KUCHARZ Ostrowiec Świętokrzyski oferta pracy ZIELONY KROKODYL Niepubliczny Żłobek Integracyjny Emilia Mrugała
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 800 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków, gotowanie, wypiekanie, sprzątanie miejsca pracy.
Data publikacji: 2021-04-22
Lokalizacja: Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Pracodawca: ZIELONY KROKODYL Niepubliczny Żłobek Integracyjny Emilia Mrugała
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:S. Czerwińskiego 3, 27-400 Ostrowiec Świętokrzyski, powiat: ostrowiecki, woj: świętokrzyskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków, gotowanie, wypiekanie, sprzątanie miejsca pracy.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 800 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ostrowiec Świętokrzyski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: świętokrzyskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 26
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: ostrowiecki
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2607
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Ostrowiec Świętokrzyski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.05.2021
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie branżowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: gotowanie
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: wypiek ciast oraz pieczywa
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_1: Array
Nazwa pracodawcy:
ZIELONY KROKODYL Niepubliczny Żłobek Integracyjny Emilia Mrugała
danePracodawcy_nip: 6612044090
danePracodawcy_regon: 260475782
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę:
Powiatowy Urząd Pracy w Ostrowcu Świętokrzyskim
Adres pracodawcy:
S. Czerwińskiego 3, 27-400 Ostrowiec Świętokrzyski, powiat: ostrowiecki, woj: świętokrzyskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: świętokrzyskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 26
Powiat pracodawcy: ostrowiecki
danePracodawcy_kodPowiatu: 2607
Gmina pracodawcy: Ostrowiec Świętokrzyski
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Ostrowiec Świętokrzyski
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0947308
Ulica pracodawcy: S. Czerwińskiego
Numer budynku pracodawcy: 3
Profil działalności pracodawcy: Żłobek / Przedszkole
Oferta zgłoszona przez:
Powiatowy Urząd Pracy w Ostrowcu Świętokrzyskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 23.04.2021
Oferta pracy ważna do: 31.05.2021
Data udostępnienia oferty pracy: 23.04.2021
Data przyjęcia oferty pracy: 22.04.2021
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
https://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?f996b6a20eddc60b5eb3b68726125849
Podobne oferty pracy
utrzymanie porządku, zmywanie naczyń, czyszczenie sprzętów, przygotowywanie warzyw ( obieranie, krojenie), gastronomiczny rozbiór mięsa, wykonywanie różnego rodzaju potraw zgodnie z poleceniem kucharza
kontakt przez PUP - 2021-04-20 - Wola Rzędzińska (małopolskie)
Nauka tapicerowania, pomoc tapicerowi przy produkcji, prace zlecone przez przełożonego
Classic Sofa Sp. z o.o. - 2021-04-23 - Lidzbark (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców ZDPS w Wieleniu.
Zespół Domów Pomocy Społecznej prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Franciszkanek Rodziny Maryi Wieleń - 2018-12-27 - Wieleń (wielkopolskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
Ośrodek Rehabilitacyjno - Leczniczy "Sosnowa Aleja" Sp. z o.o - 2017-01-02 - Wardzyn (łódzkie)
praca na kuchni, przyrządzanie i wydawanie posiłków, utrzymanie czystości
FIRMA "T I T" S.C. MARIAN TOKARSKI HENRYK TOKARSKI - 2019-09-11 - Pełczyn (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków.
OGÓLNOKRAJOWA SPÓŁDZIELNIA TURYSTYCZNA "GROMADA" - 2017-11-09 - Łomża (podlaskie)
obsługa klientów w restauracji
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Jabłoń (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie dań i potraw; godziny pracy: 10:00-18:00, 12:00-20:00
BAC ROBERT "BEA" RESTAURACJA POKOJE GOŚCINNE - 2021-05-18 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
praca w sklepie ogólnospożywczym
ZAKŁADY MIĘSNE "H.A.M" CICHOŃ I WSPÓLNICY SJ - 2020-05-07 - Ożarowice (śląskie)
sporządzanie potraw kuchni polskiej i innych narodowości(praca wg.grafiku- bistro czynne od wtorku do niedzieli)
F.H.U.MAST MATEUSZ STYRYLSKI - 2018-07-18 - Skawina (małopolskie)
przygotowanie posiłków , potraw mięsnych
"ARTUR" M. A. Knapik Jaworzno - 2016-03-30 - Broszkowice (małopolskie)
Przygotowywanie potraw wg menu na dany dzień.
ŚRÓDMIEŚCIE OSKAR KUBICKI (wspólnik spółki cywilnej) - 2017-04-26 - Gdańsk (pomorskie)
bieżąca aktualizacja bazy towarowej, bazy dostawców oraz ofert w programie, organizacja i kontrola podległych sklepów w celu prawidłowej realizacji powierzonych zadań i planów, prowadzenie rejestru urządzeń znajdujących się na sklepach firmowych, kontrola środków pieniężnych, przygotowywanie raportów i analiz sprzedaży, rozliczenia inwentaryzacji, rozliczanie faktur,
"MEAT MARKET" Sp. z o.o. - 2017-09-28 - Sosnowiec (śląskie)
- kuchnia gruzińska
kontakt przez PUP - 2018-01-10 - Tczew (pomorskie)
WYKŁADANIE TOWARU, SPRAWDZANIE TERMINÓW, DBAŁOŚĆ O ŁAD I PORZĄDEK NA SKLEPIE, OBSŁUGA KASY FISKALNEJ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE/ŚREDNIE HANDLOWE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, OBSŁUGA KASY FISKALNEJ, DYSPOZYCYJNOŚĆ, BRAK P/WSKAZAŃ DO PRACY, DOŚWIADCZENIE W HANDLU MIN. 2 LATA;GODZINY PRACY: 06.00-14.00, 14.00-22.00
kontakt przez PUP - 2017-07-14 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań i potraw, zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług, dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności.
