KUCHARZ Dzierżoniów oferta pracy HOTEL MIODOWY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 300 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków kuchni polskiej, galicyjskiej i ukraińskiej. Nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualną wymianę przyrządów używanych w kuchni.
Data publikacji: 2020-01-20
Lokalizacja: Dzierżoniów (dolnośląskie)
Pracodawca: HOTEL MIODOWY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Cicha 4, 58-200 Dzierżoniów, powiat: dzierżoniowski, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków kuchni polskiej, galicyjskiej i ukraińskiej. Nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualną wymianę przyrządów używanych w kuchni.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 80
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 300 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Dzierżoniów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: dzierżoniowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Dzierżoniów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.02.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0:
zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie: min zasadnicze zawodowe o kierunku kucharz lub wykształcenie: min. podstawowe i roczne doświadczenie jako kucharz w ostatnich 5 latach pracy, umiejętności: przygotowywanie potraw kuchni polskiej, galicyjskiej i ukraińskiej, inne wymagania: dyspozycyjność, samodzielność, kultura osobista, pracowitość
Nazwa pracodawcy:
HOTEL MIODOWY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Dzierżoniowie
Adres pracodawcy:
Pasterska 2, 50-226 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: kontakt telefoniczny
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: m. Wrocław
Gmina pracodawcy: Wrocław
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wrocław
Ulica pracodawcy: Pasterska
Numer budynku pracodawcy: 2
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Dzierżoniowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 21.01.2020
Oferta pracy ważna do: 20.02.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 21.01.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 20.01.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?6b5aa12ceccebdf00743769d69c186a3
Podobne oferty pracy
Sprzedaż, obsługa klienta, przygotowywanie sosów
kontakt przez OHP - 2016-04-25 - Opatów (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków, obsługa urządzeń kuchennych, gastronomicznych.
Zespół Szkół Elektrycznych w Kielcach - 2018-07-20 - Kielce (świętokrzyskie)
.
F.U.H. "OL-MARO" Robert Langowski - 2016-04-11 - Skępe (kujawsko-pomorskie)
- Przygotowywanie potraw kuchni polskiej, europejskiej, światowej, śródziemnomorskiej, włoskiej.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony 3 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w równoważnym systemie czasu pracy w godzinach: 10:00-22:00 + soboty, niedziele. Wymagane wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 12 lat na stanowisku kucharza. Wymagana aktualna książeczka sanepidu.
kontakt przez PUP - 2017-09-29 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków według obowiązujących należności żywnościowych ze szczególnym uwzględnieniem technologii przygotowania jakości, ilości oraz smaku, właściwe wykonanie obróbki wstępnej i cieplnej przygotowywanych potraw oraz przygotowywanie posiłków zgodnie z technologią przygotowywania potraw. Wynagrodzenie: 1674 zł brutto + 47% premii.
Ośrodek Reprezentacyjny Ministerstwa Obrony Narodowej - 2015-12-07 - Nowa Wieś (mazowieckie)
obróbka warzyw i owoców; mycie naczyń i utrzymywanie porządku na stanowisku pracy; nauka karwingu; nauka (garmażerka, przygotowywanie dań wg menu restauracji); przygotowywanie surówek itd.
kontakt przez PUP - 2017-06-07 - Trzebosz (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków
"MAR-TER" S.C. - TERESA PAGÓR, MIKOŁAJ PAGÓR - 2017-04-12 - Łeba (pomorskie)
Sporządzanie potraw kuchni indyjskiej według oryginalnych receptur. Praca na pełny etat w godzinach 10-16, 15-21.
PLATINIUM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-10-18 - Janki (mazowieckie)
przygotowywanie różnych potraw kuchni indyjskiej, bengalskiej
kontakt przez PUP - 2019-03-11 - Lubin (dolnośląskie)
obsługa gastronomiczna baru i restauracji oraz bankietów
START TRAVEL Sp. z o.o. - 2019-10-24 - Dosłońce (małopolskie)
Przygotowywanie pizzy.
CATERING PASJA Włodzimierz Drozd - 2019-11-06 - Siennica (mazowieckie)
Poszukujemy kucharza z doświadczeniem do naszej restauracji Taverna
Profi Catering s.r.o. - 2017-04-21 - Słowacja (Słowacja)
Kontakt z dostawcami ze wschodu, przygotowywanie listy zakupów, posiłków, praca w kuchni, przygotowanie miejsca pracy, sprzątanie na koniec pracy,
kontakt przez PUP - 2019-09-26 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-07-01 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie dań arabskich (krojenie, gotowanie, obróbka mięs), przygotowanie menu (zmiany), wprowadzanie dań orientalnych. Bedzie odpowiedzialny za całą kuchnię oraz stan składników, stan przygotowywanych potraw (jakość). Praca na umowę o pracę na czas nieokreślony, w godz. 10:00-18:00.
FARON SAAD AHMED ELSEBAEY AHMED - 2017-04-06 - Wrocław (dolnośląskie)
wg zakresu czynności
kontakt przez PUP - 2017-11-14 - Łowicz Wałecki (zachodniopomorskie)
obsługa klienta w zakresie pożyczki gotówkowej oraz w zakresie oszczędności.
kontakt przez PUP - 2018-06-01 - Wałcz (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków typu fast-food, dbanie o czystość stanowiska pracy.
AMREST SP. Z O.O. - 2017-08-18 - Sopot (pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-03-13 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
jw
kontakt przez PUP - 2016-09-20 - Warszawa (mazowieckie)
Kompleksowe prowadzenie kuchni
kontakt przez PUP - 2016-10-28 - Duszniki-Zdrój (dolnośląskie)
prawidłowe wykonywanie prac montowania elementów i podzespołów krzeseł i siedzisk biurowych
PROFIM SPÓŁKA Z O.O. - 2016-03-15 - Turek (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków i ciast, napojów - kuchnia polska, ukraińska, europejska. Praca w godz.: 6-22. Przewidywany okres zatrudnienia: 3 lata.
kontakt przez PUP - 2019-09-12 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie i wypiek pizzy. Utrzymanie porządku na miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2018-07-19 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
praca kucharza
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "KARTEL" Gracjan Mazgaj - 2017-12-21 - Lubawka (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw (regionalne, polskie)
Szałas "HOLNY" s.c. St. i J. Stachoń Koszarek - 2019-03-27 - Zakopane (małopolskie)
przygotowywanie do podania wi wydawania posiłków
F.H.U. Helena Stolarek - 2016-03-25 - Słubice (lubuskie)
Wprowadzanie danych logistycznych do systemu.
ENERIS Surowce S.A. - 2015-12-15 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków
ZAKŁAD PRODUKCJI CUKIERNICZEJ "MALBORŻANKA" D.GRZESIK, P.DERA SPÓŁKA JAWNA - 2016-04-14 - Malbork (pomorskie)
zapoznanie się z zasadami prowadzenia kuchni, nauka tworzenia list zakupów, przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych.
kontakt przez PUP - 2016-02-03 - Gostynin (mazowieckie)