KUCHARZ/POMOC KUCHARZA/KASJER SPRZEDAWCA K/M Warszawa oferta pracy BBV SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Stanowisko: KUCHARZ/POMOC KUCHARZA/KASJER SPRZEDAWCA K/M

Wynagrodzenie: od 18 PLN

Zakres obowiązków: Praca w restauracji. Praca w kuchni. Praca na sali.

Data publikacji: 2019-06-13

Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)

Pracodawca: BBV SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Ta oferta pracy może już nie być aktualna!

Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.

Miejsce pracy:
Puławska 82, 02-604 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie

Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków

Zakres obowiązków:
Praca w restauracji. Praca w kuchni. Praca na sali.

Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny

Wymiar etatu: 1

Zmianowość pracy: jedna zmiana

Liczba godzin pracy w tygodniu: 40

warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160

Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto

Wysokość wynagrodzenia brutto: od 18 PLN

Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Premia, możliwość wyżywienia

System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową

Czy pracodawca zapewnia wyżywienie?: 1

Nazwa stanowiska: KUCHARZ/POMOC KUCHARZA/KASJER SPRZEDAWCA K/M

Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Warszawa

Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie

Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m.st. Warszawa

Gmina, w którym pracownik będzie pracował: M.st. Warszawa

Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska

Zawód: pozostali kucharze

Forma zatrudnienia: Umowa o pracę

Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 18 PLN/godz

Data rozpoczęcia pracy: 13.06.2019

Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy:
Pozostali kucharze (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 1)

Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko:
zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: Hotelarstwo/Gastronomia

wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0:
Książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych

Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagane wykształcenie zasadnicze zawodowe - hotelarstwo/gastronomia. Umiejętność pracy w zespole/praca samodzielna. Mile widziana książeczka Sanepidu. Doświadczenie zawodowe:1 miesiąc. Praca w godz. 9.00-23.00.Zgłoszenia: tel. 504 860 688, e-mail: biuro.duzamiha (at) gmail.com

Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 1

Nazwa pracodawcy: BBV SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy

Adres pracodawcy:
Puławska 82, 02-604 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie

Język aplikacji o pracę: polski

Wymagane dokumenty aplikacyjne: Po uzgodnieniu z pracodawcą

Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail

Typ podmiotu pracodawcy: UP

Województwo pracodawcy: mazowieckie

Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa

Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa

Kraj pracodawcy: Polska

Miejscowość pracodawcy: Warszawa

Ulica pracodawcy: Puławska

Numer budynku pracodawcy: 82

Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy

Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4

Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0

Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze

Data dodania oferty pracy: 17.06.2019

Oferta pracy ważna do: 13.07.2019

Data udostępnienia oferty pracy: 17.06.2019

Data przyjęcia oferty pracy: 13.06.2019

Typ oferowanej pracy: Oferta pracy

link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?fe414d42dbed328474de290cf334a915

Podobne oferty pracy

KUCHARZ - od 2 100 PLN

- Praca na stanowisku kucharza: Przygotowywanie śniadań, obróbka mięsa, dania obiadowe, lepienie pierogów i krokietów, przygotowywanie zup.- Wynagrodzenie: 2100 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny 3 miesiące. Docelowo praca na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca na dwie zmiany: 8:00-16:00, 12:00-20:00 + soboty, niedziele. Wymagane wykształcenie zawodowe gastronomiczne. Wymagane doświadczenie zawodowe min. pół roku w zawodzie kucharza. Wymagana aktualna Książeczka sanepidu. Wymagana umiejętność pracy na dziele obiadów.
kontakt przez PUP - 2018-11-06 - Katowice (śląskie)

SPECJALISTA SPRZEDAŻY - HANDLOWIEC - do 2 000 PLN

obsługa bieżące sprzedazy, poszukiwanie nowych rynków zbytu, obsługa klientów
FAGUM-STOMIL spółka z o.o. - 2016-03-24 - Łuków (lubelskie)

KUCHARZ - do 2 000 PLN

Oferta dla osób, które ukończyły 50 roku życia, a nie ukończyłu 60 roku życia zgodnie z art. 60d ustawy.Wykształcenie zawodowe; doświadczenie zawodowe: brak wymagań; zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice
kontakt przez PUP - 2017-04-25 - Gliwice (śląskie)

