KUCHARZ Pietrzyków oferta pracy Stary Folwark Róża Jurkowska-Maślak
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie posiłków dla gości, przygotowanie potraw na uroczystości, dbanie o czystość na kuchni.
Data publikacji: 2020-06-02
Lokalizacja: Pietrzyków (lubuskie)
Pracodawca: Stary Folwark Róża Jurkowska-Maślak
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:68-213 Pietrzyków 7/8, powiat: żarski, woj: lubuskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowanie posiłków dla gości, przygotowanie potraw na uroczystości, dbanie o czystość na kuchni.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|5
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Praca w godzinach 12:00-20:00 (praca zmianowa).
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Pietrzyków
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 08
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: żarski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0811
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Lipinki Łużyckie
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.07.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Mile widziana znajomość języków obcych, umiejętność pracy pod presją czasu.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy: Stary Folwark Róża Jurkowska-Maślak
danePracodawcy_nip: 9281017237
danePracodawcy_regon: 970571272
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Żarach
Adres pracodawcy:
68-213 Pietrzyków 7/8, powiat: żarski, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV i list motywacyjny
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 08
Powiat pracodawcy: żarski
danePracodawcy_kodPowiatu: 0811
Gmina pracodawcy: Lipinki Łużyckie
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Pietrzyków
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0910802
Numer budynku pracodawcy: 7/8
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Żarach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 02.06.2020
Oferta pracy ważna do: 30.07.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 02.06.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 02.06.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?8f833caadc2bb43de1ee81417eb39eb5
Podobne oferty pracy
Przyrządzanie potraw, wydawanie potraw, utrzymywanie porządku w miejscu pracy.
SYRENKA S.C. Piotr Jurczyk, Beata Firla - 2016-04-28 - Radlin (śląskie)
kucharz
Zespół Placówek Szkolno-Wychowawczo-Rewalidacyjnych Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowawczy im. Marii Konopnickiej - 2018-11-22 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
ogólne wykańczanie wnętrz budowlanych oraz mozliwość mozliwośc wyjazdów na rynki wschodnie
DPNORD SP.Z.O.O. - 2016-11-04 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
Kucharz
FHU FAMA Adrian Kijowski - 2018-09-27 - Tarnów (małopolskie)
Przyrządzanie różnego rodzaju potraw, dań, przekąsek, obsługa sprzętu kuchennego: piec, blender, wędzarka, mikser itp., tworzenie nowych kart dań, kalkulacja przyrządzanych dań. Wymagania: wykształcenie zawodowe, kierunek kucharz.
Marcin Świerk - 2017-06-29 - Lisewo (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW DLA DZIECI PRZEDSZKOLNYCH, SZKOLNYCH I OSÓB DOROSŁYCH
STOŁÓWKI GMINNE ŚRODA WLKP. - 2020-02-12 - Środa Wielkopolska (wielkopolskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw,ciast,napoi i deserów z zastosowaniem narzędzi,maszyn i urządzeń w zakładzie gastronomicznym
kontakt przez PUP - 2017-08-01 - Łososina Dolna (małopolskie)
Praca na produkcji i przy maszynach do obróbki drewna
Zakłady Drzewne "POLDAN"Export-Import Z. Kroplewski Sławno , ul. Gdańska 65A - 2020-07-01 - Sławno (zachodniopomorskie)
praca w rejestracji przychodni
kontakt przez PUP - 2018-01-18 - Piaseczno (mazowieckie)
Praca na kuchni
kontakt przez PUP - 2017-05-05 - Nowy Sącz (małopolskie)
Wymagania: wykształcenie zawodowe kierunkowe, doświadczenie minimalne wymagane, Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw
Restauracja POD DZWONEM Przemysław Paszek - 2018-11-15 - Krotoszyn (wielkopolskie)
Przygotowywanie bufetów i dań z karty.
kontakt przez PUP - 2017-06-26 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni polskiej, galicyjskiej i ukraińskiej. Nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualną wymianę przyrządów używanych w kuchni.