ADECCO Poland Sp. z o.o. (Agencja Zatrudnienia) - 2017-08-25 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
Zgodnie ze stanowiskiem
"RESTAURACJE BRACI ZIELIŃSKICH" GRZEGORZ ZIELIŃSKI I MAREK ZIELIŃSKI SPÓŁKA JAWNA - 2017-03-01 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków, dań obiadowych
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Kępno (wielkopolskie)
Przygotowanie potraw kuchni bliskowschodniej. Przyrządzanie dipów i sosów. Posługiwanie się podstawowymi narzędziami w kuchni: noże, obieraczki, miksery, blendery. Sprzątanie w lokalu na zakończenie pracy.
HARISSA KEBAB Paulina Rowicka-Fahd - 2020-11-26 - Staszów (świętokrzyskie)
Przygotowanie posiłków dla mieszkańców domu ( śniadanie, obiad , kolacje)
Dom Pomocy Społecznej w Chodzieży - 2019-07-09 - Chodzież (wielkopolskie)
Zapoznanie z Regulaminami obowiązującymi w DPS, szkolenie wstępne i stanowiskowe w zakresie BHP, zapoznanie z zakresem obowiązków na stanowisku Kucharza, wykonywanie prac pomocniczych i porządkowych, Przygotowywanie potraw według ustalonego jadłospisu zgodnie z obowiązującymi zasadami kulinarnymi i zachowaniem wymogów Sanepid-u, przygotowanie półproduktów z mięs, drobiu i ryb, obróbka cieplna półproduktów, pomoc przy sporządzaniu zup, sosów gorących, sporządzanie dań półmięsnych, jarskich, porcjowanie potraw zgodnie z gramaturą podaną w jadłospisie, wydawanie obiadów i wyrobów garmażeryjnych, obsługa maszyn i urządzeń będących na wyposażeniu kuchni.
kontakt przez PUP - 2019-01-30 - Myślibórz (zachodniopomorskie)
- prace pomocnicze w procesie produkcji maszyn komunalnych
Pronar Sp.zo.o Zakład Produkcji Maszyn Komunalnych w Siemiatyczach - 2017-03-08 - Siemiatycze (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2018-04-17 - Opoczno (łódzkie)
Sporządzanie potraw według przepisów, układanie menu, nadzór nad jakością zamówień, dekorowanie potraw, utrzymywanie w czystości stanowiska pracy.
WORK EKSPERT SP. Z O.O. / NR 13977 - 2017-08-08 - Gdańsk (pomorskie)
-
DABROV P.H. KAZIMIERZ DĄBROWSKI - 2018-03-15 - Pobierowo (zachodniopomorskie)
zarządzanie kuchnią, sporządzanie
Pyszna Pizza - 2016-09-12 - Jastków (lubelskie)
- przygotowywanie posiłków dla wychowanków zgodnie z normami żywieniowymi i jadłospisem,- wykorzystywanie produktów zgonie z jadłospisem i sztuką kulinarną,- przygotowywanie obróbki wstępnej warzyw i owoców, przygotowanie i porcjowanie produktów potrzebnych do przyrządzania posiłków na dany dzień,- utrzymanie w czystości kuchni oraz powierzonego sprzętu, szafek i blatów kuchennych,- dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualną wymianę sprzętów używanych w kuchni,- przestrzeganie dat ważności produktów spożywczych, nadzór nad jakością zamówionej żywności, natychmiastowa utylizacja produktów z przekroczoną datą spożycia,- racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat.
ZESPÓŁ DO OBSŁUGI PLACÓWEK OPIEKUŃCZO WYCHOWAWCZYCH NR 3 - 2021-04-23 - Warszawa (mazowieckie)
w/g stanowiska
FEEL BETTER Katarzyna Sławska - 2018-03-27 - Kielce (świętokrzyskie)
zgodnie z programem
kontakt przez PUP - 2017-04-24 - Pasłęk (warmińsko-mazurskie)
Szlifowanie elementów gumowych. Nadzór nad poprawnym działaniem obsługiwanej maszyny i przyrządów. Dostarczanie komponentów na swoje stanowisko pracy. Praca zgodna z określonymi procedurami oraz kontrola jakościowa wyrobu na stanowisku pracy. Prowadzenie prac konserwacyjnych i prewencyjnych w celu uniknięcia awarii maszyn i urządzeń na zakładzie. Dbanie o porządek w wyznaczonym obszarze.
Reich-cK Sp. z o.o. - 2019-07-18 - Bytom (śląskie)