KUCHARZ/POMOC KUCHARZA/KASJER SPRZEDAWCA K/M Warszawa oferta pracy BBV SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ/POMOC KUCHARZA/KASJER SPRZEDAWCA K/M
Wynagrodzenie: od 18 PLN
Zakres obowiązków: Praca w restauracji. Praca w kuchni. Praca na sali.
Data publikacji: 2019-06-13
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: BBV SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Puławska 82, 02-604 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Praca w restauracji. Praca w kuchni. Praca na sali.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 18 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Premia, możliwość wyżywienia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Czy pracodawca zapewnia wyżywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/POMOC KUCHARZA/KASJER SPRZEDAWCA K/M
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Warszawa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m.st. Warszawa
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: M.st. Warszawa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 18 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 13.06.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy:
Pozostali kucharze (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko:
zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: Hotelarstwo/Gastronomia
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0:
Książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagane wykształcenie zasadnicze zawodowe - hotelarstwo/gastronomia. Umiejętność pracy w zespole/praca samodzielna. Mile widziana książeczka Sanepidu. Doświadczenie zawodowe:1 miesiąc. Praca w godz. 9.00-23.00.Zgłoszenia: tel. 504 860 688, e-mail: biuro.duzamiha (at) gmail.com
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 1
Nazwa pracodawcy: BBV SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Puławska 82, 02-604 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Po uzgodnieniu z pracodawcą
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Puławska
Numer budynku pracodawcy: 82
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 17.06.2019
Oferta pracy ważna do: 13.07.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 17.06.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 13.06.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?fe414d42dbed328474de290cf334a915
Podobne oferty pracy
- Praca na stanowisku kucharza: Przygotowywanie śniadań, obróbka mięsa, dania obiadowe, lepienie pierogów i krokietów, przygotowywanie zup.- Wynagrodzenie: 2100 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny 3 miesiące. Docelowo praca na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca na dwie zmiany: 8:00-16:00, 12:00-20:00 + soboty, niedziele. Wymagane wykształcenie zawodowe gastronomiczne. Wymagane doświadczenie zawodowe min. pół roku w zawodzie kucharza. Wymagana aktualna Książeczka sanepidu. Wymagana umiejętność pracy na dziele obiadów.
kontakt przez PUP - 2018-11-06 - Katowice (śląskie)
obsługa bieżące sprzedazy, poszukiwanie nowych rynków zbytu, obsługa klientów
FAGUM-STOMIL spółka z o.o. - 2016-03-24 - Łuków (lubelskie)
Oferta dla osób, które ukończyły 50 roku życia, a nie ukończyłu 60 roku życia zgodnie z art. 60d ustawy.Wykształcenie zawodowe; doświadczenie zawodowe: brak wymagań; zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice
kontakt przez PUP - 2017-04-25 - Gliwice (śląskie)
przygotowywanie posiłków
Kamiński Roman STACJA SALA BANKIETOWA PASJA - 2019-02-22 - Krzemieniewo (wielkopolskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2019-03-25 - Orzysz (warmińsko-mazurskie)
Osoby zainteresowane proszone są o kontakt z Ośrodkiem w Tczewie przy ul. Sobieskiego 10Kontakt telefoniczny 785-700-345
POMORSKA WOJEWÓDZKA KOMENDA OCHOTNICZYCH HUFCÓW PRACY W GDAŃSKU - 2017-05-05 - Tczew (pomorskie)
Sporządzanie potraw kuchni tajskiej, serwowanie potraw i napojów, przygotowywanie potraw, napojów i deserów, utrzymanie na bieżąco czystości na stanwoisku pracy. Umowa na czas określony, trzy zmiany, pełna dyspozycyjność, praca również na nocne zmiany.
kontakt przez PUP - 2017-09-07 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie pizzy oraz dań typu Fast Food
GTR Patryk Pikuła - 2018-09-05 - Żołynia (podkarpackie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-03-16 - Radom (mazowieckie)
Kuchnia bangalska i arabska. Pracodawca posługuje się tylko językiem bangalskim i angielskim i wszystkie receptury są w tych językach. Pracodawca zapewnia zakwaterowanie. Umowa o pracę na czas określony 1 rok.
