KUCHARZ Podgaj oferta pracy MIÓD MALINA Mariusz Żołądek
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: sporządzanie różnego rodzaju potraw, deserów, napojów z użyciem narzędzi i maszyn gastronomicznych
Data publikacji: 2019-05-21
Lokalizacja: Podgaj (lubelskie)
Pracodawca: MIÓD MALINA Mariusz Żołądek
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:21-400 Podgaj 20, powiat: łukowski, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
sporządzanie różnego rodzaju potraw, deserów, napojów z użyciem narzędzi i maszyn gastronomicznych
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Podgaj
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: łukowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łuków
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 27.05.2019
Data zakończenia pracy: 26.06.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie min. zasadnicze zawodowe, staż pracy 2 lata na stanowisku kucharz
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: MIÓD MALINA Mariusz Żołądek
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łukowie
Adres pracodawcy:
21-400 Podgaj 20, powiat: łukowski, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: nie dotyczy
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: łukowski
Gmina pracodawcy: Łuków
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Podgaj
Numer budynku pracodawcy: 20
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łukowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 21.05.2019
Oferta pracy ważna do: 20.06.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 21.05.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 21.05.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?51af3d48cb0af60aaf106f15b3a526cd
Podobne oferty pracy
Sporządzenie różnego rodzaju potraw, napoi i deserów z zastosowaniem narzędzi , maszyn i urządzeń w zakładach gastronomicznych. Obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw, pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych; zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych; ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi; obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna); wykonywanie różnymi technikami i metodami zgodnie z normami surowcowymi różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźniczych i przetworów mięsnych, drobiu, potraw półmięsnych i jarskich; posługiwanie się narzędziami i maszynami przy przygotowaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń. Wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetycznie wydawanie wyrobów kulinarnych; sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narodów; utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie oraz polerowanie naczyń oraz sprzętu kuchennego), a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy; przestrzeganie przepisów bhp i ppoż obowiązujących w zakładzie pracy; stosowanie zasad działań marketingowych w działalności gospodarczej. Nadzorowanie bieżącego zużycia surowców i półproduktów potrzebnych do przygotowania potraw, przygotowanie listy wymaganego zaopatrzenia, bieżące uzupełnianie zaopatrzenia.
kontakt przez PUP - 2018-04-19 - Częstochowa (śląskie)
praca w pierogarnii
GARMAŻ "GARCEK" PRODUKCJA WYROBÓW GARMAŻERYJNYCH I MINI CATERING JACEK STELMACH, PIEROGARNIA "STAROMIEJSKA" - 2016-08-31 - Lębork (pomorskie)
prace w kuchnii, samodzielne przygotowywanie posiłków
Firma Gastronomiczno-Handlowa Dembiński Marek - 2017-04-20 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie dań zgodnie z ustalonymi normami i recepturami. Dobór surowców i półproduktów, porcjowanie i dekorowanie przygotowywanych potraw oraz ich wydawanie. Przestrzeganie zasad bezpieczeństwa dotyczących jakości przyrządzanej żywności, utrzymywanie na bieżąco czystości i porządku na stanowisku pracy, przestrzeganie przepisów sanitarnych oraz przepisów BHP. Nadzór nad uczniami z Ukrainy, odbywającymi staż na stanowisku kucharz.
kontakt przez PUP - 2019-01-03 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
PROWADZENIE KUCHNI GRUZIŃSKIEJ, USTALANIE MENU WG ZAMÓWIEŃ INDYWIDUALNYCH KLIENTÓW;WYMAGANIAZNAJOMOŚĆ KUCHNI GRUZIŃSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, 1 ROK DOŚWIADCZENIA NA STANOWISKU;
NOVA PRACA Sp.z o.o - 2018-01-17 - Szczecin (zachodniopomorskie)
SPRZEDAŻ MATERIAŁÓW BUDOWLANYCH W FIRMIE W TRZEBOWNISKU .OBSŁUGA KLIENTAZAMAWIANIE I PRZYJMOWANIE TOWARU
Czarnikbud Sp. z o.o. - 2016-12-02 - Trzebownisko (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-08-09 - Pietrzyków (lubuskie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-03-08 - Chorzów (śląskie)
zgodny z utworzonym stanowiskiem pracy: sprzedawca/opiekun klienta
kontakt przez PUP - 2018-06-27 - Bielsk Podlaski (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości indywidualnych oraz zorganizowanych grup. Praca od poniedziałku do niedzieli w OSW "GRONIE" w Szczyrku pomiędzy godz. 7.00-22.00 na 2 zmiany lub w ruchu ciągłym.
