KUCHARZ P艂ock oferta pracy PIZZA CORNER S.C. R. Cichocka, B. Konopi艅ska
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽250 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Gotowanie posi艂k贸w.
Data publikacji: 2019-07-16
Lokalizacja: P艂ock (mazowieckie)
Pracodawca: PIZZA CORNER S.C. R. Cichocka, B. Konopi艅ska
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:09-400 P艂ock, powiat: m. P艂ock, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: Gotowanie posi艂k贸w.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽250 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku:
praca w systemie 1 dzie艅 pracy/1 dzie艅 wolny w godz. 10-22
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: P艂ock
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. P艂ock
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: P艂ock
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽250 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 16.07.2019
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 2)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: PIZZA CORNER S.C. R. Cichocka, B. Konopi艅ska
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Miejski Urz膮d Pracy w P艂ocku
Adres pracodawcy:
09-400 P艂ock, powiat: m. P艂ock, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m. P艂ock
Gmina pracodawcy: P艂ock
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: P艂ock
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
us艂ugi gastronimiczne, catering, organizowanie imprez okoliczno艣ciowych
Oferta zg艂oszona przez: Miejski Urz膮d Pracy w P艂ocku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 16.07.2019
Oferta pracy wa偶na do: 14.08.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 16.07.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 16.07.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?ae3e498a12f30259332fe65a78c6fc7f
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posi艂k贸wutrzymywanie miejsca pracy w czysto艣ci
kontakt przez OHP - 2018-04-13 - S艂upia pod K臋pnem (wielkopolskie)
przygotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - G贸ra (dolno艣l膮skie)
sporz膮dzanie posi艂k贸w i praca w kuchni
Bar Samoobs艂ugowy "J臉DREK"B. i M. Zaskowscy s.c. - 2016-06-27 - August贸w (podlaskie)
sporz膮dzanie posi艂k贸w, obr贸bka termiczna 偶ywno艣ci, prace porz膮dkowe w kuchni, sporz膮dzanie zam贸wie艅, zarz膮dzanie podleg艂ym personelem
NOTUS Agnieszka Witkowska (Go艣ciniec pod M艂ynem) - 2019-04-26 - Jacewo (kujawsko-pomorskie)
kucharz (kuchnia w艂oska)
Piccola Italia Emanuele Memmola - 2016-08-11 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowanie posi艂k贸w typu fast foodtj. kebab贸w, sa艂atek i pizzy.Wymagania:- wykszta艂cenie 艣rednie zawodowe,- ksi膮偶eczka zrowia do cel贸w sanitarno - epidemiologicznych,- staz pracy 2 lata w kuchni arabskiej.
AL-NAKIB KEBAB Katarzyna Radziszewska - Saleh - 2016-08-22 - Lipiany (zachodniopomorskie)
przygotowywanie da艅, ustalanie menu, negocjacje z kontrahentami pochodzenia wietnamskiego
kontakt przez PUP - 2016-03-22 - Jab艂onowo (mazowieckie)
Pomoc w przygotowywaniu dokumentacji. Monitoring zlece艅.
WGL POLAND Sp.z.o.o. - 2018-01-05 - Wronki (wielkopolskie)
Sprzeda偶 szkole艅 oraz konsultacji Pozyskiwanie nowych klient贸w Bezpo艣rednie spotkania z potencjalnymi klientami Budowanie oraz podtrzymywanie d艂ugoterminowych relacji z klientami; zar贸wno z klientami korporacyjnymi jak i z sektora publicznego Przygotowywanie ofert handlowych Negocjowanie warunk贸w wsp贸艂pracy z klientami
NOBLEPROG KAMIL BARAN SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-07-14 - Rzesz贸w (podkarpackie)
przygotowywanie da艅 tradycyjnej kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2017-10-19 - Miech贸w (ma艂opolskie)
przygotowywanie pe艂nej konsumpcji przy u偶yciu do tego specjalnie przeznaczonych urz膮dze艅
kontakt przez PUP - 2016-09-30 - Z艂ot贸w (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-04-18 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla dzieci
kontakt przez PUP - 2017-08-01 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
Wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe kierunkowe, ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych.
Dom Pomocy Spo艂ecznej "Z艂ota Jesie艅" - 2019-04-15 - Racib贸rz (艣l膮skie)
Wynikaj膮ce z zawodu kucharza
"PORT 2000" Marcinkiewicz Sp. jawna - 2019-07-26 - Jeziorki (pomorskie)
Przygotowywanie potraw, wydawanie posi艂k贸w.
Anna Oszajca "KARPACKIE SMAKI" - 2019-02-06 - Krosno (podkarpackie)
- Przygotowywanie posi艂k贸w. Praca w Restauracji "CLUB 99" w Katowicach na ul. Brackiej 16.- Wynagrodzenie: 2500 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy. Docelowo praca na sta艂e.- Praca: 6:00-14:00, 14:00-22:00 + soboty, niedziele - wed艂ug grafiku. Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe, mile widziane wykszta艂cenie kierunkowe. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe na stanowisku kucharza. Kontakt WY艁膭CZNIE telefoniczny (Tel. 601-471-960) w godzinach: 10:00-20:00.
