zdr贸j (艣wi臋tokrzyskie)
zgodny
Przedsi臋biorstwo Us艂ugowo-Handlowe "WENA" Marek Tkaczy艅ski - 2018-11-14 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
BIURO US艁UG W "POD ANIO艁EM" - HANNA KATARZYNA ZDROJEWSKA - 2016-07-11 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem pracy.
Wojciech Kie艂kowski Zak艂ad Us艂ug Transportowych - 2019-05-08 - Ostrowite (kujawsko-pomorskie)
Zapoznanie si臋 z struktur膮 organizacyjn膮 Archiwum Pa艅stwowego w Katowicach, ewidencjonowaniem zasobu archiwalnego, nadzorem archiwalnym, udost臋pnianiem materia艂贸w archiwalnych i funkcjonowaniem systemu kancelaryjnego w Archiwum.
ARCHIWUM PA艃STWOWE W KATOWICACH - 2017-06-07 - Cieszyn (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Miejsce pracy: Hotel Senator Zb膮szy艅.
Zak艂ady Mi臋sne "SOBKOWIAK Ireneusz Sobkowiak - 2016-03-10 - Zb膮szy艅 (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w w barze z domowymi obiadami
BAR BERNI DAMIAN BERNA艢 - 2016-12-28 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
Praca p/z.
Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe "EKOP" Sp. z.o.o - 2017-08-29 - Jastrz臋bie-Zdr贸j (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
PIZZERIA - RESTAURACJA "ARTMAR" ARTUR GARNCAREK, MARIUSZ GARNCAREK S.C. - 2017-03-21 - Chorz贸w (艣l膮skie)
Zarz膮dzanie zespo艂em kuchni, organizowanie pracy, przygotowywanie menu (bankierowe, a la carte, itp.), kreowanie nowych da艅 zgodnie z trendami kulinarnymi, nadz贸r nad jako艣ci膮 potraw, zarz膮dzanie wska藕nikami Food Cost, kontrola produktywno艣ci, koszt贸w i stan贸w magazynowych. Praca 75 godz. /mc.
kontakt przez PUP - 2016-04-21 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie potraw kuchni arabskiej
MOLYA SOLUTIONS MARTA MOUSTAFA - 2015-11-24 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw, przygotowanie stanowiska pracy, utrzymanie porz膮dku na stanowisku pracy
Us艂ugi Turystyczne Izabela Buluk - 2018-04-23 - Dziwn贸w (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Warszawa (mazowieckie)
monta偶 rur wodoci膮gowych i kanalizacyjnych, przygotowanie podsypki, przygotowanie wkopu, porz膮dkowanie terenu budowy
ZUK SP. Z O.O. - 2019-09-05 - Gda艅sk (pomorskie)
przygotowanie posi艂k贸w zgodnie z przyjetymi normami wed艂ug jad艂ospis贸w wsp贸lnie z zespo艂em, dbanie o odpowiednie czyszczenie przyrz膮d贸w
Aspen Res sp. z o.o. - 2018-09-26 - K臋trzyn (warmi艅sko-mazurskie)
zgodnie z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2018-01-11 - Czarny Dunajec (ma艂opolskie)
praca w kuchni
Dom Pomocy Spo艂ecznej w Szarocinie - 2017-01-19 - Szarocin (dolno艣l膮skie)
Praca w kuchni,przygotowanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2018-12-05 - Jas艂o (podkarpackie)
Wymagania - wykszta艂cenie min.zasadnicze zawodoweZadania:- sporz膮dzanie pisi艂k贸w zgodnie z wymogami racjonalnego 偶ywienia- uczestnictwo w planowaniu jad艂ospis贸w- w艂a艣ciwa organizacja pracy kuchni
Zesp贸艂 Szkolno-Przedszkolny nr 4 w Raciborzu - 2020-03-02 - Racib贸rz (艣l膮skie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W
Bistro - Cafe - Pub - "City" Bogus艂aw Jan G贸ralczyk - 2019-06-11 - Karlino (zachodniopomorskie)