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE ADAMEX KP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-12-30 - Szczyrk (śląskie)
Przygotowywanie posiłków.
NABIAŁCZYK JERZY 1."Ars-Medica" Zakład Optyczny 2. "Sweet Garden" Kawiarenka - 2016-04-07 - Kęty (małopolskie)
przyrządzanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-07-28 - Błonie (mazowieckie)
przygotowanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej z mięsa, drobiu, ryb, owoców morza, warzyw i innychpraca na umowe na czas określony, praca na dwie zmianyoferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-06-20 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardami przyjętymi w restauracji, współpraca z szefem kuchni oraz innymi pracownikami, utrzymanie czystości stanowiska pracy.
P&T 3 Sp. z o.o. - 2017-06-14 - Bełchatów (łódzkie)
1. WYKONYWANIE PRAC ZGODNIE ZE STNOWISKIEM. GŁÓWNIE ZWIĄZANE Z OBRÓBKĄ ŻYWNOŚCI ORAZ PRACAMI PORZĄDKOWYMI NA TERENIE RESTAURACJI.
AMREST SP. Z O.O. - 2016-03-25 - Gdynia (pomorskie)
przygotowanie posiłków kuchni polskiej domowej
Europejska Akademia Medycyny Ludowej Aleksander Haretski - 2017-03-29 - Świebodzice (dolnośląskie)
pomoc kuchenna, smażenie ryb i wydawanie posiłków; praca w godz. 8-16, 13-21; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 10-14
BALTIC BRAND Mateusz Grabka - 2016-06-03 - Ustka (pomorskie)
Praca w mobilnym barze gastronomicznym przy produkcji kebabów, zapiekanek, sałatek oraz przy przygotywowaniu kurczaków z rożna. Utrzymanie czystości w barze i wokół niego. Obsługa kasy fiskalnej i terminala płatniczego.
Macyra Company Sp. z o.o. - 2017-04-27 - Straszyn (pomorskie)
przygotowywanie dań, sałatek kuchni pakistańskiej, orientalnej,obsługa klienta, obsługa sali
kontakt przez PUP - 2016-10-13 - Chełm (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków
P.H.U. "WIMAR" Marek Śliwiński - 2019-04-11 - Barszcze (podlaskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw z zastosowaniem się do prawidłowego korzystania z maszyn gastronomicznych i narzędzi, Praca na umowę zlecenie, ok. 160 godzin pracy w miesiącu, dyspozycyjność do pracy cały tydzień w godz. 9:00-24:00. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2019-03-04 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowanie pizzy, sałatek, sosów
P.H.U. "AMIGO" Marian Mietełka - 2017-07-31 - Sosnowiec (śląskie)
przygotowywanie potraw mięsnych i rybnych,
P.P.U .METALPOL Hotel Jastarnia - 2017-06-06 - Jastarnia (pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej z mięsa, drobiu, ryb, owoców morza, warzyw i innych.Miejsce pracy: Wrocłąw ul. Sztabowa 78AKontakt kandydatów z pracodawcą telefonicznyOferta w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-10-11 - Wrocław (dolnośląskie)
kucharzpraca na jedną zmianę od 9.00 do 17.00
kontakt przez PUP - 2017-12-08 - Mielec (podkarpackie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, ZAMAWIANIE TOWARÓW, OBSŁUGA SPRZĘTU KUCHENNEGO
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Złoty Stok (dolnośląskie)
Nauka języka angielskiego, szkolenia jezykowe dla osób indywidualnych i grup zarówno na miejscu w Centrum Języków Obcych jak i z dojazdem do klienta. Wymagany English native speaker ze znajomością języka angielskiego na poziomie min. C 1 weryfikowaną wew.
kontakt przez PUP - 2016-03-18 - Święcice (mazowieckie)
Gotowanie, przygotowywanie pizzy oraz innych dań w oparciu o piec do pizzy. Praca w godz. 6.00-14.00, 14.00-22.00
kontakt przez PUP - 2019-03-11 - Śrem (wielkopolskie)
wg. stanowiska
VIVA SPORT KLUB Spółka cywilna - 2017-09-18 - Michałowice (małopolskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków, organizacja pracy
PAŁAC MORTĘGI Sp. z o.o. - 2016-07-14 - Mortęgi (warmińsko-mazurskie)