KUCHARZ-PIZZERMAN Niechorze oferta pracy MONA LISA BOGDAN GENIUSZ
Stanowisko: KUCHARZ-PIZZERMAN
Wynagrodzenie: od 2聽250 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: -
Data publikacji: 2019-03-14
Lokalizacja: Niechorze (zachodniopomorskie)
Pracodawca: MONA LISA BOGDAN GENIUSZ
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:MAZOWIECKA 5A, 72-350 Niechorze, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: -
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o 艣wiadczenie us艂ug
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽250 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ-PIZZERMAN
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Niechorze
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: zachodniopomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: gryficki
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Rewal
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽250 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.05.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: Ksi膮偶eczka zdrowia sanitarno- epidemiologiczna
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: pracodawca zapewnia zakwaterowanie
Nazwa pracodawcy: MONA LISA BOGDAN GENIUSZ
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gryficach
Adres pracodawcy:
MAZOWIECKA 5A, 72-350 Niechorze, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: gryficki
Gmina pracodawcy: Rewal
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Niechorze
Ulica pracodawcy: MAZOWIECKA
Numer budynku pracodawcy: 5A
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gryficach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 14.03.2019
Oferta pracy wa偶na do: 26.04.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 14.03.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 14.03.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posi艂k贸w
Ay Sp. zo.o. - 2017-08-07 - Grodzisk Wielkopolski (wielkopolskie)
Sprz膮tanie obiektu
PERFECT CLEANING sp. z o.o. - 2018-07-24 - Barlinek (zachodniopomorskie)
Obs艂uga maszyn drukarskich
MARIIA BONDARCHUK DAMBO - 2017-02-20 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Wydawanie posi艂k贸w.
Przedsi臋biorstwo Handlowo Us艂ugowe Tomasz Ambroziewicz - 2016-10-07 - Gostynin (mazowieckie)
przyjowanie, przygotowanie i wydawanie towaru, praca w magazynie
kontakt przez PUP - 2019-01-18 - Kra艣nik (lubelskie)
Przygotowanie, wydawanie wyrob贸w kulinarnych i napoj贸w w plac贸wce gastronomiocznej
Firma Handlowa "RENATA" K臋pka-Nieszpaur Lidia - 2017-08-18 - W艂odowice (艣l膮skie)
obs艂uga kienta, przygotowanie potraw z p贸艂produkt贸w
F.H.U.P. Ksi臋偶yc Marek - 2018-05-09 - Krzeszowice (ma艂opolskie)
w/g stanowiska
TUDOM Jacek Dziedzina - 2017-05-18 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw
kontakt przez PUP - 2018-09-17 - Zgierz (艂贸dzkie)
Zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - Ryjewo (pomorskie)
Przygotowywanie regionalnych potraw tureckich
HARPUT KEBAP KATARZYNA AYDIN - 2016-05-24 - Sul臋cin (lubuskie)
wed艂ug zawodu
WIELOBRAN呕OWE PRZEDSI臉BIORSTWO "WISPOL" S.C. TERESA WISZOWATA, ZBIGNIEW WISZOWATY - 2017-06-28 - Mr膮gowo (warmi艅sko-mazurskie)
Sporz膮dzanie da艅 kuchni bangladeskiej.
kontakt przez PUP - 2018-06-28 - Ostrowiec 艢wi臋tokrzyski (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
"RENATA" Renata Gluza - 2017-01-26 - D臋bno (zachodniopomorskie)
Przygotowanie posi艂k贸w; Zabezpieczenie przed zepsuciem surowc贸w, produkt贸w i wyrob贸w gotowych; Sporz膮dzanie potraw polskich; Przestrzeganie przepis贸w bhp i ppo偶
MAESTRO Bator, Knop S.C. - 2018-08-09 - O艂awa (dolno艣l膮skie)
Praca w restauracji. Obs艂uga go艣ci restauracji, imprez okoliczno艣ciowych. G艂贸wne obowi膮zki to przygotowanie posi艂k贸w wed艂ug receptury, dba艂o艣膰 o estetyk臋 i odpowiedni smak przyrz膮dzonych potraw, racjonalne gospodarowanie produktem. Praca w godz. 13-21; kontakt osobisty i telefoniczny z pracodawc膮 w godz. 7-14
ARMO Sp. z o.o. - 2016-07-25 - Zaj膮czkowo (pomorskie)
ZAKRES OBOWI膭ZK脫W: przygotowywanie potraw, ustalanie karty da艅, wyb贸r naczy艅 i sprz臋t贸w do przygotowywania i podawania da艅, nadz贸r nad jako艣ci膮 偶ywno艣ci, zarz膮dzanie bud偶etem na wydatki spo偶ywcze, ustalanie estetycznych sposob贸w podawania potraw; WYMAGANIA: wykszta艂cenie zawodowe - kucharz, do艣wiadczenie w kuchni wietnamskiej, min. 5 lat do艣wiadczenia, znajomo艣膰 kuchni wietnamskiej, umiej臋tno艣膰 samodzielnego przygotowania da艅
kontakt przez PUP - 2017-04-05 - Lubliniec (艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅 kuchni tureckiej. Zamawianie towaru od dostawc贸w tureckich.
