KUCHARZ/POMOC KUCHENNA Le偶ajsk oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ/POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: 1聽033,7 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Kucharz/pomoc kuchenna
Data publikacji: 2019-08-28
Lokalizacja: Le偶ajsk (podkarpackie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Le偶ajsk, powiat: le偶ajski, woj: podkarpackieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Opis zada艅
Zakres obowi膮zk贸w: Kucharz/pomoc kuchenna
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 1聽033,7 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/POMOC KUCHENNA
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Le偶ajsk
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: podkarpackie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: le偶ajski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Inny
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 1聽033,7 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 6
Data rozpocz臋cia pracy: 16.09.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Le偶ajsku
Adres pracodawcy:
Mickiewicza 56, 37-300 Le偶ajsk, powiat: le偶ajski, woj: podkarpackie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: le偶ajski
Gmina pracodawcy: Le偶ajsk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Le偶ajsk
Ulica pracodawcy: Mickiewicza
Numer budynku pracodawcy: 56
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Le偶ajsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Typ oferowanej pracy: (sta偶 z UP)
Data dodania oferty pracy: 10.09.2019
Oferta pracy wa偶na do: 30.09.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 28.08.2019
Typ oferowanej pracy: Sta偶 z urz臋du pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?0996f4eded555738667cfdabf796a000
Podobne oferty pracy
Wykszta艂cenie minimum 艣rednie techniczne, nadz贸r nad cyklem produkcyjnym, wykonywanie dokumentacji technicznej, opracowanie deklaracji zgodno艣ci, wykaz贸w materia艂owych do produkcji, wyliczanie i rozliczanie czasu pracy, rozliczanie inwestycji, kalkulacja produkowanych wyrob贸w. Godziny pracy: 7.00- 15.00
PRZEDSI臉BIORSTWO PRODUKCYJNO - HANDLOWE "SYZAR" SP. Z O.O. - 2018-03-29 - Kusowo (pomorskie)
przyrz膮dzanie posi艂k贸w na wag臋 na wag臋
HYBRYDA ALEKSANDRA G脫RALCZYK - 2018-08-21 - Chorz贸w (艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukrai艅skiej. Przygotowywanie menu, przygotowywanie listy zakup贸w.
kontakt przez PUP - 2019-05-20 - Bia艂ystok (podlaskie)
Przygotowywanie, podawanie potraw, napoi i deser贸w z zakresu kuchni orientalnych- bengalskiej i hinduskiej. Utrzymanie porz膮dku w kuchni.
kontakt przez PUP - 2019-02-26 - 艁om偶a (podlaskie)
produkcja potraw do imprez weselnych i innych oraz do karty restauracyjnej
NOVAR M.ROMANOWSKI, J.ROMANOWSKA SP脫艁KA JAWNA - 2016-05-19 - Krobia (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni arabskiej, tureckiej, bengalskiej i orientalnej
AB FOOD Sp. z o.o. - 2020-01-20 - Lubart贸w (lubelskie)
Zapoznanie z zasadami planowania jad艂ospis贸w i przygotowywania wg nich posi艂k贸w i inne
kontakt przez PUP - 2016-06-15 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Wykonywanie produkcji gastronomicznej zgodnie z ustalonymi recepturami; kontrola stanu zapas贸w; utrzymanie czysto艣ci w lokalu.Praca 7 dni w tygodniu+ co drugi dzie艅 oraz co drugi weekend w godzinach 8-20
BIELGAST s.c. Nagib Emrulahi, Jadwiga Szeliga - 2018-06-25 - Bielsko-Bia艂a (艣l膮skie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-16 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w wed艂ug przygotowanych jad艂ospis贸w (偶ywienie zbiorowe), zarz膮dzanie podleg艂ym personelem i organizowanie pracy na kuchni, przygotowywanie imprez okoliczno艣ciowych, dbanie o porz膮dek i 艂ad na kuchni, pomieszczeniach gospodarczych. Okres pr贸bny 3 m-ce, z mo偶liwo艣ci膮 przed艂u偶enia. Godz. pracy 7-19.