P.H.U. GRZEGORZ KAWIORSKI "Restauracja Club 99" - 2016-04-20 - Katowice (艣l膮skie)
przygotowywanie potraw
P.H.U. "DWOJAK" S.C. - 2016-08-19 - Be艂偶yce (lubelskie)
Przygotowywanie da艅 zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami i recepturami. Nadz贸r nad jako艣ci膮 serwowanych da艅. Prawid艂owe i terminowe wykonywanie zada艅 wynikaj膮cych ze specyfikacji stanowiska. Dba艂o艣膰 o przestrzeganie procedur HACCP.Praca od pon. do pt. oraz w dni wolne od 5:00 do 13:00 lub od 13:00 do 21:00
Restauracja S艂oneczna Sp. z o. o. - 2019-05-20 - Syrynia (艣l膮skie)
technik spawacz 艣wiat艂owod贸w
kontakt przez PUP - 2016-02-01 - Gie艂czyn (podlaskie)
Przygotowanie posi艂k贸w, dbanie o czysto艣膰 w miejscu pracy
PIOTR BURAK SKLEP SPO呕YWCZO-RYBNY "IMPULS" PIOTR BURAK - 2016-01-20 - Kudowa-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
- Kucharz / Kucharka w艂a艣ciwie organizuje prac臋 personelu kuchennego. Dba o przestrzeganie zasad BHP oraz w艂a艣ciwe wykorzystanie sprz臋tu kuchennego. Kucharz / Kucharka uczestniczy w planowaniu jad艂ospis贸w i przygotowywaniu wed艂ug niego posi艂k贸w. Kucharz / Kucharka sporz膮dza posi艂ki zgodnie z wymogami racjonalnego 偶ywienia, porcjuje posi艂ki, dba o najwy偶sz膮 jako艣膰, smak i estetyk臋 wydawanych posi艂k贸w, dba o zgodno艣膰 kaloryczn膮 przygotowywanych posi艂k贸w z ich zaplanowana warto艣ci膮, wydaje posi艂ki o wyznaczonych godzinach. Kucharz / Kucharka pobiera produkty spo偶ywcze z magazynu 偶ywno艣ciowego w ilo艣ciach przewidzianych receptur膮: zabezpiecza je przed przerobieniem; kwituje ich odbi贸r w raportach 偶ywieniowych. Kucharz / Kucharka dba o utrzymanie porz膮dku i przestrzega higieny osobistej.- Wynagrodzenie: 2391 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na 6 miesi臋cy, z mo偶liwo艣ci膮 przed艂u偶enia. Docelowo praca na czas nieokre艣lony. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 6:00-14:00. Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe gastronomiczne lub wymagany Kurs dokszta艂caj膮cy: Kucharz ma艂ej gastronomii I i II stopnia. Do艣wiadczenie zawodowe NIE jest wymagane. Wymagana znajomo艣膰 norm kodeksu 偶ywno艣ciowego, zasady HACCP (podstawy systemu HACCP dla obrotu 偶ywno艣ci膮). Wymagana aktualna ksi膮偶eczka sanepidu lub aktualne orzeczenie lekarskie dla cel贸w sanitarno-epidemiologicznych. Kontakt KONIECZNIE wst臋pnie telefoniczny (7:00-15:00) (Tel. 32-251-58-74) celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Szopienicka 29, 40-431 Katowice) lub e-mail: mp32katowice (at) interia.pl
MIEJSKIE PRZEDSZKOLE NR 32 - 2019-06-03 - Katowice (艣l膮skie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Brzoz贸w (podkarpackie)
Przygotowanie posi艂k贸w
ARDA KEBAB DENIZ TURHAN - 2019-03-06 - W艂oszczowa (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowanie produkt贸w do wyrobu pizzy i r贸偶nych fastofood np. zapiekanki, hamburger, kebab itp., wypiek pizzy, utrzymywanie porz膮dku na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2018-06-01 - Przec艂aw (podkarpackie)
Przygotowanie posi艂k贸w zgodnie z kart膮 menu.
P.B.P.U.H. "S艁OWOBUD" s.c. J贸zef S艂ociak, Tadeusz S艂ociak i Pawe艂 S艂ociak - 2016-06-10 - D膮browa (opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
tworzenie menu z potraw typowych dla kuchni ukrai艅skiej oraz przygotowywanie oryginalnych da艅 tej kuchni tj. chaczapuri, lobio, pielemieni
kontakt przez PUP - 2018-09-10 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Sprz膮tanie galerii
Dussmann Polska Sp.z o.o. w Warszawie - 2016-06-13 - Goleni贸w (zachodniopomorskie)
- przygotowanie produkt贸w niezb臋dnych do produkcji posi艂k贸w. - produkcja posi艂k贸w. Pocz膮tkowo umowa na czas okre艣lony - do 6 miesi臋cy, docelowo zatrudnienie na czas nieokre艣lony.Praca w systemie jednozmianowym.R贸wnowa偶ny system czasu pracy.Godziny pracy: rozpocz臋cie pracy w godzinach: 4:00 - 6:00, zako艅czenie pracy w godzinach 14:00 - 16:00.Miejsce wykonywania pracy: Dom Pomocy Spo艂ecznej ul. Karmelkowa 25, 52-437 Wroc艂aw.Kontakt kandydat贸w z pracodawc膮: tel. 71) 376 99 36, e-mail: kadry (at) mcus.pl
Miejskie Centrum Us艂ug Socjalnych we Wroc艂awiu - 2019-05-24 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)