KUCHARZ Pliszczyn oferta pracy Dom Zakonny Zgromadzenia Księży Najświętszego Serca Jezusowego
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 700 PLN
Zakres obowiązków: Planowanie jadłospisów, przygotowanie posiłków zgodnie z jadłospisem i zachowaniem obowiązujących norm, zabezpieczenie produktów żywnościowych w ilości przewidzianych recepturą, dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków oraz terminowość wydawania, obróbka wstępna warzyw i owoców oraz innych produktów, porcjowanie posiłków i ich wydawanie, gospodarowanie produktami przy sporządzaniu posiłków, pobieranie i zabezpieczanie próbek żywności do kontroli SANEPIDu, prawidłowe postępowanie z resztkami pokonsumpcyjnymi. Przestrzeganie ustalonych godzin wydawania posiłków.
Data publikacji: 2019-12-23
Lokalizacja: Pliszczyn (lubelskie)
Pracodawca: Dom Zakonny Zgromadzenia Księży Najświętszego Serca Jezusowego
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:20-258 Pliszczyn 78, powiat: lubelski, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Planowanie jadłospisów, przygotowanie posiłków zgodnie z jadłospisem i zachowaniem obowiązujących norm, zabezpieczenie produktów żywnościowych w ilości przewidzianych recepturą, dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków oraz terminowość wydawania, obróbka wstępna warzyw i owoców oraz innych produktów, porcjowanie posiłków i ich wydawanie, gospodarowanie produktami przy sporządzaniu posiłków, pobieranie i zabezpieczanie próbek żywności do kontroli SANEPIDu, prawidłowe postępowanie z resztkami pokonsumpcyjnymi. Przestrzeganie ustalonych godzin wydawania posiłków.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 700 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Pliszczyn
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: lubelski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wólka
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 700 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.02.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: badania sanepidowskie
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: umiejętność przygotowywania potraw
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Nazwa pracodawcy:
Dom Zakonny Zgromadzenia Księży Najświętszego Serca Jezusowego
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Lublinie
Adres pracodawcy:
20-258 Pliszczyn 78, powiat: lubelski, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV, skierowanie do pracy
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: lubelski
Gmina pracodawcy: Wólka
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Pliszczyn
Numer budynku pracodawcy: 78
Profil działalności pracodawcy:
Zakon Zgromadzenia Księży Najświętszego Serca Jezusowego
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Lublinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 23.12.2019
Oferta pracy ważna do: 31.01.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 23.12.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 23.12.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?b9c6a29dcc5679ff9e22414de94c6ce0
Podobne oferty pracy
x
"HORT - CAFE" Teresa i Stanisław Komar Spółka Jawna - 2019-06-24 - Białystok (podlaskie)
wykonywanie prac remontowo-wykonczeniowych: murowych, tynkowych, przygotowywanie powierzchni i materiałów
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Stoczek Łukowski (lubelskie)
Sporzadzanie posiłków zgodnie z jadłospisem i obowiązującymi zasadami technologii żywienia. Przygotowywanie mieszanek niemowlęcych, zleconych diet uczniowskich i pozostałych posiłków.Miejsce pracy: Wrocław, ul. ParkowaPraca w godzinach 7-19Kontakt kandydatów z pracodawcą: osobisty od poniedziału do piątku w godzinach 7:30-14:30, Sala G
ZESPÓŁ PLACÓWEK OPIEKUŃCZO-WYCHOWAWCZYCH DZIECIĘCY DOM - 2017-07-10 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej. Kontakt z dostawcami wietnamskimi
kontakt przez PUP - 2017-02-03 - Łódź (łódzkie)
rozliczanie finansowe form wypoczynku, dekretowanie operacji finansowych
kontakt przez PUP - 2019-02-22 - Katowice (śląskie)
W przypadku kuchrza : przygotowywanie posiłków.W przypadku pomocy kuchennej : pomaganie w pracach przygotowawczych do obiadu, utrzymywanie pomieszczeń kuchni i jadalni w należytej czystości, pomoc przy wydawaniu obiadu, systematyczne mycie i wyparzanie naczyń kuchennych, talerzy, kubków i przyborów.Godziny pracy do uzgodnienia.
Szkoła Podstawowa Nr 17 im. Bohaterów Westerplatte - 2018-10-10 - Zabrze (śląskie)
Umiejętność zawodowego gotowania w oparciu o tradycyjne metody wykorzystywane w kuchni śródziemnomorskiej i kresowej z elementami kuchni gruzińskiej. Umiejętność wypieku pizzy na sposób tradycyjny, umowa zlecenie wraz ze składkami na ubezpieczenie społeczne, system czasu pracy zadaniowy, około 170 godzin w miesiącu, oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Wrocław (dolnośląskie)
Gotowanie i przygotowywanie posiłków, zmywanie, krojenie, siekanie, obsługa maszyn gastronomicznych.