DOM WCZASOWO-SANATORYJNY "PER艁A" W USTCE SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2020-02-18 - Ustka (pomorskie)
- Przygotowanie posi艂k贸w zgodnie z jad艂ospisem. W艂a艣ciwe porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w. Przestrzeganie zasad technologii i estetyki przygotowywanych posi艂k贸w oraz przepis贸w bhp, ppo偶., higieniczno-sanitarnych. Mycie naczy艅 sto艂owych i kuchennych oraz utrzymanie w czysto艣ci pomieszcze艅 i stanowisk pracy oraz pokoju socjalnego.- Wynagrodzenie: 2400 z艂/brutto + dodatek sta偶owy + premia. Praca na umow臋 o prac臋 na czas zast臋pstwa za osob臋 nieobecn膮 w pracy. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00, 11:00-19:00. Praca r贸wnie偶 w soboty, niedziele i 艣wi臋ta wg harmonogramu.Wymagania niezb臋dne: 1. Wykszta艂cenie minimum zasadnicze zawodowe - kierunkowe;2. Pe艂na zdolno艣膰 do czynno艣ci prawnych oraz korzystanie z pe艂ni praw publicznych;3. Obywatelstwo polskie.4. Do艣wiadczenie w pracy na tym samym stanowisku - mile widziane5. Umiej臋tno艣膰 gotowania i przyrz膮dzania posi艂k贸w wg jad艂ospisu standardowego oraz dietetycznego w 偶ywieniu zbiorowym;6. Umiej臋tno艣膰 obs艂ugi urz膮dze艅 AGD oraz sprz臋tu gastronomicznego;7. Takich cech jak: sumienno艣膰, odpowiedzialno艣膰, zaanga偶owanie, umiej臋tno艣膰 pracy samodzielnej i w zespole, w艂a艣ciwa postawa etyczna;8. Aktualnej ksi膮偶eczki do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych.Kontakt KONIECZNIE wst臋pnie telefoniczny (Tel. 32-202-54-32) w godzinach 7:00-15:00 od pon. do pt. celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Traktorzyst贸w 42, 40-695 Katowice), pocztowy lub e-mail: kadry (at) dpszacisze.katowice.pl
DOM POMOCY SPO艁ECZNEJ "ZACISZE" - 2019-07-11 - Katowice (艣l膮skie)
samodzielny kucharz
Firma DRAGON Restauracja SUKIENNICE s.c. Lucyna i Thuy Tran Dinh - 2016-01-21 - Chojnice (pomorskie)
Kucharz
Biuro Rachunkowo - Podatkowe Monika Cichowska - 2020-02-17 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
zgodnie ze stanowiskiem; wynagrodzenie 2000 z艂 brutto do uzgodnienia; wst臋pnie kontakt telefoniczny z pracodawc膮 po godz. 10.00
Zak艂ad Produkcyjno-Us艂ugowo-Handlowy Restauracja "Karczma Pod Kluk膮" Anna, Mariusz i Pawe艂 Stachyra - 2017-06-29 - S艂upsk (pomorskie)
Pomoc w przygotowaniu da艅 kuchni bengalskiej pod nadzorem szefa kuchni.Sk艂adanie zam贸wie艅 na produkty u bengalskich dostawc贸w.Obs艂uga klient贸w w j臋zyku bengalskim.Praca od pon-pt w godz.10-18.
RAHMAN KEBAB SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-06-01 - Warszawa (mazowieckie)
samodzielne gotowanie
kontakt przez PUP - 2019-09-26 - Radom (mazowieckie)
sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, ciastek i gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa r贸偶nego rodzaju zwierz膮t i porcjowanie, dekorowanie wyrob贸w kulinarnych, obliczanie warto艣ci warto艣ci od偶ywczej potraw,
kontakt przez PUP - 2018-08-16 - Zielonka (mazowieckie)
Wykonywanie prac na budowie, roboty zwi膮zane z szalowaniem, betonowaniem szalunk贸w, murowaniem. Praca w Niemczech.
ENERGE Sp. z o.o. - 2019-03-13 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowanie da艅 zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami. Dbanie o odpowiedni膮 estetyk臋 potraw. Utrzymanie porz膮du i higieny w miejscu pracy. Oko艂o 156 godzin pracy miesi臋cznie, dyspozycyjno艣膰 w godzinach: 10:00-22:00. Przewidywany okres wykonywania pracy: 3-4 lata.
kontakt przez PUP - 2020-02-03 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw ekskluzywnej kuchni bawarskiej - serwowanej w salonie biznesowym, na bankietach oraz w salach konferencyjnych. Kreatywno艣膰 w przygotowaniu sezonowo zmieniaj膮cego si臋 menu. Dba艂o艣膰 o zapewnienie norm bezpiecze艅stwa i higieny pracy.
kontakt przez OHP - 2017-09-21 - Niemcy (Niemcy)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-26 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-05-05 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
Firma Handlowo - Gastronomiczna Barbara Pankiewicz - 2019-10-23 - Tuchomie (pomorskie)
praca na kuchni jako samodzielny pracownik
kontakt przez PUP - 2015-12-23 - Chorz贸w (艣l膮skie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW KUCHNI JAPO艃SKIEJ, SUSHI. Miejsce pracy: ul. Sucha 1, 50-086 Wroc艂aw, Forma zawarcia umowy: umowa o prac臋 na czas okre艣lony tj; 3 lata, praca w godzinach od 12-20Oferta w sali: G
IZUMI SP. Z O. O. - 2020-01-08 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
zgodnie ze stanowiskiemPraca w Krynicy MorskiejII zmiany wynagrodzenie 1850z艂 umowa zlecenie praca na 4 miesi膮ce.
FHU Coda K. Bonczkowski P. Laskowski sp. jawna - 2016-04-11 - Krynica Morska (pomorskie)
przygotowywanie i wydawanie da艅 obiadowych wg. przepisu, utrzymanie w czysto艣ci stanowiska pracy i urz膮dzen gastronomicznych, sporz膮dzanie latwych deser贸w,
kontakt przez PUP - 2019-03-04 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-03-02 - Markowice (艣l膮skie)
Przygotowanie posi艂k贸w wg jad艂ospisu karty menu,utrzymanie stanowiska w nale偶ytym porz膮dku
US艁UGI TURYSTYCZNE "MIESZKO" S.C. - 2017-01-05 - Duszniki-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
pilnowanie porz膮dku, sprawdzanie stan贸w magazynowych, przyjmowanie z艂omu
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - Chorz贸w (艣l膮skie)