HOTEL MIODOWY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2020-01-20 - Dzierżoniów (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków dla gosci indywidualnych oraz dla przyjęć okolicznościowych
DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNO-KULTURALNA "RELAX" Bożena Sitko - 2019-08-21 - Pawłowiczki (opolskie)
Praca w restauracji szybkiej obsługi Marmaris Kebap. Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej.
kontakt przez PUP - 2019-04-23 - Płock (mazowieckie)
1) Wykonywanie prac związanych z utrzymaniem gminnych terenów zieleni, na terenie gminy Wisznia Mała.2) Prowadzenie pojazdów służbowych, w tym ciągnika zagregowanego z kosiarką bijakową i zamiatarką.
Przedsiębiorstwo Gospodarki Komunalnej Sp. z o.o. w Wiszni Małej - 2019-07-15 - Strzeszów (dolnośląskie)
nauczyciel przedmiotów zawodowych praktycznych w branży samochodowej lub pokrewnej
ZESPÓŁ SZKÓŁ SAMOCHODOWYCH IM. TADEUSZA KOŚCIUSZKI - 2020-07-22 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie potraw kuchni wietnamskiej z mięs, drobiu, ryb, owoców morza, warzyw i innych.
kontakt przez PUP - 2016-01-11 - Legnica (dolnośląskie)
prace w kuchni
Marcin Mosiek RAGAZZI - 2016-05-09 - Krzywiń (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-09-19 - Bolesławiec (dolnośląskie)
Wymagane wykształcenie min. zasadnicze zawodowe, 5 lat doświadczenia na stanowisku kucharz. Przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków, prawidlowe przygotowywanie posiłków dietetycznych, praca pod presją.
" SEZAM " - Przedsiębiorstwo Gastronomiczne - 2016-10-14 - Strzelin (dolnośląskie)
Wg programu stażuFP
kontakt przez PUP - 2018-10-01 - Strzelce Krajeńskie (lubuskie)
Praca na stanowisku kucharz przetwórstwa rybnego. Pracodawca oferuje przyuczenie do pracy w zawodzie. Pracodawca zapewnia: bezpłatny dowóz do pracy z Gniewina, Krokowej, Choczewa, Strzeszewa, Lęborka, Linii, Wejherowa, Pucka, Karwieńskich Błot, Redy, Gdyni (i mniejszych miejscowości zgodnych z trasą dowozu), pakiet socjalny, dodatkowe ubezpieczenie grupowe, pakiet medyczny TU ZDROWIE po roku pracy.
GRAAL SPÓŁKA AKCYJNA - 2018-06-25 - Kartoszyno (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-09-03 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 2 LATA DOŚWIADCZENIA
PADAWA III GOLEMA DARIUSZ,GOLEMA EDWARD PAWEŁ,JUSZCZAK WALDEMAR,URBANIAK DARIUSZ,WECZER TOMASZ SPÓŁKA JAWNA - 2016-06-22 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Praca w kuchni, przygotowywanie posiłków.
ZAJAZD RYBCZYZNA, GRZEGORZ KARPOWICZ, - 2016-04-13 - Rybczyzna (podlaskie)
Miksowanie i wykonywanie soków warzywnych i owocowych
kontakt przez PUP - 2019-09-04 - Stalowa Wola (podkarpackie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-03-29 - Warszawa (mazowieckie)
- Przygotowanie dań na bazie półproduktów.- Praca w "BURGER KING" w GALERII KATOWICKIEJ lub w "BURGER KING" w SILESIA CITY CENTER. Pracodawca zapewnia posiłek pracowniczy.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto + ekwiwalent 0,70 zł/netto do każdej przepracowanej godziny + miesięczne premie motywacyjne. Na początek praca na umowę o pracę na okres próbny 1 miesiąc. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Istnieje możliwość pracy w niepełnym wymiarze czasu pracy.- Praca zmianowa w godzinach: 8:30-22:30 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymaganie wykształcenie min. podstawowe. Doświadczenie zawodowe NIE jest wymagane -> pracodawca zapewnia przyuczenie. Mile widziane wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna).
"AMREST" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - KFC, STARBAGS, PIZZA HUT, BURGER KING - 2017-08-30 - Katowice (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-07-12 - Warszawa (mazowieckie)