KUCHARZ Ozorków oferta pracy Niepubliczne Przedszkole Sióstr Urszulanek SJK im. św. Urszuli Ledóchowskiej
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków dla dzieci przedszkolnych.
Data publikacji: 2019-09-19
Lokalizacja: Ozorków (łódzkie)
Pracodawca: Niepubliczne Przedszkole Sióstr Urszulanek SJK im. św. Urszuli Ledóchowskiej
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Łęczycka 30, 95-035 Ozorków, powiat: zgierski, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków dla dzieci przedszkolnych.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ozorków
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: zgierski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Ozorków
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.09.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe, gastronomiczne
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
Niepubliczne Przedszkole Sióstr Urszulanek SJK im. św. Urszuli Ledóchowskiej
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zgierzu
Adres pracodawcy:
Łęczycka 30, 95-035 Ozorków, powiat: zgierski, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: zgierski
Gmina pracodawcy: Ozorków
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Ozorków
Ulica pracodawcy: Łęczycka
Numer budynku pracodawcy: 30
Profil działalności pracodawcy: 134
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zgierzu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 19.09.2019
Oferta pracy ważna do: 18.10.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 19.09.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 19.09.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?c282c4f166cf3e81922a52398d6dfb63
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiejpraca w godz. 8.00-16.00
kontakt przez PUP - 2019-06-12 - Warszawa (mazowieckie)
według programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-01-19 - Kłodzko (dolnośląskie)
Sporządzanie posiłków dla dzieci przedszkolnych i młodzieży w placówce oświatowej. Praca jednozmianowa w godz. 6.00-14.00 od poniedziałku do piątku w Bielsku-Białej.
BIELSKIE CENTRUM KSZTAŁCENIA USTAWICZNEGO I PRAKTYCZNEGO - 2017-09-11 - Bielsko-Biała (śląskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
Ośrodek Rehabilitacyjno - Leczniczy "Sosnowa Aleja" Sp. z o.o - 2017-08-01 - Wardzyn (łódzkie)
1. Wykładanie towarów.2. Przyjmowanie dostaw towarów.3. Obsługa klienta.4. Obsługa kasy fiskalnej.
kontakt przez PUP - 2016-06-14 - Witonia (łódzkie)
samodzielne stanowisko
Galeria Smaków - Piotr Sulima - 2016-07-29 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie potraw,
kontakt przez PUP - 2017-05-06 - Sochaczew (mazowieckie)
sporządzanie posiłków, wydawanie posiłków, utrzymywanie porządku w kuchni
Jarosław Jagiełło FAR-DOM; HOTEL JAGIEŁŁO - 2016-05-04 - Hrubieszów (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji
LEBOS Sp. zo.o. - 2018-12-04 - Człuchów (pomorskie)
przygotowanie posiłków, przygotowywanie sałatek, obsługa urządzeń kuchennych
1. CHRONO-GLOBE, HOTEL "CARGO" Dariusz Sztachelski 2. DOUANE Dariusz Sztachelski - 2018-01-23 - Słubice (lubuskie)
Przygotowywanie trzech posiłków dziennie (żywienie zbiorowe dla 48 osób) według jadłospisu uwzględniającego diety zgodnie z procesem technologicznym, dbanie o najwyższą jakośc i smak przygotowywanych posiłków, porcjowanie i wydawanie posiłków zgodnie z gramaturą, utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu oraz pomieszczeń kuchennych. Praca w Bielsku-Białej, w równoważnym systemie czasu pracy (6.00-18.00 lub 6.00-14.00) od poniedziałku do niedzieli według harmonogramu.
