KUCHARZ Opole Lubelskie oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Pomoc w przygotowywaniu potraw, porcjowanie i wydawanie posiłków, dbanie o jakość i smak posiłków, utrzymanie nalezytej czystości w miejscu pracy.
Data publikacji: 2018-03-02
Lokalizacja: Opole Lubelskie (lubelskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Opole Lubelskie, powiat: opolski, woj: lubelskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Pomoc w przygotowywaniu potraw, porcjowanie i wydawanie posiłków, dbanie o jakość i smak posiłków, utrzymanie nalezytej czystości w miejscu pracy.
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Opole Lubelskie
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: opolski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Inny
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 12.03.2018
Data zakończenia pracy: 20.12.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, inne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Umiejętność pracy w zespole, umiejętność szybkiego uczenia się.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Opolu Lubelskim
Adres pracodawcy:
Stary Rynek 14/16, 24-300 Opole Lubelskie, powiat: opolski, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Skierowanie do pracy
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: opolski
Gmina pracodawcy: Opole Lubelskie
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Opole Lubelskie
Ulica pracodawcy: Stary Rynek
Numer budynku pracodawcy: 14/16
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Opolu Lubelskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 02.03.2018
Oferta pracy ważna do: 16.03.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 02.03.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 02.03.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
jw.
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Warszawa (mazowieckie)
Praca w lokalu gastronomicznym, przygotowywanie potraw i pizzy.
AMERICAN PIZZA EXPRESS KUNYSZ ZENON - 2017-10-20 - Oleśnica (dolnośląskie)
sprzedaż potraw, przygotowywanie potraw, obsługa terminala, kasy
"GTL-SERVICE" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-08-19 - Pyrzowice (śląskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-10-09 - Białystok (podlaskie)
wg programu stazu PO WER dla osób do 30 roku życia
kontakt przez PUP - 2017-12-20 - Marzenin (łódzkie)
kierowanie pojazdem,prace porządkowe
DZIAŁALNOŚĆ USŁUGOWA "OLEŃKA" JOANNA KRZEŚNIAK - 2016-11-10 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Kuczów (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków, praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Gubin (lubuskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-04-14 - Złotów (wielkopolskie)
przygotowywanie dań wegetariańskich
Firma Wielobranżowa Krzysztof Wierzbicki - 2015-12-21 - Cieszyn (śląskie)
Przygotowywanie dań, planowanie zakupów, ukladanie menu
Restauracja Tabun - 2017-04-18 - Otomin (pomorskie)
Przygotowywanie dań arabskich (krojenie, gotowanie, obróbka mięs), przygotowanie menu (zmiany), wprowadzanie dań orientalnych. Bedzie odpowiedzialny za całą kuchnię oraz stan składników, stan przygotowywanych potraw (jakość). Praca na umowę o pracę na czas nieokreślony, w godz. 10:00-18:00.
FARON SAAD AHMED ELSEBAEY AHMED - 2017-04-06 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw wg. różnych technik kulinarnych, obróbka wstępna, zasadnicza, wykańczanie potraw, dekorowanie i estetyczne wydawanie.
kontakt przez PUP - 2016-06-07 - Brzyście (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci w wieku żłobkowym i przedszkolnym oraz dla osób dorosłych, przygotowywanie menu, sporządzanie listy zakupów, dbanie o czystość w kuchni, sali jadalnej i zapleczu kuchennym
kontakt przez PUP - 2017-07-17 - Koszalin (zachodniopomorskie)
aktualizacje cen, porównywanie cenników dostawców, wprowadzenie nowych produktów, dbanie o kompletność opisu, pilnowanie całościowej oferty sklepu w sieci, analiza pozycji sklepu w wyszukiwarkach, utrzymywanie kontaktu z programistami, copywrajterami i specjalistami od SEO
AKCESORIA CNC Elżbieta Taraszkiewicz - 2015-10-12 - Augustów (podlaskie)
sporządzanie potraw, dań obiadowych, gorących kanapek; bezposrednia obsługa klienta - techniki obsługi klienta, zastosowanie działań marketingowycjh marketingowych
kontakt przez PUP - 2018-08-10 - Otwock (mazowieckie)
.
kontakt przez PUP - 2016-01-29 - Łaskarzew (mazowieckie)
przygotowywanie produktów KFC zgodnie ze standardami, dbanie o najwyższą jakość, utrzymywanie czystości, współpraca w zespole, wsparcie w realizacji celów restauracji
AmRest Sp.z o.o. - 2018-08-07 - Puck (pomorskie)
przygotowywanie posiłków w Restauracji Marysieńka
kontakt przez PUP - 2018-01-25 - Stary Sącz (małopolskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2018-06-29 - Bajdy (podkarpackie)
według umowy
P.P.H.U. PAWEŁ BOROWSKI - 2017-06-18 - Konin (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
BAR "EGIPCJANKA II" MARCIN ZBROJA - 2017-04-24 - Radomsko (łódzkie)
Przygotowywanie dań, potraw, obróbka produktów, dekorowanie
kontakt przez PUP - 2018-03-05 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków dla ok. 100 osób
Dom Zakonny Księży Werbistów - 2015-11-30 - Krynica Morska (pomorskie)
1.Zapoznawanie się z przebiegiem spraw w postępowaniu wykonawczym w ramach pracy zespołu.2.Zapoznanie się z rejonem pracy kuratora – opiekuna oraz zadaniami wynikającymi z jego zakresu czynności, - wyjścia w teren z kuratorem.3.Zapoznawanie się z zasadami prowadzenia dokumentacji kuratorskiej.4.Nawiązanie kontaktu z instytucjami zajmującymi się wychowaniem, profilaktyką i resocjalizacją.5.Udział w rozprawach sądowych i posiedzeniach sądu.6.Realizacja zadań resocjalizacyjnych.
SĄD REJONOWY W ZABRZU - 2018-01-08 - Zabrze (śląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-12-21 - Chorzele (mazowieckie)
obróbka wstępna dań, gotowanie, utrzymanie czystości w miejscu pracy
KOZACKA CHATA Małgorzata Grzybkowska - 2016-10-13 - Czyżówek (lubuskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-11-10 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
Kucharz małej gastronomii
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Bolesław (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków
ALFA Jan Majewski w Malborku - 2018-07-04 - Malbork (pomorskie)