kontakt przez PUP - 2016-11-04 - Piła (wielkopolskie)
Praca na terenie kraju.Prowadzenie budowy pod nadzorem kierownika, koordynowanie prac przy realizowanych inwestycjach: budowy zakładów utylizacji, rekultywacje zdegradowanych terenów, makroniwelacja terenów, platformy inwestycyjne z pełnym uzbrojeniem podziemnym
Zakład Techniki Ochrony Środowiska FOLEKO Sp. z o.o. - 2019-03-05 - Świdnica (dolnośląskie)
kucharz I - przygotowywanie dań obidowych, gotowanie, pieczenie, grilowanie, obróbka warzywkucharz II - przygotowanie ciasta do pizzy, wypiekanie pizzy, obsługa urządzenia do kebaba, przygotowywanie produktów do pizzy
kontakt przez PUP - 2016-05-11 - Bielawa (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-04-06 - Lublin (lubelskie)
obsługa klienta,obsluga kasy fiskalnej,dbałość o czystość na stanowisku pracy
KEBAB Beata Szczecińska - 2017-06-09 - Rakoniewice (wielkopolskie)
przygotowanie i produkcja potraw, obróbka termiczna potraw
kontakt przez PUP - 2016-10-25 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
-przygotowywaniu posiłków, przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych wydanych do kuchni; dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków, porcjowanie i wydawanie posiłków ;przestrzeganie prawidłowej obróbki surowców; przestrzeganie prawidłowości procesów technologicznych, receptur produkowanych produktów -prawidłowe przechowywanie surowców ,półfabrykatów ,wyrobów gotowych; utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych,; przestrzeganie higieny i przepisów BHP oraz instrukcji obsługi urządzeń. itp, praca w godz.7-15/9-17. Miejsce pracy: Opole, ul. 1-go Maja 19, ul. Piotrkowska 2a.
SPOŁEM Powszechna Spółdzielnia Spożywców Namysłów - 2016-03-18 - Opole (opolskie)
Sporządzanie dań z karty menu dla klientów obcojęzycznych w tym zdecydowanej większości dla Ukraińców, ściąganie ze stron internetowych menu ukraińskiego
PALACE SP. CYWILNA - 2017-02-22 - Pobierowo (zachodniopomorskie)
Przestrzeganie zasad BHP oraz właściwe wykorzystanie sprzętu kuchennego, uczestniczenie w planowaniu menu oraz jadłospisów i przygotowywanie według niego posiłków, sporządzanie posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia: porcjowanie, dbanie o najwyższą jakość, smak, estetykę wydawania posiłków, dbanie o zgodność kaloryczną przygotowywanych posiłków z ich zaplanowaną wartością, dbanie o utrzymywanie porządku i przestrzeganie higieny osobistej, dbanie o czystość pomieszczeń kuchennych, utrzymywanie w stanie używalności powierzony sprzęt kuchenny, znajomość i stosowanie norm i zasad zawartych w księgach HACCP, wykonywanie innych prac zleconych przez właściciela restauracji wpływających na podniesienie jakości jego pracy
Sylwia Szczerska WIOSKA INDIAŃSKA GRALA - 2017-02-22 - Grala-Dąbrowizna (mazowieckie)
wykształcenie zawodowe (bez znaczenia)wymagane umiejętności i pasja do gotowania, chęć uczenia się i rozwoju, zaangażowaniePrzygotowywanie posiłków i dań restauracyjnych dla gości hotelu oraz imprez okolicznościowych (kuchnia tradycyjna).wynagrodzenie: od 2100 zł brutto
ARKADIUSZ FIGIEL "MAFPOL" PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE - 2018-08-20 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
Przygotowywanie 100 posiłków. Śniadania + obiadokolacje.
