KUCHARZ Opoczno oferta pracy ANAN KEBAB KHAN SP.Z.O.O
Zapoznaj się z ofertą sklepu internetowego na pisuary.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: PRZYGOTOWANIE KEBABÓW OBSŁUGA KLIENTA
Data publikacji: 2015-12-01
Lokalizacja: Opoczno (łódzkie)
Pracodawca: ANAN KEBAB KHAN SP.Z.O.O
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:PIOTRKOWSKA 53A, 26-300 Opoczno, powiat: opoczyński, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: PRZYGOTOWANIE KEBABÓW OBSŁUGA KLIENTA
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Opoczno
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: opoczyński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Opoczno
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.12.2015
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
KSIĄŻECZKA ZDROWIA DLA CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Nazwa pracodawcy: ANAN KEBAB KHAN SP.Z.O.O
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Opocznie
Adres pracodawcy:
PIOTRKOWSKA 53A, 26-300 Opoczno, powiat: opoczyński, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: opoczyński
Gmina pracodawcy: Opoczno
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Opoczno
Ulica pracodawcy: PIOTRKOWSKA
Numer budynku pracodawcy: 53A
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Opocznie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 01.12.2015
Data dodania oferty pracy: 17.11.2015
Oferta pracy ważna do: 14.12.2015
Data udostępnienia oferty pracy: 17.11.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 16.11.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Zgodnie z nazwą stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Starogard Gdański (pomorskie)
Przygotowywanie własnych posiłków typu domowego. Zgłoszenia osobiste do pracodawcy.
kontakt przez PUP - 2017-07-19 - Łódź (łódzkie)
tapetowanie
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Mamlicz (kujawsko-pomorskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-01-04 - Siemiatycze (podlaskie)
PRACA DWUZMIANOWA.PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW.
PPHU "JOL-MARK" WĘGIERSKA GÓRKA - 2016-01-04 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Obsługa koparko-ładowarki
TEX-BUD Grzonka Dawid - 2015-12-02 - Wodzisław Śląski (śląskie)
Przygotowywanie dań. Przygotowywanie produktów do przygotowania dań.
JANG Janina Grzebielec - 2017-03-10 - Czapielsk (pomorskie)
przygotowywanie potraw wg receptury hinduskiej, arabskiej, orientalnej, catering, imprezy okolicznościowe, praca na 1/2 etatu 7 dni w tygodniu w godz. 10-22
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Michałowice (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków ciepłych, zimnych, sporządzanie surówek. Sporządzanie-przygotowywanie deserów, napojów, posiłków. Obróbka wstępna produktów (np. mięs)
kontakt przez PUP - 2016-04-15 - Kęty (małopolskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków i dań gorących.
Marzena Steć - „STRAŻNICA CARSKA” Ośrodek Turystyczny - 2017-05-23 - Paary (lubelskie)
przyrządzanie fast-foodów i innych potraw
"SKLEPO-BAR" JERZY URBAN W ŻOŁYNI - 2016-05-24 - Żołynia (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-04-11 - Szczawnica (małopolskie)
przygotowywanie potraw wg receptur restauracji, obsługa klienta
L' italiano risto - bar Małgorzata Galdieri - 2017-02-08 - Puławy (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków typu śniadania, obiady, kolacje. Posiłki mięsne i wegetariańskie. Sprzatanie pomieszczenia kuchennego i utrzymywanie czystości na zajmowanym stanowisku pracy. Opracowanie menu dla gości z uwzglednieniem sezonowości produktów.
PUCYFIK Morze Wypoczynku - 2016-01-29 - Puck (pomorskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków w/g ustalonej receptury, estetyka dań, przestrzeganie zasad higieny i porzadku na kuchni.Wymagane wykształcenie kierunkowe zawodowe, min. 1 rok doswiadczenia zawodowego. Wynagrodzenie miesieczne 3205zł.
Sady Operator Sp. z o.o. - 2018-02-13 - Stare Sady (warmińsko-mazurskie)
art 150 F, Prowadzenie ewidencji księgowych; podatkowej księgi przychodów i rozchodów, ksiąg rachunkowych, ewidencji przychodów
Legal Profit Sp. z o.o. - 2017-01-26 - Janów Lubelski (lubelskie)
- Przygotowywanie tradycyjnych potraw kuchni koreańskiej, - Dbanie o jakość i estetykę przygotowywanych potraw, - Dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności, - Serwowanie posiłków, - Utrzymanie czystości w kuchni i na stanowisku pracy. Oferta dostępna w sali G.
kontakt przez PUP - 2016-07-22 - Wrocław (dolnośląskie)
sporządzanie posiłków dla podopiecznych MOPS, składanie zamówień u dostawców
kontakt przez PUP - 2016-05-16 - Koło (wielkopolskie)
Praca w "Restauracji Pod Orłem",Praca w godzinach 10-22 /jeden dzień pracy, jeden dzień wolny/Pracodawca poszukuje osoby z co najmniej 3-letnim doświadczeniem w pracy na stanowisku kucharza [nie wliczają się w to praktyki!!!]Kontakt osobisty lub telefoniczny: 58 531-52-69
Restauracja POD ORŁEM s.c. Krzysztof i Maciej Rosinek - 2017-06-20 - Tczew (pomorskie)
przygotowywanie potraw (kuchnia turecka)
kontakt przez PUP - 2016-11-04 - Węgrów (mazowieckie)
przygotowanie posiłków zgodnie z jadłopisem dla szpitali
VENDI SERVIS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-09 - Świdnica (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW ZGODNIE Z RECEPTURAMI KUCHNI INDYJSKIEJ. ZNAJOMOŚĆ PRZYPRAW TYPOWYCH DLA TEJ KUCHNI. PRZYGOTOWYWANIE POTRAW NA ŻYCZENIE KLIENTÓW Z POLSKI I Z ZAGRANICY. SPORZĄDZANIE ZAPOTRZEBOWANIA NA PRODUKTY NIEZBĘDNE DO PRZYGOTOWANIA POSIŁKÓW KUCHNI INDYJSKIEJ.
kontakt przez PUP - 2017-04-12 - Łódź (łódzkie)
Wg. harmonogramu
kontakt przez PUP - 2016-01-04 - Drezdenko (lubuskie)
przygotowanie, sprzedaż kebabów
kontakt przez PUP - 2017-09-29 - Żyrardów (mazowieckie)
gotowanie kuchni Egipskiej; sporządzanie sosów według receptur Egipskich; znajomość kuchni Arabskiej
kontakt przez PUP - 2018-04-23 - Gliwice (śląskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków, szybka i zorganizowana praca w kuchni, utrzymanie porządku w miejscu pracy, umiejętność pracy w zespole.
Zachodniopomorska Wojewódzka Komenda OHP - 2016-07-01 - Mielenko Drawskie (zachodniopomorskie)
wykształcenie zawodowe,mile widziane doświadczenie i prawo jazdy kat. B,osoba zarejestrowana w PUP, poniżej 30 r/ż
kontakt przez PUP - 2017-10-16 - Szczurawice (wielkopolskie)
Utrzymanie czystości posesji budynku, obsługa pralni, dostawa i wymiana mat dywanowych u kontrahentów.
kontakt przez PUP - 2017-10-10 - Oborniki Śląskie (dolnośląskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-06-28 - Międzygórze (dolnośląskie)
praca na stanowisku kucharza i stołówce KPW,przygotowywanie i wydawanie posiłków
Komenda Portu Wojennego - 2016-12-29 - Świnoujście (zachodniopomorskie)