Krajowa Szkoła Sądownictwa i Prokuratury Ośrodek Szkoleniowy - 2018-01-12 - Dębe (mazowieckie)
przygotowywanie potraw wg. oryginalnych receptur kuchni indyjskiej; umowa o pracę na okres 3 lat.
kontakt przez PUP - 2019-08-30 - Pabianice (łódzkie)
przygotowywanie potraw, układanie menu, planowanie zapotrzebowania
kontakt przez PUP - 2016-04-18 - Spychowo (warmińsko-mazurskie)
wg stanowiska pracy
ANNA WÓJCIAK DOM WCZASOWY "ELA", F.H.U. "ELUNA" - 2017-08-17 - Rabka-Zdrój (małopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchnii arabskiej, indyjskiej i bengalskiej
kontakt przez PUP - 2017-09-07 - Puławy (lubelskie)
gotowanie
"QLT RESTAURANT & BAR" Sp. z o.o. - 2017-07-28 - Poznań (wielkopolskie)
Gotowanie zgodnie z jadłospisamiWymagania: doświadczenie na podobnym stanowisku- żywienie zbiorowe min. 6 miesięcy, niezbędna książeczka sanepidowska.Pierwsza umowa na czas określony, następnie umowa na stałePraca w godzinach: 06:00-14:00Wynagrodzenie: miesięczne 2250zł brutto+ 1000zł premiaMiejsce pracy: ul. ARKOŃSKA 4, 71-455 SzczecinMiejsce rekrutacji: ul. Zbożowa 4A Szczecin po wcześniejszym umówieniu się telefonicznym: 502961492
GB SERVICE SP. Z O.O. - 2019-11-07 - Szczecin (zachodniopomorskie)
kucharz
Fornal Andrzej - Usługi Handel i Gastronomia - 2016-07-18 - Sielpia Wielka (świętokrzyskie)
Przygotowywanie obiadów,nadzór nad pomocami kuchennymi, dbałość o prządek
SZKOŁA PODSTAWOWA NR 28 - 2017-12-13 - Gdynia (pomorskie)
prace przy produkcji garmażeryjnej
kontakt przez PUP - 2017-07-19 - Żyrardów (mazowieckie)
wg zakresu obowiązków na stanowisku kucharza, pomocy kuchennej
kontakt przez OHP - 2016-02-17 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
przyuczenie do zawodu kucharz
kontakt przez OHP - 2017-10-03 - Głubczyce (opolskie)
przygotowanie posiłków
Catering-express spółka cywilna B. Strzelec, T. Edries, M. Postupalski - 2016-02-02 - Oświęcim (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
"MASARNIA" Edward Balcerczyk w Myszyńcu - 2016-04-05 - Myszyniec (mazowieckie)
przyrządzanie dań
GREEK ZORBAS Mrozicka Edyta Beata - 2016-04-15 - Augustów (podlaskie)
Przygotowywanie potraw oraz półproduktów, wydawanie posiłków, przygotowywanie menu tygoniowego, okresowego, przyjmowanie dostaw, kontrola magazynu, dbałość o czystość na stanowisku pracy, praca w godz.07:00-15:00/13:00-21:00
Kaja Sobczyk - 2018-03-24 - Opole (opolskie)
Umiejetność pracy w zespole, przygotowanie posiłków, dyspozycyjność.
Firma Usługowa "MUCHA" Zbigniew Muchowski - 2018-09-07 - Stara Kiszewa (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków według zasad kuchni pakistańskiej, indyjskiej.Nadzorowanie pracy młodszych kucharzy, przygotowywanie i sprawdzanie zamówień towaru (orginalnych art.spożywczych)sprowadzonego bezpośrednio z Indii lub Pakistanu.
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - Otwock (mazowieckie)
1. Wykonywanie czynności produkcyjnych wraz z obróbką ręczną, mechaniczną i termiczną produktów żywnościowych,2. Wydawanie gorących potraw do termosów zgodnie z recepturą potraw, obowiązującą gramaturą i ilością pacjentów,3. Transportowanie produktów żywnościowych i materiałów gospodarczych,4. Wykonywanie czynności produkcyjnych, uwzględniając najlepsze technologie przy produkcji diety podstawowej, lekkostrawnej zgodnie z zaleceniami lekarskimi.
SZPITAL KLINICZNY IM. DR. JÓZEFA BABIŃSKIEGO SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ W KRAKOWIE - 2018-11-15 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków w Szpitalu Dziecięcym.
UNIWERSYTECKI SZPITAL DZIECIĘCY W KRAKOWIE - 2019-03-06 - Kraków (małopolskie)
praca w kuchni
Firma Handlowo-Usługowa Karwat Izabella - 2018-11-02 - Lwówek Śląski (dolnośląskie)
przygotowanie materiałów szkoleniowych, tworzenie baz danych, pomoc w bieżących pracach biurowych, udzial w organizacji przedsięwzięć szkoleniowych, udział w tematycznych targach, meetingach itp., udział w procesie zarządzania wizerunkiem i promocji w mediach, współprowadzenie strony internetowej oraz fanpage'a, tworzenie materialów reklamowych i promocyjnych.
kontakt przez PUP - 2018-02-10 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie śniadań w formie szwedzkiego stołu, praca na 3/4 etatu w godz. 06:00-12:00
HOTEL Zaodrze Sp.z o.o. - 2016-01-19 - Opole (opolskie)