KUCHARZ-PIEKARZ Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ-PIEKARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: jw
Data publikacji: 2018-04-25
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: jw
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: praca w godz. 10-18 lub 14-22
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ-PIEKARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Warszawa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m.st. Warszawa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.05.2018
Data zakończenia pracy: 14.05.2021
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Pozostali kucharze (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, inne
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: średnie zawodowe, inne
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0: arabski, w mowie - dobry, w piśmie - dobry
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: kat. B prawo jazdy
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Kuchnia orientalna
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Kuchnia arabska
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie zawodowe/średnie, znajomość przepisów kuchni arabskiej i orientalnej, także wypieków, prawo jazdy kat.B, 2 lata dośw.zawodowego na stanowisku, dobra znajomość jęz. arabskiego w mowie i piśmie do czytania przepisów kuchni oryginalnej; przygotowywanie potraw kuchni arabskiej i wypieków orientalnych, układanie menu, zamawianie składników itp. , 1 zmiana.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv/skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 25.04.2018
Data dodania oferty pracy: 25.04.2018
Oferta pracy ważna do: 01.05.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 25.04.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 25.04.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich lub chińskich
kontakt przez PUP - 2017-11-23 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków dla gości restauracyjnych i podczas imprez
ZAMEK MIĘDZYLESIE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-05-09 - Międzylesie (dolnośląskie)
- Przygotowywanie posiłków dla uczniów. - Wynagrodzenie: 2000 zł brutto. Praca na umowę o pracę na początek okres próbny do 3 miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Docelowo praca na umowę o pracę na czas nieokreślony.- Praca: 6:30-14:30. Wymagania: wykształcenie gastronomiczne (kucharz żywienia zbiorowego lub pokrewne). Wymagane min. 2-letnie doświadczenie zawodowe. Mile widziane doświadczenie przy pracy w stołówce szkolnej.Kontakt osobisty (ul. Kazimiery Iłłakowiczówny 13, 40-134 Katowice) w godz.: 9:00-14:00 lub dokumenty aplikacyjne przesłać pocztą na adres szkoły (ul. Kazimiery Iłłakowiczówny 13, 40-134 Katowice).
SZKOŁA PODSTAWOWA NR 36 IM.KRZYSZTOFA KAMILA BACZYŃSKIEGO - 2017-05-24 - Katowice (śląskie)
Sporządzanie potraw różnego rodzaju, obsługa sprzętu do obróbki, produkcja wyrobów garmarżeryjnych, porcjowanie i dekoracja potraw.
kontakt przez PUP - 2016-06-16 - Płock (mazowieckie)
• sporządzanie posiłków o wysokiej jakości zgodnie z zaplanowanym jadłospisem, • porcjowanie i wydawanie za pokwitowaniem posiłków, • przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepisów higieniczno-sanitarnych,• dbanie o najwyższą jakość, smak posiłków i wydawanie ich o wyznaczonych godzinach,• oszczędne gospodarowanie produktami spożywczymi i sprzętem,• utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy, przestrzeganie zasad higieniczno-sanitarnych , BHP i ppoż. oraz dyscypliny pracy,• nadzorowanie pracy pomocy kuchennych,• prowadzenie pomiarów, raportów, zapisów.Wymagania: wykształcenie średnie zawodowe, znajomość utensylii kuchennych, doświadczenie w branży gastronomicznej, dyplom- kucharzUmowa na 3 miesiące z możliwością przedłużenia
ZACHODNIOPOMORSKIE CENTRUM ONKOLOGII - 2018-07-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków, wyadawanie posiłków, dbanie o czystość pomieszczeń
Przedsiębiorstwo Rolne NARATÓW Oberża Złoty Młyn - 2017-09-14 - Majków Duży (łódzkie)
Przygotowywanie hamburgerów, lemoniady, frytek, sosów, zgodnie z recepturą.
DANIEL BARTECZKO - 2017-07-31 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
do uzgodnienia
RESTAURACJA CONTINENTAL - 2016-05-31 - Rzeszów (podkarpackie)
-PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POSIŁKÓW-PROWADZENIE MAGAZYNU-ZAMAWIANIE TOWARU, EWIDENCJA FAKTUR-PROWADZENIE EWIDENCJI ŻYWNOŚCI
kontakt przez OHP - 2017-01-09 - Tczew (pomorskie)
-Przygotowywanie posiłków,-Nie wymagamy doświadczenia w zawodzie,-Kontakt telefoniczny: 58 535-25-37.
