KUCHARZ/POMOC KUCHENNA Piła oferta pracy Fabio&Denis Patryk Aptacy
Stanowisko: KUCHARZ/POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: ##wynagrodzenie##
Zakres obowiązków: Nauka zawodu Kucharza,pomocy Kuchennej
Data publikacji: 2020-02-24
Lokalizacja: Piła (wielkopolskie)
Pracodawca: Fabio&Denis Patryk Aptacy
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:ul. Wodna al niepodległości Bulwar 0, 64-920 Piła, powiat: pilski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Nauka zawodu Kucharza,pomocy Kuchennej
Forma zatrudnienia: Praktyka absolwencka
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 0
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Piła
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: pilski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Piła
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Inny
warunkiPracyIPlacy_odplatny: 1
Data rozpoczęcia pracy: 02.03.2020
Data zakończenia pracy: 01.06.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Nazwa pracodawcy: Fabio&Denis Patryk Aptacy
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: MPiPS - PGP
Adres pracodawcy:
Czecha 9, 89-340 Białośliwie, powiat: pilski, woj: wielkopolskie
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Nie dotyczy. Oferta stażu lub praktyki.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: • kontakt osobisty
Typ podmiotu pracodawcy: PGP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: pilski
Gmina pracodawcy: Białośliwie
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Białośliwie
Ulica pracodawcy: Czecha
Numer budynku pracodawcy: 9
Oferta zgłoszona przez: Pracodawca
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 10
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 2
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Typ oferowanej pracy: (praktyka)
pozostaleDane_celeEdukacyjne: Nauka zawodu Kucharza,pomocy Kuchennej
pozostaleDane_potwierdzenieWiedzy: Dziennik ocen
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 24.02.2020
Data dodania oferty pracy: 21.02.2020
Oferta pracy ważna do: 30.04.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 21.02.2020
Typ oferowanej pracy: Praktyka
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?89c742419601a1c44374607a28efe9b9
Podobne oferty pracy
obróbka wstępna surowców, wykonywanie róznymi technikami potraw i dekoracji, posługiwanie się maszynami i narzędziami w kuchni
kontakt przez PUP - 2015-12-14 - Opole Lubelskie (lubelskie)
Sporządza różnego rodzaju potrawy, ciasta, napoje i desery zzastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakładachgastronomicznych
FIRMA USŁUGOWA "VASIA" WASYL PUKA - 2019-09-23 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
jw.
PRECIA POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-09-07 - Gdańsk (pomorskie)
pomoc przy pracach montażowych i remontowych instalacji
ZAKŁAD REM.BUD.INST.SANIT.CO I GAZ "MARAND" S.C. ANDRZEJ MICHALSKI, MAREK MIKOŁAJCZEWSKI - 2017-10-20 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Zarządzanie powierzonym działem kuchni, przygotowywanie i nadzorowanie potraw kuchni benagalskiej. Przygotowanie dań. Kalkulacja cen potraw
kontakt przez PUP - 2016-09-05 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw w kuchni.
Familijna S.C. Katarzyna Woroniecka, Krzysztof Bromka - 2018-10-15 - Płock (mazowieckie)
-Dokonywanie weryfikacji parametrów i regulacji przekaźników zgodnie z obowiązującymi instrukcjami i wymaganiami producenta w celu utrzymania ich w pełnej sprawności,-Dokonywanie napraw podzespołów elektronicznych w celu przywrócenia ich sprawności,-Prowadzenie dokumentacji realizowanych prac w celu dokonania ewidencji i rozliczeń,-Wykonywanie zabiegów konserwacji urządzeń srk i dsat pod nadzorem w celu utrzymania ich w pełnej sprawności,-Wykonywanie innych poleceń przełożonego zgodnie z posiadanym zakresem umiejętności i kwalifikacji,Praca w godzinach 7-15Praca na terenie: Tczew, Gdynia, Kościerzyna, Lębork.Kontakt: telefon 58 721-15-69, e-mail: anna.wasicka (at) plk-sa.pl
PKP S.A. Zakład Linii Kolejowych w Gdańsku - 2019-04-03 - Tczew (pomorskie)
Przygotowanie określonych dań z karty restauracji. Kreatywność w tworzeniu nowych posiłków. Sprzatanie stanowiska pracy.
BARUBAB Joanna Żurek, Sylwia Stolarczyk S.C. - 2017-10-18 - Częstochowa (śląskie)
Przygotowanie dań kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2019-11-19 - Zduńska Wola (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
Zajazd Bartnik Kazimierz Kotyński w Hajnówce - 2018-04-04 - Hajnówka (podlaskie)
-
Ristorante Italia - 2018-11-27 - Czajęcice (świętokrzyskie)
Przygotowywanie według tradycyjnych receptur potraw kuchni arabskiej, indyjskiej i bengalskiej. Czytanie receptur, układanie menu, składanie zamówień zagranicę, dbanie o porządek i higienę w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2018-01-25 - Płock (mazowieckie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-05-19 - Warszawa (mazowieckie)
Ogólny zakres obowiązków: sporządzanie potraw kuchni tureckiej i arabskiej. Poziom wykształcenia średnie zawodowe kierunkowe gastronomiczne; umiejętności gastronomiczne znajomość kuchni arabskiej i tureckiej; uprawnienia: książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych; doświadczenie zawodowe na ww. stanowisku 2 lata.
