KUCHARZ-PIZZERMAN Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ-PIZZERMAN
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: - wykonywanie potraw zgodnie z recepturami- wykonywanie pizzy w piecu opalanym drewnem oraz pielmieni tradycyjnych- komunikacja z koientami obcojęzycznymi w jezykach ukraińskim i rosyjskim
Data publikacji: 2020-01-08
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- wykonywanie potraw zgodnie z recepturami- wykonywanie pizzy w piecu opalanym drewnem oraz pielmieni tradycyjnych- komunikacja z koientami obcojęzycznymi w jezykach ukraińskim i rosyjskim
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: +praca w dni wolne
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ-PIZZERMAN
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 08.01.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
- wykształcenie minimum zasadnicze gastronomiczne- wymagany staż pracy 6 miesięcy- umiejętność wykonywania pizzy w piecu opalanym drewnem oraz pielmieni tradycyjnych- znajomość języka ukraińskiego i rosyjskiego w mowie i piśmie poziom biegły
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Profil działalności pracodawcy: gastronomia
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 08.01.2020
Oferta pracy ważna do: 22.01.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 08.01.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 08.01.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?281380b2326aea207a419186c1f7804b
Podobne oferty pracy
-Przygotowywanie posiłków kuchni orientalnej,-Miejsce pracy Tczew, Plac Hallera,-Godziny pracy: 13-21,-CV prosimy wysyłać na adres: dorota (at) fes.pl
KAZOKU SP. Z O.O. - 2016-11-09 - Tczew (pomorskie)
obróbka surowców, przygotowanie i wytwarzanie gotowych posiłków, obsługa cateringu, obsługa klienta, utrzymanie czystości.
kontakt przez PUP - 2014-09-19 - Katowice (śląskie)
przygotowanie posiłków
P.H.U. Tadeusz Karwan - 2016-02-16 - Złotoryja (dolnośląskie)
- organizowanie produkcji gastronomicznej w oparciu o dostępne surowce, obliczanie wartości energetycznej sporzadzanych posiłków, opracowywanie ofert kulinarnych, umiejętność pracy w zespole- odporność na działanie pod presją czasu, praca w pomiesczeniu zamkniętym przy dużej wilgotności, porcjowanie, dekorowanie potraw- samodzielne sporządzanie potraw, sporzadzanie potraw kuchni regionalnej
PPUH "POLOX" sc Gątarski,Stec - 2018-06-29 - Pstrągowa (podkarpackie)
Staż dla osoby bezrobotnej do 30 roku życia zarejestrowanej w tut. Urzędzie posiadającej II profil pomocy realizowany w ramach projektu "Aktywizacja osób młodych pozostających bez pracy w powiecie kolbuszowskim (III)" PO WER.Praca w godz. od 7:30 do 15:30.1.Zapoznanie się z regulaminami obowiązującymi w placówce, przepisami BHP i ppoż.2.Zapoznanie z dokumentacją HACCP.3.Sporządzanie posiłków dla dzieci przedszkolnych zgodnie z obowiązującymi przepisami.4.Obliczanie wartości odżywczych i energetycznych podawanych dzieciom.5.Ocena jakości produktów.6.Konserwacja bieżąca urządzeń znajdujących się w kuchni.7.Wdrażanie do obsługi urządzeń służących do przygotowania posiłków.8.Współpraca z nauczycielami w realizacji programu " Mały kuchcik je zdrowo".9.Utrzymywanie bieżącej czystości na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2018-07-07 - Kolbuszowa (podkarpackie)
kucharz kuchni tureckiej i kurdyjskiejpraca na umowe na czas nieokreslony, praca na dwie zmianyoferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-08-08 - Wrocław (dolnośląskie)
zgodny ze stanowiskiem
BASZTOWA USŁUGI GASTRONOMICZNE KASPROWICZ TOMASZ - 2017-02-13 - Nowe Miasto Lubawskie (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków obiadowych
Kozieł Lidia Punkt Gastronomiczny "KOLEJARZ" - 2019-05-21 - Jaworzno (śląskie)
Przygotowywanie tradycyjnych potraw kuchni ukraińskiej
HOSTEL EVOTEL Ewa Zofia Żukowska - 2017-04-03 - Zielonka (mazowieckie)
pomoc w przygotowywaniu potraw
kontakt przez PUP - 2019-09-12 - Spała (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci, utrzymanie czystości w toku żywienia
Dariusz Podyma "KONTRA" P.U. - 2019-07-11 - Długołęka (dolnośląskie)
j.w
EUROWIOSE SP. Z O.O. - 2016-04-14 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie z zawodem
GRAŻYNA TOMCZAK - 2016-04-12 - Warchały (warmińsko-mazurskie)
Sprzedaż odzieży i obuwiaPrzyjmowanie i ekspozycja towaruZamawianie towaruObsługa klientaRozliczeniaInwentaryzacje
Przedsiębiorstwo-Produkcyjno-Handlowo-Usługowe "CELINKA" Leon Chorążak - 2020-10-05 - Czarna (podkarpackie)
Przygotowanie potraw kuchni orientalej, wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-09-12 - Łódź (łódzkie)
Wykonywanie prac fizycznych w branży wodociągowo-kanalizacyjnej
"BUDMEL" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-08-30 - Brzozie (kujawsko-pomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem
Gdański Klub Sportowy STOCZNIOWIEC - 2017-06-08 - Gdańsk (pomorskie)
Gotowanie potraw tradycyjnych, wyżywienie stołówkowe, imprezy okolicznościowe.
Ośrodek Rekreacji Rehabilitacji i Wypoczynku 12 Dębów w Zaździerzu Kruszewska Edyta - 2016-04-13 - Zaździerz (mazowieckie)
praca od poniedziałku do piatku
FIRMA HANDLOWA "BOZ" SPÓŁKA AKCYJNA - 2019-07-16 - Rzeszów (podkarpackie)
wg. stanowiska
PIZZA PARK SPÓŁKA CYWILNA EDYTA STYPUŁKOWSKA, MAREK STYPUŁKOWSKI - 2016-02-23 - Łapy (podlaskie)
Wymagana książeczka sanepidowska, doświadczenie, komunikatywność. Praca w restauracji z jedzeniem na wagę D'gustacja. Kontakt z pracodawcą telefoniczny lub osobisty.
MAGDALENA KOZYRA - 2017-10-12 - Rybnik (śląskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-05-12 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2019-01-08 - Ropa (małopolskie)
Sprzątanie obiektów szkoły i sali widowiskowo-sportowej, pielęgnacja obszaru wokół szkoły.
Powiatowe Centrum Kształcenia Zawodowego i Ustawicznego - 2018-12-17 - Jawor (dolnośląskie)
przygotowanie posiłków
"Lapidarium"Michał Sala - 2019-02-18 - Sandomierz (świętokrzyskie)
.
kontakt przez PUP - 2017-01-24 - Nowa Wieś (mazowieckie)
-
kontakt przez PUP - 2017-02-15 - Tczew (pomorskie)
przygotowywanie potraw, (praca co drugi dzień, w godz. 10.00-22.00, także w dni wolne, pierwsza umowa na okres próbny- możliwość dopasowania indywidualnie godzin pracy
MF MARTA FODROWSKA - 2016-09-01 - Łagów (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-02 - Ruda Śląska (śląskie)
Przygotowywanie, gotowanie, przyprawy kuchni orientalnej, specjalność: kuchniai wietnamska i tajska.
kontakt przez PUP - 2016-06-28 - Wrocław (dolnośląskie)