ZAMEK GNIEW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-03-10 - Gniew (pomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem
Gdański Klub Sportowy STOCZNIOWIEC - 2017-06-08 - Gdańsk (pomorskie)
Koordynacja prac podwykonawców na budowach związanych z budową i montażem sieci elektrycznych, elektroenergetycznych. Praca na terenie woj. śląskiego, świętokrzyskiego, opolskiego i małopolskiego.
Przedsiębiorstwo Usług Technicznych"GROTEX" Sp. z o.o. - 2017-08-10 - Zawiercie (śląskie)
X
kontakt przez PUP - 2016-02-25 - Medynia Łańcucka (podkarpackie)
Zakres obowiazków kucharza
Grupo Moga Laguna Garden's - 2016-04-08 - Hiszpania (Hiszpania)
Obsługa urządzeń gastronomicznych, przygotowywanie i wydawanie posiłków gościom zajazdu.
Wanda Wakuła - Zajazd Chodowiak - 2017-12-22 - Chodów (mazowieckie)
Praca na kantynie pracowniczej. Opis stanowiska - przygotowywanie i wydawanie dań zgodnie z ich recepturą, - nadzór nad towarem w magazynie, przyjmowanie towaru zgodnie z zamówieniem, -dbanie o wysoką jakość i termin ważności, - utrzymanie wysokiego standardu przygotowanych posiłków oraz dbałość o ich jakość i wygląd, - dbanie o czystość w kuchni Wymagania -doświadczenie w zbiorowym żywieniu - dyspozycyjność, - doświadczenie na podobnym stanowisku, - odporność na stres, - umiejętność szybkiego uczenia, - zaangażowanie,
PRIME FOOD Sp. z o. o. w Przechlewie - 2015-11-30 - Przechlewo (pomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków.
Kompleks"Perła" Wiesław Stelmachowski - 2016-11-02 - Łomża (podlaskie)
Zadania wynikające z zajmowanego stanowiska.
kontakt przez OHP - 2018-01-05 - Stare Jabłonki (warmińsko-mazurskie)
prace w kuchni
Marcin Mosiek RAGAZZI - 2016-05-09 - Krzywiń (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków, dbanie o porządek w kuchni
Zajazd Osiniec Michał Szymański - 2016-06-06 - Gniezno (wielkopolskie)
.
kontakt przez PUP - 2017-05-04 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłkówi z zamawianie potrzebnych produktów
kontakt przez PUP - 2018-08-09 - Koło (wielkopolskie)
FIRMA TELEKOMUNIKACYJNA ZATRUDNI NA PEŁNY ETAT OSOBĘ DO TELEFONICZNEJ OBSŁUGI KLIENTA:ZAKRES OBOWIĄZKÓW:- TELEFONICZNA OBSŁUGA KLIENTÓWWYMAGANIA:- KOMUNIKATYWNOŚĆ - UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE- ODPORNOŚĆ NA STRESOFERUJEMY:- PROFESJONALNE SZKOLENIE WSTĘPNE- OPIEKA KIEROWNIKA BIURA- PRACA W MŁODYM, AMBITNYM ZESPOLE- MOŻLIWOŚĆ ROZWOJU ZAWODOWEGOZAINTERESOWANE OSOBY PROSZĘ O PRZESŁANIE CV NA ADRES E-MAIL: REKRUTACJAVN (at) INTERIA.PL
VOICE NET SP. Z O.O. - 2017-01-24 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw.
Gastromam Anita Mikucka - 2016-05-19 - Łomża (podlaskie)
zgodny ze stanowiskiem
BASZTOWA USŁUGI GASTRONOMICZNE KASPROWICZ TOMASZ - 2017-02-13 - Nowe Miasto Lubawskie (warmińsko-mazurskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2018-01-04 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków.Doświadczenie zawodowe mile widziane.
DOMOWE SPECJAŁY Katarzyna Rońda - 2018-05-15 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
-
CENTRUM PODRÓŻY BENTUR S.C. OŚRODEK NEPTUNO RESORT - 2016-05-06 - Dźwirzyno (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków, praca w zespole, utrzymanie porządku
KUBUS Robert Macek - 2017-08-25 - Zielona Góra (lubuskie)