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Lublin (lubelskie)
- kompletowanie i weryfikowanie dokumentów składane przez wojskowe oddziały gospodarcze do sporządzenia rocznego zbiorczego planu konserwacji i napraw PKiN i planów remontów nieruchomości RN w zakresie robót budowlanych- kompletowanie teczek rozliczeniowych zadań remontowych- prowadzenie korespondencji związane z zadaniami konserwacyjnymi i remontowymi związanymi z wykonaniem robót budowlanych- udział w przetargach organizowanych na szczeblach RZI- przygotowywanie procedur przetargowych oraz ocenach złożonych ofert- współpraca z MKZ, oraz delegaturami WIGE, GUNB, WDT, WOP, WOMP, WIOŚ i IP- przygotowanie zbiorczej oferty wykonawców po zrealizowanych zadaniach remontowych zarządu,- przygotowanie do zatwierdzenia referencji dla wykonawców realizujących zamówienia WEN- analizie dokumentów wprowadzających na ewidencję środki trwałedodatkowo do wynagrodzenia jest dopłacany dodatek stażowy2862 zł + 12% premii + dodatek za staż pracypracodawca wypłaca dodatkowe wynagrodzenie roczne oraz nagrody jubileuszowe
REJONOWY ZARZĄD INFRASTRUKTURY - 2019-05-07 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw i posiłków tradycyjnej kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-03-15 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
gotowanie, znajomość kuchni ukraińskiej, rosyjskiej i gruzińskiej
Restauracja "KAMIONKI" Mariusz Niziałek - 2016-02-08 - Sosnowiec (śląskie)
Sporządzenie różnego rodzaju potraw, ciast, napoi z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w lokalu. Zabezpieczenie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych. Posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowaniu potraw oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń, wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych. Utrzymanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy (mycie, wyparzenie, suszenie). Przestrzeganie przepisów bhp i ppoż. obowiązujących w lokalu.
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - Gorlice (małopolskie)
Praca na stanowisku kucharz/kucharka, przygotowywanie posiłków.
Restauracja Gryf Stanisław Sypion - 2017-01-20 - Żukowo (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci zgodnie z recepturą. Utrzymywanie czystości w przynależnych pomieszczeniach zgodnie z HCCP.
kontakt przez PUP - 2019-12-19 - Zabrze (śląskie)
Brak danych
Przedsiębiorstwo Handlowe Chudak - 2016-12-06 - Śmigiel (wielkopolskie)
- przygotowywanie posiłków kuchni bengalskiej, - wydawanie posiłków,- utrzymanie pomieszczeń w czystości.
CENTAURIO SP. Z O.O. - 2018-11-15 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci, dbanie o porządek, przestrzeganie bhp, ppoż, haccp, przygotowywanie jadłospisów, pobieranie towaru z magazynu, robienie zestawień itp.
Przedszkole Nr 148 - 2019-03-29 - Warszawa (mazowieckie)
- Przygotowywanie posiłków dla uczniów. - Wynagrodzenie: 2000 zł brutto. Praca na umowę o pracę na początek okres próbny do 3 miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Docelowo praca na umowę o pracę na czas nieokreślony.- Praca: 6:30-14:30. Wymagania: wykształcenie gastronomiczne (kucharz żywienia zbiorowego lub pokrewne). Wymagane min. 2-letnie doświadczenie zawodowe. Mile widziane doświadczenie przy pracy w stołówce szkolnej.Kontakt osobisty (ul. Kazimiery Iłłakowiczówny 13, 40-134 Katowice) w godz.: 9:00-14:00 lub dokumenty aplikacyjne przesłać pocztą na adres szkoły (ul. Kazimiery Iłłakowiczówny 13, 40-134 Katowice).
SZKOŁA PODSTAWOWA NR 36 IM.KRZYSZTOFA KAMILA BACZYŃSKIEGO - 2017-05-24 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie posiłków, dbanie o miejsce pracy
LAGUNA MARIUSZ CIOŁKO - 2016-12-19 - Tykocin (podlaskie)
praca w mobilnych punktach gastronomicznych oraz u pracodawców użytkowników, z którymi zostanie zawarty kontrakt, praca na terenie woj. podlaskiego
Agencja Pracy MAX Bartosz Perkowski - 2019-06-26 - Białystok (podlaskie)
umiejętność przyrządzania potraw azjatyckich, w szczególności wietnamskich; pomoc w przygotowaniu potraw i napojów barze orientalnym- kuchnia wietnamska;
kontakt przez PUP - 2016-10-10 - Zambrów (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków. Dbanie o smak i jakość przygotowywanych potraw, utrzymanie należytej czystości sprzętu i pomieszczeń kuchennych.
BAR CLASSIC GRAŻYNA OSIEWICZ WITRAMOWO - 2019-06-24 - Witramowo (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie potraw kuchni indyjskiej od podstaw, doskonała znajomość produktów i przypraw indyjskich, doskonała znajomość obsługi pieca tandoor
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Zielona Góra (lubuskie)
Demontowanie części silnikowych
MICHAŁ OLEJARCZYK Auto-Serwis Elektromechanika - 2019-02-15 - Kielce (świętokrzyskie)