KUCHARZ-PIZZERMAN Sękowo oferta pracy "Katering Fabryka Smaków" Martyna Zrałka
Stanowisko: KUCHARZ-PIZZERMAN
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: - PRZYGOTOWANIE ORAZ WYDAWANIE POSIŁKÓW,
Data publikacji: 2019-03-05
Lokalizacja: Sękowo (wielkopolskie)
Pracodawca: "Katering Fabryka Smaków" Martyna Zrałka
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:POZNAŃSKA 3A, 64-541 Sękowo, powiat: szamotulski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: - PRZYGOTOWANIE ORAZ WYDAWANIE POSIŁKÓW,
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
- WYSOKOŚĆ WYNAGRODZENIA BRUTTO: 2.250,00 zł + premia+ dodatki
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ-PIZZERMAN
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Sękowo
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: szamotulski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Duszniki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 06.03.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
- WYSOKOŚĆ WYNAGRODZENIA BRUTTO: 2.250,00 zł + premia+ dodatki,- PO ZAKOŃCZONEJ UMOWIE NA OKRES PRÓBNY (3 miesiące) MOŻLIWOŚĆ DALSZEJ WSPÓŁPRACY,
Nazwa pracodawcy: "Katering Fabryka Smaków" Martyna Zrałka
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Szamotułach
Adres pracodawcy:
63-006 Nagradowice 1/2, powiat: poznański, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: - SKIEROWANIE,- CV,
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: poznański
Gmina pracodawcy: Kleszczewo
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Nagradowice
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Szamotułach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 05.03.2019
Oferta pracy ważna do: 04.04.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 05.03.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 05.03.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków dla dzieci.
INNOVUM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-08-09 - Chełm (lubelskie)
Przygotowywanie potraw i napojów na zapleczu kuchennym oraz obsługa gości kawiarni.
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "NED" Damian Chmura - 2015-12-22 - Solec-Zdrój (świętokrzyskie)
Naprawa pojazdów samochodowych.Demontaż pojazdów samochodowych.
ALECHNO GRZEGORZ, ALECHNO ŁUKASZ ''ALE - KASACJA'' SPÓŁKA CYWILNA - 2017-10-24 - Jasień (lubuskie)
przygotowywanie farszy, przygotowywanie obiadów, potraw garmażeryjnych, nadzór nad procesem produkcji, rozdział obowiązków
kontakt przez PUP - 2017-04-06 - Łęgajny (warmińsko-mazurskie)
w/g programu
kontakt przez PUP - 2018-06-11 - Ciecierzyn (lubelskie)
Przyrządzanie posilków mieszkańcom Domu zgodnie z ustalonym jadłospisem dekadowym. Porcyjonowanie i wydawanie posiłków, dbalość o stan sanitarny kuchni oraz podręcznego sprzętu kuchennego.
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Bulowice (małopolskie)
Składanie leków wg. faktur.
Przedsiębiorstwo Zaopatrzenia Aptek "MULTI PHARME" S.A. - 2016-02-01 - Łomża (podlaskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-14 - Warszawa (mazowieckie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-03-08 - Zygry (łódzkie)
Przygotowanie i wydawanie potraw, półproduktów. Organizacja pracy kuchni. Praca w Futura Park Modlniczka
kontakt przez PUP - 2018-09-26 - Modlniczka (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-11 - Warszawa (mazowieckie)
Przyrządzanie posiłków ciepłych, pomoc w przygotowywaniu menu, dbałość o przestrzeganie przepisów BHP, sprzątanie.
Dussmann Polska Sp. z o.o. - 2017-08-04 - Natolin (mazowieckie)
obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2019-02-27 - Oborniki (wielkopolskie)
kreowanie potraw, kontrola personelu kuchennego
Burak Robert Restauracja Toscana - 2017-02-23 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Przygotowanie półproduktów, obsługa klientów, wydawanie zamówień, obsługa kasy, przygotowywanie posiłków, sprzątanie baru. Praca na pełny etat, od poniedziałku do piątku w godzianch 10-18.
Maksym Belchyk - 2016-12-06 - Pruszków (mazowieckie)
Sporządzanie potraw wg obowiązkowych zasad technologii i przepisów kulinarnych, sprawdzanie jakości produktów powierzonych do produkcji, wydawanie posiłków na oddziały, dbanie o właściwą eksploatację sprzętu i urządzeń, dbanie o stanowisko pracy, przestrzeganie zasad BHP i dobrej praktyki produkcji oraz dobrej praktyki higienicznej.
Szpital Wojewódzki im. Jana Pawła II w Bełchatowie - 2018-04-27 - Bełchatów (łódzkie)
Gotowanie potraw kuchnii indyjskiej.
LITTLE INDIA PVT.LDT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-04-21 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
obsługa klienta, przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-11-30 - Reszel (warmińsko-mazurskie)
j.w.
Language Cafe Zuzanna Dembowska Smyk - 2016-01-14 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz
Sanatorium Uzdrowiskowe "PLON" Sp. z o.o. NZOZ - 2017-04-11 - Polańczyk (podkarpackie)
Produkcja surówek, obieranie ziemniaków, smażenie mięsa, przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-11-27 - Piła (wielkopolskie)
- przygotowywanie potraw według oryginalnych receptur kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2019-02-08 - Łódź (łódzkie)
- zapoznanie ze stanowiskiem pracy, programem stażu oraz regulaminem pracy,- zapoznanie z przepisami BHP i ppoż.,- przygotowywanie stanowiska pracy,- nauka i przygotowywanie posiłków,- sprzątanie stanowiska pracy,- gotowanie posiłków,- przestrzeganie zasad higieny.
kontakt przez PUP - 2018-04-13 - Zgierz (łódzkie)
- Obsługa maszyn i urządzeń strowanych numerycznie,- Kontakt telefoniczny 58 535-20-59; - Kontakt e-mail: tczew (at) grupaprogres.pl
"PROGRES SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ" SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-05-17 - Tczew (pomorskie)
Przestrzeganie przepisów HACCP i sanitarnych, gotowanie. Praca na umowę o pracę w godz. 6-18, 8-18, 8-20 w Kołobrzegu, praca również w weekendy.
Centrum Zdrowia i Wypoczynku "IKAR" Sp. z o.o. - 2017-11-27 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Współplanowanie jadłospisu zgodnie z obowiązującymi normami. Przygotowywanie posiłków.
Zespół Szkół w Kolnie - 2016-05-16 - Kolno (warmińsko-mazurskie)
gotowanie, przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-10-02 - Bolesławice (dolnośląskie)
- przygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi procedurami,- zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług,- dbałość o estetykę potraw,- utrzymanie porządku w miejscu pracy,- dbałość o właściwą obsługę sprzętu i urządzeń mechanicznych znajdujących się w kuchni. Praca w punkcie gastronomicznym, znajdującym się na terenie wyciągu narciarskiego w Szczyrku, w godz. 8.00-20.00 w równowaznym systemie czasu pracy, grafik do ustalenia.
Mosty Katowice Sp. z o. o. - 2017-01-12 - Szczyrk (śląskie)
Praca przy bankietach, imprezach.
Hotel Splendor sp. z o.o. - 2018-11-22 - Stare Babice (mazowieckie)
Wymagania: wykształcenie bez znaczenia, wymagane doświadczenie na podanym stanowisku, mile widziane prawo jazdy kat. BZakres obowiązków: przygotowywanie potraw
Marcin Rosa - 2019-02-11 - Krotoszyn (wielkopolskie)