KUCHARZ (OSOBY NIEPEŁNOSPRAWNE) Katowice oferta pracy "PS SERWIS NON PROFIT" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ (OSOBY NIEPEŁNOSPRAWNE)
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: - Prezentacja potraw w formie zgodna ze standardami firmy. Przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami. Racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat. Dbanie o odpowiednią estetykę potraw. Utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy. Danie o właściwy stan techniczny urządzeń kuchennych.- Praca w równoważnym systemie czasu pracy po 8 do 10 godzin dziennie w przedziale godzinowym: 8:00-22:00 + soboty, niedziele.
Data publikacji: 2020-09-16
Lokalizacja: Katowice (śląskie)
Pracodawca: "PS SERWIS NON PROFIT" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Katowicka 54, 40-165 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- Prezentacja potraw w formie zgodna ze standardami firmy. Przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami. Racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat. Dbanie o odpowiednią estetykę potraw. Utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy. Danie o właściwy stan techniczny urządzeń kuchennych.- Praca w równoważnym systemie czasu pracy po 8 do 10 godzin dziennie w przedziale godzinowym: 8:00-22:00 + soboty, niedziele.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Wynagrodzenie: 2600 zł brutto + premia. Praca na umowę o pracę: Pierwsza umowa na okres próbny do trzech miesięcy z możliwościa przedłuzenia. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowo-premiowy ze staw. mies
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|3
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ (OSOBY NIEPEŁNOSPRAWNE)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Katowice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 24
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Katowice
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2469
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Katowice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 25.09.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Orzeczenie o stopniu niepełnosprawności
wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Mile widziane wykształcenie kierunkowe - gastronomiczne. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok w zawodzie kucharz. Wymagana dobra organizacja pracy w kuchni.
Wymagania odnośnie stażu pracy: [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 1
Nazwa pracodawcy:
"PS SERWIS NON PROFIT" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
danePracodawcy_nip: 6342971017
danePracodawcy_regon: 385069424
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach
Adres pracodawcy:
40-165 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV - Kontakt telefoniczny (9:00-15:00) (Tel. 736-655-514) lub e-mail: biuro (at) psserwis.com.pl
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail, Termin: Kontakt telefoniczny lub e-mail, Godziny : 9:00-15:00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 24
Powiat pracodawcy: m. Katowice
danePracodawcy_kodPowiatu: 2469
Gmina pracodawcy: Katowice
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Katowice
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0937474
Adres strony pracodawcy: www.psserwis.com.pl
Profil działalności pracodawcy:
PRZYGOTOWYWANIE I DOSTARCZANIE ŻYWNOŚCI DLA ODBIORCÓW ZEWNĘTRZNYCH (KATERING). DRUKOWANIE GAZET.
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|251
Data dodania oferty pracy: 16.09.2020
Oferta pracy ważna do: 16.10.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 16.09.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 16.09.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?f7319e999a7bd36b5fe85a0f56bf53aa
Podobne oferty pracy
- Przygotowywanie oraz sprzedaż dań t. Fast Food- Miejsce pracy: Tczew, ul. Kopernika 1, Maxx Kebab- Kontakt: telefon: 731-982-205; 791-213-994 mail: marekszela (at) wp.pl
MARKUS MAREK SZELA - 2015-12-03 - Tczew (pomorskie)
- planowanie jadłospisu i przygotowanie wg. niego posiłków,- porcjowanie i wydawanie posiłków,- pobieranie prób żywieniowych, właściwie ich przechowywanie,- utrzymanie czystości w kuchni,- utrzymanie czystości sprzętów kuchennych,- rozpisywanie zamówień na produkty
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków pod kierownictwem szefa kuchni.Umowa zlecenie ok 100godzin miesięcznie , dyspozycycyjność w 10-22Termin umowy: 5 lat Sala G
PPHU MASTER CORP KRZYSZTOF SAWIŃSKI - 2020-09-30 - Wrocław (dolnośląskie)
-montaż konstrukcji drewnianych na dachach-montaż blachodachówki-demontaż starych pokryć dachowych-wykonywanie oraz montaż obróbek blacharskich-montaż rusztowań stalowych-murowanie kominów
kontakt przez PUP - 2018-07-16 - Świerczek (świętokrzyskie)
Gotowanie i przygotowywanie posiłków.Praca na umowę o pracę w godz. 7-19 w Kołobrzegu.
Hotele i Domy Wczasowe DIAMENT Sp z o.o. - 2017-05-10 - Grzybowo (zachodniopomorskie)
przygotowywanie i segregacja produktów spożywczych, obróbka termiczna mięs, ryb, warzyw, przygotowywanie dań gorących,
kontakt przez PUP - 2016-07-07 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
praca w kuchni
PHU "BUD-POL" SŁAWOMIR NADZIAK - 2019-04-04 - Kruszewnia (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie oraz wydawanie posiłków, opieka nad młodzieżą.
