KUCHARZ Ploski oferta pracy KARCZMA "KOSZARKA" Ewa Gawryluk
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽600 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: x
Data publikacji: 2020-06-24
Lokalizacja: Ploski (podlaskie)
Pracodawca: KARCZMA "KOSZARKA" Ewa Gawryluk
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:17-100 Ploski 201, powiat: bielski, woj: podlaskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: x
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽600 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Ploski
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: podlaskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 20
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: bielski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2003
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Bielsk Podlaski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽600 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 24.06.2020
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
znajomo艣膰 kuchni (mo偶liwo艣膰 przyuczenia), badania sanitarne
Nazwa pracodawcy: KARCZMA "KOSZARKA" Ewa Gawryluk
danePracodawcy_nip: 5421690743
danePracodawcy_regon: 050855091
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Bia艂ymstoku
Adres pracodawcy:
17-100 Ploski 201, powiat: bielski, woj: podlaskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: podlaskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 20
Powiat pracodawcy: bielski
danePracodawcy_kodPowiatu: 2003
Gmina pracodawcy: Bielsk Podlaski
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Ploski
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0023768
Numer budynku pracodawcy: 201
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Bia艂ymstoku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 24.06.2020
Oferta pracy wa偶na do: 31.07.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 24.06.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 24.06.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?fc189351a51e30335af70c453db4f138
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie i wydawanie da艅 zgodnie z receptur膮.
Grupa Polskie Sk艂ady Budowlane S.A. - 2016-01-04 - Busko-Zdr贸j (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie, gotowanie da艅 kuchni indyjskiej i arabskiej oraz sa艂atek i sur贸wek ww. kuchni
SERBA SHEIKH ERSHADUR RAHMAN - 2016-02-12 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
zgodnie z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2019-04-04 - 呕uromin (mazowieckie)
Przygotowywanie kebab贸w z gotowych produkt贸w
PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO-US艁UGOWE BOMIS-SUPER S.C.MIROS艁AW WOJDZIAK,KAROL WOJDZIAK - 2018-09-20 - Kalisz (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej
kontakt przez PUP - 2020-02-12 - Jawczyce (mazowieckie)
przygotowywanie poraw i napoj贸w, porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych, obr贸bka wst臋pna surowca, pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji wyrob贸w kulinarnych, pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami i maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowaniu potraw mi臋snych, p贸mi臋snych
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Tomasz贸w Lubelski (lubelskie)
Przygotowywanie potraw kuchni arabskiej i orientalnej. Uk艂adanie menu. Wyb贸r i zamawianie odpowiednich towar贸w i produkt贸w. Utrzymanie porz膮dku i czysto艣ci na stanowisku pracy.
IFRI Rabah Abizar - 2018-03-15 - Milan贸wek (mazowieckie)
samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w z karty www.bardobresmaki.pl
Bar Dobre Smaki - 2016-05-13 - Be艂chat贸w (艂贸dzkie)
Zgodny z oferowanym stanowiskiem. Wymagane wykszta艂cenie zawodowe - kierunkowe , mile widziane do艣wiadczenie. praca na 1 zmiane w godz.8-16
Auto-Serwis "Dacar" Naprawa Powypadowa - 2018-12-11 - Mys艂owice (艣l膮skie)
wsp贸艂tworzenie ofert gastronomicznych, dba艂o艣膰 o wydawanie posi艂k贸u wg receptur restauracji, dba艂o艣c o powierzony sprz臋t, kontrola i dba艂o艣膰 o jako艣膰, walory smakowe przygotowywanych potraw, obserwowanie teren贸w dzia艂a艅 konkurencji
FOOD & FUN II Sp. z o.o. - 2016-04-06 - Pozna艅 (wielkopolskie)
wg stanowiska
DABAS Sp. z o.o - 2017-03-17 - Dar艂owo (zachodniopomorskie)
wg. stanowiska
Z艂oty Potok Resort Sp. z o.o. - 2017-03-07 - Z艂oty Potok (dolno艣l膮skie)
praca w lokalu gastronomicznym, przygotowywanie posi艂k贸w catering贸w
kontakt przez PUP - 2017-04-27 - Tomasz贸w Mazowiecki (艂贸dzkie)
przygotowywanie potraw kuchni Polskiej i Mi臋dzynarodowej , przygotowywanie posi艂k贸w na przyj臋cia okoliczno艣ciowe , dbanie o porz膮dek i czysto艣膰 w miejscu pracy . cv z zaznaczeniem stanowiska pracy prosimy kierowa膰 na adres e-mail : praca (at) alabaster.rzeszow.pl .zastrzegamy sobie prawo kontaktu wy艂膮cznie z wybranymi kandydatami .
PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO US艁UGOWO ROZRYWKOWE FANCOM JANUSZ KRUPA - 2017-02-02 - Rzesz贸w (podkarpackie)
zgodny
Szko艂a Podstawowa w Dusocinie - 2020-03-23 - Dusocin (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie i sprzeda偶 da艅 szybkiej obs艂ugi np. hamburger贸w, gofr贸w, kebaba, pizzy, kawy i inne.
BAR "FIFARAFA" ILONA KARMOLI艃SKA - 2017-02-08 - Olesno (opolskie)
Przygotowywanie potraw sushi, makarony, zupy, owoce morza, obieranie, czyszczenie, filetowanie ryb, sma偶enie, pieczenie ryb
kontakt przez PUP - 2020-06-02 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie potraw, opracowywanie menu, wydawanie da艅, obs艂uga klienta
kontakt przez PUP - 2018-01-04 - Nowy Dw贸r Mazowiecki (mazowieckie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napoj贸w w barze orientalnym, przyrz膮dzanie potraw wietnamskich lub chi艅skich
kontakt przez PUP - 2017-10-04 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
rozwo偶enie towaru do klient贸w, za艂adunek, roz艂adunek samochodu
A.G. Zatorscy, HURTOWNIA ART. SPO呕YWCZYCH - 2019-04-01 - Starachowice (艣wi臋tokrzyskie)
Gotowanie; przygotowywanie cateringu, zak膮sek; wydawanie posi艂k贸w; utrzymywanie czysto艣ci w miejscu pracy; dbanie o powierzony sprz臋t.
Przedsi臋biorstwo Produkcyjno-Us艂ugowo-Handlowe OLIWER Mariusz S艂upecki - 2018-07-11 - Barcin (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez OHP - 2016-04-15 - Okuninka (lubelskie)
sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, ciast, deser贸w. Przestrzeganie norm sanitarnych, wsp贸艂praca z personelem kuchni i restauracji, dbanie o czysto艣膰 miejsca pracy
IS Services Iwona 艢wi臋tochowska - 2019-04-04 - Kaliszki (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Piotr Butkiewicz - 2019-05-27 - Orneta (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie da艅 kuchni wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2019-05-30 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
RESTAURACJA - KAWIARNIA KORMORAN MONIKA BUGSALEWICZ - 2016-04-19 - Sulech贸w (lubuskie)
PRZYGOTOWYWANIE PRODUKT脫W DO DALSZEJ OBR脫BKI W PROCESIE PRZYGOTOWANIA POSI艁K脫W, PRZYGOTOWYWANIE POTRAW, W TYM STEK脫W; PRACA W GODZ. 09.00-01.00;
PADAWA III GOLEMA DARIUSZ,GOLEMA EDWARD PAWE艁,JUSZCZAK WALDEMAR,URBANIAK DARIUSZ,WECZER TOMASZ SP脫艁KA JAWNA - 2016-05-30 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Obliczanie warto艣ci od偶ywczej i energetycznej potraw,zabezpieczenie przed zepsuciem surowc贸w,p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych,obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna), gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa r贸偶nych zwierz膮t,wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami-zgodnie z normami surowcowymi r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw,owoc贸w i grzyb贸w, mleka i przetwor贸w,jaj,mi臋sa,zwierz膮t rze藕nych i przetwor贸w mi臋snych, dziczyzny,drobiu,ryb oraz potraw z podrob贸w,potraw p贸艂mi臋snych ,jarskich,wyrob贸w garma偶eryjnych,pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅
kontakt przez PUP - 2016-11-07 - Bedlno (艂贸dzkie)
Przygotwanie posi艂k贸w wed艂ug aktualnie obowi膮zuj膮cych nale偶no艣ci 偶ywieniowych ze szczeg贸lnym uwzgl臋dnieniem technologii przygotowania, jako艣ci, smaku.
O艣rodek Reprezentacyjny Ministerstwa Obrony Narodowej - 2016-08-19 - Omulew (warmi艅sko-mazurskie)
zgodnie z zako艅czonym programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Mil贸wka (艣l膮skie)