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ DLA PRZEWLEKLE CHORYCH - 2016-03-14 - Bielsko-Biała (śląskie)
Oferta dla osób po 30 roku życia, spełniających warunki Regulaminu Refundacji Wyposażenia/Doposażenia,ścieżka dostępu: http://www.pup.gliwice.pl/firma/oferty_pracy_subs_wyposazenie.html i jednocześnie zakwalifikowane bądź kwalifikujące się do II profilu pomocy.Wykształcenie średnie kierunkowe; roczne doświadczenie; Obsługa klientów związana z działalnością gastronomiczną; rozwożenie posiłków na terenie Śląska
kontakt przez PUP - 2016-06-30 - Gliwice (śląskie)
Prefabrykacja obróbek blacharskich, montaż rynien i rur PCV, krycie dachów dachówką, blachą i papą termogrzewalną. Praca na cały etat w godzinach 8-16 od poniedziałku do piątku.
kontakt przez PUP - 2016-07-07 - Reguły (mazowieckie)
Znajomość kuchni azjatyckiej
POLGASTRO ANNA POL - 2019-03-22 - Zamość (lubelskie)
Staż w firmie: P.H.U. "ANERI". Program stażu do zapoznania w pokoju nr 36.
kontakt przez PUP - 2017-02-24 - Kielce (świętokrzyskie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków.Wymagania: chęć do pracy, aktualna książeczka sanepidowska
BONO A. Mazurek Sp.J. - 2015-12-02 - Gdynia (pomorskie)
wg stanowiska pracy
M.M.MAR PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE MARCIN PRZYWORA - 2016-08-18 - Modlniczka (małopolskie)
-Przyjmowanie i podział korespondencji,- Przyjmowanie interesantów oraz udzielanie im informacji,- Kierowanie interesantów do odpowiedzialnego pracownika,- Odbieranie telefonów i przekazywanie informacji dzwoniącym,- Łączenie rozmów telefonicznych i kierowanie do odpowiednich pracowników jednostki,- Wysyałnie i odbieranie faksów,- Sporządzanie pism i innych dokumentów przy wykorzystaniu programów komputerowych (zaśwaidczenie, zawiadomienia, zaproszenia),- Przygotowywanie dokumentacji poprzez kserowanie oraz skanowanie.
kontakt przez PUP - 2017-07-20 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków w barze, wydawanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2019-02-20 - Trzebnica (dolnośląskie)
Przygotowanie posiłków profilaktycznych.
CZARNOCKA ALICJA DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNA - 2018-11-22 - Sokołów Podlaski (mazowieckie)
konieczność zamieszkania w ośrodku, zmiana pampersów, karmienie, kąpiele, przenoszenie osób z łóżka na wózek, pranie, dbanie o czystość w pokojach, gotowość do opieki nad chorymi, praca z osobami somatycznie chorymi, seniorami.
kontakt przez PUP - 2018-04-26 - Kobyłka (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Warszawa (mazowieckie)
Wymagane wykształcenie zawodowe - kucharz, doświadczenie (samodzielny kucharz). Kontakt z pracodawcą e-mailowy: bufet.patryk (at) onet.eu lub osobisty.
PUH PATRYK JAN SADOWSKI - 2017-04-12 - Rybnik (śląskie)
1.wykonywanie czynności związanych z produkcją posiłków w kuchni ogólnej ustalone grafikiem pracy2.porcjowanie posiłków zgodnie z kalkulacją żywienia i wydawanie ich zgodnie z zestawieniem diet na dany dzień 3.dbanie aby wszystkie artykuły spożywcze pobrane z magazynu były racjonalnie zużyte do produkcji posiłku ,4.dbanie o należytą jakość ,kaloryczność i smak potraw,5.utrzymanie w należytym porządku i czystości pomieszczeń i sprzętu kuchennego
Samodzielny Publiczny Specjaistyczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Leborku - 2017-09-07 - Lębork (pomorskie)
przygotowywanie dań kuchni indyjskiej
kontakt przez PUP - 2019-07-30 - Zduńska Wola (łódzkie)
przygotowywanie półproduktów, ustalanie menu, przygotowywanie dań
kontakt przez PUP - 2017-04-20 - Połczyn-Zdrój (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-11-24 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie tradycyjnych i regionalnych dań kuchni chińskiej na patelniach typu WOK.
Katarzyna Świst-Wang Chun Xiang - 2018-01-30 - Wejherowo (pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej.
VPD SP ZO.O. - 2019-01-11 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowanie dań, organizacja produkcji dań. Przygotowywanie zamówień, zachowywanie czystości w miejscu pracy. Gotowanie dań kuchni polskiej oraz śląskiej.
kontakt przez PUP - 2018-03-07 - Siemianowice Śląskie (śląskie)