KUCHARZ* - od 2 250 PLN

przygotowywanie posiłków
Kamiński Roman STACJA SALA BANKIETOWA PASJA - 2019-02-22 - Krzemieniewo (wielkopolskie)

KUCHARZ - 1 017,4 PLN

wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2019-03-25 - Orzysz (warmińsko-mazurskie)

KUCHARZ - od 2 150 PLN

Osoby zainteresowane proszone są o kontakt z Ośrodkiem w Tczewie przy ul. Sobieskiego 10Kontakt telefoniczny 785-700-345
POMORSKA WOJEWÓDZKA KOMENDA OCHOTNICZYCH HUFCÓW PRACY W GDAŃSKU - 2017-05-05 - Tczew (pomorskie)

KUCHARZ KUCHNI TAJSKIEJ - do 2 300 PLN

Sporządzanie potraw kuchni tajskiej, serwowanie potraw i napojów, przygotowywanie potraw, napojów i deserów, utrzymanie na bieżąco czystości na stanwoisku pracy. Umowa na czas określony, trzy zmiany, pełna dyspozycyjność, praca również na nocne zmiany.
kontakt przez PUP - 2017-09-07 - Wrocław (dolnośląskie)

KUCHARZ / PIZZER - od 2 700 PLN

Przygotowywanie pizzy oraz dań typu Fast Food
GTR Patryk Pikuła - 2018-09-05 - Żołynia (podkarpackie)

KUCHARZ - od 2 000 PLN

do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-03-16 - Radom (mazowieckie)

KUCHARZ BANGALSKI - od 2 100 PLN

Kuchnia bangalska i arabska. Pracodawca posługuje się tylko językiem bangalskim i angielskim i wszystkie receptury są w tych językach. Pracodawca zapewnia zakwaterowanie. Umowa o pracę na czas określony 1 rok.
kontakt przez PUP - 2016-11-04 - Piła (wielkopolskie)

MAJSTER BUDOWY - 285 I - od 4 930 PLN

Praca na terenie kraju.Prowadzenie budowy pod nadzorem kierownika, koordynowanie prac przy realizowanych inwestycjach: budowy zakładów utylizacji, rekultywacje zdegradowanych terenów, makroniwelacja terenów, platformy inwestycyjne z pełnym uzbrojeniem podziemnym
Zakład Techniki Ochrony Środowiska FOLEKO Sp. z o.o. - 2019-03-05 - Świdnica (dolnośląskie)

KUCHARZ - od 2 000 PLN

kucharz I - przygotowywanie dań obidowych, gotowanie, pieczenie, grilowanie, obróbka warzywkucharz II - przygotowanie ciasta do pizzy, wypiekanie pizzy, obsługa urządzenia do kebaba, przygotowywanie produktów do pizzy
kontakt przez PUP - 2016-05-11 - Bielawa (dolnośląskie)

KUCHARZ - od 2 000 PLN

przygotowywanie potraw w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-04-06 - Lublin (lubelskie)

KUCHARZ-SPRZEDAWCA - od 2 775 PLN

obsługa klienta,obsluga kasy fiskalnej,dbałość o czystość na stanowisku pracy
KEBAB Beata Szczecińska - 2017-06-09 - Rakoniewice (wielkopolskie)

KUCHARZ - od 1 850 PLN

przygotowanie i produkcja potraw, obróbka termiczna potraw
kontakt przez PUP - 2016-10-25 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)

KUCHARZ - od 1 850 PLN

-przygotowywaniu posiłków, przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych wydanych do kuchni; dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków, porcjowanie i wydawanie posiłków ;przestrzeganie prawidłowej obróbki surowców; przestrzeganie prawidłowości procesów technologicznych, receptur produkowanych produktów -prawidłowe przechowywanie surowców ,półfabrykatów ,wyrobów gotowych; utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych,; przestrzeganie higieny i przepisów BHP oraz instrukcji obsługi urządzeń. itp, praca w godz.7-15/9-17. Miejsce pracy: Opole, ul. 1-go Maja 19, ul. Piotrkowska 2a.
SPOŁEM Powszechna Spółdzielnia Spożywców Namysłów - 2016-03-18 - Opole (opolskie)