"OLITOUR" M. Fierek, Pensjonat "Jessica",JASNY BRZEG - 2016-05-19 - Władysławowo (pomorskie)
W/G PROGRAMU STAŻU
kontakt przez PUP - 2018-03-21 - Siemiatycze (podlaskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
Tomasz Barski - 2016-12-01 - Poznań (wielkopolskie)
Zadanie 1: Sporządzanie umów o realizację staży podyplomowych lekarzy i lekarzy dentystów oraz aneksów do umów (w związku ze zmianą wysokości wynagrodzeń stażystów i pochodnych do wynagrodzeń, zmianą wysokości kwoty odpisu na zakładowy fundusz świadczeń socjalnych ze względu na zmianę podstawy jej obliczania, zmianą wysokości środków przyznanych na realizację umowy ze względu na rezygnację stażysty ze stażu bądź zmianę miejsca odbywania stażu, przebywanie stażystów na zwolnieniach lekarskich, na urlopach bezpłatnych, urlopach macierzyńskich itp.).Zadanie 2: Kalkulacja środków na sfinansowanie staży podyplomowych lekarzy i lekarzy dentystów.Zadanie 3: Sporządzanie dla Ministra Zdrowia harmonogramu przewidywanego zapotrzebowania na środki w danym roku oraz wniosków do Ministra Zdrowia o przekazanie/zwiększenie środków na sfinansowanie staży podyplomowych dla podmiotów uprawnionych do prowadzenia staży.Zadanie 4: Sporządzanie poleceń przekazania środków na sfinansowanie zawartych umów o realizację staży podyplomowych. Zadanie 5: Sporządzanie dla Ministra Zdrowia kwartalnych i rocznych rozliczeń otrzymanych środków.Zadanie 6: Sporządzanie umów dotyczących przeprowadzenia obowiązkowych szkoleń w zakresie orzecznictwa lekarskiego, bioetyki i prawa medycznego, transfuzjologii klinicznej, medycyny ratunkowej, profilaktyki zakażeń HIV, diagnostyki i leczenia choroby AIDS oraz ratownictwa medycznego, wynikających z programu stażu. Przekazywanie środków na te szkolenia.Zadanie 7: Ustalanie potencjalnej liczby lekarzy i lekarzy dentystów, którzy w kolejnym roku kalendarzowym będą odbywać staż podyplomowy na obszarze województwa pomorskiego oraz liczby miejsc szkoleniowych dla stażystów w podmiotach uprawnionych do prowadzenia staży i sporządzanie w tej sprawie stosownych informacji dla Ministra Zdrowia.Zadanie 8: Sporządzanie dla Wojewody Pomorskiego informacji o przewidywanej liczbie stażystów odbywających staż podyplomowy oraz kwoty środków przeznaczonej na jego sfinansowanie w następnym roku ( do projektu budżetu).Zadanie 9: Coroczne sporządzanie listy podmiotów uprawnionych do prowadzenia staży podyplomowych na terenie województwa w porozumieniu z Okręgową Izbą Lekarską w Gdańsku. Wprowadzanie na bieżąco zmian w liście tych podmiotów.Zadanie 10: Korespondencja z podmiotami uprawnionymi do prowadzenia staży podyplomowych.Zadanie 11: Współpraca z pozostałymi komórkami organizacyjnymi Departamentu Zdrowia, innymi Departamentami Urzędu Marszałkowskiego, samorządami terytorialnymi, podmiotami leczniczymi i innymi instytucjami oraz organizacjami w zakresie wynikającym z wykonywanych obowiązków.
Urząd Marszałkowski Województwa Pomorskiego - 2019-05-15 - Gdańsk (pomorskie)
Gotowanie potraw tradycyjnych, wyżywienie stołówkowe, imprezy okolicznościowe.
Ośrodek Rekreacji Rehabilitacji i Wypoczynku 12 Dębów w Zaździerzu Kruszewska Edyta - 2016-04-13 - Zaździerz (mazowieckie)
Przygotowywanie i gotowanie potraw kuchni oriientalnej.Praca na umowę zlecenie, nie mniej niż 67 godzin pracy miesięcznie, dyspozycyjność w godz. 10:00-20:00. Oferta dostępna w sali g
kontakt przez PUP - 2017-10-16 - Wrocław (dolnośląskie)
fryzjer damsko-męski
kontakt przez PUP - 2018-05-07 - Lębork (pomorskie)
Nadzór terenu i budynku wokół zakładu pracy.
WKS Konstrukcje Sp. z o.o. - 2015-12-02 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków, praca w bursie szkolnej
Niepubliczna Bursa w Inowrocławiu - 2018-09-13 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie śniadań, wykonywanie prac pomocniczych w głównej kuchni.Proponowane wynagrodzenie 13 zł za godzinę pracy
EUROPA SPÓŁKA AKCYJNA - 2017-09-13 - Lublin (lubelskie)
przygotowanie potraw na życzenia klienta, wydawanie dań, obróbka produktów, dekoracja talerzy
FERGUSON Sp. z o.o. / Restauracja Fortezza - 2019-05-31 - Poznań (wielkopolskie)