KUCHARZ/PIZZER Trzebownisko oferta pracy JK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ/PIZZER
Wynagrodzenie: od 4 600 PLN
Zakres obowiązków: do uzgodnieniaPracodawca oferuje: bezpłatne zakwaterowanie, praca 5 dni w tygodniu (w pizzerii od środy do niedzieli w godz. 14-22), umowa o pracę lub inną formę zatrudnienia.
Data publikacji: 2020-05-12
Lokalizacja: Trzebownisko (podkarpackie)
Pracodawca: JK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:36-001 Trzebownisko 761, powiat: rzeszowski, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
do uzgodnieniaPracodawca oferuje: bezpłatne zakwaterowanie, praca 5 dni w tygodniu (w pizzerii od środy do niedzieli w godz. 14-22), umowa o pracę lub inną formę zatrudnienia.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|5
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 4 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/PIZZER
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Trzebownisko
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 18
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: rzeszowski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1816
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Trzebownisko
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 4 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 12.05.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Mile widziane doświadczenie w zawodzie i znajomośc zagadnień gastronomicznych w tym : prowadzenie kuchni, prowadzenie pizzerii, utrzymanie czystości i porządku na swoim miejscu pracy, książeczka do celów sanitarno- epidemiologicznych, przestrzeganie norm i standardów produkcji.
Nazwa pracodawcy: JK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
danePracodawcy_nip: 5170236916
danePracodawcy_regon: 180274752
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Adres pracodawcy:
36-001 Trzebownisko 761, powiat: rzeszowski, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 18
Powiat pracodawcy: rzeszowski
danePracodawcy_kodPowiatu: 1816
Gmina pracodawcy: Trzebownisko
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Trzebownisko
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0664651
Numer budynku pracodawcy: 761
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 12.05.2020
Oferta pracy ważna do: 11.06.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 12.05.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 12.05.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?9134ae764cd30472a3c233da5e4c8c9e
Podobne oferty pracy
gotowanie, dbanie o porządek na miejscu pracy, innowacyjne gotowanie
kontakt przez PUP - 2018-09-25 - Tychy (śląskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-09-06 - Śmigiel (wielkopolskie)
- Przygotowywanie dań w kuchni hotelowej. Dbanie o porządek w miejscu pracy. Ścisła współpraca z zespołem oraz Szefem kuchni.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę do 31.01.2018. Następna umowa na 1 rok. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 5:00-23:00 + soboty, niedziele, święta - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 6 miesięcy jako kucharz (przerwa w zawodzie nie może być większa niż 2 lata). Wymagana książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych. Mile widziane ukończone kursy gastronomiczne.
kontakt przez PUP - 2017-04-14 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie potraw oraz wyrobów i półproduktów kulinarnych;
kontakt przez PUP - 2019-12-05 - Iława (warmińsko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-14 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2019-06-06 - Żuromin (mazowieckie)
przygotowywanie dań ala carte i przygotowywanie posiłków na przyjęcia okolicznościowe MIEJSCE PRACY: Rezydencja Alabaster, Rzeszów ul. Stafieja 8.cv z zaznaczeniem stanowiska pracy prosimy kierować na adres e-mail : praca (at) alabaster.rzeszow.pl .zastrzegamy sobie prawo kontaktu wyłącznie z wybranymi kandydatami .
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWO ROZRYWKOWE FANCOM JANUSZ KRUPA - 2019-01-14 - Rzeszów (podkarpackie)
zgodny ze stanowiskiem
RESTAURACJA SYRENKA - 2016-04-04 - Ustka (pomorskie)
-Praca w restauracji,-Wynagrodzenie do uzgodnienia,-Osoby zainteresowane prosimy o kontakt telefoniczny: 888-050-130.