KUCHARZ ZE SPECJALNOŚCIĄ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ - od 2 000 PLN

Sporządzanie dań z karty menu dla klientów obcojęzycznych w tym zdecydowanej większości dla Ukraińców, ściąganie ze stron internetowych menu ukraińskiego
PALACE SP. CYWILNA - 2017-02-22 - Pobierowo (zachodniopomorskie)

KUCHARZ - od 2 000 PLN

Przestrzeganie zasad BHP oraz właściwe wykorzystanie sprzętu kuchennego, uczestniczenie w planowaniu menu oraz jadłospisów i przygotowywanie według niego posiłków, sporządzanie posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia: porcjowanie, dbanie o najwyższą jakość, smak, estetykę wydawania posiłków, dbanie o zgodność kaloryczną przygotowywanych posiłków z ich zaplanowaną wartością, dbanie o utrzymywanie porządku i przestrzeganie higieny osobistej, dbanie o czystość pomieszczeń kuchennych, utrzymywanie w stanie używalności powierzony sprzęt kuchenny, znajomość i stosowanie norm i zasad zawartych w księgach HACCP, wykonywanie innych prac zleconych przez właściciela restauracji wpływających na podniesienie jakości jego pracy
Sylwia Szczerska WIOSKA INDIAŃSKA GRALA - 2017-02-22 - Grala-Dąbrowizna (mazowieckie)

KUCHARZ - od 2 100 PLN

wykształcenie zawodowe (bez znaczenia)wymagane umiejętności i pasja do gotowania, chęć uczenia się i rozwoju, zaangażowaniePrzygotowywanie posiłków i dań restauracyjnych dla gości hotelu oraz imprez okolicznościowych (kuchnia tradycyjna).wynagrodzenie: od 2100 zł brutto
ARKADIUSZ FIGIEL "MAFPOL" PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE - 2018-08-20 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)

KUCHARZ - 3 000 - 4 000 PLN

Przygotowywanie 100 posiłków. Śniadania + obiadokolacje.
"OLITOUR" M. Fierek, Pensjonat "Jessica",JASNY BRZEG - 2016-05-19 - Władysławowo (pomorskie)

KUCHARZ STAŻ - 997,4 PLN

W/G PROGRAMU STAŻU
kontakt przez PUP - 2018-03-21 - Siemiatycze (podlaskie)

KUCHARZ - od 3 000 PLN

PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
Tomasz Barski - 2016-12-01 - Poznań (wielkopolskie)

OD STARSZEGO SPECJALISTY DO GŁÓWNEGO SPECJALISTY W REFERACIE BUDŻETU I INWESTYCJI (ZESPÓŁ DS. BUDŻETU)W DEPARTAMENCIE ZDROWIA - 2 500 - 4 500 PLN

