KUCHARZ Opole oferta pracy DOM POMOCY SPOŁECZNEJ DLA KOMBATANTÓW
![Największy wybór odzieży](/pracodawcy/banner-zakupy.avanti24.pl.png)
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 710 PLN
Zakres obowiązków: Pobieranie produktów żywnośziowych z magazynu żywnościowego. Przygotowywanie posiłków. Dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków. Codzienne sporządzanie prób pokarmowych i ich właściwe przechowywanie.
Data publikacji: 2020-06-09
Lokalizacja: Opole (opolskie)
Pracodawca: DOM POMOCY SPOŁECZNEJ DLA KOMBATANTÓW
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Chmielowicka 6, 45-738 Opole, powiat: m. Opole, woj: opolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Pobieranie produktów żywnośziowych z magazynu żywnościowego. Przygotowywanie posiłków. Dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków. Codzienne sporządzanie prób pokarmowych i ich właściwe przechowywanie.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|11
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 710 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Opole
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 16
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Opole
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1661
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Opole
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 710 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.07.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Przygotowywanie posiłków (kurs kucharza)
wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy: DOM POMOCY SPOŁECZNEJ DLA KOMBATANTÓW
danePracodawcy_nip: 7541640329
danePracodawcy_regon: 531849744
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Opolu
Adres pracodawcy:
Chmielowicka 6, 45-738 Opole, powiat: m. Opole, woj: opolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: opolskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 16
Powiat pracodawcy: m. Opole
danePracodawcy_kodPowiatu: 1661
Gmina pracodawcy: Opole
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Opole
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0965016
Ulica pracodawcy: Chmielowicka
Numer budynku pracodawcy: 6
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Opolu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 09.06.2020
Oferta pracy ważna do: 15.07.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 09.06.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 09.06.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?b979e368189025ca14dbee44a0786702
Podobne oferty pracy
- KOMPLETACJA TOWARU WG ZAPISÓW - PRZEPAKOWYWANIE I FOLIOWANIE TOWARU- OBSŁUGA WÓZKA JEZDNIOWEGO - OBSŁUGA SKANERA MAGAZYNOWEGO
kontakt przez PUP - 2016-01-05 - Stare Gnatowice (mazowieckie)
prowadzenie warsztatu gastronomicznego
CENTRUM INTEGRACJI SPOŁECZNEJ - 2016-03-01 - Sierakowo (wielkopolskie)
Wykonywanie potraw kuchni Ukraińskiej i Polskiej. Zaopatrzenie restauracji w produkty.
kontakt przez PUP - 2017-11-06 - Paczków (opolskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Olsztynek (warmińsko-mazurskie)
zgodny, praca w Grudziądzu
MUNTAHA Sp. z o.o. - 2019-06-05 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
-Przygotowywanie posiłków,-Praca dwuzmianowa 9-18 lub 12-21,-Kontakt telefoniczny 694-254-708
BOGUMIŁA WORZAŁA PIZZERIA "GRIL -BAR" - 2016-01-19 - Pelplin (pomorskie)
przygotowywanie potraw na ciepło i zimno; obróbka wstępna produktów; przygotowywanie potraw tajskich z karty
kontakt przez PUP - 2018-02-02 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
prowadzenie kuchni
Tadeusz Wojtkowski - 2016-03-07 - Szelment (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 6-14 w Szpitalu Regionalnym w Kołobrzegu.
Food Investment S. A. - 2016-05-23 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie ciasta pizzowego, oraz dań z karty menu.