kontakt przez PUP - 2019-02-15 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
Sporz膮dzenie r贸偶nego rodzaju potraw, ciast, napoj贸w i deserow z zastosowaniem odpowiednich nrz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅.Ocena surowc贸w p贸艂porodukt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi. Utrzymanie na bie偶膮co czystosci na stanowsku prac, a tak偶e porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracy.
ASKMED Sp. z o.o.- Sanatorium Polanica - 2016-01-14 - Polanica-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
Przygotowanie da艅 kuchni wschodzniej i ukrai艅skiej. (Pielmieni, Chinkali, Czebureki,sa艂tki po korea艅sku)
ES -ELENA SKAKOWSKA - 2016-10-06 - Sopot (pomorskie)
prace zwi膮zane z wypiekiem
Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe Magdalenka Janeczek Alina - 2017-01-20 - Olsztynek (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowanie posi艂k贸w, gotowanie, sma偶enie, pieczenie, obr贸bka mi臋sa, deserypraca przy wysokich temperaturach, praca z ostrymi narz臋dziami
kontakt przez PUP - 2017-03-17 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Gotowanie prostych potraw z makaronu, z p贸艂produkt贸w.
kontakt przez PUP - 2017-09-04 - Jab艂onna (mazowieckie)
- Przygotowywanie da艅 oraz kababu w tradycyjny turecki spos贸b wed艂ug tradycyjnych receptur tureckich.- Wynagrodzenie: 925 z艂/brutto (1/2 etatu), 1850 z艂/brutto (ca艂y etat). Praca na pocz膮tek na umow臋 o prac臋 na czas okre艣lony 3 miesi膮ce w niepe艂nym wymiarze czasu pracy: 50% (p贸l etatu). Docelowo praca na umow臋 o prac臋 na czas okre艣lony na 3 lata w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca 4 godziny dziennie w godzinach od poniedzia艂ku do czwartku w godzinach: 10:00-24:00, pi膮tki: 10:00-3:00 + soboty: 11:00-3:00, niedziele: 11:00-24:00 + praca r贸wnie偶 w 艣wi臋ta: 10:00-24:00 (praca r贸wnie偶 w nocy nawet do godziny 3:00). Wymagane wykszta艂cenie min. 艣rednie gastronomiczne. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 5 lata w bran偶y gastronomicznej na stanowisku kucharza. Wymagana znajomo艣膰 oryginalnych receptur da艅 tureckich. Wymagana umiej臋tno艣膰 przygotowywania da艅 tureckich w oryginalny turecki spos贸b. Wymagana umiej臋tno艣膰 formowania KEBABA z mi臋sa surowego.
kontakt przez PUP - 2016-07-26 - Katowice (艣l膮skie)
Praca przy obs艂udze linii produkcyjnej w firmie zajmuj膮cej si臋 recyklingiem.
Rado Sp. z o.o. - 2016-11-22 - 艁awnica (podkarpackie)
Przygotowywanie da艅 kuchni polskiej.
F.H. "UNIMAT" Zbigniew Ko艂odziej - 2016-05-31 - Zalesice (艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅 zgodnie z jad艂ospisem oraz ich wydawanie. Utrzymywanie czysto艣ci i porz膮dku na stanowisku pracy w czasie jej trwania i po zako艅czeniu
Specjalny O艣rodek Szkolno-Wychowaczy - 2018-04-04 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-11-30 - Kluczbork (opolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polsko - w艂oskiej
FIRMA HANDLOWO-US艁UGOWA IWONA STARO艃 - 2016-06-20 - Paj臋czno (艂贸dzkie)
Do obowi膮zk贸w kucharza nale偶y w szczeg贸lno艣ci: utrzymanie nale偶ytej czysto艣ci i porz膮dku naczy艅, sprz臋tu i pomieszcze艅 kuchennych; przygotowywaniu posi艂k贸w, przy u偶yciu wszystkich artyku艂贸w spo偶ywczych wydanych do kuchni; dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak przygotowywanych posi艂k贸w; porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w; okres pr贸bny 3 miesi膮ce; godziny pracy: 5.00- 17.00
"Spo艂em" Powszechna Sp贸艂dzielnia Spo偶ywc贸w w S艂upsku - 2018-10-05 - S艂upsk (pomorskie)