Zadanie 1: Sporządzanie umów o realizację staży podyplomowych lekarzy i lekarzy dentystów oraz aneksów do umów (w związku ze zmianą wysokości wynagrodzeń stażystów i pochodnych do wynagrodzeń, zmianą wysokości kwoty odpisu na zakładowy fundusz świadczeń socjalnych ze względu na zmianę podstawy jej obliczania, zmianą wysokości środków przyznanych na realizację umowy ze względu na rezygnację stażysty ze stażu bądź zmianę miejsca odbywania stażu, przebywanie stażystów na zwolnieniach lekarskich, na urlopach bezpłatnych, urlopach macierzyńskich itp.).Zadanie 2: Kalkulacja środków na sfinansowanie staży podyplomowych lekarzy i lekarzy dentystów.Zadanie 3: Sporządzanie dla Ministra Zdrowia harmonogramu przewidywanego zapotrzebowania na środki w danym roku oraz wniosków do Ministra Zdrowia o przekazanie/zwiększenie środków na sfinansowanie staży podyplomowych dla podmiotów uprawnionych do prowadzenia staży.Zadanie 4: Sporządzanie poleceń przekazania środków na sfinansowanie zawartych umów o realizację staży podyplomowych. Zadanie 5: Sporządzanie dla Ministra Zdrowia kwartalnych i rocznych rozliczeń otrzymanych środków.Zadanie 6: Sporządzanie umów dotyczących przeprowadzenia obowiązkowych szkoleń w zakresie orzecznictwa lekarskiego, bioetyki i prawa medycznego, transfuzjologii klinicznej, medycyny ratunkowej, profilaktyki zakażeń HIV, diagnostyki i leczenia choroby AIDS oraz ratownictwa medycznego, wynikających z programu stażu. Przekazywanie środków na te szkolenia.Zadanie 7: Ustalanie potencjalnej liczby lekarzy i lekarzy dentystów, którzy w kolejnym roku kalendarzowym będą odbywać staż podyplomowy na obszarze województwa pomorskiego oraz liczby miejsc szkoleniowych dla stażystów w podmiotach uprawnionych do prowadzenia staży i sporządzanie w tej sprawie stosownych informacji dla Ministra Zdrowia.Zadanie 8: Sporządzanie dla Wojewody Pomorskiego informacji o przewidywanej liczbie stażystów odbywających staż podyplomowy oraz kwoty środków przeznaczonej na jego sfinansowanie w następnym roku ( do projektu budżetu).Zadanie 9: Coroczne sporządzanie listy podmiotów uprawnionych do prowadzenia staży podyplomowych na terenie województwa w porozumieniu z Okręgową Izbą Lekarską w Gdańsku. Wprowadzanie na bieżąco zmian w liście tych podmiotów.Zadanie 10: Korespondencja z podmiotami uprawnionymi do prowadzenia staży podyplomowych.Zadanie 11: Współpraca z pozostałymi komórkami organizacyjnymi Departamentu Zdrowia, innymi Departamentami Urzędu Marszałkowskiego, samorządami terytorialnymi, podmiotami leczniczymi i innymi instytucjami oraz organizacjami w zakresie wynikającym z wykonywanych obowiązków.
Urząd Marszałkowski Województwa Pomorskiego - 2019-05-15 - Gdańsk (pomorskie)

KUCHARZ - od 2 162 PLN

Gotowanie potraw tradycyjnych, wyżywienie stołówkowe, imprezy okolicznościowe.
Ośrodek Rekreacji Rehabilitacji i Wypoczynku 12 Dębów w Zaździerzu Kruszewska Edyta - 2016-04-13 - Zaździerz (mazowieckie)

KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ - do 15 PLN

Przygotowywanie i gotowanie potraw kuchni oriientalnej.Praca na umowę zlecenie, nie mniej niż 67 godzin pracy miesięcznie, dyspozycyjność w godz. 10:00-20:00. Oferta dostępna w sali g
kontakt przez PUP - 2017-10-16 - Wrocław (dolnośląskie)

FRYZJER - od 2 100 PLN

fryzjer damsko-męski
kontakt przez PUP - 2018-05-07 - Lębork (pomorskie)

DOZORCA - do 1 750 PLN

Nadzór terenu i budynku wokół zakładu pracy.
WKS Konstrukcje Sp. z o.o. - 2015-12-02 - Gdańsk (pomorskie)

KUCHARZ (NR 3186) - od 2 200 PLN

przygotowywanie posiłków, praca w bursie szkolnej
Niepubliczna Bursa w Inowrocławiu - 2018-09-13 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)

KUCHARZ ŚNIADANIOWY - od 13 PLN

Przygotowywanie śniadań, wykonywanie prac pomocniczych w głównej kuchni.Proponowane wynagrodzenie 13 zł za godzinę pracy
EUROPA SPÓŁKA AKCYJNA - 2017-09-13 - Lublin (lubelskie)

KUCHARZ - od 3 000 PLN

przygotowanie potraw na życzenia klienta, wydawanie dań, obróbka produktów, dekoracja talerzy
FERGUSON Sp. z o.o. / Restauracja Fortezza - 2019-05-31 - Poznań (wielkopolskie)


Wybierz powiat