KUCHARZ Perzyce oferta pracy WAWRZYNIAK GROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Wymagania: wyksztalcenie zawodowe - kucharz, doświadczenie mile widziane w gastronomii, umiejętność gotowania, chęć do pracy.Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw, obsługa gastronomiczna, porcjowanie i wydawanie posiłków, dbanie o porządek w miejscu pracy.
Data publikacji: 2020-09-24
Lokalizacja: Perzyce (wielkopolskie)
Pracodawca: WAWRZYNIAK GROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:63-760 Perzyce 46, powiat: krotoszyński, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Wymagania: wyksztalcenie zawodowe - kucharz, doświadczenie mile widziane w gastronomii, umiejętność gotowania, chęć do pracy.Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw, obsługa gastronomiczna, porcjowanie i wydawanie posiłków, dbanie o porządek w miejscu pracy.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: trzy zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|3
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: + premia uznaniowa
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Perzyce
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 30
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: krotoszyński
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 3012
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zduny
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 24.09.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko:
zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Chęć do pracy
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: umiejętność gotowania
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_1: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: doświadczenie mile widziane w gastronomii
Nazwa pracodawcy:
WAWRZYNIAK GROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
danePracodawcy_nip: 6211817014
danePracodawcy_regon: 363638477
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Krotoszynie
Adres pracodawcy:
63-760 Perzyce 46, powiat: krotoszyński, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
kontakt telefoniczny, CV i podanie złożyć w siedzibie firmy lub wysłać e-mailem do firmy
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail, inny - Cv i podanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 30
Powiat pracodawcy: krotoszyński
danePracodawcy_kodPowiatu: 3012
Gmina pracodawcy: Zduny
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Perzyce
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0211056
Numer budynku pracodawcy: 46
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Krotoszynie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 24.09.2020
Oferta pracy ważna do: 23.10.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 24.09.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 24.09.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?021858a0afa4ad255fb15d0c583ee057
Podobne oferty pracy
wykładanie towaru, obsługa klientów
kontakt przez PUP - 2016-09-12 - Kobiele Wielkie (łódzkie)
gotowanie - kuchnia polska, przygotowywanie pizzy
Andrzej Szostak FHU AS - 2017-02-10 - Bochnia (małopolskie)
PRZYGOTOWANIE DAŃ WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ, UKŁADANIE MENU, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZAGRANICZNYCH, DBANIE O PORZADEK I HIGIENĘ W MIEJSCU PRACY.
kontakt przez PUP - 2019-02-06 - Skierniewice (łódzkie)
Pełnienie zadań związanych z ochroną przyrody na terenie Łagowsko-Sulęcińskiego Parku Krajobrazowego ( ŁSPK ) i Gryżyńskiego Parku Krajobrazowego ( GPK ) zgodnie z ustawą o ochronie przyrody oraz rozporządzeniami o ich utworzeniu.
Zespół Parków Krajobrazowych Województwa Lubuskiego w Gorzowie Wlkp. - 2020-06-26 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
SPRZEDAŻ TOWARÓW, OBSŁUGA KLIIENTA, WYKŁADANIE TOWARU
kontakt przez PUP - 2019-04-04 - Opacionka (podkarpackie)
praca w kuchni, przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2019-03-22 - Chojnice (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-25 - Warszawa (mazowieckie)
sprzątanie gabinetów, pokoi, sanitariatów oraz pomieszczeń gospodarczych, pielęgnacja roślin
kontakt przez PUP - 2020-09-21 - Piaseczno (mazowieckie)
- przygotowywanie pizzy, sałatek, napoi - obsługa klienta- obsługa kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2019-06-19 - Zambrów (podlaskie)
Przygotowywać stanowiska kuchni do otwarcia restauracji, przyrządzanie potraw, przyjmowanie dostaw
kontakt przez OHP - 2017-10-03 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
ZGODNIE ZE STANOWISKIEM
kontakt przez PUP - 2017-06-21 - Bolków (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, dbanie o podział pracy w kuchni.
Aspen Res sp. z o. o. - 2016-12-14 - Gdańsk (pomorskie)
w/g stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-09-18 - Gołębiów (mazowieckie)
praca w godzinach 12:00-21:30 - system równoważny
"OLIMPIA" "SWOJSKA IZBA" - 2019-03-12 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
przygotowywanie posiłków kuchni orientalnej
"GLARE GLOBAL SOURCING FARUQUE" SPÓŁKA JAWNA - 2019-04-23 - Sosnowiec (śląskie)
w/g stanowiska
ZPC Złoty Kłos Wiesława Binkowska, Dorota Binkowska Spółka Jawna - 2020-07-15 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków.
Uniwersytecki Szpital Dziecięcy w Krakowie - 2018-06-20 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
TAWERNA RAFA STASZKÓW SPÓŁKA JAWNA FILIA GOŚCINIEC - 2019-01-02 - Chojnice (pomorskie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW:wydawanie posiłków, dbałość o estetykę wydawanych dań; WYMAGANIA: wykształcenie zawodowe
Firma „GAMA” Eugeniusz Gawron - 2018-08-14 - Lisów (śląskie)
Przygotowywanie posiłków gorących i zimnych kuchni japońskiej
kontakt przez PUP - 2016-08-18 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
codzienne przygotowanie 30 pełnych obiadów, jeśli pracuje od 7.00 przygotowuje 15 śniadań dla osób z internatu, jeśli pracuje od 12.00 to wydaje kolację dla tych osób, kilka razy w roku istnieje potrzeba organizacji przyjęć okolicznościowych (wesela, urodziny) w maju organizacja komunii,
Śląska Wojewódzka Komenda OHP - 2018-10-12 - Częstochowa (śląskie)
Gotowanie i wydawanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2019-04-18 - Miłki (warmińsko-mazurskie)
- przygotowywanie potraw i dań zgodnie z obowiązującymi standatdami;- dbanie o najwyższą jakość i smak potraw;- planowanie i ustalanie menu;- sporządzanie zapotrzebowania na produkty.
LEŚNA OAZA CMP SP. Z O.O. SP. K. - 2019-05-08 - Okoniny Nadjeziorne (kujawsko-pomorskie)
kucharz do produkcji i dystrybucji posiłków
kontakt przez PUP - 2016-08-09 - Złotoryja (dolnośląskie)
- kompletne przygotowywanie produktów dla gości- obsługa klientów
kontakt przez PUP - 2016-07-27 - Żywiec (śląskie)
kreowanie potraw, kontrola personelu kuchennego
Burak Robert Restauracja Toscana - 2017-02-23 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Zatrudnię kucharkę (kucharza) do pracy w restauracji i przy przyjęciach bankietowych. Wymagana jest kreatywność w tworzeniu nowych potraw i dobra znajomość tradycyjnej kuchni polskiej.
Hotel*** Solar Palace SPA & Wellness Lila Najmoła - 2017-02-16 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie potraw kuchni wschodniej, nadzór nad jakością zamówionej żywności, nadzorowanie świeżości używanych składników przygotowywanie potraw kuchni wschodniej: czebureki, pielmieni, kreplachy, deruny.Praca od 9:00 do 24:00Miejsce wykonywania pracy: ul. Piotrkowska 77
kontakt przez PUP - 2018-10-15 - Łódź (łódzkie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-01-20 - Ciechanów (mazowieckie)
podejmowanie działań ratowniczych
PRABUCKIE CENTRUM KULTURY I SPORTU - 2019-02-20 - Prabuty (pomorskie)