KUCHARZ Olesno oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 200 - 2 400 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków w restauracji
Data publikacji: 2016-08-01
Lokalizacja: Olesno (opolskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Olesno, powiat: oleski, woj: opolskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków w restauracji
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 200 - 2 400 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Olesno
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: oleski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 200 - 2 400 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.08.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Oleśnie
Adres pracodawcy:
Dworcowa 4, 46-300 Olesno, powiat: oleski, woj: opolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Skierowanie z PUP, dokumenty kwalifikacji zawodowych
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: oleski
Gmina pracodawcy: Olesno
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Olesno
Ulica pracodawcy: Dworcowa
Numer budynku pracodawcy: 4
Profil działalności pracodawcy: X
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Oleśnie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 01.08.2016
Data dodania oferty pracy: 01.08.2016
Oferta pracy ważna do: 31.08.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 01.08.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 01.08.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
robienie pizzy,gotowanie dań kuchni polskiej i włoskiej
Bistro-Kawiarnia Pizzeria "Pepino" Beata Szczygieł - 2017-11-08 - Grodzisk Wielkopolski (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków kuchni polskiej
kontakt przez PUP - 2016-11-04 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
Restauracja KARDAMON Zbigniew Krawczyk - 2017-07-14 - Jastrowie (wielkopolskie)
Układanie jadłospisów, przygotowywanie posiłków, obsługa pensjonariuszy, wydawanie posiłków.Okres zatrudnienie w przypadku pracy na podstawie umowy: umowa na zastępstwo minim. 2 m-ceMiejsce wykonywania pracy: MikołówPraca w godzinach: 7-15 pn-pt
Dzienny Dom Pomocy - 2016-09-30 - Mikołów (śląskie)
- przygotowywanie posiłków kuchni ukraińskiej.
kontakt przez PUP - 2017-03-09 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Wydawanie i nakładanie posiłków w barze szybkiej obsługi
TOMASZ POCIĄG "Kebab pod 13" - 2017-03-17 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie potraw, obsługa maszyn i urządzeń kuchennych
kontakt przez PUP - 2016-09-21 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
przygotowanie potraw
H M s.c. Elżbieta Marmurowicz, Renata Marmurowicz, Arkadiusz Marmurowicz - 2017-01-25 - Kęszyca Leśna (lubuskie)
PRACE ZWIAZANE Z ROZBIÓRKĄ BUDYNKÓW
MARKBUD MAREK SITEK - 2017-02-22 - Mroczków Duży (łódzkie)
Praca aw gastronomii, przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-06-06 - Kartuzy (pomorskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków.
Handel detaliczny artykułami spożywczymi i gastronomicznymi Henryka Tyszkowska - 2018-04-06 - Nysa (opolskie)
Przygotowywanie dań kuchni orientalnej zgodnie z kartą menu. Nadzór nad jakością zamawianych potraw.
kontakt przez PUP - 2017-09-04 - Częstochowa (śląskie)
Pomoc w prowadzeniu korespondencji, prowadzenie archiwizacji dokumentacji finansowej, wykonywanie czynności sprawdzajacych na dokumentach ksiegowych, sprawdzanie złożonych przez wydziały rozliczeń dotacji udzielonych, sprawdzanie złożonych przez jednostki budżetowe sprawozdań, pomoc w tworzeniu aktów prawnych z zakresu zadań wydziału
kontakt przez PUP - 2016-02-04 - Czeladź (śląskie)
Przygotowywanie potraw, wydawanie posiłków.
Anna Oszajca "KARPACKIE SMAKI" - 2018-05-10 - Krosno (podkarpackie)
Praca w kuchni, przygotowywanie posiłków. Miejsce wykonywania pracy: Trzebnica
Usługi Gastronomiczne i Noclegowe Leszek Mroczkowski - 2015-11-27 - Trzebnica (dolnośląskie)
produkcja garmażerki
SKLEP MIĘSNO-WĘDLINIARSKI, PRODUKCJA WYROBÓW GARMAŻERYJNYCH ZDZISŁAW FORDON - 2018-05-10 - Sulechów (lubuskie)
dopilnowanie eksportu, sprawy związane z sekretariatem, udział w szkoleniach i targach, utrzymywanie kontaktów handlowych
FINISHPARKIET FABRYKA PARKIETU ZYGMUNT DĄBROWSKI - 2018-03-15 - Nowe Miasto Lubawskie (warmińsko-mazurskie)
Opis stanowiska:• montaż instalacji elektrycznych do 1kVGłówne zadania:• montaż elementów i podzespołów według dokumentacji technicznej• montaż oprzewodowania i urządzeń • sprawdzanie zgodności wykonanych prac montażowych ze schematami elektrycznymi, specyfikacją techniczną, montażową i konstrukcyjną
PRZEDSIĘBIORSTWO-USŁUGOWO-PRODUKCYJNO-HANDLOWE MARIAN KRZYŻECKI - 2017-08-01 - Oświęcim (małopolskie)
Praca przy produkcji pieczywa. praca w godzinach: 14.00-22.00
P.P.H.U. "KUCHCIK" TOMASZ BOGACZ - 2016-04-21 - Niedrzwica Kościelna (lubelskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami. Dbanie o estetykę i walory smakowe przygotowanych potraw. Dbanie o maksymalne i ekonomiczne wykorzystanie powierzonych produktów. Dbanie o porządek i higienę na stanowiskach pracy. Kontrolowanie jakości używanych produktów, ich świeżości oraz dat przydatności do spożycia. Segregacja odpadów.
Hotel Narvil Sp. z o.o. - 2017-08-28 - Serock (mazowieckie)
Obróbka wstępna produktów, przygotowywanie, serwowanie potraw, praca 7 dni w tygodniu w godzinach 9-22
kontakt przez PUP - 2015-12-30 - Janki (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków dla gości
Ośrodek Wypoczynkowy TVP SA - 2016-04-20 - Sarnówek (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie dań kuchni japońskiej
Premium Food Restaurants SA - 2016-10-19 - Gdańsk (pomorskie)
sporządzanie dań s kartysporządzanie dań na wesela i imprezy okolicznościowe
PHU DAREX Dariusz Gajewski - 2017-06-12 - Grodków (opolskie)
przygotowywanie posiłków - żywienie zbiorowe
PPH-U Sp.c. H.Kowalski, J.Kowalska - 2017-11-22 - Bełchatów (łódzkie)
Umiejętność przyrządzania potraw orientalnych w wokach, zgodnie z procedurą HCCP.Miejsce pracy: lokale należące do Sky Marche
kontakt przez PUP - 2017-11-14 - Wrocław (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiem; umowa od 10.05.2018 r. do 15.09.2018 r.; miejsce pracy: Ośrodek Niezapominajka
Biuro Turystyczne IWTUR Alicja Iwan - 2018-04-10 - Ustka (pomorskie)
Kucharz gotujący a'la carte i obsługujący imprezy.
PAŁAC KŁANINO - 2016-01-20 - Kłanino (pomorskie)
przygotowywanie posiłków, dbanie o czystość na miejscu pracy, serwowanie posiłkówz linii serwisowej
Eurest Poland Spółka z o.o. - 2016-04-13 - Warszawa (mazowieckie)
produkcja potraw
Bar Samoobsługowy "JĘDREK"B. i M. Zaskowscy s.c. - 2017-03-06 - Augustów (podlaskie)