KLUB BOHEMA Janusz Kitka - 2018-01-04 - Zamość (lubelskie)
sporządzanie posiłków
Stowarzyszenie Lokalna Grupa Działania "Dorzecze Wisłoka" - 2019-04-30 - Zarszyn (podkarpackie)
Do obowiązków kucharza należy przygotowanie dań zimnych i ciepłych, kwestia przygotowania od 300 do 600 posiłków w ciągu dnia, gotowanie według receptur, organizacja zamówień oraz odpowiednie przechowywanie żywności.
kontakt przez OHP - 2016-08-02 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, azerbejdżańskiej i uzbeckiej
AZERLAND SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-10-26 - Warszawa (mazowieckie)
- Przyrządzanie posiłków według podanych receptur.- Wynagrodzenie: od 15,00 zł/brutto/godzinę. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo umowa na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 10:00-23:00 na 2 zmiany + soboty, niedziele wwdług grafika. Wymagania: wykształcenie zawodowe lub średnie gastronomiczne. Osoba do przyuczenia (Możliwość przejścia szkolenia zawodowego). Książeczka sanepidowska, umiejętności związane z zawodem kucharza. Kontakt e-mail: katarzyna.szlenzok (at) onet.pl
FUNDACJA JASZKA - 2017-08-29 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie dań w restauracji "Sphinx"
FOREVER YOUNG Agata Kałucka - 2018-04-19 - Malbork (pomorskie)
przygotowyanie posiłków tj. śniadań, obiadokolacji, potraw z karty, deserów, ciast oraz sprzątanie kuchni
Asturia Dorota Powiecka - 2018-01-08 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI RECEPTURAMI,ZAPEWNIENIE NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI PRODUKTÓW I USŁUG ORAZ PRZESTRZEGANIE NORM I STANDARDÓW PRODUKCJI,ZACHOWANIE ESTETYKI WYDAWANYCH DAŃ,ZACHOWANIE CZYSTOŚCI STANOWISKA PRACY,WSPÓŁPRACĘ Z POZOSTAŁYMI PERSONELEM GASTRONOMII.
SPA HOTEL SPLENDOR **** - 2017-05-09 - Siedliska (podkarpackie)
Produkcja pizzy.
Fakt-Karafka - 2016-01-11 - Opole (opolskie)
Wykształcenie zawodowe, książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Charakterystyka pracy: przygotowywanie posiłków, dbanie o porządek w miejscu pracy. Praca w Wojewodzkim Szpitalu Specjalistycznym Nr 3 w Rybniku w godzinach od 6.00-14.00 oraz od 13.00-21.00. Wynagrodzenie + dodatek za pracę w godzinach nocnych. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
KAMA JOB SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-02-15 - Rybnik (śląskie)
Przygotowywanie posiłków, marynowanie, smażenie.Praca w Restauracji KFC w Płońsku.
AMREST Sp. z o. o. (Restauracja KFC) - 2018-10-22 - Płońsk (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, utrzymanie należytej czystości na kuchni
kontakt przez PUP - 2018-01-31 - Końskie (świętokrzyskie)
DO UZGODNIENIA
M CHUDZIKIEWICZ E HESS SPÓŁKA CYWILNA - 2020-05-19 - Dynów (podkarpackie)
przygotowywanie potraw kuchni włoskiej i amerykańskiej
kontakt przez PUP - 2017-12-15 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków na imprezy okolicznościowe i posiłków codzienncych- śniadania, obiady, kolacje
ZIOŁOWA DOLINA KOZŁOWSKA KRYSTYNA - 2017-08-25 - Wilimowo (warmińsko-mazurskie)
Relizowanie zmówień, wykonywanie cateringu
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
przygotowywanie dań kuchni polskiej od podstaw do wydania gotowej potrawy
kontakt przez PUP - 2016-03-29 - Łódź (łódzkie)
Nauczanie fizyki w szkole średniej
kontakt przez PUP - 2020-08-14 - Kutno (łódzkie)
przygotowywnaie potraw kuchni bengalskiej oraz orientalnej
kontakt przez PUP - 2017-08-23 - Łódź (łódzkie)
PRZYGOTOWYWANIE PRODUKTÓW DP DAŃ RAW, PROCES TWORZENIA I ŁĄCZENIA SKŁADNIKÓW W ZESTAWY OBIADOWE;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, UMIEJETNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA POSIŁKÓW WEDŁUG KUCHNI RAW, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE
kontakt przez PUP - 2017-10-30 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Czynności pomocnicze przy produkcji wyrobów z lanego marmuru. Praca na trzy zmiany
MARMORIN SP. Z O.O. - 2019-03-15 - Starkowo (wielkopolskie)