OHP Mazowiecka Wojewódzka Komenda w Warszawie - 2016-12-20 - Ciechanów (mazowieckie)
x
PPHU ZEUS Bogdan Kuźmicki - 2019-06-18 - Supraśl (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisami. Praca w Bystrej, w równoważnym systemie czasu pracy w godz. 6.00-18.00.
P.P.H.U.JOL-MARK Marek Krzysiak - 2016-04-29 - Bystra (śląskie)
Szycie swetrów na stębnówce i overlocku
F.H.U. "KARAN" KAROL OLEJNIK - 2015-12-23 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
Przyrządzanie posiłków zgodnie z procedurą HACCAP, utrzymywanie czystości w pomieszczeniach kuchennych, przyjmowanie produktów z magazynu i sprawdzanie ich jakości.
kontakt przez PUP - 2016-11-29 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowywanie trzech posiłków dziennie (żywienie zbiorowe dla kilkudziesięciu osób), dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków, porcjowanie i wydawanie posiłków zgodnie z gramaturą, utrzymywanie w należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych. Praca w Bielsku-Białej od poniedziałku do niedzieli według ustalonego grafiku (po 8 lub 12 godzin - 6.00-14.00, 6.00-18.00).
Dom Pomocy Społecznej dla Przewlekle Chorych w Bielsku-Białej - 2018-12-11 - Bielsko-Biała (śląskie)
Organizacja pracy na kuchni
Casino Club GRĄDECKI MIROSŁAW - 2019-09-23 - Chorzów (śląskie)
ocena surowców, produktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi, obróbka wstepna surowców, posługiwanie sie narzędziami, maszynami i urządzeniami; wykończenie, porcjowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2016-05-27 - Lidzbark Warmiński (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie potraw.Praca w systemie dwuzmianowym w godzinach:I zmiana od 09.00-17.00, II zmiana 13.00-21.00
kontakt przez PUP - 2018-09-13 - Kolbuszowa Dolna (podkarpackie)
obsługa klienta, kucharz
kontakt przez PUP - 2019-06-17 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej z zastosowaniem receptur i przypraw stosowanych w kuchni tureckiejWymiar: pół etatu
kontakt przez PUP - 2016-07-11 - Rzgów (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków - tradycyjna kuchnia polska. Praca w Bielsku-Białej od poniedziałku do niedzieli w systemie dzień / dzień w godz. 12.00-22.00 (grafik do ustalenia).
SEBASTIAN KAPAŁA "CHATA HARNAŚ" - 2015-11-09 - Bielsko-Biała (śląskie)
Wykonywanie różnego rodzaju potraw (samodzielnie lub pod nadzorem szefa kuchni), porcjowanie i dekorowanie wyrobów kulinarnych.Około 100 godzin pracy miesięcznie, dyspozycyjność w godzinach: 9:00-22:00. Przewidywany okres wykonywania pracy: 3 lata.
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe MASTER CORP Krzysztof Sawiński - 2020-08-05 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowanie posiłków zimnych i ciepłych, dobra organizacja pracy, umiejętność pracy w zespole. Znajomość HACCP.Praca na czas określony do 33 miesięcyGodziny pracy 6:00 - 22:00
kontakt przez PUP - 2018-11-20 - Wrocław (dolnośląskie)
pomoc kuchenna
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Kraków (małopolskie)
Przygotowanie posiłków wg jadłospisu, porcjowanie produktów spożywczych.
33 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY W NOWEJ DĘBIE - 2019-02-20 - Nowa Dęba (podkarpackie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków. Praca na dwie zmiany od godz. 7 do 23. Wymagana dyspozycyjność, odporność na stres i dobre zdrowie. Praca w Nowym Sączu w Miasteczku Galicyjskim przy ulicy Lwowskiej 226. Praca również w weekendy.
Ośrodek Narciarsko Rekreacyjny "Rytro" sp. z o.o. - 2017-03-27 - Nowy Sącz (małopolskie)
Przygotowanie posiłku w żywieniu zbiorowym
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Nakło nad Notecią (kujawsko-pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-08-30 - Warszawa (mazowieckie)
produkcja posiłków, porcjowanie posiłków, dbanie o należytą jakość, kaloryczność i smak potraw
Samodzielny Publiczny Specjaistyczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Leborku - 2017-11-27 - Lębork (pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni orientalnej zgodnie z kartą menu. Nadzór nad jakością zamawianych potraw.
kontakt przez PUP - 2017-09-04 - Częstochowa (śląskie)
SMAŻENIE MIĘSA DO ODPOWIEDNIEGO POZIOMU WYSMAŻENIAOBRÓBKA CIEPLNA POTRAWPRACA OD 13.00 DO 21.00PRACA RÓWNIEŻ W WOLNE DNI
kontakt przez PUP - 2020-02-28 - Szczecin (zachodniopomorskie)
gotowanie, przygotowywanie menu (kuchnia polska, włoska); praca w godz. 11-21
RESTAURACJA MOZART MEDICAL & SLIM SPA Dorota Kruszewska - 2017-08-18 - Mroków (mazowieckie)