Pod Złotym Kasztanem Sala Bankietowa Alicja Bukała - 2016-03-30 - Rukosin (pomorskie)
organizowanie produkcji gastronomicznej, wykonywanie różnymi technikami i metodami, w oparciu o normy surowcowe, różnorodnego asortymentu potraw, napojów i półproduktów kulinarnych, dobieranie i posługiwanie się narzędziami i sprzętem zmechanizowanym stosowanym w gastronomii, ocenianie jakościowe surowców, półproduktów i gotowych potraw, dobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnej, przechowywanie środków spożywczych, obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw, opracowanie ofert kulinarnych zgodnie z potrzebami i oczekiwaniami konsumentów oraz przestrzeganie zasad bezpieczeństwa i higieny pracy
"JOKAS Marek Miłkowski Jolanta Miłkowska - spółka cywilna" - 2020-07-15 - Łuków (lubelskie)
przygotowywanie potr,ciast i deserów,przestrzeganie zasad bhp,utrzymanie czystości na stanowisku pracy ,pomoc przy tworzeniu menu. tel.509 814 600
Jadłodajnia Duży Talerz Sp. z o.o. - 2017-12-08 - Piekoszów (świętokrzyskie)
obsługa wielopiły, prace związane z przygotowaniem drewna do cięcia, bieżąca kontrola jakości produkcji
Toruńskie Przedsiębiorstwo Przemysłu Drzewnego S.A. - 2018-10-17 - Rytel (pomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-10-24 - Głogów (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni arabskiej i egipskiej, obsługa klientów restauracji.
kontakt przez PUP - 2019-08-06 - Żnin (kujawsko-pomorskie)
Gotowanie posiłków w szkolnej stołówce
Sanpro Consulting BPO Sp.z.o.o Sp.k - 2017-08-25 - Świdnik (lubelskie)
przyrządzanie potraw i dań, zapewnienie prawidłowego funkcjonowania kuchni
RACZKIEWICZ s.c. Jan Raczkiewicz, Katarzyna Szymkowiak - 2018-08-20 - Witaszyce (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków w Domu Seniora, prowadzenie dokumentacj zgodnie z HACCP, planowanie jadłospisu, zamawianie towaru.Praca w godz. 7-18. Praca w systemie: 2/2.
"SENIOR" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-11-23 - Rumia (pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej potraw typu: kebab,gyros, kofta; praca w godz.: 9-17, 14-22
kontakt przez PUP - 2017-09-21 - Opole (opolskie)
pakowanie płyt DVD, układanie kartonów na palecie, prace porządkowe; 3 zmiany: 6-14, 14-22, 22-6
LeasingTeam Sp. z.o.o - 2017-08-29 - Piaseczno (mazowieckie)
wykonywanie prac budowlanych
kontakt przez PUP - 2017-03-10 - Ustroń (śląskie)
.
kontakt przez PUP - 2017-02-09 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie posiłków, utrzymanie czystości w kuchni
P.W.EXPORT-IMPORT S.C. CASBAH S. LICHWA Z. LICHWA - 2016-09-27 - Ustrzyki Dolne (podkarpackie)
przygotowywanie dań kuchni indyjskiej, opracowanie menu dla dań kuchni indyjskiej
kontakt przez PUP - 2018-08-08 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowanie potraw kuchni tunezyjskiej przy wykorzystaniu orientalnych przypraw i składników spożywczych
kontakt przez PUP - 2018-08-23 - Łódź (łódzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-24 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
Usługi Gastronomiczne i Noclegowe Leszek Mroczkowski - 2016-05-24 - Trzebnica (dolnośląskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-10-23 - Kielce (świętokrzyskie)
obróbka mechaniczna i termiczna surowców,mycie naczyń kuchennych,przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-04-24 - Głogów (dolnośląskie)
Wykształcenie kierunkowe, min. 2 lata pdoświadczenia; znajomość rysunku technicznego; zakres obowiązków: wymiana łożysk, wałów, montażu napędów przekładni; znajomość podstaw wymiarowania; umowa zlecenie przez pierwszy miesiąc; miejsce pracy: Gliwice
FABRYKA DRUTU GLIWICE SPÓŁKA AKCYJNA - 2020-10-13 - Gliwice (śląskie)
ZNAJOMOŚĆ RECEPTUR KUCHNI INDYJSKIEJ. PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z TAJNIKAMI KUCHNI INDYJSKIEJ. SPORZĄDZANIE ZAPOTRZEBOWANIA NA PRODUKTY NIEZBĘDNE DO PRZYGOTOWANIA POTRAW TYPOWYCH DLA TEJ KUCHNI. STAŻ PRACY MILE WIDZIANE, ALE NIE JEST KONIECZNE.
kontakt przez PUP - 2018-06-18 - Łódź (łódzkie)